6snake6 07.11.15, 11:19 Mam pytanie jak zmienic haslo na tej "nowej genialnej" poczcie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6snake6 Re: Zmiana hasla 09.11.15, 08:43 tylko ze tam zmienia sie haslo na konto gazety a nie na poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana hasla 09.11.15, 09:57 Jeżeli masz uruchomioną usługę poczcie na koncie, to zmienia także hasło do poczty dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
6snake6 Re: Zmiana hasla 11.11.15, 09:19 to teraz nasuwa sie pytanie jak polaczyc konto gazety z poczta skoro podczas zakladania konta na gaZecie wpisywalem email no i jakos mi nie polaczylo i w ogole n/c Odpowiedz Link Zgłoś
6snake6 Re: Zmiana hasla 12.11.15, 11:20 nazwa konta na portalu 6snake6 a e-mail to snakee@g.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana hasla 12.11.15, 13:27 Do zmiany hasła na koncie w domenie g.pl użyj tego adresu www.g.pl/konto/mainPage.do Odpowiedz Link Zgłoś
6snake6 Re: Zmiana hasla 12.11.15, 22:52 no i dzieki za odpowiedz ;) nie szlo tak odrazu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zfv Re: Zmiana hasla 18.11.15, 14:11 Próbuję zmienić hasło na powyższej stronie i wyskakuje "Wystąpił niespodziewany błąd. Prosimy, wypełnij formularz jeszcze raz." Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana hasla 18.11.15, 16:46 Napisz do nas na adres pomoc@agora.pl z opisem problemu i wykonaj zrzut ekranu z widocznym paskiem adresu. Podaj też jakiego konta dotyczy ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
zfv Re: Zmiana hasla 25.11.15, 15:06 Już nie mogę z wami. Rozumiem że poczta jest darmowa ale w zamian dostaję spam. Napisałem na adres pomoc@agora wcześniej też dwa razy pisałem na nowapoczta@agora, w każdej odpowiedzi piszecie jak zmienić hasło do konta gazeta kiedy ja wyraźnie piszę o koncie g.pl. Ten link który wcześniej podałeś wydaje się że był idealny kiedy działał... Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana hasla 26.11.15, 08:52 Zdaję sobie sprawę, że jest to uciążliwe - ale jest to nowy filtr antyspamowy i musisz go "nauczyć" rozpoznawać spam. Sukcesywnie będzie coraz lepiej filtrowany. Oznaczaj te wiadomości jako spam. Sprawdziłem przed chwilą - link działa. Odpowiedz Link Zgłoś
zfv Re: Zmiana hasla 26.11.15, 09:42 Spamem określiłem wiadomości reklamowe które zgodnie z regulaminem wysyłacie do mnie. Cieszy mnie że nie ma ich dużo. Co do linka to źle się wyraziłem. Link działa, można się zalogować, można wejść w zakładkę zmiana hasła, można wpisać stare i nowe hasła, można kliknąć w guziczek zmień, nie pojawia się już "Wystąpił niespodziewany błąd. Prosimy, wypełnij formularz jeszcze raz." ale hasło się nie zmienia. A kiedy klikam w wyloguj pokazuje się błąd od googla "404. That?s an error. The requested URL /g.pl/default/logout was not found on this server. That?s all we know. " Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana hasla 26.11.15, 12:16 Wyczyść pamięć podręczną i ciasteczka. Spróbuj ponownie, jeżeli się powtórzy daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zfv Re: Zmiana hasla 26.11.15, 15:37 Spróbowałem na innym kompie przez firefoxa i IE oraz na androidzie przez chrome. Wszędzie pojawia się znany już komunikat "Wystąpił niespodziewany błąd. Prosimy, wypełnij formularz jeszcze raz." Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana hasla 27.11.15, 08:13 Mam prośbę, zrób zrzut ekranu z widocznym paskiem adresu i wyślij do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zfv Re: Zmiana hasla 27.11.15, 10:17 Poproszę jakiś adres, na tym forum nie potrafię wysłać pw Odpowiedz Link Zgłoś
zfv Re: Zmiana hasla 30.11.15, 10:09 Już wysyłałem. 19.11.2015 09:19. Wszystko jest nadal aktualne. Otrzymałem odpowiedź nt odzyskiwania hasła do konta gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś