Dodaj do ulubionych

Forum Łódź potrzbuje pomocy :(

16.01.03, 23:54
Czy wszyscy admini spią, nie daj Boże? Na naszym forum rozsypała sięmielonka
i strasznie spamuje. A nasz Redakcja chyba już śpi. Mozna by troszkę
posprzatać te kotlety?
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 16.01.03, 23:57
      Komu kotleta?!? Nam już się przejadła! Zabierzcie to mięsiwko!
      PLSSSSS!!
      • Gość: saida Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: 4.2.* / *.lodz.mm.pl 17.01.03, 00:00
        Zabierajcie to!!!
        ..i własnie dlatego jestem wegetarianka!!!!!!.......niedobrze sie robi....moze
        by ktos nam pomógł?!

siadeh_
    • adamco Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 00:01
      Prosimy i to bardzo, niestety Readakcja w odruchu
      poczucia obowiązku zastanawia się czy zalewanie Forum
      kilkunastoma wątkami bez treści i późniejsze ich
      podbijanie przez autora jest spamem czy też nie. Ja wiem
      że jest. Bardzo proszę o jakieś drobne (może nawet duże)
      porządki.
      Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Maruda Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 17.01.03, 00:10
      Ajouto, help, hilfe, nasza Redakcja coś nie kuma :-) Może Wy nas zrozumiecie?
      • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:11
        Lodz tonie? Czyz nie jest to los lodzi?
        • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 01:17
          Nie jest. TA łodź nie zatonie, jakem kropka :))
          • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:24
            Wiem, dacie sobie rade. Forum Lodz ma sie gut. Forum W-wa umarlo. Same trupy.
            • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 01:30
              I to w kawałkach. Po latającym mięsku.
              • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:32
                Milton - trup. A udawal zywego, dowcipnis.
                • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 01:35
                  Milton szczęsliwie wyszedł cało. Uchylał się jak mógł.
                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:39
                    Nadal udaje. Po czym poznac trupa - rezonansuje. Apage, Milton, apage.
                    • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 01:44
                      Niechu, to Ty jeden żywy zostałeś? To znaczy, że wszystkich wytłukłeś???
                      No to nie dziwota, że Cie Miltonia po nocach straszy
                      • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 01:57
                        Przeciez jeszcze dzis posty wymienialismy... Oni, tam w W-wie, to by mnie
                        chcieli zabic i utluc i wytzrebic, a ja im na to - [----], sam to zrobie.
                        Zawsze wolalem Lodz od W-wy.
                        PS. Niestey w moich planach podrozowych Lodz jest dopiero za pol roku.
                        • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:07
                          lepiej późno, niż wcale. Łódź jest taki kawal od Warszawy, że faktycznie trzeba
                          podróż planować co najmniej pół roku w przód. W drugą stronę znacznie bliżej.
                          Czasem bywam ze trzy razy w tygodniu.
                          • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:14
                            Niech dziś bardzo użala się nad sobą. Podobno wszyscy sprzysięgli się przeciw
                            niemu. A ja to już najbardziej.
                          • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:16
                            Kropka, dla mnie wyjazd do Lodzi to dwa dni minimum, bo ja jak sie zaleje
                            alkoholem, to lepiej zebym do srodkow komunikacji publicznej nie wsiadal. A
                            poza tym moj zawod to podroze, i taki wyjazd to musze sobie w kalendarz
                            wcisnac. Tak wiec nie miej zalu.
                            PS. A ja u was studiowalem w takiej absurdalnej szkole i czesto jezdzilem.
                            Bedzie dobrze.
                            • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:17
                              w ktorej absurdalnej? Bo mamy parę takich
                              • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:23
                                No wiesz, moglbym dzis filmy z Michnikiem dla R. krecic.
                                • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:29
                                  No wiesz Kropka ja jakiś czas pracowałam w Łodzi. W takie firmie, co by i Niech
                                  w niej robił, gdyby te absurdalne studia skończył.
                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:30
                                    [----] mnie od razu i nie zaluje. A Kropka spi.
                                    • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:40
                                      Gość portalu: Niech napisał(a):

> [----] mnie od razu i nie zaluje.

Mnie trochę dłużej [...]. Rzuciłam w cholerę te wygłupy z paru powodów, mniej
                                      lub bardziej obyczajnych.
                                  • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:40
                                    No to miałas szczęście, że on tych studiów nie skończył :)
                                    • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:49
                                      Może nieszczęście. Ci co skończyli, to szkoda gadać...
                                      • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:52
                                        To prawda, że Niech zdolny jest. Do wszystkiego
                                        A bez kwitu to on kręcić nie może?
                                        • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 03:14
                                          Chyba jedyna nadzieja w tych co bez kwitu. Ci z kwitem uznali, że to wystarczy
                                          i nie ma co się wysilać.
                                • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:32
                                  Ale to jedna z mniej absurdalnych. Znam bardziej.
                                  Z innej beczki: ja przez Ciebie kiedyś zemrę z uduszenia. Już staram się uważać
                                  i nie czytać Ciebie pijąc np. herbatę. Ale uduszę się jak nic!
                                  www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=4293013&a=4298181
                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:36
                                    Ale czemu na mnie wine zwalasz? To to [----] forum jakos tak [----] dziala...
                                    Wszyscy tego chcieli, to i maja. [----].
                                    • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:38
                                      Niechu, a może Ty nie daj Boże jakiegoś mielonego zjadłeś i teraz Ci się odbija?
                                      • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:42
                                        Dzis jadlem pielmieni - zeznalem to na W-was/restauracje - nic mi sie nie
                                        odbija. A skad ta insynuacja?
                                        PS. Mamn ostatnio zla slawe - zrzuc na mnie przwewiny innych forumowiczow.
                                        • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:44
                                          ja dzis tylko kotletami walę. Cholerny "przegląd tygodnia"!
                                          • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:51
                                            W czwartek? No to kaszana. (Chcieliby)
                                            • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:54
                                              Jaki czwartek?! One od soboty leżakują!
                                          • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:54
                                            A gdzie jadłeś pielmieni? Jutro uczestniczę w rajdzie po knajpach, może warto
                                            wiedziec gdzie są. Dawmo takich prawdziwych nie jadłam.
                                            • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 02:56
                                              Ej, milton, nieuwazny jestes. W-wa/restauracje. Ja tam grasuje.
                                              • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:58
                                                Co to W-wa/restauracje? O tej godzinie mam trudności z kojażeniem.
                                                • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 02:59
                                                  z kojaRZeniem, naturalnie :))
                                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:04
                                                    Mamy takie potforum na W-wie: restauracje czy cos takiego. Ja sie tam udzielam.
                                                    W roznych rolach.
                                                  • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 03:06
                                                    o.k. jutro sprawdzę te Twoje role i może napiszę recenzję.
                                                    Dobranocka :)
                                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:09
                                                    Kropka, popros lodzianinow (nie wiem jak to okreslic) o dobre recenzje z knajp.
                                                    Lodzi (forumowej) to sie nalezy.
                                                  • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 03:17
                                                    Niech, jak zacznę wszystkie fora czytać, to już na nic czasu nie będę miała.
                                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:29
                                                    Milton, ja czytam piec, to jest jakies 50 wpisow na dzien, panuje nad tym.
                                                  • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 03:34
                                                    Ja już nie panuję i to się może źle skończyć.
                                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:36
                                                    Skup sie na wpisach zabki, nie przemeczysz sie.
                                                  • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 03:42
                                                    Niech, już tak mnie rozśmieszyłeś z tym wypominaniem, że chyba pójdę spać. A i
                                                    Tobie się to pewnie przyda. Zajżę jeszcze co u Kanuka, bo mu ta żubrówka coś
                                                    mocno nie służy.
                                                  • miltonia Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 03:44
                                                    Jezu, co ja piszę? Oczywiście zajrzeć!
                                                  • Gość: Niech Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 03:47
                                                    Mruku, idz spac. Jutro pogadamy.
                                                  • kropka. Re: Forum Łódź potrzbuje pomocy :( 17.01.03, 17:37
                                                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=170343&a=170343&v=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka