Dodaj do ulubionych

Znowu pomylka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:13
Forum muzyka - pierwszy watek (teraz), o Ligetim - zamieniony na kropki.
Znowu sie bawicie, a nam chodzi o zycie. Czy nie mozna tak sie bawic na forum
testowym? A gdzie ono jest - znowu nie moge znalezc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Zmowa pomylka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:27
      Wycieliscie caly watek? - drugi i ostatni post byl od Wegra uczacego sie
      polskiego - no to sie chlopak nauczyl.
      • Gość: Niech Re: Zmowa pomylka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 11:08
        Przepraszam, pomylilem fora. Watek o Ligetim jest. Licznik pokazuje trzy posty,
        sa dwa - pierwszy usuniety. Na forum kultura jest tez inny watek [...]. Licznik
        pokazuje 24, postow jest 15, w tym zamienionych na [...] 5. Wszystkie dotycza
        filmow o Kreciku - mozna tro zobaczyc wybierajac opcje odpowiedz cytujac.
        Rozumiem, ze to efekt jakiejs awarii, ale troche to wkurza. Ostatnio znowu
        macie sporo wpadek - zwiazanych zapewne z tworcza aktywnoscia majstra Adama.
        Niech mu klawiatura lekka bedzie.
        • Gość: Niech Re: Zmowa motylka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 14:58
          Teraz licznik przy Kreciku ma 27 postow - choc nie pojawil sie zaden nowy wpis.
          Dopisalem jeden - licznik 28, a post jest. Czyzbym tu wladal?
          • Gość: Niech Re: Stowa motyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 17:08
            A teraz liczniuk pokazuje 30 (ostatni post 16.48), nie doszedl zaden nowy post
            (ostatni - moj - jest z 14.53). Coraz bardziej utwierdza mnie to w mniemaniu,
            ze jestem Bogiem forum. Nastepna proba: jest!!! Jest moj post (17.07), licznik
            pokazuje 31. A jednak jestem Bogiem!!!
            • Gość: Niech Re: Stonka utyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:55
              Powrocily posty zamienione na [...]. Jest tytul watku: Urodziny Krecika. Jest
              licznik: 33. Jest 18 postow. Sa moje wszystkie. JESTEM BOGIEM.
    • application.developer Re: Znowu pomylka 09.09.02, 10:21
      Gość portalu: Niech napisał(a):

> Forum muzyka - pierwszy watek (teraz), o Ligetim - zamieniony na kropki.
      > Znowu sie bawicie, a nam chodzi o zycie. Czy nie mozna tak sie bawic na forum
      > testowym? A gdzie ono jest - znowu nie moge znalezc.

odpowiedź w watku:
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=2918190&a=2919972
      pozdr.
      • Gość: Niech Re: Zdrowa wysylka IP: 217.197.165.* 09.09.02, 12:24
        To podla proba obalenia mnie ze stanowiska Boga forum. Nie zgadzam sie - znikaj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka