martamaria10 02.09.05, 14:37 Gdzie jest forum eksperckie o żywieniu? Dwa dni temu na e-dziecko widziałam takie forum i nagle zniknęło. Czy ja mam przywidzenia? Pzdr, Marta Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Re: forum eksperckie 02.09.05, 15:35 Przepraszamy, ale forum ruszyło nieco przed czasem. j/a Link Zgłoś
czlonek_sojuszu Re: forum eksperckie 02.09.05, 22:51 jabbur napisał: > Przepraszamy, ale forum ruszyło nieco przed czasem. Hehe. "Gazeta.pl przeprasza, ale ekspert forum Dieta/eDziecko został odwołany w trybie pilnym. Jednocześnie oświadczamy, że podawanie krwawa mary nie stanowi składnika diety zalecanego dzieciom do lat trzech". Link Zgłoś
messja Re: forum eksperckie 02.09.05, 23:12 czlonek_sojuszu napisał: > jabbur napisał: > > > Przepraszamy, ale forum ruszyło nieco przed czasem. > Hehe. "Gazeta.pl przeprasza, ale ekspert forum Dieta/eDziecko został odwołany w > trybie pilnym. Jednocześnie oświadczamy, że podawanie krwawa mary nie stanowi > składnika diety zalecanego dzieciom do lat trzech". ozesz_ku..! Link Zgłoś