zdzicha 20.09.02, 11:08 wątki na f. W-wa www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=51&w=3031507&a=3031507&v=2 i www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=3000889&a=3000889&v=2 Link Zgłoś Obserwuj wątek
eela Re: Polecam łaskawej uwadze adminów 20.09.02, 11:34 Zdzicha nie zauważyłas, ze forum jest niecenzurowane? Link Zgłoś
eela Re: Polecam łaskawej uwadze adminów 20.09.02, 11:35 Poza tym na warszawskim sprząta Stołek Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej uwadze adminów 20.09.02, 11:45 Zauważyłam moim bystrym bławatkowym okiem, że forum jednak jest cenzurowane. Jeżeli pani nie wierzy, to moge podać przykłady. Link Zgłoś
eela Re: Polecam łaskawej uwadze adminów 20.09.02, 12:07 Forum nie jest cenzurowane, sa wyrzucane pewne drastyczne wątki i posty. Tu taki przypadek nie zachodzi. Jeśli chodzi o Kotańskiego, nie wszyscy musza być jego wielbicielami i moga mieć o nim zdanie takie, a nie inne. W drugim watku drastyczności nie ma, są tylko głupie posty, ale kto powiedział,ze wszystkie musza być mądre? Zdarza się czasami, ze niektóre wątki sa wyrzucane pochopnie (np.o Hołdysie, ale to była sytuacja szczególna), ale mozna się wtedy i należy! bić o swoje. Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej uwadze adminów 20.09.02, 12:17 Rany koguta, ale pani chrzani.... Na szczęście już niedługo nie będę pani w ogóle widzieć. Mam nadzieję, ze nie popadnie pani w depresję z tego powodu (chociaż, prawdę mówiąc, jest mi to zupełnie obojętne). Link Zgłoś
eela Re: Polecam łaskawej uwadze adminów 20.09.02, 13:06 Nie wierzę, ze nie będziesz mnie czytać, moje posty beda czytane w pierwszej kolejności, analizowane dogłębnie i komentowane odpowiednio, tak jak obecnie :- ). No, chyba ze się mylę. Obaczym wsio na forum. To juz niedługo. Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej powadze adminów 20.09.02, 13:23 Myli sie pani okrutnie. Wraz z nastaniem opcji "znikania" straci pani jedną z trzech osób, które czytaja pani wypociny ...eeee wypowiedzi, znaczy się. Poza tym pani te, no .... wypowiedzi sa płytkie jak Balaton, więc mozna sobie zrobić straszliwą krzywdę przy próbie dogłębnej analizy. Link Zgłoś
eela Re: Polecam łaskawej powadze adminów 20.09.02, 13:49 Bardzo sie z tego powodu cieszę, bo nie lubię, gdy ktoś się sam okalecza :-)) Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej odwadze adminów 20.09.02, 14:19 eela napisała: > Bardzo sie z tego powodu cieszę, bo nie lubię, gdy ktoś się sam okalecza :-)) Własnie takiej głębokości są pani posty - nie ma nawet piany na 2 palce. Na pierwszy rzut oka widać dno /Czasem nie widać, bo woda mętna. Link Zgłoś
eela Re: Polecam łaskawej odwadze adminów 20.09.02, 14:33 zdzicha napisała: nie ma nawet piany na 2 palce. Dyskusja o pianie toczy sie na Forum Napoje :-) "Miłośnicy piwa zapraszają do dyskusji - nie tylko o piance i bąbelkach!" Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej odwadze adminów 20.09.02, 15:22 Ja rozumiem, ze potrzebuje pani od czasu do czasu rozmowy z kims inteligentnym, ale ja już dłużej nie mogę, odczuwam drastyczne uwstecznienie. Żegnam. Link Zgłoś
pan_laga Re: Polecam łaskawej odwadze adminów 24.09.02, 15:17 zdzicha napisała: > Ja rozumiem, ze potrzebuje pani od czasu do czasu rozmowy z kims inteligentnym, > > ale ja już dłużej nie mogę, odczuwam drastyczne uwstecznienie. Żegnam. > Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej ladze adminów 24.09.02, 21:45 pan_laga napisał: > nie chcesz czytać, uwsteczniasz się, nie > lubisz.................................... > ale to Ty własnie najchetniej komentujesz Eli wpisy i to Ty, nikt inny, tak > jesteś nią zauroczona, że nawet podszywasz się pod nią. trudno mi to pojąć. > no chyba, ze chodzi o to, iż Twa złosliwość jest większą, niźli Twe znudzenie. > skąd tyle złości w Tobie ? może jednak nadmiar tej piany od napojów? Lażka, no znowu taki głupiutki jesteś.... To się nazywa masochizm - znasz to słowo, czy musisz znaleźć w słowniku? Ale po tym, jak się rzuciłam pod hulajnogę i stłukłam sobie łokieć, lekarz rodzinny polecił mi skończyć z tym niezdrowym hobby. Skąd ci przyszło do mózgoczaszki coraz bardziej skot(ł)owanej, że się podszywam pod panią eelę? Przeciez to byłby podwójny masochizm - czytać później podwójna ilośc postów pustych jak puszka po mielonce. Zdecydowanie źle na ciebie wpływają podróże, skoro nie odróżniasz złości od złosliwości. /A może w złym towarzystwie przebywasz? Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Polecam łaskawej zdzini vel eeeli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 01:56 zdzicha napisała: > pan_laga napisał: > > > nie chcesz czytać, uwsteczniasz się, nie > > lubisz.................................... > > ale to Ty własnie najchetniej komentujesz Eli wpisy i to Ty, nikt inny, ta > k > > jesteś nią zauroczona, że nawet podszywasz się pod nią. trudno mi to pojąć > . > > no chyba, ze chodzi o to, iż Twa złosliwość jest większą, niźli Twe znudze > nie. > > skąd tyle złości w Tobie ? może jednak nadmiar tej piany od napojów? > > Lażka, no znowu taki głupiutki jesteś.... > To się nazywa masochizm - znasz to słowo, czy musisz znaleźć w słowniku? > Ale po tym, jak się rzuciłam pod hulajnogę i stłukłam sobie łokieć, lekarz > rodzinny polecił mi skończyć z tym niezdrowym hobby. > Skąd ci przyszło do mózgoczaszki coraz bardziej skot(ł)owanej, że się podszywam > > pod panią eelę? Przeciez to byłby podwójny masochizm - czytać później podwójna > ilośc postów pustych jak puszka po mielonce. > Zdecydowanie źle na ciebie wpływają podróże, skoro nie odróżniasz złości od > złosliwości. > /A może w złym towarzystwie przebywasz? > > mnie nie tylko do głowy przyszło. ja to wiem na pewno, ze nazwałaś siebie eeelą i, zdaje się pijaną bardzo będąc, wyznawałaś mi, ze mnie kochasz milością czystą i prawdziwą. byłem zawiedziony, że ten pijacki bełkocik podpisałaś eeelą, bo chyba odwagi Ci na zdzichę zbrakło. a na marginesie tych rozważań - nie sądzisz, że już zaczął się początek marnowania życia przez Ciebie ? i nie uwsteczniasz się przez posty Eeli, których przecież mozesz nie czytać. uwsteczniasz się, bo nie pracujesz nad sobą wcale, moja Ty wścieklizno. a powinnaś jakąś wiedzę łykać, póki umysł jeszcze sprawny. no i, dla dobra tegoż, alkohol won. to wiesz sama. amen pan laga Link Zgłoś
zdzicha Re: Polecam łaskawej zdzini vel eeeli 25.09.02, 11:03 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > mnie nie tylko do głowy przyszło. ja to wiem na pewno, ze nazwałaś siebie > eeelą i, A skąd możesz wiedzieć o mnie cokolwiek "na pewno"? Śledzisz mnie? Stróżujesz rano, wieczór, we dnie i w nocy? Dlaczego mnie obrażasz? A na marginesie - naprawde nie widzisz pustoty postów pani eeli? Stylu czatowo- jednozdaniowego? Czy może widzisz doskonale, ale głupio ci zostawić bezbronna kobitkę (bo niby czym ma się bronić? zębami?) na pastwę zdzichy i sloggiego? Link Zgłoś
kropka. Re: Polecam łaskawej zdzini vel eeeli 25.09.02, 12:18 Przepraszam, że się wtrącam, ale czy nie moglibyście zmienić tematu np. na Julkę? Byłoby niewątpliwie zabawniej, bo Eela pewnie nie chowa się po krzakach w ogrodzie Pana Lagi i nie zrzuca mu wazonów ze stołu. A poważnie: od jakiegoś czasu zrobiło się sympatycznie na forum o forum. Może dlatego, że dyskusje z adminami są w miarę merytoryczne i nie przekraczają granic dobrego smaku, a może dlatego, że znikły osobiste wycieczki forumowiczów. Nie psujcie tego, proszę. Jest masa innych forów, na których przywalanie sobie i wzajemne wytykanie przywar charakterów jest bardziej na miejscu. pozdrawiam Zdzichę, Pana Lagę i Julkę naturalnie :) Link Zgłoś
zdzicha Bo widzidz, Kropka. 25.09.02, 12:41 Lażka to jest taki stworek, który nie odmówi sobie przyjemności dywagacji ze zdzinią na tematy różne, najcześciej mocno odległe od tematu wątku. Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Bo widzidz, Kropka. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 02:18 zdzicha napisała: > Lażka to jest taki stworek, który nie odmówi sobie przyjemności dywagacji ze > zdzinią na tematy różne, najcześciej mocno odległe od tematu wątku. > Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Polecam łaskawej zdzini vel eeeli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 02:13 zdzicha napisała: > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > mnie nie tylko do głowy przyszło. ja to wiem na pewno, ze nazwałaś siebie > > eeelą i, > > A skąd możesz wiedzieć o mnie cokolwiek "na pewno"? Śledzisz mnie? Stróżujesz > rano, wieczór, we dnie i w nocy? > Dlaczego mnie obrażasz? zdzicha, no własnie. skąd to mozna wiedzieć na pewno. przecież wiesz skąd. nie rób z siebie głupola. to nie wstyd, że za mną szalejesz, ale po co się eeelizować, skoro winnaś już wiedzieć, że milości Twej, wyznanej pod własnym Twym nickiem, nie obsmieję. nie bój się. nie Ty pierwsza i nie ostatnia - brzmi bezczelnie i pysznie, ale prawdziwe to. /nie śledzę Cię. to wiesz też. nie dociekam, gdzie mieszkasz, by Cię odwiedzac czy strózować albo na murach pisać. to także wiesz. posty Eeli Ci się nie podobają. Twoje prawo. możesz ich nie czytac. ale Eela nikogo nie obraża. nigdy. ja tak. Ty tak. Twój szef też. tylu innych. i co ? nie walczysz z tym ? /a idiotyzmów w szefa postach to nie dostrzegasz?/ amen pan laga Link Zgłoś
zdzicha Post pożegnalny 26.09.02, 11:30 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > to nie wstyd, że za mną szalejesz, ale po co się eeelizować, skoro winnaś już > wiedzieć, że milości Twej, wyznanej pod własnym Twym nickiem, nie obsmieję. > nie bój się. nie Ty pierwsza i nie ostatnia - brzmi bezczelnie i pysznie, ale > prawdziwe to. Moze i prawdziwe, ale przede wszystkim śmieszne bardzo. Nie licz na jakiekolwiek wyznania z mojej strony, chociaż, powiem ci w zaufaniu, że jak mi tak zacząłeś gadac i gadać na okrągło o tej miłości, to niewiele brakowało, a uwierzyłabym w te brednie. Przykro mi, ale nie jestem panią eelą, żebym miała cię kochać ogromnie i skrycie, a potem to wyjawiac publicznie. Znaczy, właściwie wcale mi nie jest przykro, ale tak się mówi. > posty Eeli Ci się nie podobają. Twoje prawo. możesz ich nie czytac. ale Eela > nikogo nie obraża. nigdy. Dzięki za przyznanie mi prawa do tego, co od zawsze uważam za swoje prawo. To wielki gest z twojej strony. Naprawdę. Jak tylko władcy portalu dadzą mi taka techniczną możliwośc, to nie bedę czytać wyp... wypowiedzi pani eeli, z przyczyn, które wymieniłam wcześniej. Co do tego, czy pani eela kogoś obraża, to wiesz doskonale, że nie czyni tego publicznie, tylko pokątnie. > ja tak. Ty tak. Twój szef też. tylu innych. i co ? nie walczysz z tym ? /a > idiotyzmów w szefa postach to nie dostrzegasz?/ Matko bosko, jaki szef, o co chodzi? Mnie lata koło łokcia, kto kogo obraża. Właściwie nie tak do końca lata, ale nie w tym rzecz. Szkoda gadać. Żegnam zatem moja ulubioną antypatię na zawsze i polecam czułe pożegnanie z tymi kobitkami, które cię uwielbiały, wiesz, stópki, oczka, nosek.... klapa, buzia, rąsia.... Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Post pożegnalny IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.09.02, 18:55 zdzicha napisała: > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > > to nie wstyd, że za mną szalejesz, ale po co się eeelizować, skoro winnaś > już > > wiedzieć, że milości Twej, wyznanej pod własnym Twym nickiem, nie obsmieję > . > > nie bój się. nie Ty pierwsza i nie ostatnia - brzmi bezczelnie i pysznie, > ale > > prawdziwe to. > > Moze i prawdziwe, ale przede wszystkim śmieszne bardzo. Nie licz na > jakiekolwiek wyznania z mojej strony, chociaż, powiem ci w zaufaniu, że jak mi > tak zacząłeś gadac i gadać na okrągło o tej miłości, to niewiele brakowało, a > uwierzyłabym w te brednie. Przykro mi, ale nie jestem panią eelą, żebym miała > cię kochać ogromnie i skrycie, a potem to wyjawiac publicznie. Znaczy, > właściwie wcale mi nie jest przykro, ale tak się mówi. > > > posty Eeli Ci się nie podobają. Twoje prawo. możesz ich nie czytac. ale Ee > la > > nikogo nie obraża. nigdy. > > Dzięki za przyznanie mi prawa do tego, co od zawsze uważam za swoje prawo. To > wielki gest z twojej strony. Naprawdę. Jak tylko władcy portalu dadzą mi taka > techniczną możliwośc, to nie bedę czytać wyp... wypowiedzi pani eeli, z > przyczyn, które wymieniłam wcześniej. Co do tego, czy pani eela kogoś obraża, > to wiesz doskonale, że nie czyni tego publicznie, tylko pokątnie. > > > ja tak. Ty tak. Twój szef też. tylu innych. i co ? nie walczysz z tym ? /a > > > idiotyzmów w szefa postach to nie dostrzegasz?/ > > Matko bosko, jaki szef, o co chodzi? Mnie lata koło łokcia, kto kogo obraża. > Właściwie nie tak do końca lata, ale nie w tym rzecz. Szkoda gadać. > Żegnam zatem moja ulubioną antypatię na zawsze i polecam czułe pożegnanie z > tymi kobitkami, które cię uwielbiały, wiesz, stópki, oczka, nosek.... klapa, > buzia, rąsia.... > > > Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: Post pożegnalny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 01:03 Mam polecenie umieścić tu posty (wszystkich nie ma) i przyznać się, że to ja ujawniłem prawdę o tym, kto używa nicka "eeela" naśladując forumową eelę. Ujawniam, że jako eeela podpisywała się forumowiczka znana forumowiczom jako zdzicha. Ze swej strony pozdrawiam eelę i zdzichę-eeelę prosząc panie : bez urazy. Co złego to nie ja. maruś Warszawa no chyba sie rozplacze Autor: Gość: eeela IP: *.acn.waw.pl Data: 07-09-2002 00:25 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- tak mi zepsuli forum Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Mazowieckie > Warszawa Piątek, 27 września 2002 Warszawa Re: Prosimy: nie zaśmiecjacie forum Autor: Gość: eeela IP: *.acn.waw.pl Data: 07-09-2002 00:23 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Pan Japa napisał(a): > Sloggi nie bądź taki pewny siebie, bo jak ta miotła zamiecie, to być może i > trochę ciebie ubędzie. Choć jak śpiewa pewna artystka "Im więcej ciebie, tym > mniej", hehehehe qwa jaka artystka? ty tancerko ze spalonego baletu z paraliżem • kocham pana panie lago adres: *.acn.waw.pl Gość: eeela 07-09-2002 00:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując jest pan taki meski z tym kotem plci zenskiej i tak pan slicznie op....la sloggiego i zdziche, tak pana kocham a pan nawet mnie nie widzial............. i beatka_ co ma najpiekniejsze oczy na calym portalu tez pana kocha nad zycie a pan nawet nas niewidzial.......... i mianowal mnie pan swoja rzeczniczka chociaz wcale mnie pan nie blagal na kolanach.......... • Re: kocham pana panie lago adres: *.acn.waw.pl Gość: eeela 07-09-2002 00:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując przeciez wiesz palkerku ze nie mam nawet roweru :-) a ty przeciez jestes zonaty a pan laga nie Link Zgłoś
zdzicha Re: Post pożegnalny 28.09.02, 23:39 No to ślicznie wykonałes polecenie. Brawo. Zasłużyłes na ciastko. A teraz idź zrób siusiu do kuwetki, zmów paciorek i spac. Tylko rączki na kołdrze. Link Zgłoś
Gość: seven Re: Polecam łaskawej powadze adminów IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 20.09.02, 14:06 zdzicha napisała: > Myli sie pani okrutnie. Wraz z nastaniem opcji "znikania" mam dziwne wrazenie, ze ta opcja juz dziala (?) Link Zgłoś
czlowiek_z_harmonijka Re: Polecam łaskawej powadze adminów 28.09.02, 23:54 Zdzicha, rece na koldrze? Po tym jak cie poznalem, moje rece nigdy nie zawedruja na koldre. Link Zgłoś
dekadenci Re: Polecam łaskawej powadze adminów 29.09.02, 15:56 czlowiek_z_harmonijka napisała: > Zdzicha, rece na koldrze? Po tym jak cie poznalem, moje rece nigdy nie > zawedruja na koldre. Nam się podoba bardzo, że zdzicha jest równa i lubi wypić. Jak baba wypije to jest łatwa w kierowaniu jak mercedes. dekadenckie blondynki i dekadenccy oficerowie ( nie !!! nie !!! My dekadenckie blondynki stwierdzamy. ze zainteresowani upiciem zdzichy są tylko oficerowie. My wszystkie jesteśmy hetero i na dodatek zdzicha się nie nadaje do naszego towarzystwa bo nie jest kobieca) Link Zgłoś