oleg3 12.01.07, 13:41 Czy Jego sytuacja na portalu została przez Was sprecyzowana? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marouder Czekamy na "ols"nienie! 12.01.07, 14:01 Czy pan ols zechcialby, nie wchodzac w szczegoly wypowiedziec sie osobiscie w tej kwestii? Link Zgłoś
formentor Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 14:15 Nie możesz spytać Pana #? Link Zgłoś
oleg3 Lizus vel aes? 12.01.07, 14:17 Wiesz o co idzie? Nie? To trochę pokory skoro rozumu Ci brak. Link Zgłoś
abstrakt2003 twoje myśli nie są najwyższego lotu 12.01.07, 18:15 nie obnoś sie z nimi na forum bo się ośmieszasz. Link Zgłoś
formentor Re: twoje myśli nie są najwyższego lotu 12.01.07, 20:37 Nie podoba ci się, to nie czytaj. Link Zgłoś
jaceq [...] 12.01.07, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
oleg3 Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 14:22 ols napisał: > Został powiadomiony. Dziękuję. To ważne oświadczenie. Oleg Link Zgłoś
dachs Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 15:59 Ponieważ # upoważnił państwa do opublikowania powodów jego zabanowania, czy moglibyśmy prosić o ujawnienie ich także nam? Link Zgłoś
ols Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 16:08 Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie wiem czemu nagle mielibyśmy zacząć. Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 16:24 > Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie wiem czemu nagle mielibyśmy > zacząć Bo nakazuje tak zwykła przywoitość oraz uczciwość wobec licznego grona ludzi, którzy są żywo zainteresowani, czy też wręcz oburzeni całą sprawą. Link Zgłoś
formentor Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 20:38 Tak, Kazu, zupełnie jakby Cię to interesowało... Link Zgłoś
jaceq Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 16:24 ols napisał: > Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie jest to prawdą. > Nie wiem czemu nagle mielibyśmy zacząć Choćby dlatego, że teraz jest dobra pora, żeby zacząć. Link Zgłoś
dachs Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 16:25 ols napisał: > Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie wiem czemu nagle mielibyśmy zacząć > . Bardzo proste. My grzecznie prosimy, a Wy możecie, gdyż # Was upoważnił. Kiedyś to w kontaktach między ludźmi wystarczało. Link Zgłoś
institoris1 Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 21:00 ols napisał: > Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie wiem czemu nagle mielibyśmy >zacząć. Dlaczego nie podajecie takich wiadomosci? Link Zgłoś
w_ojciech Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 22:06 ols napisał: > Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie wiem czemu nagle mielibyśmy zacząć. =============================================== Bo wiele osób to interesuje i uważamy decyzję w sprawie Hasza za krzywdzącą. PS. Oczywiście Hasz ma odpowiednią wiedzę by Wasze blokady obejść, ale to go nie interesuje. Link Zgłoś
institoris1 Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 22:34 w_ojciech napisał: > PS. Oczywiście Hasz ma odpowiednią wiedzę by Wasze blokady obejść, > ale to go nie interesuje. sugestie, zeby Hasz wlazil na forum kuchennymi dzwiami, sa dla Hasza wysoce obrazliwe i kolega Ols powinien sobie zdawac z tego sprawe. Gorzej, jesli rzeczywiscie zdaje sobie sprawe... Link Zgłoś
w_ojciech Re: Czy Pan # został już powiadomiony o powodach 12.01.07, 23:12 institoris1 napisał: > sugestie, zeby Hasz wlazil na forum kuchennymi dzwiami, sa dla Hasza wysoce obr > azliwe i kolega Ols powinien sobie zdawac z tego sprawe. > Gorzej, jesli rzeczywiscie zdaje sobie sprawe... =============================================== Podejrzewam, że admini to smarkacze. Tacy młodzi gniewni. Myślę, że nawet w informatyce nie sprostaliby Haszowi. Oni nie czują takich staroświeckich pojęć jak ... . Nie piszę więcej bo smarkacze mi post wytną. Link Zgłoś
w_ojciech propozycja dla Olsa 12.01.07, 23:29 ols napisał: > Nigdy nie podawaliśmy takich informacji. Nie wiem czemu nagle mielibyśmy zacząć. ================================================ Usiądź i napisz algorytm cenzora. Potem porównaj jego działanie z pracą cnezorów. Taki mini Test Turinga. Dowiesz się wtedy na ile jesteście arbitralni. Link Zgłoś
ols Re: propozycja dla Olsa 13.01.07, 00:36 w_ojciech napisał: > Usiądź i napisz algorytm cenzora. Bardzo mi przykro, ale według mnie moderacja dynamicznej struktury, której uczestnikami są dwa miliony ludzi nie jest zadaniem które można sparametryzować i opisać algorytmem. Jeśli dysponujesz nadmiarem czasu, możesz spróbować stworzyć taki algorytm. Skoro uważasz, że może być lepszy niż kilka tysięcy osób opiekujących się forum (administracja + aesi + właściciele forów prywatnych), to zapewne jesteś w stanie przekonać moją firmę, żeby go od Ciebie kupiła. Na pewno pozwoli obniżyć jej koszty zatrudniania ludzi, którzy przecież są arbitralni, niesprawiedliwi i w ogóle beznadziejni. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: marcin-milicjant Re: propozycja dla Olsa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.01.07, 00:44 Sko > ro uważasz, że może być lepszy niż kilka tysięcy osób opiekujących się forum (a > dministracja + aesi + właściciele forów prywatnych), to zapewne jesteś w stanie > przekonać moją firmę, żeby go od Ciebie kupiła. Na pewno pozwoli obniżyć jej k > oszty zatrudniania ludzi, którzy przecież są arbitralni, niesprawiedliwi i w og > óle beznadziejni. wiem, ze sarkazm a nie poczucie winy i skromnosc przez ciebie przemawia, ale... i tak przyznaje, ze trafiles w samo sedno przynajmniej jesli chodzi o twoj poziom pracy. Link Zgłoś
w_ojciech Re: propozycja dla Olsa 13.01.07, 01:01 Nie przesadzaj. Liczyłem kiedyś - macie 43 postów dziennie. Wiadomo o tym, że się nie da "po" próbie napisania, a nie "przed". Gdybyś próbował to pisać, to zastanowiłbyś się nad regułami formalnymi wycinania i banowania. W tej chwili tniecie jak opętani najlepsze nicki z Ciemnogrodu, a nie reagujecie na kilkuletnie pacynkowanie. Link Zgłoś
Gość: marcin-milcjant Re: propozycja dla Olsa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.01.07, 01:07 Sko > ro uważasz, że może być lepszy niż kilka tysięcy osób opiekujących się forum > W tej chwili tniecie jak opętani najlepsze nicki z Ciemnogrodu, > a nie reagujecie na kilkuletnie pacynkowanie i uwazasz, ze to tylko przypadek, niedopatrzenie? Link Zgłoś
w_ojciech Re: propozycja dla Olsa 13.01.07, 01:12 Gość portalu: marcin-milcjant napisał(a): > > W tej chwili tniecie jak opętani najlepsze nicki z Ciemnogrodu, > > a nie reagujecie na kilkuletnie pacynkowanie > > i uwazasz, ze to tylko przypadek, niedopatrzenie? ================================================ Zobacz to. Nigdy jakiejlkowiek reakcji adminów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7679229&a=7684878 Link Zgłoś
w_ojciech uzupełnienie 13.01.07, 01:19 Do łapania pacyn jest oprogramowanie (nawet jeśli piszą przez proxy). Ale to też chyba dla adminów za trudne. Link Zgłoś
Gość: marcin-milicjant Re: uzupełnienie IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.01.07, 11:49 nie o to chodzi - toleruja pewien rodzaj oszolomow, pacyniarzy i trolli kiedy jest im to wygodne czy do czegos potrzebne. ba - nawet niektorym z nich udzielaja info na priv. ujawniajac (jak im sie zdaje) szczegoly tozsamosci innych userow. Link Zgłoś