jaga_22 04.08.25, 08:06 Uczestniczka mojego zamkniętego Forum wiktoria53 , która jest od roku 2005-05-16 nie może się zalogować . forum.gazeta.pl/forum/f,92442,Jesien_niejedno_ma_imie_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasi.aa Re: Proszę o pomoc 04.08.25, 16:02 Niech napisze na forum@grupagazeta.pl i przyśle zrzut ekranu z komunikatem błędu, który się jej wyświetla. Z dopiskiem: jakiego urządzenia i systemu używa i na jakiej przeglądarce tak ma. Niech sprawdzi też inną przeglądarkę i poda nazwę i numer, jeśli nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_22 Re: Proszę o pomoc 04.08.25, 17:43 Dziękuję za odzew.Dziwna sprawa,bo forumka wchodzi przez komórkę, a laptop nie chce wpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Proszę o pomoc 04.08.25, 22:39 A nie jest przypadkiem tak, że użytkowniczka zmieniła hasło użytkownika na komórce, a na laptopie ma automatyczne logowanie ze starym hasłem? I mnie przy ręcznym logowaniu program sugeruje zmianę hasła użytkownika. Jeśli je zmienię na jednym urządzeniu (i w jego przeglądarce) będę musiał je zmienić wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_22 Re: Proszę o pomoc 06.08.25, 15:30 Już jest dobrze,ale dzięki nowemu adresowi. Już się nie dowiemy co było przyczyną. Problem był taki,że można było wejść tylko przez komórkę, a adres był ten sam. Ważne,że już po kłopocie,dzięki za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś