anatemka Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 10:17 ach, to zapewne dlatego ciągle wyskakuje mi zablokowane okienko:)) Link Zgłoś
anatemka Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 10:18 a czy da się coś zrobić? kasa jest kasa:D Link Zgłoś
misiania Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 10:18 nie życzę sobie tej reklamy. mam do tego prawo czy nie? Link Zgłoś
no_login Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 11:35 Skoro masz prawo do bezpłatnego konta pocztowego, mozliwości nieograniczonego (no, prawie nieograniczonego) korzystania z forum to masz również prawo do reklamy ;-) Link Zgłoś
yavorius Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 12:09 Za takie konto pocztowe to ja serdecznie dziękuję ;-) Link Zgłoś
no_login Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 12:52 Czego sie czepiasz, żadna inna nie dostarczy tylu wrażeń :-) A tak poważnie, mam chyba wyjątkowe szczęście bo wszystkie plagi o których czytam, stosunkowo rzadko mnie dopadają. Oby tylko nie zapeszyć... Link Zgłoś
bartoszcze Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 12:03 wygląda na to, że połączone siły działu technicznego i reklamy znalazły sposób na omijanie reklam przez target:( Link Zgłoś
ols Re: Reklama Cyfrowy Polsat 24.11.06, 13:12 Ta reklama jest (czy też była, bo chyba już sobie poszła) emitowana raz na cookie. Jeśli użytkownik nie przyjmuje ciastek, to reklama pokazuje się ciągle. Link Zgłoś