Dodaj do ulubionych

Co zrobiliście 3

12.08.19, 19:45
I wszystkie moje aktywne sygnaturki przestały być aktywne. Tak jak ta o.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Co zrobiliście 3 12.08.19, 21:58
      I dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc, a szczególnie administracji 😆 naprawiłam se. Ale nie pytajcie mnie jak 😊
      • kasi.aa Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 12:32
        Rozumiem, że sygnaturki już działają, tak? Jednocześnie prośba, żebyś nie mnożyła plz wątków do wątków. Wystarczy zgłosić w jednym.
        • yoma Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 13:19
          Kasieńko

piszę do ciebie powoli, bo widzę, że czytasz powoli.

Problem nie polegał na sygnaturkach, lecz na niedziałaniu przycisku Odpowiedz. I teraz naucz mnie w swojej mądrości, JAK miałam odpowiadać w jednym wątku z niedziałającym przyciskiem Odpowiedz?

No JAK? 😭😭😭
          • kasi.aa Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 13:33
            Już odpowiadam - w takim wypadku najlepiej pisać pod znany Ci adres forum@agora.pl i - żeby uniknąć chaosu - w jednej wiadomości opisać ze szczegółami, w czym leży problem.

Z tego co widzę, zgłaszałaś więcej niż jedną usterkę - w tym była mowa o sygnaturkach. Ponawiam pytanie: czy wszystko już działa, czy jest jeszcze coś, co nie działa? (Informacyjnie: przycisk 'podgląd' został zgłoszony do naprawy).
            • yoma Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 14:03
              Dziękuję uprzejmie, naprawiłam sobie.

Forum@? Raczysz żartować? Z terminem odpowiedzi dwa tygodnie albo święty nigdy?

Korzyść jest taka, że było widać, jak wnikliwie i uważnie czytacie posty użytkowników. Yeah.
            • yoma Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 14:04
              ps Nigdy, ale to nigdy przez 17 lat na forum nie zgłaszałam przycisku Podgląd 😁
              • kasi.aa Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 14:16
                Ale inni w Twoich najnowszych wątkach zgłaszali. Wnikliwie udało nam się to ustalić - aż dziw, że to przeoczyłaś. Adres forum@agora.pl jak najbardziej działa, spróbuj czasem.
                • yoma Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 14:20
                  Czasem próbowałam :)

Kasia, bardzo cię proszę, nie obrażaj się na mnie za to, że znów daliście ciała z rozwiązywaniem problemów. Nie pierwszy to wasz raz i pewnie nie ostatni, bo słyniecie z tego w światku internetowych forów - czas przyjąć na klatę, a nie tupać gniewnie nóżką jak w piaskownicy.
                  • kasi.aa Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 14:31
                    Wszystko zostało już naprawione. Jeśli coś Ci jeszcze nie działa, podaj proszę szczegóły.
                    • yoma Re: Co zrobiliście 3 13.08.19, 17:11
                      Cóż... nie działa mój wątek z nostalgicznym wspomnieniem internetowej firmy poważnie traktującej swoich użytkowników :)

To tak, jakbyś zasłoniła zbitą szybę plecami i wołała: Plosę pani, to nie ja, to psechodził wielkolud i stłuknął!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka