Dodaj do ulubionych

Pytanie do Wolnych Mediów

05.07.23, 10:17
W czym naruszyłem regulamin, że ten post został usunięty?
Czy w regulaminie jest już wpisane, że krytyka Tuska jest sprzeczna z regulaminem bo dawno nie czytałem.
Obserwuj wątek
    • c.t.k Re: Pytanie do Wolnych Mediów 05.07.23, 14:38
      Szkoda do nich pisać, ten portal zszedł na psy. Nie jest ani wolnym, ani obiektywnym medium.
      • no-popis Re: Pytanie do Wolnych Mediów 05.07.23, 15:53
        c.t.k napisał:

> Szkoda do nich pisać, ten portal zszedł na psy. Nie jest ani wolnym, ani obiekt
        > ywnym medium.

Liczyłem na to, że może jeszcze resztki etyki w nich pozostało.
      • no-popis Re: Pytanie do Wolnych Mediów 06.07.23, 06:26
        c.t.k napisał:

> Szkoda do nich pisać, ten portal zszedł na psy. Nie jest ani wolnym, ani obiekt
        > ywnym medium.
        Mowa Agory, poprzez swoje media, o Wolności Słowa przypomina mi, co do postawy etycznomoralnej, mowę Putina, że najeżdżając Ukrainę walczy o pokój.
        • c.t.k Re: Pytanie do Wolnych Mediów 06.07.23, 10:18
          Polecam do przeczytania wywiad ze znakomitym operatorem, Pawłem Edelmanem, zamieszczony na portalu kultura.onet.pl 27.12. 2019, pod tytułem:" Nie wracam do knajp ze złym światłem". Szczególnie fragment dotyczący wizyty Romana Polańskiego w łódzkiej filmówce. Również polecam artykuł dotyczący Andrzeja Nejmana, byłego już dyrektora Teatru Kwadrat. Panowie zarzucają GW/ tak wiem, że to nie gazeta.pl, ale portal ten powiela teksty od starszej siostry/ pisanie artykułów pod z góry założoną tezę, wybieranie tylko tych materiałów, które do tych tez pasują. Co najważniejsze nie publikowanie sprostowań. Jak widać proceder ten trwa od dobrych kilku lat, a w przypadku portalu gazeta.pl wyjątkowo się nasila Celowo przytaczam opinie ludzi z którymi nie mam nic wspólnego.
          • no-popis Re: Pytanie do Wolnych Mediów 06.07.23, 11:10
            c.t.k napisał:

> Polecam do przeczytania wywiad ze znakomitym operatorem, Pawłem Edelmanem, zami
            > eszczony na portalu kultura.onet.pl 27.12. 2019, pod tytułem:" Nie wracam do kn
            > ajp ze złym światłem". Szczególnie fragment dotyczący wizyty Romana Polańskiego
            > w łódzkiej filmówce. Również polecam artykuł dotyczący Andrzeja Nejmana, byłe
            > go już dyrektora Teatru Kwadrat. Panowie zarzucają GW/ tak wiem, że to nie gaze
            > ta.pl, ale portal ten powiela teksty od starszej siostry/ pisanie artykułów pod
            > z góry założoną tezę, wybieranie tylko tych materiałów, które do tych tez pasu
            > ją. Co najważniejsze nie publikowanie sprostowań. Jak widać proceder ten trwa o
            > d dobrych kilku lat, a w przypadku portalu gazeta.pl wyjątkowo się nasila Celow
            > o przytaczam opinie ludzi z którymi nie mam nic wspólnego.
            Dzięki. Przeczytam i mieści to się u mnie w folderze " Folwark Zwierząt - G.Orwell"
            "Demiurga", jako historię ducha tej neokomunistycznej Grupy Intelektualnej, zapewne czytałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka