Dodaj do ulubionych

Brak dostępu

10.12.02, 12:00
Gdy chcę otworzyć archiwalne wątki, np. z maja 2002 r., pojawia się
komunikat, że wystąpił błąd. Możecie coś az tym zrobić? Niektóre dane są mi
pilnie potrzebne!
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Brak dostępu 10.12.02, 14:21
      Możesz podać konretny link?
      • mmpm Re: Brak dostępu 10.12.02, 15:37
        Proszę bardzo:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=1868713

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=277&w=1891775
        www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=277&strona=22

• mmpm Re: Brak dostępu 12.12.02, 11:53
          Wiem, że jesteście wyjątkowo szybcy i na waszą pomoc zawsze mozna liczyć ;-),
          ale bez przesady. Długo jeszcze mam czekać?
          • mmpm Re: Brak dostępu 12.12.02, 14:28
            Co oznacza ta czerwona literka A?
            A na podstrony powyżej 21 i tak nie mozna wejść.
            • ixtlilto Re: Brak dostępu 12.12.02, 22:14
              Ta czerwona literka A oznacza, że wątek już jest w archiwum i nie znajdzie się
              go za pomocą wyszukiwarki oraz nie można już się do niego dopisywać. Jeśli nie
              ma się zapisanych linków do konkretnych wątków, a te spadły już do archiwum to
              jedyna metoda to szukanie wątków ręcznie: numer po numerku, ale to może być
              lekko wkurzające, więc na dobrą sprawę tamtych wątków nie ma... Chyba, że
              admini znów je przywrócą...
              • mmpm Re: Brak dostępu 16.12.02, 15:15
                Dzięki. Od adminów nic się nie można dowiedzieć.
                A poza tym dlaczego archiwizują juz wątki sprzed pół roku? Przecież miało być
                dopiero po roku...
                • 0nly Re: Brak dostępu 16.12.02, 15:34
                  no nas tez ladnie ogolili jak zaczelam sie dopominac o archiwum, no i ze sie
                  watki nie otwieraja, bo sie blad strony pojawia.....ponoc jest to spowodowane
                  za duzo obecnoscia ludziow na forum.....i ich wpisow......a stworzenia dostepu
                  do archiwum to nawet jeszcze w planach nie ma, to ile sie dowiedzialam...:))
                  wiec jak kolega juz wyzej wspomnial, trzeba tak numerek po numerku, a nuz ci
                  sie trafi......no mnie oprocz kilku nieznalezionych za tzw cholere watkow
                  pewnych KTORE BYLY!!!!, znalazlo sie kilka watkow takich ze moge sobie dac obie
                  moje lapy do uciecia cobym juz nie mogla tu nic wpisac, ZE TE WATKI NIGDY NIE
                  POJAWILY SIE NA FORUM TOWARZYSKIE!!!!.....no ale tego trzeba doswiadczyc
                  osobiscie.......
                  zycze powodzenia, bo moje checi walki o przywrocenie archiwum na razie opadly,
                  no ale dobrze ze ktos czuwa....:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka