Dodaj do ulubionych

Konkurs dla adminow!!!

IP: 217.197.165.* 04.09.02, 10:38
Pytanie - po czym rozpoznac, ze usuniety post rzeczywiscie usunieto, a nie
jest to mistyfikacja forumowicza.
Regulamin:
1. wylacznie odpowiedzi adminow sa nagradzane rzeczowo, odpowiedzi nieadminow
nagradzane sa w postaci pisemnej pochwaly.
2. konkurs trwa do czasu udzielenia satysfakcjonujacej odpowiedzi.
3. nagroda jest zdjecie maas (a raczej jego kopia, ktora wykonam, gdy juz
odzyskam oryginal).
4. regulamin konkursu moze zostac zmieniony w dowolnym czasie i punkcie, ale
wylacznie przeze mnie.
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Sukurs dla kominow!!! 04.09.02, 10:44
      Post usunięty rozpoznaje się po tym, że go nie ma, a był.

Dlaczego - jeśli nie ma, to będzie szybciej. Jak na nieczarno, będzie wolniej. Może niezauważalnie, ale zawsze.
      • Gość: Niech [...] IP: 217.197.165.* 04.09.02, 10:51
        Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • tebe Re: [,,,] 04.09.02, 10:53
          wzgledu =/= względu
        • Gość: Niech Re: [,,,] IP: 217.197.165.* 04.09.02, 10:53
          A powyzszy to kto usunal?
          (Odpowiedz nie byla satysfakcjonujaca, nagrody jeszcze nie ma, ale cieplo,
          cieplo.)
          • tebe Re: [???] 04.09.02, 10:54
            ciekawostka
      • aric Tebe:) 04.09.02, 10:54
        Bardzo ładny surrealistyczny post. Może kidyś redakcja odwiedzi w Łodzi Watek
        surrealistyczny na gościnnych występach. Zapraszam.:) Oto link:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=1397610
        • Gość: Niech [:::] IP: 217.197.165.* 04.09.02, 10:57
          1. przecinki byly moje, ale ja mam troche dalej do serwera niz admin.
          2. prosze jednak o odpowiedz dotyczaca postu [...], ktora moglbym pojac - zbyt
          czeste siedzenie prze monitorem osuszylo troche moja glowe, a proby jej
          nawodnienia za pomoca innych niz woda trunkow nie przyniosly spodziewanych
          rezultatow.
        • tebe Re: Aric:) 04.09.02, 11:14
          Bardzo fajny, ale już był chyba u nas. O ile dobrze pamiętam...
      • eela Re: Sukurs dla kominow!!! 04.09.02, 10:55
        A skąd mam wiedzieć, ze post był, a teraz go nie ma? Nikt nie sledzi wszystkich
        wątkw na bieżąco. Powninien być innym kolorem wisany. Nie będzie duzo wolniej,
        pzreciez tych wpisów jest niewiele.
        • Gość: Niech Re: Kurs dla komisow!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:02
          Moj konkurs byl rzeczywiscie powtorzeniem pytania juz tu zadanego wczesniej -
          moze wlasnie przez Pania Eele. A prosze o odpowiedz, bo gdy ja uzyskam, to
          pokaze wam cos wiecej (tu nie ma zadnych podtekstow erotycznych).
          • tebe Re: Kury dla komiksów!!! 04.09.02, 11:12
            Jeśli mamy wybór: albo drobna acz pożyteczna funkcjonalność, albo kolorek, żeby było wiadomo, że to my a nie user, dla zartów, to co wybieramy?
            I wierz mi eelu, mały kolorek w skali forum zrobi wolniej. Spowolnienia są sumą duperelek, które musi robić ten system.
            Niniejszym opowiadam się za - bardzo rzadkim, ale jeśli już - bezśladowym usuwaniem treści.
            Nie tam żadne "zostało usunięte".

P.S. A przecinki są moje!
            • Gość: Niech Re: Kary dla komików!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:21
              No dobra, rozumiem, ze admin napisal w powyzszym, ze roznicy nie ma. No to
              teraz prosze spojrzec na ten watek:
              www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=14&w=2741317
              Po pierwsze wyglada na usuniety, bo mozna odtworzyc jego zawartosc - jak to
              albo admin wie, albo nie wie, jak nie wie, to sie ode mnie nie dowie, ale
              pewnie wie.
              Po drugie, jesli jest usuniety, to trudno mi bylo w to uwierzyc, dlatego
              oglosilem konkurs.
              Po trzecie to bylbym wdzieczny za potwierdzenie, ze zostal usuniety, i moze
              sugestie dlaczego - bo jestem za cienki bolek, zeby zrozumiec.
              Ot, i tyle.
              • Gość: Niech Re: Mary dla korników!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:23
                A przecinki oczywiscie sa moje, ale to tak jak z tym zdjeciem maas - znowu cos
                stracilem.
              • tebe Re: Karny dla domków!!! 04.09.02, 11:35
                Nie wiem czemu. Podejrzewam, że to tzw. błąd ludzki, do którego prawo sobie zastrzegamy (mimo wszystko).
                Co do tego jak poznać, to akurat w tym przypadku widać chyba, że było usuwane. Widać sam wiesz w jaki sposób (choć już być nie powinno, bo to bug).

P.S. Nie ma kompromisu w obronie przecinków
                • Gość: Niech Re: Karmy dla dolków!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 11:51
                  OK, ale w kontekscie usunietej tresci wypadlo to megafatalnie - i
                  megaidiotycznie. Tak samo jak blad w watku Holdysa. A nie widzialem ostatnio
                  innych bledow, tylko te dwa. Ale nie juz adminowi bedzie, ja zadnych innych
                  kwitow poza tym, co widze na forum, nie mam - a admin ma, ale nie moze pokazac
                  (brak podtekstow erotycznych)> efekt - my mozemy otrzymac albo odpowiedz o
                  bledzie albo leciutkie bicie sie w piersi (choc zazwyczaj cudze).
                  PS. Mysle, ze pokolorowanie wywalonych wypowiedzi ma sens.
                  PS2. Zrobmy tak: dwa przecinki dla mnie, jeden dla admina.
                  • tebe Re: Farmy dla Bolków!!! 04.09.02, 11:57
                    Gość portalu: Niech napisał(a):
                    > OK, ale w kontekscie usunietej tresci wypadlo to megafatalnie - i
                    > megaidiotycznie. Tak samo jak blad w watku Holdysa. A nie widzialem ostatnio
                    Co do pierwszego - zgadzam się, co do drugiego - nie w takim stopniu. :-)
                    Sęk w tym, że to ani ja ani maas. Szukamy i dziwimy się.

> (brak podtekstow erotycznych)> efekt - my mozemy otrzymac albo odpowiedz o
                    > bledzie albo leciutkie bicie sie w piersi (choc zazwyczaj cudze).

Leciutkie bicie się w piersi. W zasadzie moje, bo wogóle doszło do tego, że publikuje się ta informacja o usunięciu. A przy tym jak widać - coś się krzaczy.

> PS2. Zrobmy tak: dwa przecinki dla mnie, jeden dla admina.
                    OK, niech będzie. Czego się nie robi (bez podtekstów).
                  • zdzicha Re: Karty dla Polaków!!! 04.09.02, 12:02

> my mozemy otrzymac albo odpowiedz o bledzie albo leciutkie bicie sie w piersi
                    > (choc zazwyczaj cudze).

Najczęsciej pewnie w piersi Maas (bez podtekstów erotycznych).

> PS. Mysle, ze pokolorowanie wywalonych wypowiedzi ma sens.

Albo przynajmniej jakiś znaczek czy inszy ptaszek (bez podekstów erotycznych),
                    taki, zeby zwykły, szary forumowicz nie umiał takiego wykonać domowym sposobem.

> PS2. Zrobmy tak: dwa przecinki dla mnie, jeden dla admina.

Przecinki należy zdeponować w Banku Ochrony Środowiska, niech procentują ku
                    chwale Ojczyzny!
            • eela Re: Kury dla komiksów!!! 04.09.02, 11:54
              tebe napisał:

> Jeśli mamy wybór: albo drobna acz pożyteczna funkcjonalność, albo kolorek,
              żeby
              > było wiadomo, że to my a nie user, dla zartów, to co wybieramy?
              > I wierz mi eelu, mały kolorek w skali forum zrobi wolniej. Spowolnienia są
              sumą
              > duperelek, które musi robić ten system.

Ależ wierzę :-)

> Niniejszym opowiadam się za - bardzo rzadkim, ale jeśli już - bezśladowym
              usuwa
              > niem treści.
              > Nie tam żadne "zostało usunięte".

No właśnie, wspominałes przedtem, ze chyba zrezygnujecie z tego wpisu. Tak było
              by najlepiej, włącznie z całkowitym usunięciem z systemu. Wszyscy pamiętamy
              niedawne zamieszanie z "cenzurowaniem"! :-)
              >
              > P.S. A przecinki są moje!
              :-))
              >
              • Gość: Niech Re: Mury dla karmików!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 12:07
                Na poczatku bylo slowo.
                Potem byla osla lawka ze wszystkimi postami.
                Potem osla lawka trzydniowa.
                Potem zaczelo zdazac sie wycinanie w pien.
                Potem pojawily sie posty usuniete z kropkami (a przecinki i tak sa moje).
                Potem pojawily sie na oslej lawce watki usuniete z postami usunietymi z
                kropkami.
                No a teraz juz pojawia sie otwarta propozycja wycinania w pien.
                Mi to zwisa (to tylko taki zwrot, bez podtekstow erotycznych, bo przeciez moze
                chodzic o krawat), ale to chyba nie fair wobec mlodziezy.
                • eela Re: Mury dla karmików!!! 04.09.02, 12:35

> No a teraz juz pojawia sie otwarta propozycja wycinania w pien.

Ale nie postów, tylko napisu o wyrzuconej wiadomości. Ostatnio w czasie awarii
                  pokazywała się w bardzo dziwnych miejscach

• Gość: Niech Re: Mutry dla garbników!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 12:41
                    Sorry Gregory:

> Niniejszym opowiadam się za - bardzo rzadkim, ale jeśli już - bezśladowym
                    usuwa
                    > niem treści.
                    > Nie tam żadne "zostało usunięte".

No właśnie, wspominałes przedtem, ze chyba zrezygnujecie z tego wpisu. Tak było
                    by najlepiej, włącznie z całkowitym usunięciem z systemu. Wszyscy pamiętamy
                    niedawne zamieszanie z "cenzurowaniem"! :-)

Czy to znaczy, ze ma zostac tylko trojkropek w tytule postu? Czy to mieliscie
                    na mysli? Az sie ugrzylem w jezyk (nie, w palec) piszac ten ostatni wyraz.
                    Podsumowujac - zmiany ida w kierunku usuwania postow - nawet jesli zostana
                    wprowadzone nie w szesciu, a w siedmiu czy osmiu etapach. Jesli ktos tego nie
                    widzi, to znaczy, ze z jego okularami wydazylo sie to samo co z moim zdjeciem
                    maas (oddajcie!!!).
                    • eela Re: Mutry dla garbników!!! 04.09.02, 12:50
                      Tak było poprzednio, przed wprowadzeniem tekstu o usuniętej wiadomości.
                • tebe Re: Rury dla kosmyków!!! 04.09.02, 12:37

> No a teraz juz pojawia sie otwarta propozycja wycinania w pien.
                  > Mi to zwisa (to tylko taki zwrot, bez podtekstow erotycznych, bo przeciez moze
                  > chodzic o krawat), ale to chyba nie fair wobec mlodziezy.

To nie propozycja. Tak już było.
                  • Gość: Niech Re: Rory dla kosmatków!!! IP: 217.197.165.* 04.09.02, 12:49
                    Wiem,ze bylo, ale teraz chcecie zrobic z tego norme - to wynika z wypowiedzi
                    admina, nieprawdaz? Robta co chceta - ale zebyscie pamietali, ze chcialem
                    obronic mlodziez.
                    PS. Jak byla pelna lawka - bylo fajnie.
                    PS2. Usuwanie watkow przez samych forumowiczow via automat do klikania - bad
                    idea.
                    PS3. Wam sie chyba slabiej zrobilo po tym zamachu na Belmondo - a gdyby
                    gryzipiorki nie pisaly o tym (bo i nie bylo o czym), to nadal bysmy zyli jak w
                    raju.
                    PS4. Widze, ze przecinki jednak moje.
                    PS5. ROR - rachunek rozliczeniowo-oszczednosciowy.
                    • tebe Re: Zmory dla kosmitów!!! 04.09.02, 12:59
                      > admina, nieprawdaz? Robta co chceta - ale zebyscie pamietali, ze chcialem
                      > obronic mlodziez.
                      nie chcemy, byłoby jak dawniej

> PS3. Wam sie chyba slabiej zrobilo po tym zamachu na Belmondo - a gdyby
                      > gryzipiorki nie pisaly o tym (bo i nie bylo o czym), to nadal bysmy zyli jak w
                      > raju.
                      Trochę uporządkowaliśmy, ale nie przesadzajmy, nie wariujemy. To raczej zbieg zookoliczności.

> PS4. Widze, ze przecinki jednak moje.
                      dwa oddałem. dla dobra usera...

> PS5. ROR - rachunek rozliczeniowo-oszczednosciowy.
                      no wiem przecież :-)
    • tebe Jak będzie 04.09.02, 13:10

Dzisiejszy napis będzie na szaro, z boldowanym linkiem do regulaminu. Czyli będzie informacja, że wycięte, a jakby ktoś miał wątpiwości, to se znajdzie dlaczego.
      • kropka. Re: Jak będzie 04.09.02, 13:56
        Targujecie się o te przecinki, jakby od tego życie zależało. I o co? o parę
        sztuk? Nawet lokować w baku nie warto, bo co punkcik narośnie, to Kołotko
        zabierze. Tylko innych znaków przestankowych lepiej nie tykajcie. Zwłaszcza
        ostrożnie z kropkami, bo się może krew polać!
        pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka