mikolaj7 12.07.02, 19:01 stare forum przeszlo do historii na moich oczach :-((( Link Zgłoś Obserwuj wątek
dj Re: Zalobe oglaszam :-((( 12.07.02, 19:17 mikolaj7 napisał: > stare forum przeszlo do historii na moich oczach :-((( Chlip ;-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zalobe oglaszam :-((( 12.07.02, 19:30 dj napisał: > mikolaj7 napisał: > > > stare forum przeszlo do historii na moich oczach :-((( > > Chlip ;-) sie nie ma z czego smiac, bo to smutne !! moze jakis marsz milczenia ?? Link Zgłoś
eela Re: Zalobe oglaszam :-((( 12.07.02, 19:34 A jak to wyglądało? Nie płacz, Mikuś, mam zrzuty ekranów, głównego forum i warszawskiego. Moge przesłać i paczke chusteczek jednorazowych Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zalobe oglaszam :-((( 12.07.02, 19:40 eela napisała: > A jak to wyglądało? Nie płacz, Mikuś, mam zrzuty ekranów, głównego forum i > warszawskiego. Moge przesłać i paczke chusteczek jednorazowych a ja nie porobilem screenow - jeszcze jeden powod do rozpaczy.... jak to wygladalo? wstukalem moj ULUBIONY adres: www.gazeta.pl/alfa/index.jsp?dzial=0511 a tam... nowe :-((( a sekunde wczesniej bylem na starym........ Link Zgłoś
eela Re: Zalobe oglaszam :-((( 12.07.02, 19:51 Uczciłam ze względu na Twą rozpacz dwiema minutami! :-) Link Zgłoś