Dodaj do ulubionych

Prosimy nie regulować odbiorników

31.07.07, 09:27
Jak zapewne doskonale wiecie, przez parę dni mieliśmy dosyć denerwujące problemy techniczne z Waszym ulubionym serwisem blogowym.
Wygląda na to, że mamy je już za sobą - przepraszamy, że tak długo to trwało.

Jeśli jeszcze coś nawala - dajcie proszę znać w tym wątku, najlepiej z jak najdokładniejszym opisem, na czym polega problem.
Obserwuj wątek
    • d-t Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 09:32
      Otóż jest jak było. Kiedy się chce notkę zapisać, to od razu wskakuję na jedynke
      bloga.

Powinniście płacic jakiś datek za uszczerbek na zdrowiu.
    • purple_haze Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 09:50
      blog quentina nadal wymaga rozmowy korekcyjnej - pierwszą stronę jeszcze ew.
      pokazuj, ale żeby tak kolejne strony, pojedyncze notki albo kategorie... ne-ne-ne
    • d-t Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 09:51
      O, już jest dobrze. Przynajmniej notkę sie udało opublikować.
      • Gość: arois Re: Prosimy nie regulować odbiorników IP: 212.160.172.* 31.07.07, 09:55
        nie można dodawać komentarzysadsadsad nie zapisuja sie
    • marslaur Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 09:56
      Niestety, problem trwa. Nie jestem w stanie nawet się zalogować - cofa mnie za
      każdym razem do www.blox.pl.
    • purple_haze a u mnie NIC się nie działo 31.07.07, 09:57
      notki dodawałam, zdjęcia wklejałam, komęciki dostawałam, blogasek nie znikał i
      nawet nikt mi się nie włamał i *podobno notek* nie poprzestawiał
      ale ja zawsze powtarzam - trzeba mieć oryginalnego ff, a nie tajwańską podróbę wink))
      • kakunia.k nie mogę się zalogować 31.07.07, 10:06
        ..ani spod FF, ani spod Opery, ani spod IE7.0. login i hasło mogę wpisywać
        dowolną ilość razy, a i tak zawsze widzę ładną stronę startową blox-a sad
        • marslaur Re: nie mogę się zalogować 31.07.07, 10:41
          Mam dokładnie to samo!
      • quentiin Koleżanka pewnie z PiS-u!! 31.07.07, 11:12
        purple_haze napisała:
        > notki dodawałam, zdjęcia wklejałam, komęciki dostawałam, blogasek nie znikał i
        > nawet nikt mi się nie włamał i *podobno notek* nie poprzestawiał
        > ale ja zawsze powtarzam - trzeba mieć oryginalnego ff, a nie tajwańską podróbę
        > wink))

PIETNUJĘ!!
        wink
        • purple_haze Re: Koleżanka pewnie z PiS-u!! 31.07.07, 11:36
          tajess. ja sama innego wytłumaczenia nie widzę. no chyba, że przeglądarka się za
          mną wstawiła wink))
    • kominek Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:16
      ols napisał:

> Jeśli jeszcze coś nawala - dajcie proszę znać w tym wątku, najlepiej z jak najd
      > okładniejszym opisem, na czym polega problem.

A ja potwierdzam, że blogi +18 wciąż ładują się "podwójnie".
    • arwenn Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:17
      U mnie niestety nadal fatalnie. Nie można zapisać notki, bo zaraz przeskakuje
      na podgląd bloga.sad
    • kate_mac Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:25
      działa
      więc ok
      • kakunia.k Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:38
        kate_mac napisała:

> działa
        > więc ok

szczęściara!!
      • kate_mac problem 31.07.07, 10:44
        jednak nie działa
        zdaje się że to był przypadek że się zalogowałam
        więc nie ok
    • arwenn Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:28
      U mnie niestety coraz gorzej. W tej chwili nawet zalogować się nie mogę.
      Czasami wyskakuje mi, że nie ma takiej strony.
      Problem ciągle jest i dotyczy wielu blogów.
    • ols Aktualizacja 31.07.07, 10:38
      To jeszcze nie koniec niestety - przez około godzinę mogą pojawić się utrudnienia w dostępie do Bloxa.

Tym razem to nie awaria, po prostu w trakcie wprowadzania poprawek będziemy musieli kilka razy na chwilę wyłączyć serwis.

Dobra wiadomość jest taka, że tym razem już na pewno wszystko wróci do normy.
      • kakunia.k Re: Aktualizacja 31.07.07, 10:38
        to ja wrócę za godzinkę smile)))
      • arwenn Re: Aktualizacja 31.07.07, 10:47
        To i ja przyjdę za godzinkę, bo teraz nie ma co sobie psuć nerwów. Cieszę się,
        że wszystko wróci do normy.smile
      • quentiin Re: Aktualizacja 31.07.07, 11:15
        ols napisał:
        > Dobra wiadomość jest taka, że tym razem już na pewno wszystko wróci do normy.

Zapiszę to sobie. Mam przeczucie, że się przyda do sygnaturki wink
    • eela Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:41
      Baaardzoooo wolno się otwiera i wchodzi w edycję. Nawet nie mogę sprawdzić, czy dobrze działa.
    • nauma Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 10:52
      Mam nadzieję, że powrót do normy oznaczać będzie, że da się załadować pliki do
      bloxa (także bloxerem), bo póki co jest to niemożliwe; cała edycja plików się
      wywala, tj. nie ładuje się cała lista ani pole "skasuj".
      • ols Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 11:24
        Tak, problemy z ładowaniem plików są na naszym celowniku.
        • Gość: marslaur Re: Prosimy nie regulować odbiorników IP: 212.2.101.* 31.07.07, 13:14
          Jestem już w stanie się zalogować, ale po wybraniu zakładki "Pliki" system
          wywala mnie z powrotem na startową blox.pl.
          • cito1 Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 14:11
            Pliki dodaję bezpośrednio do zasobów, nie w edycji wpisu, bo w edycji też
            wyrzuca na gł stronę bloga.
            Poza tym nie mam problemów, edytuję dwa blogi i spoko, wybieram pliki z
            zasobów, mało tego wczoraj zmieniałam komuś "ręcznie szablon" o zagrzebałam
            pazurem w css smile
            Natomiast wiem, i to najświeższe wiadomości, że jedna duszyczka nadal nie może u
            mnie komentować, jeden sprawiedliwy nadal nie może wpisa zrobić a jedno moje
            guru ma takiego WQRWA ols, bo nawet w css nic nie może zrobić, że lepiej
            jednak sprawdzajcie co jeszcze dostroić smile
            • ols Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 14:17
              Spokojnie, ja też się lekko zagotowałem - dopilnuję, żeby było OK.
              • cito1 Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 14:18
                Ja jestem spokojna bo u mnie ok smile Z plikami znalazłam sobie rozwiązanie smile
    • slawnw Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 15:29
      Guzik macie problemy za sobą. Sory ale zaczyna mnie to coraz bardziej drażnić.
      Mogę się tylko zalogować, ale gdy chcę dodać nowy wpis cofa mnie do logowania.
      Jak to się mówi lepsze jest wrogiem dobrego.
      • torontos Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 16:19
        A u mnie notki dodają sie prawie normalnie z tym że wstawia się czerwona
        czcionka a po najechaniu później na tekst podświetlają się jakby cały tekst był
        jednym wielkim linkiem. kolor można zmienić ale tego podświetlenia już nie bardzo uncertain
        Niby nie jest to duży kłopot ale jednak trochę wkurza...

torontos.blox.pl <- Tu można zobaczyć o co mi chodzi
        • quentiin Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 17:05
          torontos napisał:
          > A u mnie notki dodają sie prawie normalnie z tym że wstawia się czerwona
          > czcionka a po najechaniu później na tekst podświetlają się jakby cały tekst był
          > jednym wielkim linkiem.

Hehe, ładnie mi "prawie że normalnie" big_grin Kupiłem samochód, jeździ prawie że
          normalnie, ale tylko do tyłu smile
          • torontos Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 17:30
            smile

Prawie że "normalnie"... A jak wiemy prawie robi wielką różnicę...

Choć z tego co czytam ludzie mają większe kłopoty więc nie narzekam zbytnio póki
            co...
        • ols Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 17:49
          Aaaaaa! Grający blog! (mało nie zszedłem jak mi ryknęło ;-(

Błąd jest Twojej produkcji - wkleiłeś sobie jakiś wynalazek na początku notki:
          <p style="color: rgb(0, 0, 0);" class="MsoNormal"><a name="OLE_LINK2"></a><a name="OLE_LINK1"><span><font color="#000000">
          • torontos Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 19:36
            ols napisał:

> Aaaaaa! Grający blog! (mało nie zszedłem jak mi ryknęło ;-(
            >
            > Błąd jest Twojej produkcji - wkleiłeś sobie jakiś wynalazek na początku notki:
            > <p style="color: rgb(0, 0, 0);" class="MsoNormal"><a name="OLE_LINK
            > 2"></a><a name="OLE_LINK1"><span><font color="#
            > 000000">

Dziwne że muzyka na blogu jest od baardzo dawna a dopiero teraz się coś
            chrzani... Zresztą żeby dodać notkę trzeba próbować po 10 razy bo inaczej
            przerzuca na główną stronę bloga. Tak więc nie widzę za bardzo tu swojej winy
            • torontos Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 19:48
              ok dzieki za pomoc problem usuniety choc sam go nie zrobilem wazne ze juz po
              wszystkim
              • ols Re: Prosimy nie regulować odbiorników 01.08.07, 12:55
                Błąd nie był związany z muzyką, po prostu do treści pierwszego wpisu przyplątał się jakiś dodatkowy kod. Zapewne przekleiłeś go nieświadomie z innego edytora (Word?), zwykle go przy tym nie widać.
    • rkdeey Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 17:27
      Powiedziałbym, że to trochę jak ruletka jest. Wczoraj wieczorem nie dawało się
      nic zrobić poza zalogowaniem. Dziś rano było w porządku. Kwadrans temu znów to
      co wczoraj. W tej chwili wszystko chodzi cacy. To już ostatecznie czy należy się
      jeszcze spodziewać problemów? smile
      • pink_not_dead Re: Ciągle problemy (ruletka) 31.07.07, 18:43
        Po prawie trzy miesięcznej przerwie zacząłem ponownie edytować bloga no i regularnie mam problemy
        z wewnętrznymi linkami bloxa tzn. klikam na "nowy wpis", "listę komentarzy" czy "statystyki" - jestem
        odsyłany wymiennie do mojej strony blogowej bądź do strony logującej bloxa. Problemy te pojawiają
        się codziennie i trwają zwykle kilka godzin - najcześciej w ciągu dnia, w nocy jak do tej pory mogłem
        edytować bez problemu....

pozdrawiam smile

maurycy
        • ols Re: Ciągle problemy (ruletka) 31.07.07, 18:59
          Maurycy, rkdeey - od pewnego czasu u mnie wszystko działa OK i nie dostaję nowych zgłoszeń o błędach - wygląda na to, że technologia uporała się przywróceniem stanu sprzed awarii.

A problemów można się jeszcze spodziewać - niedługo jeszcze raz spróbujemy zaktualizować oprogramowanie, ale tym razem będziemy już mądrzejsi o wiedzę pt. "jak to zrobić źle" wink
          • rkdeey Re: Ciągle problemy (ruletka) 31.07.07, 19:12
            ols napisał:

> A problemów można się jeszcze spodziewać - niedługo jeszcze raz spróbujemy zakt
            > ualizować oprogramowanie, ale tym razem będziemy już mądrzejsi o wiedzę pt. "ja
            > k to zrobić źle" wink

Problemów można się spodziewać przez całe życie wink Następnym razem dajcie na
            wszelki wypadek znać wcześniej, że kroi się aktualizacja, przynajmniej nie
            będzie dwudziestu wątków na forum poświęconych tej samej kwestii smile
          • d-t Re: Ciągle problemy (ruletka) 31.07.07, 19:18
            Ols, weź sobie ten post na dysku zapisz. Jak będziesz miał zły humor, to sobie
            przeczytasz.

U NAS WSZYSTKO GRA! ŻADNYCH PROBLEMÓW! NIEMOŻLIWE!

Aleśmy szczęśliwi.
          • quentiin Re: Ciągle problemy (ruletka) 31.07.07, 19:45
            Przed chwilą przy przechodzeniu z listy wpisów do statystyk wywaliło mnie na
            główną bloxa.
            • quentiin Re: Ciągle problemy (ruletka) 31.07.07, 19:51
              O i znów to samo. W tym samym momencie tyle że na drugim moim blogu.

Z dodawaniem komentarza nie miałem przed chwilą problemu, z dodaniem notki jakiś
              czas temu również. Tak czy siak nadal nie jest idealnie.
          • kakunia.k Re: Ciągle problemy (ruletka) 01.08.07, 09:48
            > A problemów można się jeszcze spodziewać - niedługo jeszcze raz spróbujemy zakt
            > ualizować oprogramowanie, ale tym razem będziemy już mądrzejsi o wiedzę pt. "ja
            > k to zrobić źle" wink

walnijcie może ostrzeżenie na głównej, co? smile
    • visegrad Re: Prosimy nie regulować odbiorników 31.07.07, 22:19
      u mnie objawy w zasadzie takie same jak u pozostałych, właśnie miałem do was
      napisać, ale pomyślałem że najpierw zajrzę na forum
      • pink_not_dead Re: Mogiła 31.07.07, 22:25
        U mnie cały czas mogiła - tak źle to jeszcze nie było - gdziekolwiek bym nie kliknął (łacznie z edycją
        wpisu, porzednimi stronami, zakładkami etc.) wywala mnie albo na głowną bloxa albo prosto do mojego
        bloga. Jakie są szanse na poprawę stanu zdrowia serwera?

pozdrawiam smile

maurycy
        • taisha_te Re: Mogiła 31.07.07, 22:57
          jak wyżej, nie można nic zrobić w edycji, o zmianach w css można pomarzyć, wywala na stronę główną bloxa albo mojego bloga
          • ninga Re: Mogiła 31.07.07, 23:19

dopisuję się do listy
      • kakunia.k Re: Prosimy nie regulować odbiorników 01.08.07, 09:51
        u mnie też. znowu, po raz kolejny.
        zalogowałam się za zahasłowanego mojego bloga, chciałam odpowiedzieć na
        komentarze i wyleciałam na główną bloxa. nie zalogowana.
        to samo było w przypadku chęci edycji czy podglądu bloga, niezahasłowanego tym
        razem.
        indifferent
    • miszka44 Re: Prosimy nie regulować odbiorników 01.08.07, 09:37
      Po 10. (a może 20., przestałem liczyć) logowaniu i wywalaniu na "jedynkę"
      zakląłem szpetnie i napisałem ten post.
      Długo jeszcze?

Pzdr
      M44
      Warszawa subiektywnie
      Stowarzyszenie NOWA PRAGA
      • ninga Nie zapeszając 01.08.07, 09:43
        Aż się zdziwiłam, ale zadziałało i nawet wstawiłam zdjecie do zasobów!
        • mpieck skończyliśmy naprawiać 01.08.07, 09:57
          Dopiero teraz wróciliśmy do stanu sprzed awarii.
          • quentiin Re: skończyliśmy naprawiać 01.08.07, 10:03
            To miło, ale przed sekundą znów wywaliło mnie na główną podczas próby przejścia
            z Listy wpisów do Statystyk. Przy czym za każdym razem odbywa się to wtedy, gdy
            wcześniej "zjadę" w dół listy wpisów. Potem wracam wyżej, żeby kliknąć statsy i
            wywala na główną. Jeśli wchodzę do edycji i od razu klikam statsy to w nie
            wchodzę bez problemu (ale zabrzmiało wink ).
            • martuuha Re: skończyliśmy naprawiać 01.08.07, 10:39
              to skoro już naprawiliście, co mieliśce naprawić to mogę dorzucić do listy "do
              zrobienia"
              -blogi +18, jak juz zauwazyl Kominek laduja sie podwójnie
              -wejscie na blogi zastrzezone z glownej bloxa, po zalogowaniu jest
              czesto..hmm.. utrudnione. Cofa na glowną, niezalogowaną.

btw - w ostatnich dniach nie siedzialam jako duzo na bloxie, ale problemow
              wiekszych niz zwykle nie zanotowałam.

ps.
              do kogo mozna napisac w sprawie przechwycenia nieuzywanego adresu bloga?
          • quentiin Dalej są kłopoty 01.08.07, 11:50
            Jak w temacie.
            • mpieck Re: Dalej są kłopoty 01.08.07, 12:39
              W takim razie jeszcze posprawdzamy trochę szerzej.
    • harry122 Re: Prosimy nie regulować odbiorników 01.08.07, 13:20
      Dalej są kłopoty. Nie mozna otowrzyć edytora Tiny, bo otwiera się tylko notka z
      kodem html, aby cokolwiek wstawić trzeba przejść na gorsze edytory w
      ustawieniach. A w gorszych edytorach pamięć serwera nie zapisuje rysunku tylko
      wraca stronę do stony startowej.
      • cito1 Zgłaszam WQRW! 01.08.07, 16:14
        Dwa wpisy stary i nowy na eko łączą mi się w jeden.
        • cito1 Re: Zgłaszam WQRW! 01.08.07, 16:20
          Wygląda, że są dwa wyedytowane te same wpisy a w edycji nie ma jak wejść w
          najnowszy wpis bo jest połączony z jakimś starym i wchodzi się w stary, w nowy
          nie ma jak wejść sad
          • quentiin Re: Zgłaszam WQRW! 01.08.07, 16:32
            A cito... to Ci! Use the Bloxer, Luke zanim administracja ucieszy się, że znowu
            nie ich wina wink Ja się tam co prawda nie znam, ale mnogość ostrych nawiasów w
            tekście każe mi przypuszczać, że się jakiś fragment niechcianego kodu
            przypałętał wraz z wklejanym(?) skądś tam tekstem. Brużdżącą notkę usunąć i
            dodać jeszcze raz bez dziwnych tagów et cerata.
            • cito1 Re: Zgłaszam WQRW! 01.08.07, 16:37
              Nie da się.
              eskey mi wlazł tam, to samo ma co ja. Dwa wpisy, w edycji połączony ze starym,
              a jak chcesz wejść otwiera się stary a tego El dorado NIE MA
              crying((
              • cito1 Re: Zgłaszam WQRW! 01.08.07, 16:45
                crying
                • cito1 Q. :))) 01.08.07, 16:54
                  Masz u mnie piwokiss
                  maleńkie coś w weterynarzu było i to zasrywało smile A wiesz co? chyba stały podpis
                  w mailu smile
                  Już mam dobrze smile
                  • quentiin Re: Q. :))) 01.08.07, 17:19
                    Zamienię piwo nie wiadomo kiedy na 50 komciów teraz wink))) I dollsę specjalnie
                    dla mnie. W różowych kozaczkach. I żeby mówiła "ale o co kaman?" big_grin

No to teraz trza by zatuszować ten wątek, żeby administracja nie miała kolejnego
                    punktu zaczepienie, że nie wszystko co ostatnio złe to oni wink
                    • cito1 Re: Q. :))) 01.08.07, 17:24
                      Okazuje się, że szary człowiek szybciej i sprawniej pomoże jeszcze bardziej
                      zszarzałemu niż inkrustowana złotem administracja.
                      Jak zwykle zresztą, a to warte jest uwiecznienia.
                      Szybciej ols odszpiluje swój wątek w dół smile
                    • purple_haze Re: Q. :))) 02.08.07, 10:42
                      > Zamienię piwo nie wiadomo kiedy na 50 komciów teraz wink))) I dollsę specjalnie
                      > dla mnie. W różowych kozaczkach. I żeby mówiła "ale o co kaman?" big_grin

dollsa powinna mieć BIAŁE kozaczki...
                      • quentiin Re: Q. :))) 02.08.07, 11:30
                        Abonament RTV też się powinno płacić...
                • Gość: arois Re: Zgłaszam WQRW! IP: *.rokietnica.sdi.tpnet.pl 01.08.07, 17:43
                  Siadam sobie z głowąpełną pomysłów do blogusia a tam .....nic nie działasadsad
                  Jest to samo co w poniedziałek chcę zmienic ustawienia a mam pierwszą stronę
                  bloga POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYsadsad
                  • pink_not_dead Re: Mogiła i Ruletka 01.08.07, 18:27
                    Cześć Ols

Wczoraj udało mi się wejśc w normalną edycję o jakiejś 6 rano czasu polskiego a tak cały czas to samo co
                    jak wiesz doskonale jest mega frustrujące. Jakie perspektywy na uzdrowienie systemu?

Pozdrawiam serdecznie smile

Maurycy
    • eela Mnożenie notek 01.08.07, 19:01
      Jest tak samo źle jak było w piątek. Każda zmiana czegokolwiek w edycji daje nową notkę, nie zagrywa starej.
    • mpieck teraz już powinno być dobrze 01.08.07, 21:00
      Nie żartuję smile
      • kicior99 Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 09:11
        nie wiem jak Wy ale ja nie miałem absolutnie żadnych problemów...
        • tebe Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 09:41
          Ja miałem problem ze skrzynią biegów, ale już jest ok.
          • quentiin Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 12:09
            Gitezowo mieć niepoważnych adminów. Jakieś skrzynie biegów, tapetki nikomu
            niepotrzebne, "myśleliśmy, że będzie bez problemu" itp. Problem zbagatelizowany,
            a to że się pół bloga wkurza od piątku to pikuś. "Studenci jeszcze gotowi
            pomyśleć, że my tu jesteśmy dla nich"...
            • mpieck Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 15:50
              >> Zamienię piwo nie wiadomo kiedy na 50 komciów teraz wink))) I dollsę specjalnie
              >> dla mnie. W różowych kozaczkach. I żeby mówiła "ale o co kaman?" big_grin

Ja tu zauważam taki sam stopień poważności jak u olsa smile Admin też czasami może
              zażartować, ale najwyraźniej quentiin nie zna się na żartach.
              Naprawa trwała 5 dni bo tyle zajęło namierzenie problemu - trzeba było
              sprawdzić cały system a to trwa. Nikt niczego nie olewał.
              • quentiin Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 15:53
                mpieck napisał:
                > ale najwyraźniej quentiin nie zna się na żartach.

Ano, jestem z tego znany. Nie poznałbym ironii nawet gdyby kopnęła mnie w dupę...
                • Gość: ironia Re: teraz już powinno być dobrze IP: *.stacje.agora.pl 03.08.07, 10:15
                  *kick* -> (_|_)
      • harry122 Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 13:31
        Nadal edytor Tiny nie otwiera się, a notka otwierana w tym edytorze do poprawki
        otwiera się tylko w html? trochę długo trwa ta naprawa. I te dobrze to chyba
        nie koniecznie jest dobrze. Próbowałem na różnych kompach i wszędzie to samo,
        pojawia się komunikat o błędzie na stronie.
        • ols Re: teraz już powinno być dobrze 02.08.07, 14:40
          Harry, sprawdź czy nie masz wyłączonego JavaScriptu w przeglądarce. Albo jakiegoś nowego ustrojstwa antywirusowego/antyreklamowego - one radośnie blokują możliwośc korzystania z edytora (myślą, że to reklama).
    • ols Drobiazg na pocieszenie 02.08.07, 09:58
      Znalazłem właśnie 10 unikalnych tapet Gazeta.pl:
      rapidshare.com/files/46479542/tapety.zip.html
      (tak, wiem, nie ma wśród nich bloksowej. może następnym razem...)
      • Gość: czytelnik Re: Drobiazg na pocieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 18:14
        ojej! już się nie gniewamy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka