sloggi_so 13.02.05, 13:09 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=291 Czy istnieje możliwość odblokowania ww. forum? Nie każdy chce pisać na ten temat na forum prywatnym. Dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mameluch Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 13.02.05, 14:34 tez pytalem tutaj jakis czas temu czy cos sie ruszy, ale nikt sie nie odezwal:( przylaczam sie wiec do pytania, moze na dwa posty w watku jakis admin zareaguje... Link Zgłoś
Gość: kixx Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 16:53 nie sadze,zeby to bylo na dzien dzisiejszy mozliwe Tebe na urlopie,zostal tylko Jabba,a nie podejrzewam go ,zeby podjal taka decyzje samodzielnie, napisz Sloggi podanie ,naklej znaczki i wyslij na adres tebe@gazeta.pl jest szansa,ze w ustawowym terminie 14-stu dni otrzymasz odpowiedz ps.odmowna:) pps.wiem,ze sa telefony,ale dzwonienie do Tebe w sprawie ktora moze smialo poczekac te pare dni byloby no fair Link Zgłoś
jabbur Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 13.02.05, 23:25 Witam, Zgodnie z naszymi zasadami blokujemy byłe fora eksperckie, wyjątkiem są sytuacje, kiedy forum zyskuje nowego opiekuna. Seksuologia takiego nie ma - z tego powodu i ze względu na kontrowersyjność poruszanych na forum tematów nie przewidujemy w najbliższym czasie jego reaktywacji. pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
mameluch Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 14.02.05, 01:10 jabbur napisał: > ze względu na kontrowersyjność poruszanych > na forum tematów to mnie rozwalilo. do cholery, to nie forum o zoofilii czy domowym sposobie na zbudowanie bomby tylko o seksuologii! chyba naprawde forum GW zamienia sie w forum Ciuchci czy innego Swierszczyka. Link Zgłoś
jabbur Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 14.02.05, 11:49 Nie, raczej się nie zamienia :) Musimy uwzględniać zdanie zarówno Twoje jak i osób, które nie życzą sobie aby ich dzieci miały swobodny dostęp do tego rodzaju tematyki. Dlatego też istnieją fora zamknięte ;) pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
basia Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 14.02.05, 14:12 "nie życzą sobie aby ich dzieci miały swobodny dostęp do tego rodzaju tematyki" ze względu na temat - seksuologia, czy ze względu na - seksuologia bez eksperta? Link Zgłoś
xxx131 Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 14.02.05, 15:05 jabbur- lepiej wczesniej niz wczesniej.... Link Zgłoś
nasza_maggie Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 01.03.05, 12:30 uważam że powinno byc przywrócone forum eksperckie w tej dziedzinie. fora prywatne = fora rozrywkowe, a nie naukowe. Jeżeli odszedł ekspert można zanlesc drugiego... Dzieci i tak muszą prędzej czy później się z tym tematem oswoić, więc to nie jest argument. Poza tym nie jedno dziecko czyta fora prywatne na ten temat które mają o wiele swobodniejsze wypowiedzi. Link Zgłoś
sloggi Re: SEKSUOLOGIA - odblokować forum 14.02.05, 23:54 Niestety są to fora prywatne - czy zdaża się, że nie są niezawisłe (ja na swoim jestem tyranem). Link Zgłoś