qoobaq 07.07.06, 01:01 mam takie pytanie: czy na prywatnych forach admin moze przyznawac ptaszki experta, jesli nie to dlaczego i cos da sie z tym zrobic ? dziekuje za ewentualne wyjasnienia 8-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
b.pascal Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 10:48 Pytanie drugie: Niebieskie ptaszki zarezerwowane są dla forum eksperckich oraz forów pomocowych w rodzaju forum O forum czy forum O moderacji, gdzie administracja zaznacza tak wypowiedzi użytkowników udzielających poprawnych wyjasnień innym użytkownikom. Link Zgłoś
jabbur Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 12:05 Albo prościej: dla osób, które administracja uważa za ekspertów w dziedzinie, w której się wypowiadają Link Zgłoś
no_login Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 12:36 porównajcie fragmenty dwóch postów: > administracja zaznacza tak > wypowiedzi użytkowników udzielających poprawnych wyjasnień innym użytkownikom. i drugi: > dla osób, które administracja uważa za ekspertów w dziedzinie, > w której się wypowiadają subtelna róznica a ktoś złośliwy mógłby pomysleć że nieważne jest co delikwent pisze, ważne jakie ma notowania u adminów :-) Link Zgłoś
qoobaq Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 19:00 to juz rozumiem,ze nie moze i rozumiem komu i kto i na jakiej podstawie owego ptaszka przyznaje - w kwestie ewentualnego subiektywizmu w przyznawaniu rzeczonego nie wnikam. Nadal jednak jestem niezwykle ciekaw czy w drodze wyjatku szanowna administracja raczyla by przyznac taka opcje adminom na TWA - takie niszowe forum zamkniete 8-) ? Petycje moja motywuje checia wzbogacenia owego forum i dodania mu nowych wartosci estetycznych ( niebieski ladny kolor, no nie?) a poza tym bedzie weselej a i na samoocene obdarowanego kozystnie moze wplynac przyznanie takiego ptaszka. Licze na pozytywne ustosunkowanie do mojej fanaberii z powazaniem Q Link Zgłoś
qoobaq Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 20:55 no pojawily sie tu i takie glosy, ale ja wierze w administracje i czekam na pelna merytoryczna opowiedz 8-) Link Zgłoś
buenos.aires Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 21:02 nie no, tak naprawde jezeli posiedzisz na tym forum dlugo, bedziesz obeznany z tym wszytskim, pomozesz jakiemus forumowiczowi, to na pewno ptaszka dostaniesz ;-) Link Zgłoś
qoobaq Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 21:33 ale ja nie na tym chce tego ptaszka tylko na tam gdzie adminuje - kij i marchewka 8-) Ban i banan 8-) Link Zgłoś
buenos.aires Re: niebieski ptaszek 07.07.06, 21:49 no juz kiedys tu byly watki o kolorach na forum i jak zawsze "pomyslimy" :D Link Zgłoś
qoobaq Re: niebieski ptaszek 08.07.06, 00:19 innymi slowy moge sobie ten watek odpuscic? ach jak moglas, zabralas mi nadzieje 8-( Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: niebieski ptaszek 08.07.06, 00:59 no dajcie Qoobaqowi tego ptaszka, nie bądźta takie chitre! Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: niebieski ptaszek dla qoobaqa! nt 08.07.06, 21:56 ja już dostałem, dzięki! Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: niebieski ptaszek dla qoobaqa! nt 09.07.06, 20:50 nie przy ludziach Matya :) Link Zgłoś
qoobaq Re: V 10.07.06, 20:03 oczywiscie, bo to jest ptaszek jednorazowy, po przeczytaniu posta robi sie fioletowy. I pewnie jeszcze w praniu farbuje. Kupiles sobie jakas tajwanska podrobke i nie szpanuj 8-) Link Zgłoś