magdaom 07.11.15, 21:07 Co się dzieje dzisiaj z pocztą? Od kilku godzin jest informacja, że macie awarię. Może jakaś informacja kiedy poczta będzie działać????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaom Re: Co się do cholery dzieje? 07.11.15, 21:23 I wciąż ta sama informacja Usługa chwilowo niedostępna. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Przepraszamy za utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zychu1986 Re: Co się do cholery dzieje? 07.11.15, 21:40 To totalna porazka z ta poczta. Nie da sie zalogowac i maile znikaja. KIedy serwis zacznie dzialac poprawnie? Nie na dwa dni ale kiedy zostana usuniete wszeslkie problemy na stałe bo nie wiem czy konto przenosic. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka.alutka Re: Co się do cholery dzieje? 10.11.15, 11:54 Właśnie otworzyłam nowe konto i co i brak dostępu do nowej poczty ,szybko coś z tym zrobić bo mnie szlag trafi . Odpowiedz Link Zgłoś
michalszafran Re: Co się do cholery dzieje? 06.12.15, 17:02 Znowu problem z pocztą. Czekam na ważnego emaila i nie mogę od rana się zalogować!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś