Dodaj do ulubionych

Długie linie w Operze

03.06.06, 11:26
Problem istnieje od zawsze, może byście go w końcu naprawili? I nie, nie jest
to wina Opery, bo gdy ustawię w Operze 9 dla serwisu gazeta.pl opcję "maskuj
jako IE" albo "maskuj jako Mozilla", to wszystko jest OK (przykładem niech
będzie ten post - piszę go z Opery "podszywając się" pod Mozillę). Wniosek -
gdzieś w Waszym serwisie jest skrypt, który wykrywa przeglądarki i nie łamie
linii gdy jest to Opera.
Obserwuj wątek
    • oo Re: Długie linie w Operze 03.06.06, 11:32
      A tu dla odmiany post bez ukrywania faktu, że korzystam z Opery. Pewnie, że wszyscy użytkownicy Opery mogliby sobie ustawić ukrywanie Opery w opcjach, ale wtedy nigdy byście tego nie naprawili, no bo przecież według waszych statystyk nikt z Opery by na forum.gazeta.pl nie korzystał.
      • f.lamer ale po co? 03.06.06, 23:53
        mi tam się dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie linie opery bardzo podobają
        • Gość: w++ Re: ale po co? IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 04.06.06, 06:00
          f.lamer napisał:

> mi tam się dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie linie opery bardzo podobają

Mnie też się podoba że w operze linie są dłuższe. Szczególnie dłuższe posty się
          lepiej czyta.
          • misbaskerwill Re: zróbcie długie linie w innych przeglądarkach:) 04.06.06, 19:23
            a tymczasem ściągnę Operę:-)
    • tebe Re: Długie linie w Operze 05.06.06, 17:36
      Traktuj to jako dodatkową możliwość tej zacnej przeglądarki, nie jako błąd.
      Nie jest nas przesadnie wielu i nie wiem czy taka poprawność jest kluczowa :-)
      • oo Re: Długie linie w Operze 05.06.06, 20:08
        Mimo wszystko pozostanę przy traktowaniu tego jako objaw lenistwa lub ignorancji programistów portalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka