Gość: Niech Re: Forum 'żeglarstwo' IP: 217.197.165.* 07.10.02, 13:26 Bojery. O, przepraszam, bajery. Uups, brojlery. Cos mam tu niewyraznie zapisane. Link Zgłoś
tebe Re: Forum 'zielarstwo' 07.10.02, 16:16 Żeglarzy lubimy. Prywatne to dobry pomysł wbrew pozorom. Będzie coś takiego jak grupa prywatnych typu "Gold" (na razie to idea), które będą promowane na stronie głównej forum i w kategoriach. Nie wiem jeszcze jak dokładnie to będzie wyglądało, ale nie wyobrażam sobie, żeby w końcu nie powstało. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Forum 'zielarstwo' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 16:21 tebe napisał: > Żeglarzy lubimy. > > Prywatne to dobry pomysł wbrew pozorom. Będzie coś takiego jak grupa prywatnych > > typu "Gold" (na razie to idea), które będą promowane na stronie głównej forum i > > w kategoriach. Nie wiem jeszcze jak dokładnie to będzie wyglądało, ale nie > wyobrażam sobie, żeby w końcu nie powstało. > > Pozdrawiam > Link Zgłoś
zdzicha A nie mówiłam? 07.10.02, 16:52 He, he. Zapraszam na forum Żeglarstwo. Tych portowych też. Link Zgłoś
tebe Re: A nie mówiłam? 07.10.02, 17:05 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10024 Niezły numer. Masz kubek. Link Zgłoś
zdzicha Re: A nie mrówiłam? 07.10.02, 17:13 tebe napisał: > Niezły numer. Masz kubek. Bardzo dobrze. Dawaj ten kubek, to w długie jesienne i zimowe wieczory będę se z niego popijać ulubiony napój żeglarzy. /Jak Niech założy sobie forum, to dajcie mu te jego fotki. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A nie mruczałam? IP: 217.197.165.* 07.10.02, 17:20 No wlasnie, czy na moim forum bede mogl opublikowac te fotki? Bo mi sie dotad jakos nie udalo gifow w posty wcisnac (wypadaja flopem). Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A nie kurczyłam? IP: 217.197.165.* 07.10.02, 18:00 Nobadys perfekt (prefekt?). Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Forum 'żeglarstwo' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 15:52 tebe napisał: > Zimowe? > Link Zgłoś
lucy_z Re: Forum 'żeglarstwo' 07.10.02, 16:12 Gość portalu: Onufry napisał(a): A może zadzwonic do > Heleny? Dopiero bys w portki narobil, co? A czemu od razu nie straszysz Kwaśniewskim,mądralo, co??? Jak nie masz poczucia humoru to się nie odzywaj!!!!! Link Zgłoś
Gość: Onufry Re: Forum 'żeglarstwo' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 16:19 1. Nie, nie żartowałem. 2. Już jestem zdenerwowany. 3. Kiedy ja popełnie błąd, przepraszam albo siedzę cicho. Ale na pewno nie jestem bezczelny. 4. Z tym Kwaśniewszkim to nawet niezły pomysł, ta sama opcja. Tobie też z komuchami po drodze? Czy tylko twoim szefom? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Forum 'żeglarstwo' 07.10.02, 17:37 Gość portalu: Onufry napisał(a): > 1. Nie, nie żartowałem. > 2. Już jestem zdenerwowany. jak to wladczo zabrzmialo, czy mamy juz ustapic ci z drogi? > 3. Kiedy ja popełnie błąd, przepraszam albo siedzę cicho. Ale na pewno nie > jestem bezczelny. faktycznie, hehe > 4. Z tym Kwaśniewszkim to nawet niezły pomysł, ta sama opcja. Tobie też z > komuchami po drodze? Czy tylko twoim szefom? tak, tak, masz racje, czy teraz bedziesz siedziec cicho (to w zwiazku z pkt. 3)? ps. a zgadnij, czy zartowalem, hehehe Link Zgłoś