Dodaj do ulubionych

Przepraszamy użytkowników...

14.02.03, 18:12
...wszystkich kont z nietypowymi znakami.
Problem z logowaniem na waszych kontach jeszcze trochę
potrwa. Obiecuję, że poinformujemy TU gdy zostanie
rozwiązany.

TB
Obserwuj wątek
    • Gość: vampi= Re: Przepraszamy użytkowników... IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 14.02.03, 18:13
      ehem. Jestem nietypowy.
    • Gość: d.z. Re: dziękując... IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 18:14
      ...za to wyjaśnienie proszę (a macie taką możliwość) o przekierowanie mojej
      poczty na darzap@poczta.interia.pl
      Nad dalszym uczestnictwem w forum się zastanowię.
      Z poważaniem
      d.z.
    • Gość: kropka. Re: Przepraszamy użytkowników... IP: *.artlogistic.com.pl 14.02.03, 18:15
      Dziękujemy za przepraszamy.
      Nie Wy pierwsi macie kłopoty z nietypowymi :))
      Działaj spokojnie, a my sobie tu jeszcze pogadamy, poplotkujemy i poklniemy.
      Powodzenia :)
    • Gość: hm` Re: Przepraszamy użytkowników... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 18:17
      Powodzenia w rozwiazaniu tej naprawde irytujacej sytuacji........
      pozdr. hm`
      • roro_ Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 18:24
        Ciekawe jaki znaki należą do tych "nietypowych".
        Bo _ np. nie.
        • Gość: kropka. Re: Przepraszamy użytkowników... IP: *.artlogistic.com.pl 14.02.03, 18:28
          najbardziej nietypowa jest kropka. Jest tak rzadko stosowana, że serwer
          zapomniał jak wygląda.
        • Gość: d.z. Re: Przepraszamy użytkowników... IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 18:29
          roro_ napisał:

> Ciekawe jaki znaki należą do tych "nietypowych".
          > Bo _ np. nie.

Login może mieć od 2 do 30 znaków. Bez polskich
          liter, tylko małe, cyfry, kropka i podkreślenie.

Tak jest napisane w regulaminie.
          Gdyby było inaczej d.z. z kropkami by się nie pojawił.
          Uwierzyłem komuś i cóż jak zwykle "przejechałem się"
          trudno.
          Jak widzę pora pogrzebać d.z.
    • tebe Jeszcze nie... 14.02.03, 19:04
      application.developer poinformuje was na tym forum gdy
      konta będą dostępne

pozdrawiam wszystkich przepraszam poszkodowanych

TB
      • ddzz Re: Mam bardzo duży żal i zawiodłem się 14.02.03, 20:39
        Przez dwa lata na tym forum pod swoim nickiem pracowałem nie tylko na swoje
        dobre imię (selfmarketing) ale również na imię portalu.
        Kiedy pojawiały się konflikty to w nich nie uczestniczyłem - wręcz przeciwnie
        robiłem wszystko by je likwidować.
        Nigdy moją wypowiedź nie została przez admina wycięta z powodu naruszenia
        zaszad netykiety, dobrych obyczajów czy szydzenia z kogoś.
        Kiedy mój prywatny list został z Czyjejś skrzynki wyjęty i opublikowany na
        forum dla dobra portalu postanowiliśmy (wspólnie z Tą poszkodowaną osobą) by
        sprawy nie rozgłaśniać.
        Nigdy nie pozwoliłem sobie na obrażanie adminów czy któregoś z uczestników
        forum.
        Jak mi się wydaje przez dwa lata uczestnictwa w tym forum udało mi się
        wykreować na tyle dobry wizerunek d.z., że nawet w dużych konfliktach inne
        strony nie pozwalały sobie na złe zwracanie się do mnie, a na jednym z forów
        prywatnych zostałem nawet koadminem.
        Teraz przez fakt, iż ktoś coś był łaskaw bezmyślnie pomajdrować (wszak przy
        zakładaniu konta pocztowego jest informacja mówiąca, że kropki są dozwolone) -
        ja muszę rezygnować.
        Tak oto portal gazety potraktował dobrego nie naruszającego dobrych zasad
        forumowicza.
        Kiedy wysyłąłem jeden za drugim mejle nikt (oprócz postamstera sugerującego
        wyłączenie caps lock) nie odpowiedział.
        Dopiero gdzy zacząłem aferę na FOF tebe, którego wcale nie niepokoiłem sparą
        zajął się napoważnie.
        To nie jest uczciwe postępowanie. Rozumiem, iż łądnego kopa od kogoś dostałem
        to chyba tak na walentynki - dziękuję bardzo.
        Jestem rozczarowany takim potraktowaniem i mówiąc szczerze bezmyślnością.
        Pytam:
        1. Kto mi zwróci moją pocztę ze starej skrzynki (jest tam około 170 listów, z
        których na części wyjątkowo mi zależy)?
        2. Kto poinformuje innych forumowiczów, że d.z nie może istnieć?
        3. Kto poinforumje tych kilkadziesiąt osób, z którymi korespondowałem, że mój
        dotychczasowy adres już nie istnieje?
        4. Kto zwróci mi czas spędzony przed kompem na poszukiwaniu innego loginu, bo
        wszystkie podobne są już zajęte?
        5. Kto od nowa da mi akces do forów prywatnych, na których się wypowiadałem
        (czy znó mam skłądać podania o akces i pisać wyjasnienia, że ja to ja - czyli
        nie jestem wielbładem)?
        Oczywiście prawdopodobnie gdybym nie zaczął awantury to nawet nikt by palcem
        nie kiwnął.
        Tak oto zostałem przez gazete potraktowany!
        Dziękuję bardzo - jedyną informacją jaką teraz mam to to, że mogę sobie tutaj
        zaglądać i szukać informacji o możliwości logowania.
        Dziękuję bardzo - tak ze stałymi i z długim stażem forumowiczami nie powinno
        się postępować! Forumowiczami, których postępowanie może być wzorem dla innych.
        Bardzo się zawiodłem na portalu gazety. Nie myślałem, że czyjaś głupia
        bezmyślność (bo jak to inaczej nazwać) spowoduje, iż wiarygodność całego tego
        przedsięwzięcia w moich oczach jest teraz niemal zerowa.
        W ten oto sposób ktoś bezmyśłny zapracował dal tego portalu na "bardzo dobrą"
        opinię i to nie tylko w moich oczach.
        ukatrupiony d.z.
        • Gość: pollak Re: Mam bardzo duży żal i zawiodłem się IP: *.shalom.gov.il 14.02.03, 20:53
          Przecież wróci. Pochrzaniło im się z logowaniem. Pewnie cała baza dalej istnieje, jest tylko problem z zalogowaniem się niektórych osób.
        • Gość: pollak Re: Mam bardzo duży żal i zawiodłem się IP: *.shalom.gov.il 14.02.03, 20:57
          ddzz napisał:

> 1. Kto mi zwróci moją pocztę ze starej skrzynki (jest tam około 170 listów, z
          > których na części wyjątkowo mi zależy)?

Swoją drogą, trzymasz pocztę na serwerze? Weź ją ściągnij i zapisz w jakimś normalnym mboxie ;)
    • jan.kran Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 20:40
      Jezuuu, oddajcie mi moja glowe! Czy.=-?...?---.... to znaki nietypowe?
      Przeciez to nie sanskryt ani inne pismo klinowe. Kran.
    • application.developer Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 21:13
      Witam.

W różnych okresach funkcjonowania portalu coraz bardziej zaostrzane były
      kryteria dotyczace konstrukcji loginów. Wymaganie te sa zwiazane
      z oprogramowaniem pocztowym i autoryzacyjnym. Niestety niektóre loginy nie
      spelniaja obecnie wymaganych kryteriow, zachecamy wiec do zakladania
      nowych kont. Dotyczy to wszystkich kont niezgodnych z RFC 882 i innymi
      standardami np. z kropka na poczatku lub na końcu.
      Osoby, które sa aktywnymi forumowiczami i chca przenieść swoje uprawnienia na
      nowe konto, prosze o zgloszenia mailem na mój adres.
      W tej chwili cześć kont została odblokowana jesli, dalej nie mozna sie
      zalogowac prosze o maila z alternatywnego adresu.

pozdrawiam
      • eela Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 21:32
        A co to jest RFC882?
        • application.developer Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 21:47

chyba się pomyliłem chodzilo o dokument 822:
          www.faqs.org/rfcs/rfc822.html
        • pollak Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 21:57
          Jak można nie wiedzieć co to jest RFC? Jak można korzystać z Internetu nie znając chociażby rfc-791 czy rfc-793. Co za ignorancja! ;)
      • Gość: d.z. Re: Ta odpowiedź to zwykłe kpiny IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 21:37
        application.developer napisał:

> Witam.
        >
        > W różnych okresach funkcjonowania portalu coraz bardziej zaostrzane były
        > kryteria dotyczace konstrukcji loginów. Wymaganie te sa zwiazane
        > z oprogramowaniem pocztowym i autoryzacyjnym. Niestety niektóre loginy nie
        > spelniaja obecnie wymaganych kryteriow, zachecamy wiec do zakladania
        > nowych kont. Dotyczy to wszystkich kont niezgodnych z RFC 882 i innymi
        > standardami np. z kropka na poczatku lub na końcu.
        > Osoby, które sa aktywnymi forumowiczami i chca przenieść swoje uprawnienia na
        > nowe konto, prosze o zgloszenia mailem na mój adres.
        > W tej chwili cześć kont została odblokowana jesli, dalej nie mozna sie
        > zalogowac prosze o maila z alternatywnego adresu.
        >
        > pozdrawiam

Jak rozumiem to teraz ja sobie mam wszystko od nowa budowac i tworzyć świetnie.
        Takiego kopa po takiej instytucji to się nie spodziewałem.
        Ale cóż wszysko psieje to i to zepsiało.
    • kropka. Re:JEST!!! 14.02.03, 21:38
      Dziękuję jak nie wiem co. Działa moja kropka. :)))
      jej, nie każcie mi zmieniac nicka. Jestem do niego okropnie przywiązana :(
      • kropka. Re:JEST!!! 14.02.03, 21:43
        Fajnie było. Przez chwilę. Zeżarło mi całą pocztę, ustawienia w moim forum tez.
        Poczekamy. Może wróci.
        Wróci, prawda?
        • kropka. Re:JEST!!! 14.02.03, 21:45
          na prywatne fora tez mnie nie wpuszcza :(
    • mikolaj7 Re: Przepraszamy użytkowników... 14.02.03, 22:15
      ej nie.. jak wetnie moj ulubiony login to sie b. rozczaruje:(
      • lord.of.the.forum Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 22:18
        huh, dziala. a mnie przestraszyliscie, ze loginy z kropkami nie dzialaja

btw. kropek na poczatku i koncu nie mozna bylo dawac odkad pierwszy raz
        tu zajrzalem, wiec chyba tak duzo tych nietypowych kont nie ma?
        • kropka. Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 22:26
          ale jak ja wchodziłam (w sierpniu 2001), to mozna było. I było to napisane jak
          byk w instrukcji. Poczekaj troche, a dowiesz się (też nagle), ze kropek w
          srodku nie mozna. Życie jest pełne niespodzianek. A na forum szczególnie.
          Jestem niemiła, ale wściekłam sie jak cholera!!!
          • mikolaj7 Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 14.02.03, 22:30
            kropka. napisał(a):

> ale jak ja wchodziłam (w sierpniu 2001), to mozna było. I było to napisane jak
            > byk w instrukcji. Poczekaj troche, a dowiesz się (też nagle), ze kropek w
            > srodku nie mozna. Życie jest pełne niespodzianek. A na forum szczególnie.
            > Jestem niemiła, ale wściekłam sie jak cholera!!!

lacze sie w bolu, przykro mi :(
          • application.developer Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 23:14
            kropka. napisał(a):

> ale jak ja wchodziłam (w sierpniu 2001), to mozna było. I było to napisane
            jak
            > byk w instrukcji. Poczekaj troche, a dowiesz się (też nagle), ze kropek w
            > srodku nie mozna. Życie jest pełne niespodzianek. A na forum szczególnie.
            > Jestem niemiła, ale wściekłam sie jak cholera!!!

Poczta powinna działac przez www, ale konto chyba i tak jest do zmiany.
            Z swojej strony moge zaoferowac przeniesienie uprawnien, licznika, a nawet
            zmienic autora postow na nowego.

pozdr.
            • eela Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 23:18
              Co to znaczy, ze konto do zmiany? Czy Kropka z kropka na koncu nie będzie mogła
              używac tego loginu? To jeszcze rozumiem, ale dlaczego nikt nie uprzedził
              wcześniej, żeby osoby z zagrożonymi skrzynkami mogły zabrac swoja pocztę?
              • pollak Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 23:21
                eela napisała:

> Co to znaczy, ze konto do zmiany? Czy Kropka z kropka na koncu nie będzie mogła
                >
                > używac tego loginu? To jeszcze rozumiem, ale dlaczego nikt nie uprzedził
                > wcześniej, żeby osoby z zagrożonymi skrzynkami mogły zabrac swoja pocztę?

O, i to jest konkretne pytanie.
              • application.developer Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 23:31
                eela napisała:

> Co to znaczy, ze konto do zmiany? Czy Kropka z kropka na koncu nie będzie
                mogła
                >
                > używac tego loginu? To jeszcze rozumiem, ale dlaczego nikt nie uprzedził
                > wcześniej, żeby osoby z zagrożonymi skrzynkami mogły zabrac swoja pocztę?

Po prostu nikt nie przewidział, systemy bywaja bezduszne.
                Co do kropki to moge zaoferowac login kropka , jest dawno nie uzywany.

pozdrawiam
                • eela Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 23:39

> Po prostu nikt nie przewidział, systemy bywaja bezduszne.

W porządku, rozumiem

> Co do kropki to moge zaoferowac login kropka , jest dawno nie uzywany.

Nie wiem, czy Kropka tu zajrzy dziś, więc ja w jej imieniu proszę o zatrzymanie
                  tego loginu dla niej.

Pozdrawiam

• kropka. Re: do application.developera 15.02.03, 00:19
                    Boże! Co za nick. Koszmar. Jak tu ciepło odezwać się do application.developera?
                    Na sam widok wszystkie kropki stają na baczność wykrzyknikiem.
                    Dziękuję. Samą kropkę dałoby się przeżyć. Ale niedawno spotkałam ją na forum
                    Uroda. Żebyśmy nie wpadły obie z deszczu pod rynnę.
                    Jeśli faktycznie nie ma innego wyjścia, ale to zupełnie i całkiem innego, a
                    kropka jest wolna - to biorę z marszu.
                    A posty kropki z kropką niech zostaną z nikiem kropki., jeśli to możliwe.
                    pozdrawiam
                    • adam Re: do application.developera 15.02.03, 00:43

> Boże! Co za nick. Koszmar. Jak tu ciepło odezwać się do
                      application.developera?
                      > Na sam widok wszystkie kropki stają na baczność wykrzyknikiem.
                      > Dziękuję. Samą kropkę dałoby się przeżyć. Ale niedawno spotkałam ją na forum
                      > Uroda. Żebyśmy nie wpadły obie z deszczu pod rynnę.

Witam
                      kropka nigdy nie byla uzywana na forum, ostatnie logowanie to maj 2001.

PS. mam nadzieje że teraz moj login wyglada przyjazniej
                      • pollak Re: do application.developera 15.02.03, 00:45
                        adam napisał:

> PS. mam nadzieje że ten login wyglada przyjazniej

Ło Boże, ale się zląkłem tego groźnego nicka. A.D jest lepszy ;)
                        • adam Re: do application.developera 15.02.03, 00:47
                          pollak napisał:

> Ło Boże, ale się zląkłem tego groźnego nicka. A.D jest lepszy ;)

nie mylić z innymi Adamami
                          • pollak Re: do application.developera 15.02.03, 00:49
                            adam napisał:

> nie mylić z innymi Adamami

Czy całe forum słyszało?! No!!!
                      • kropka. Re: do application.developera 15.02.03, 00:53
                        duuuuuuuużo przyjaźniej :)))
                        No to biere kropkę bez zastanowienia. Super! Wielkie dzięki raz jeszcze.
                        Tylko co mam zrobić? Duzymi literami poprosze, bom blondynka.
                        Czy Adam z forum auto-moto to Ty?
                        pozdrawiam
                        • adam Re: do application.developera 15.02.03, 10:04
                          kropka. napisała:

> Tylko co mam zrobić? Duzymi literami poprosze, bom blondynka.

Pozwoli Pani, że zajmę się tym w poniedziałek.
                          Po prostu skasuje tamto konto i założe z nowym hasłem. Wyślę powiadomienie
                          poczta.

> Czy Adam z forum auto-moto to Ty?

To nie ja, rzadko wypowiadam się na forum, niestety nie mam na to czasu.

pozdrawiam
                          • kropka. Re: do application.developera 15.02.03, 20:16
                            Ależ prosze się nie spieszyć. Mnie jest zupełnie dobrze z kropką na końcu.
                            Powiem więcej - jestem do niej bardzo przywiązana :)
                            pozdrawiam :))
            • kropka. Re: Przepraszamy uz˙ytkowników... 14.02.03, 23:20
              Mowy nie ma. Kropki. nie odpuszczę. Róbcie co chcecie. Nie dam i już.
              www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4638238&a=4638786
            • d.z Re: Pragnę przeprosić 14.02.03, 23:21
              za swoje zachowanie ale się zdenerwowałem i to bardzo. Nikt nie lubi być
              zaskakiwany i to w niemiły sposób.
              Włąśnie założyłem nowe konto d.z (bez kropki na końcu) i jeśli może to tak
              zostać to będę wdzięczny bardzo za przeniesienie wszystkich uprawnień z dawnego
              d.z. na d.z (login ddzz mi jednak nie leży).
              Przepraszając raz jeszcze za całe zamieszanie proszę o zadzaiłanie jeśli to
              jest możliwe (w szczególności te uprawnienia) pocztę z d.z. zlikwiduję sam bo
              własnie wróciła.
              • application.developer Re: Pragnę przeprosić 14.02.03, 23:34
                d.z napisał(a):

> d.z. na d.z (login ddzz mi jednak nie leży).
                > Przepraszając raz jeszcze za całe zamieszanie proszę o zadzaiłanie jeśli to
                > jest możliwe (w szczególności te uprawnienia) pocztę z d.z. zlikwiduję sam

Ok, zostanie wykonane.

p.
              • kropka. Re: Nie ma mowy!!! 14.02.03, 23:48
                ja sie nie dam. Nie popuszczę swojego nicka, bo go lubię, uzywam go od
                początku, jestem pod nim rozpoznawalna i już. To moje inetrnetowe imię.
                Czy zdajecie sobie sprawę, ile jest na forum nicków z kropką na poczatku lub na
                końcu? Czy zdajecie sobie sprawe, jaki bedzie burdel?
                Czy mam uwieżyć, że serwer, który liczy, pisze, zapamietuje, kopiuje, wnosi i
                przenosi, strzyże, goli, krawaty wiążę i czort wie co jeszcze - nie może
                poradzić sobie z kropką?
                Kiedys ktos napisał, ze moja kropka na końcu nicku świadczy o długim stażu na
                forum. Było mi bardzo miło. Wcześniej nie zwróciłam na to uwagi.
                Więc szanujcie najstarszych forumowiczów i kombinujcie.

P.S.I Ustawienia w "moim forum" już działają. Dzięki bardzo.
                P.S.II dz, za pół roku zacznie przeszkadzac kropka w środku.
                • pollak Re: Nie ma mowy!!! 14.02.03, 23:52
                  kropka. napisała:

> Czy mam uwieżyć, że serwer, który liczy, pisze, zapamietuje, kopiuje, wnosi i
                  > przenosi, strzyże, goli, krawaty wiążę i czort wie co jeszcze - nie może
                  > poradzić sobie z kropką?

Ten by sobie pewnie poradził. Pytanie czy poradzą sobie wszystkie inne jak będziesz wysyłać np. pocztę itp.
                  • d.z Re: Nie ma mowy!!! 14.02.03, 23:57
                    No tak długość forumowania.
                    Rozumiem teraz nawet jest modne mieć tefon komórkowy, który np. na 602 się
                    zaczyna bo to taki dawny (ja na szczęście mam) na razie funkcjonują oba nicki
                    czyli d.z. i d.z (tu dzięki za tak szybkie podziałanie, że uprawnienia są
                    jednoznaczne).
                    Trudno jeśli d.z. ma iść pod topór przeżyję choć szkoda.
                    będzie d.z (może tej jednej kropce uda się przeżyć).
                    • pollak Re: Nie ma mowy!!! 15.02.03, 00:01
                      d.z. napisał:

> Trudno jeśli d.z. ma iść pod topór przeżyję choć szkoda.
                      > będzie d.z (może tej jednej kropce uda się przeżyć).

Grunt że poczta jest. Najważniejsze to dać ludziom popracować spokojnie.
                • eela Re: Nie ma mowy!!! 15.02.03, 00:11
                  Kropka, szkoda zdrowia, bierz nowy login (kto tam zauwazy, ze brakuje kropki na
                  końcu) i przyjdź na forum
                • kropka. Re: Nie ma mowy!!! 15.02.03, 00:24
                  kropka. napisała:

> Czy mam uwieżyć, że serwer, który liczy, pisze, zapamietuje, kopiuje, wnosi i

No nie!!! Co ja napisałam??? uwieRZyć, oczywiście!
                  To wszystko z tych nerw :))
            • mikolaj7 Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 00:33

> kropka. napisał(a):
              >
              > > ale jak ja wchodziłam (w sierpniu 2001), to mozna było. I było to napisane
              >
              > jak
              > > byk w instrukcji. Poczekaj troche, a dowiesz się (też nagle), ze kropek w
              > > srodku nie mozna. Życie jest pełne niespodzianek. A na forum szczególnie.
              > > Jestem niemiła, ale wściekłam sie jak cholera!!!
              >
              > Poczta powinna działac przez www, ale konto chyba i tak jest do zmiany.
              > Z swojej strony moge zaoferowac przeniesienie uprawnien, licznika,

a nawet
              > zmienic autora postow na nowego.

ooo.. tzn. zmienic "kropka." np. na "kropka_"?
              • kropka. Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 00:34
                No co Ty? kropka z kreską? Przeciez to całkiem bez sensu
                • mikolaj7 Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 00:40
                  kropka. napisała:

> No co Ty? kropka z kreską? Przeciez to całkiem bez sensu

zastanawialem, sie czym app. mowil o zmianie autora
                  wszystkich Twoich ostwo z kropka. na niech bedzie kreska_
                  • kropka. Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 00:57
                    musiałby sie deczko narobić. Dobrze, ze ma komputer, to może nieco szybciej by
                    poszło :)
                  • eela Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 00:58
                    Ma być kropka bez niczego, bez dodatków na końcu
                    • kropka. Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 01:01
                      czyli najlepiej, jak może być. Ja to mam szczęście w zyciu.
                      jak to było? Dobremu nawet diabeł dzieci kołysze? :))
                      • pacio Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 01:02
                        kropka. napisała:

> czyli najlepiej, jak może być. Ja to mam szczęście w zyciu.
                        > jak to było? Dobremu nawet diabeł dzieci kołysze? :))

mówi dobranoc :))
                        • kropka. Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 01:14
                          na zakuliczkach :))
                      • eela Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 01:24
                        kropka. napisała:

> czyli najlepiej, jak może być. Ja to mam szczęście w zyciu.
                        > jak to było? Dobremu nawet diabeł dzieci kołysze? :))

Jakbyś czytała posty w wątku, to wiedziałabyś o tym juz 1.5 godziny temu.:-)))
                        • kwasna_cytryna Re: Przepraszamy uz°ytkowników... 15.02.03, 09:37
                          wy sobie przepraszajcie ile chcecie , a ja chce odzyskac moja poczte i
                          tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!
                          co za p..............!!!!!!!!!!!!!!!!
    • marta.de Re: Przepraszamy użytkowników... 15.02.03, 10:32
      Jakie znaki zaliczaja sie do nietypowych ? !!!! Nie mam problemu z
      zalogowaniem sie na poczte , ale co zrobiliscie z moimi mailami ??? !!!!!
      • kwasna_cytryna Re: Przepraszamy użytkowników... 15.02.03, 10:53
        grzecznie pytam ADMINISTRATORA czy odzyskamy nasze maile ??????????????????
        • kropka. Re: Przepraszamy użytkowników... 15.02.03, 21:02
          Sądzę, że odzyskamy. Wczoraj straciłam nick, potem pocztę, potem odzyskalam
          nick a po jakimś czasie pocztę. Coś musiało nieźle p...walnąć, bo dziś nie
          tylko ja mam pustą skrzynkę. Ale bądźmy dobrej myśli. Admini dadzą serwerowi
          zdrowego kopa i odda wszystko :)
    • Gość: Darwin Re: Przepraszamy użytkowników... IP: 130.94.123.* 23.02.03, 19:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka