Dodaj do ulubionych

no i na FKo

14.02.06, 15:00
znowu zabwa trwa:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794044
wesole te koleznki aeski fatalnej i kohol:)
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: no i na FKo 14.02.06, 15:02
      jaka zabawa? allegro takich sam slow uzywal! nie donioslas! wiec sa zgodne z
      netykieta! ty nasz obronczyni netykiety! jedyna sprawiedliwa! i prosze mi tu
      nie wmawiac, ze jestesm czyjas kolezanka!!!!!!!!
      • messja Re: no i na FKo 14.02.06, 15:05
        khaki3 napisała:

> jaka zabawa? allegro takich sam slow uzywal! nie donioslas! wiec sa zgodne z
        > netykieta! ty nasz obronczyni netykiety! jedyna sprawiedliwa! i prosze mi tu
        > nie wmawiac, ze jestesm czyjas kolezanka!!!!!!!!

ja na twoim miejscu tak glosno bym nie krzyczala, bo jeszcze sie adminom
        przypomni, ze w twoich postach co wycieto na tym watku bez sladu zlamals
        regulamin i brakuje adekwatnych notatek.
      • allegro.con.brio Re: no i na FKo 14.02.06, 15:07
        khaki3 napisała:

> jaka zabawa? allegro takich sam slow uzywal!

Bo Allegro (uwaga - mówię o sobie w 3 os.) uważa że niekiedy trzeba *to*
        powiedzieć, kiedy się *to* właśnie widzi.

I wcale mi się nie podoba nahalne zgłaszanie postów do wycięcia, tak jak to
        robi w tej chwili Messja.
        • khaki3 Wiec 14.02.06, 15:47
          jesli ja widze *to* i chce *to* powiedziec to mam prawo tak? moge sobie ludzi
          powyzywac i bedzie ok? wtedy messja nie biegne na fom albo fof i nie ma
          wielkiego HAAAAALO i jest super?
          • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 15:57
            khaki3 napisała:

> jesli ja widze *to* i chce *to* powiedziec to mam prawo tak? moge sobie ludzi
            > powyzywac i bedzie ok?

Jeśli widzisz jakieś sqrwysyństwo, grzechem jest niezareagować.

> wtedy messja nie biegne na fom albo fof i nie ma wielkiego HAAAAALO i jest
            > super?

Super? Gdzieś tak napisałem? Zrozum że używając terminu sqrwysyństwo w
            odniesieniu do browanxa nie wnikam w te wasze wojny, tylko w konkretną metodę
            którą posłużył się browanx. Oczywiście masz prawo być na to święcie oburzona.
            • khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 15:59
              a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami?
              • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:00
                khaki3 napisała:

> a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami?

Szczekaczka i Browanx są aesami?
                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:07
                  allegro.con.brio napisał:

> khaki3 napisała:
                  >
                  > > a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami?
                  >
                  > Szczekaczka i Browanx są aesami?

nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało.
                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:08
                    starawyjadaczka napisała:

> nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało.

Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka.
                    • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:08

> starawyjadaczka napisała:
                      >
                      >
                      > > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało.
                      >
                      > Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka.

tak? to fajnie, durna pało :)
                      • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:14

> allegro.con.brio napisał:
                        >
                        > > starawyjadaczka napisała:
                        > >
                        > >
                        > > > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało.
                        > >
                        > > Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka.
                        >
                        >
                        >
                        > tak? to fajnie, durna pało :)

Powiedz szczerze czyż nie zrobiłaś z siebie idiotki sugerując że jestem
                        kobietą? Co do reszty, przekroczyliście dzieci pewną granicę.
                        • khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:16
                          Myslisz,ze nazywajac kogos dzieckiem to go zdystredytujesz w oczach innych
                          froumowiczow? zadnych granic nie przekroczylismy! robimy to samo co ty! skoro
                          ty mozesz to dlaczego my nie mozemy? twoje wyzwiska wisza zapewne nadal na
                          forum! a dlaczego messja nie doniosla? bo ma swoje TWA! bo tak trzeba!?
                          • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:19
                            khaki3 napisała:

> Myslisz,ze nazywajac kogos dzieckiem to go zdystredytujesz w oczach innych
                            > froumowiczow? zadnych granic nie przekroczylismy! robimy to samo co ty! skoro
                            > ty mozesz to dlaczego my nie mozemy? twoje wyzwiska wisza zapewne nadal na
                            > forum! a dlaczego messja nie doniosla? bo ma swoje TWA! bo tak trzeba!?

Zrozum że nie czepiłem się wyzwisk tylko tego że Browanx razem z [...] wyszli
                            po za forum. Mam powtórzyć?
                            • khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:21
                              podanie imienia to co wielka strata? ohhh faktycznie! dane osobowe! nie raz
                              moje imie ktos pisal na forum i nie plakalam! imie jak imie. nikt nie podawal
                              nazwiska, adresu... imie to nie sa dane osobowe prywatne , za ktore trzeba pluc
                              jadem i donosic! ja nie placze jak ktos mi pisze po imieniu. bo dla mnie to
                              TYLKO imie!
                              • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:26
                                khaki3 napisała:

> podanie imienia to co wielka strata? ohhh faktycznie! dane osobowe!

Żadne dane osobowe. Kiedyś pisałem też na temat ujawniania prywatnej
                                korespondencji (wątek ten przeniesiono), gdzie zgodnie z prawem można
                                publikować prawie wszystkie listy jakie się otrzyma. Jednak o zasady idzie.

> nie raz moje imie ktos pisal na forum i nie plakalam! imie jak imie. nikt nie
                                > podawal nazwiska, adresu... imie to nie sa dane osobowe prywatne , za ktore
                                > trzeba pluc jadem i donosic! ja nie placze jak ktos mi pisze po imieniu. bo
                                > dla mnie to TYLKO imie!

Zgadza się dane osobowe to nie są (i nie wiem dalczego mi to powtarzasz bo nie
                                znajdziesz mojego posta którym tak twierdzę). Ty nie robisz inny ma jednak
                                prawo nie życzyć sobie tego. A latać za kimś i sarkastycznie w każdym poście
                                zdrabniać jego imię, wiedząc że nie życzy sobie tego, jest sqrwysyństwem. Co do
                                poprawności postępowania Browanksa i [...] chyba jasno dała wam do zrozumienia
                                administracja, wycinając wszelkie tego typu posty.
                                • messja uwaga formalna 14.02.06, 16:31
                                  posty khaki3 tez (z zalinkowanego watku) tylko, ze tym razem bez sladu.
                                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:31

A latać za kimś i sarkastycznie w każdym poście
                                  > zdrabniać jego imię, wiedząc że nie życzy sobie tego, jest sqrwysyństwem.

a dlaczego nie przeszkadza ci to samo w wykonaniu mesji?? przeciez ona robi
                                  jeszcze gorsze rzeczy. ciagle donosi, sam widzisz co sie dzieje,
                                  zreszta...zdrabnianie imienia jest straszne?? bylo w 2 postach.
                                  nazywanie mnie szczekaczka albo wyjadaczka tez mozna uznac za obrazliwe, to tez
                                  przekrecanie mojego "imienia" forumowego, moze ja sobie nie zycze?

Co do
                                  >
                                  > poprawności postępowania Browanksa i [...] chyba jasno dała wam do
                                  zrozumienia
                                  > administracja, wycinając wszelkie tego typu posty.

z tego co wiem, imie mesji bylo w archiwum, moze miec pretensje tylko do
                                  siebie, ze je kiedys wymienila na forum.
                                  i jeszcze oskarzyla renietoja ze nam podala imie mesji! zenada, z raniatoja
                                  nigdy nawet slowa nie zamienilam, ale mesja lubuje sie w rzucaniu slow na
                                  wiatr, a wy wierzycie jej w kazde slowo. jak dzieci.
                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:37

> a dlaczego nie przeszkadza ci to samo w wykonaniu mesji??

Skąd wiesz co mi *nie* przeszkadza? To że nie uczestniczę w bojach a tylko
                                    reaguję na co większe wyskoki?

> zreszta...zdrabnianie imienia jest straszne?? bylo w 2 postach.

Wyobraź sobie że część osób uważa to za duże przegięcie.

> z tego co wiem, imie mesji bylo w archiwum, moze miec pretensje tylko do
                                    > siebie, ze je kiedys wymienila na forum.
                                    > i jeszcze oskarzyla renietoja ze nam podala imie mesji! zenada, z raniatoja
                                    > nigdy nawet slowa nie zamienilam, ale mesja lubuje sie w rzucaniu slow na
                                    > wiatr, a wy wierzycie jej w kazde slowo. jak dzieci.

Przecież to nie jest przedmiotem sporu. O ile sobie przypominam, sam
                                    wypowiadałem się na temat rzekomego ujawniania czegoś przez Reniatoja.
                                    • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:40

>
                                      > > a dlaczego nie przeszkadza ci to samo w wykonaniu mesji??
                                      >
                                      > Skąd wiesz co mi *nie* przeszkadza? To że nie uczestniczę w bojach a tylko
                                      > reaguję na co większe wyskoki?

a stąd, że bronisz mesji, a mnie np atakujesz, to chyba oczywiste, ze
                                      przeszkadzaja ci moje posty, a posty mesji uwazasz za ok?
                                      >
                                      > > zreszta...zdrabnianie imienia jest straszne?? bylo w 2 postach.
                                      >
                                      > Wyobraź sobie że część osób uważa to za duże przegięcie.
                                      >
                                      nawet nie wiesz, ile osob zachowanie mesji uwaza za przegiecie, poszperaj w
                                      archiwum, zobacz z iloma ludzmi i od ilu lat mesja prowadzi walki! to zmora
                                      forum GW!!
                                      • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:43

> a stąd, że bronisz mesji, a mnie np atakujesz, to chyba oczywiste, ze
                                        > przeszkadzaja ci moje posty, a posty mesji uwazasz za ok?

Anene ([C] Aniela). Błąd we wnioskach.

> nawet nie wiesz, ile osob zachowanie mesji uwaza za przegiecie, poszperaj w
                                        > archiwum, zobacz z iloma ludzmi i od ilu lat mesja prowadzi walki! to zmora
                                        > forum GW!!

Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni.
                                        • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:45

>> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni.

a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z grubej rury,
                                          a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta dziewucha budzi
                                          takie reakcje, sama jest sobie winna.
                                          • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:58

>
                                            > >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni.
                                            >
                                            > a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z grubej
                                            > rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta dziewucha
                                            > budzi takie reakcje, sama jest sobie winna.

Jako strona konfliktu nie jesteś obiektywna :)
                                            • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:00

>
                                              > > allegro.con.brio napisał:
                                              > >
                                              > > >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni.
                                              > >
                                              > > a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z grubej
                                              > > rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta dziew
                                              > ucha
                                              > > budzi takie reakcje, sama jest sobie winna.
                                              >
                                              > Jako strona konfliktu nie jesteś obiektywna :)

nie ma czegos takiego jak obiektywizm, zawsze mysli sie wg siebie, czyli
                                              subiektywnie :)
                                              a TY jestes obiektywny? nie :)
                                              widzisz, dlaczego mesja tak sie zaniepokoila, ze ze mna rozmawiasz? napisal, ze
                                              sie tlumaczysz itd. Bo sie zanieppkoila, ze prowokacja sie jej nie udala. Miala
                                              byc gruba afera i wyzwiska, a jest dyskusja. jeszcze nie dalo Ci to do myslenia?
                                              • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:03

>
                                                > >
                                                > > > allegro.con.brio napisał:
                                                > > >
                                                > > > >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni.
                                                > > >
                                                > > > a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z g
                                                > rubej
                                                > > > rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta
                                                > dziew
                                                > > ucha
                                                > > > budzi takie reakcje, sama jest sobie winna.
                                                > >
                                                > > Jako strona konfliktu nie jesteś obiektywna :)
                                                >
                                                >
                                                >
                                                > nie ma czegos takiego jak obiektywizm, zawsze mysli sie wg siebie, czyli
                                                > subiektywnie :)
                                                > a TY jestes obiektywny? nie :)
                                                > widzisz, dlaczego mesja tak sie zaniepokoila, ze ze mna rozmawiasz? napisal,
                                                > ze sie tlumaczysz itd. Bo sie zanieppkoila, ze prowokacja sie jej nie udala.
                                                > Miala byc gruba afera i wyzwiska, a jest dyskusja.

Bo istotnie wygląda że się tłumaczę. Napisałem do Khaki w czym rzecz a ona
                                                znowu 'inni mogą wyzywać a my nie'. Więc powtarzam że przyczepiłem się do
                                                czegoś innego a tu znowu 'a jak ona zaczepia'. Nie wierzysz, prześledź dyskusję
                                                od początku.

> jeszcze nie dalo Ci to do myslenia ?

Nie, bo myślę że gdyby messja chciała rozpirzyć ten wątek, to by go dawno
                                                rozpirzyła.
                                                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:06

>
                                                  > Nie, bo myślę że gdyby messja chciała rozpirzyć ten wątek, to by go dawno
                                                  > rozpirzyła.

:D przeceniasz ją :) ona go chciala rozpirzyc ale wasza (hymena i Twoja
                                                  pomoca) nie wyszlo wiec sie wycofala raczkiem. Widze ze jeszcze malo o niej
                                                  wiesz :)
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:08

> Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :)

A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz.
                                                  • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:09

>
                                                    > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :)
                                                    >
                                                    > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz.

skąd wiesz co myslę? :D
                                                    mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:11

>
                                                    > >
                                                    > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :)
                                                    > >
                                                    > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz.
                                                    >
                                                    > skąd wiesz co myslę? :D

Bo widzę co piszesz.

> mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P

Grunt to pozytywne myślenie.
                                                  • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:13

>
                                                    > >
                                                    > > > starawyjadaczka napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :)
                                                    > > >
                                                    > > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz.
                                                    > >
                                                    > > skąd wiesz co myslę? :D
                                                    >
                                                    > Bo widzę co piszesz.
                                                    >
                                                    > > mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P
                                                    >
                                                    > Grunt to pozytywne myślenie.

tez tak mysle, kiedy Cie czytam :D
                                                  • allegro.con.brio Re: ________Wiec 14.02.06, 20:22

>
                                                    > >
                                                    > > > allegro.con.brio napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > starawyjadaczka napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :)
                                                    > > > >
                                                    > > > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myśl
                                                    > isz.
                                                    > > >
                                                    > > > skąd wiesz co myslę? :D
                                                    > >
                                                    > > Bo widzę co piszesz.
                                                    > >
                                                    > > > mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P
                                                    > >
                                                    > > Grunt to pozytywne myślenie.
                                                    >
                                                    > tez tak mysle, kiedy Cie czytam :D

Czy Ty też dostałaś bana? Ja miałem jeszcze przed chwilą:

"Prosimy zapoznać się z Netykietą.
                                                    Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."

• messja Re: ________Wiec 14.02.06, 20:32

>
                                                    > Czy Ty też dostałaś bana? Ja miałem jeszcze przed chwilą:
                                                    >
                                                    > "Prosimy zapoznać się z Netykietą.
                                                    > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."
                                                    >

widac wyrobiles na dzisiaj norme, albo wycieli Cie po cichu na jakims watku:)
                                                  • allegro.con.brio Re: ________Wiec 14.02.06, 20:39
                                                    messja napisała:

> > "Prosimy zapoznać się z Netykietą.
                                                    > > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."
                                                    > >
                                                    >
                                                    > widac wyrobiles na dzisiaj norme, albo wycieli Cie po cichu na jakims watku:)

Sami zachęcają by pisać jako anonim z neo+.
                                                  • messja Re: ________Wiec 14.02.06, 20:41

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > > "Prosimy zapoznać się z Netykietą.
                                                    > > > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > widac wyrobiles na dzisiaj norme, albo wycieli Cie po cichu na jakims wat
                                                    > ku:)
                                                    >
                                                    > Sami zachęcają by pisać jako anonim z neo+.

trzeba bylo nie dyskutowac z trollami. wiem, wiem: praca u podstaw:)
                                                  • starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 11:27

>
                                                    > Czy Ty też dostałaś bana? Ja miałem jeszcze przed chwilą:
                                                    >
                                                    > "Prosimy zapoznać się z Netykietą.
                                                    > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."
                                                    >

też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą
                                                    mordobicie :)
                                                  • messja Re: ________Wiec 15.02.06, 11:53

>
                                                    > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą
                                                    > mordobicie :)
                                                    >

na cale szczescie pojecie "kultury" przez dresa nie jest obowiazujacym:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36799686
                                                  • allegro.con.brio Re: ________Wiec 15.02.06, 16:24

> też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą
                                                    > mordobicie :)

Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic nie
                                                    wymyślili.
                                                  • messja Re: ________Wiec 15.02.06, 16:26

>
                                                    > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą
                                                    >
                                                    > > mordobicie :)
                                                    >
                                                    > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic nie
                                                    > wymyślili.

tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36842668
                                                    ?
                                                  • allegro.con.brio Re: ________Wiec 15.02.06, 16:36
                                                    messja napisała:

>
                                                    > >
                                                    > > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia
                                                    > , wolą
                                                    > >
                                                    > > > mordobicie :)
                                                    > >
                                                    > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic
                                                    > nie
                                                    > > wymyślili.
                                                    >
                                                    > tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi:

Nie było w niej nic takiego co mogłoby być przyczyną mojego bana.
                                                  • messja Re: ________Wiec 15.02.06, 16:40

> > tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi:
                                                    >
                                                    > Nie było w niej nic takiego co mogłoby być przyczyną mojego bana.

nie udawaj, ze nie wiesz o co sie pytam.

co do bana zgoda: nie napisales nic takiego by mieli powod ci go dac. z drugiej
                                                    strony sam wiesz jak dzialaja:(
                                                  • starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:06
                                                    messja napisała:

>
                                                    > >
                                                    > > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia
                                                    > , wolą
                                                    > >
                                                    > > > mordobicie :)
                                                    > >
                                                    > nie
                                                    > > wymyślili.
                                                    >
                                                    > tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi:
                                                    >
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36842668
                                                    > ?

chora kobieto, wez tabletki na uspokojenie, rozmawiam z alegro nie z toba to
                                                    raz, a dwa nie wszczynaj awantur, bo to zle o tobie swiadczy.
                                                  • starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:05

>
                                                    > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic nie
                                                    > wymyślili.

ja sie nawet nie pytam, wiadomo co odpisza, ze zlamalo sie nietykiete. tylko w
                                                    ktorym miejscu juz nie uscisla.
                                                  • messja Re: ________Wiec 15.02.06, 18:17

>
                                                    > >
                                                    > nie
                                                    > > wymyślili.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > ja sie nawet nie pytam, wiadomo co odpisza, ze zlamalo sie nietykiete. tylko
                                                    w
                                                    > ktorym miejscu juz nie uscisla.

sprawdz np. swoj post z notatka [...] moze to cie naprowadzi na jakis slad:P
                                                  • starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:19
                                                    messja napisała:

>
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija
                                                    > i nic
                                                    > > nie
                                                    > > > wymyślili.
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > ja sie nawet nie pytam, wiadomo co odpisza, ze zlamalo sie nietykiete. ty
                                                    > lko
                                                    > w
                                                    > > ktorym miejscu juz nie uscisla.
                                                    >
                                                    > sprawdz np. swoj post z notatka [...] moze to cie naprowadzi na jakis slad:P

tak? a dlaczego nie poradzisz tego samego allegro? :)))) nie zauwazylas ze jego
                                                    tez zabanowali i tez nie wie dlaczego? hahahaha...
                                                  • messja Re: ________Wiec 15.02.06, 18:24

> tak? a dlaczego nie poradzisz tego samego allegro? :))))

bo On w przeciwienstwie do ciebie nie zlamal regulaminu. tylko troszke karmil
                                                    trolle.
                                                    wiem - mnie tez wydaje sie to niesprawiedliwe.

• starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:33
                                                    messja napisała:

>
                                                    > > tak? a dlaczego nie poradzisz tego samego allegro? :))))
                                                    >
                                                    > bo On w przeciwienstwie do ciebie nie zlamal regulaminu. tylko troszke karmil
                                                    > trolle.
                                                    > wiem - mnie tez wydaje sie to niesprawiedliwe.
                                                    >

to po co go wciągasz w swoje machlojki? nie karmiłby ciebie to by go nie
                                                    zabanowali :D trollu.
                                                    musze ci powiedziec, ze przesledzilam troche twoje wyczyny w internecie i
                                                    zauwazylam jedna rzecz: ty sie z wszystkimi klocisz. od poczatku 2005 roku
                                                    ciągle prowadzisz jakies wojny z roznymi ludzmi. to jakas choroba umyslowa?
                                                    moze ty jestes ciężko chora na dekiel, przyznaj się, to wezmiemy cie pod
                                                    ochrone i damy poprawke na wszystko co bredzisz...?
                                                  • starawyjadaczka [...] 15.02.06, 18:35
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                              • messja swieta racja:P 14.02.06, 17:18

> byc gruba afera i wyzwiska, a jest dyskusja.

tja... a jakie "argumenty" znwo padaja z jednej ze stron:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36799967
                                                :P
                                    • messja do allegro 14.02.06, 16:44
                                      zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem. moze
                                      zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, w
                                      ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdalne, ze
                                      z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i
                                      przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi.
                                      • starawyjadaczka Re: do allegro 14.02.06, 16:46
                                        messja napisała:

> zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem.
                                        moze
                                        > zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, w
                                        > ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdalne,
                                        ze
                                        >
                                        > z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i
                                        > przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi.

o! mesja sie wkurzyla, poczula ze ktos zaczal inaczej na nia patrzec, wlasnie
                                        tym chlodnym okiem. Nikogo nie prowokuje, grzecznie rozmawiamy, to ty mesja
                                        teraz prowokujesz alegra do wszczecia awantury, ale mam nadzieje ze sie nie da.
                                        • allegro.con.brio Re: do allegro 14.02.06, 16:49

> messja napisała:
                                          >
                                          > > zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem.
                                          >
                                          > moze
                                          > > zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture,
                                          > w
                                          > > ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdal
                                          > ne,
                                          > ze
                                          > >
                                          > > z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i
                                          > > przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi.
                                          >
                                          >
                                          >
                                          > o! mesja sie wkurzyla, poczula ze ktos zaczal inaczej na nia patrzec,

Nie. Ja nie jestem tu od wczoraj, a tym bardziej nie jestem tak napalony, by
                                          wyrabiać sobie o kimś zdanie, na podstawie dyskusji w tym wątku. Jednak uważam
                                          że dyskusja jest zawsze lepsza niż kłótnia, stąd nie ma problemu porozmawiać.
                                      • starawyjadaczka Re: do allegro 14.02.06, 16:47
                                        messja napisała:

> zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem.
                                        moze
                                        > zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, w
                                        > ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdalne,
                                        ze
                                        >
                                        > z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i
                                        > przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi.

poza tym dyskutujemy (obce ci slowo wiem)
                                        tak samo on sie "tlumaczy" (dyskutuje) jak ja.
                                      • allegro.con.brio Re: do allegro 14.02.06, 16:47
                                        Spoko spoko. :)
                                        • allegro.con.brio PS 14.02.06, 16:57

> Spoko spoko. :)

I tak mi się niedługo kończy zmiana (w fabryce azbestu robię).
                        • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:17

>
                          > >
                          > > >
                          > > >
                          > > > > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało.
                          > > >
                          > > > Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka.
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > tak? to fajnie, durna pało :)
                          >
                          > Powiedz szczerze czyż nie zrobiłaś z siebie idiotki sugerując że jestem
                          > kobietą? Co do reszty, przekroczyliście dzieci pewną granicę.

powiedz szczerze, czy nie zrobiles z siebie idioty wspomagając najwiekszego
                          trola mesje i piszac teksty pasujące do typowego dresa? Przekroczyles pewna
                          granice dziecko, nie umiesz kulturalnie rozmawiac to nie odzywaj sie w ogole. i
                          nie miej potem pretensji, ze ktos do ciebie mowi takim samym jezykiem, jakim ty
                          do niego mowisz.
                          • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:20

> powiedz szczerze, czy nie zrobiles z siebie idioty wspomagając najwiekszego
                            > trola mesje i piszac teksty pasujące do typowego dresa?

Odpowiedz rzeczowo pierwsza, to dostaniesz rzeczową odpowiedź.
                            • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:22

>
                              > > powiedz szczerze, czy nie zrobiles z siebie idioty wspomagając najwieksze
                              > go
                              > > trola mesje i piszac teksty pasujące do typowego dresa?
                              >
                              > Odpowiedz rzeczowo pierwsza, to dostaniesz rzeczową odpowiedź.

ale na co ja mam ci odp? :) bo juz sie pogubilam w drzewkach. jakie bylo
                              pytanie?

ps. obawiam sie, ze nawet jak odpowiem, to zostane podsumowana jako durna pala.
                              • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:29

> ale na co ja mam ci odp? :) bo juz sie pogubilam w drzewkach. jakie bylo
                                > pytanie?

Odpowiedziałaś mi pytaniem na to pytanie.

> ps. obawiam sie, ze nawet jak odpowiem, to zostane podsumowana jako durna
                                > pala.

Zaryzykuj. Spróbuj na argumenty (tylko bez skakania w tematy zastępcze).
                                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:32

>
                                  > > ale na co ja mam ci odp? :) bo juz sie pogubilam w drzewkach. jakie bylo
                                  > > pytanie?
                                  >
                                  > Odpowiedziałaś mi pytaniem na to pytanie.
                                  >
                                  >
                                  > > ps. obawiam sie, ze nawet jak odpowiem, to zostane podsumowana jako durna
                                  >
                                  > > pala.
                                  >
                                  > Zaryzykuj. Spróbuj na argumenty (tylko bez skakania w tematy zastępcze).

ale ja nie wiem o co ci czlowieku chodzi, na jakie pytanie mam ci odp?? mozesz
                                  sprecyzowac?
                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:39
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&a=36799648

Zresztą nie będę Cię gnębił już tym pytaniem. Możesz olać jak chcesz.
                                    • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:43

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&a=36799648
                                      >
                                      > Zresztą nie będę Cię gnębił już tym pytaniem. Możesz olać jak chcesz.

czy nie zrobilam z siebie idiotki nazywajac cie kobieta?
                                      po 1 uznalam to za pytanie retoryczne, dlatego nie odp (zabrzmialo, jak twoje
                                      stwierdzenie)
                                      po 2 odp na pytanie: nie, nie uwazam, co w tym dziwnego, ze w netowym swiecie,
                                      gdzie nie widac plci (tym bardziej, jak ma sie bezpłciowy nick) mozna posadzic
                                      kogos o bycie kims innym niz jest?? Mnie kilka razy ktos podsumowal jako
                                      faceta, ale nie uwazam ze wyszedl na idiote. Nie przesadzasz troche??
                                      • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:46

> [...]
                                        > mozna posadzic kogos o bycie kims innym niz jest??

można

> Mnie kilka razy ktos podsumowal jako faceta, ale nie uwazam ze wyszedl na
                                        > idiote. Nie przesadzasz troche??

Próbowałem Cię wyprowadzić z błędu. Plus parę osób jeszcze. W każdym razie,
                                        jeśli dalej tak myślisz, to jesteś w błędzie.
                                        • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:47

>
                                          > > [...]
                                          > > mozna posadzic kogos o bycie kims innym niz jest??
                                          >
                                          > można
                                          >
                                          > > Mnie kilka razy ktos podsumowal jako faceta, ale nie uwazam ze wyszedl na
                                          >
                                          > > idiote. Nie przesadzasz troche??
                                          >
                                          > Próbowałem Cię wyprowadzić z błędu. Plus parę osób jeszcze. W każdym razie,
                                          > jeśli dalej tak myślisz, to jesteś w błędzie.

mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. przykre.
                                          • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:51

> mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. przykre.

Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów toczyła się
                                            dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto)
                                            • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:53

>
                                              >
                                              > > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. przykre.
                                              >
                                              > Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów toczyła się
                                              > dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto)

dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia z
                                              kobieta.
                                              • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:56

>
                                                > >
                                                > >
                                                > > > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. prz
                                                > ykre.
                                                > >
                                                > > Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów toczyła
                                                > się
                                                > > dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto)
                                                >
                                                >
                                                >
                                                > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia z
                                                > kobieta.

Mógłbym złośliwie powiedzieć - nie wiem czy jesteś kobietą, rozmawiam z
                                                nickiem. Lub mniej złośliwie, atakowałem Cię jako nicka, serio.
                                                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:58

>
                                                  > >
                                                  > > >
                                                  > > >
                                                  > > > > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał it
                                                  > p. prz
                                                  > > ykre.
                                                  > > >
                                                  > > > Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów t
                                                  > oczyła
                                                  > > się
                                                  > > > dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto)
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia
                                                  > z
                                                  > > kobieta.
                                                  >
                                                  > Mógłbym złośliwie powiedzieć - nie wiem czy jesteś kobietą, rozmawiam z
                                                  > nickiem. Lub mniej złośliwie, atakowałem Cię jako nicka, serio.

no tak, zawsze tez mozna powiedziec, ze zdjecie w wizytowce nie jest moje :/

ps. nie wiedziales jaka mam plec? tzn...czy nie uwazasz ze wyszedles przez to
                                                  na idiote?
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:00

> no tak, zawsze tez mozna powiedziec, ze zdjecie w wizytowce nie jest moje :/

Nie patrzę się na wizytówki, bo się zbyt szybko zakochuje.

> ps. nie wiedziales jaka mam plec? tzn...czy nie uwazasz ze wyszedles przez to
                                                    > na idiote?

Wiedziałem, to oczywiste. Tyle że mówię, jesteś nickiem, który w moim
                                                    przekonaniu (możesz z tym polemizować) przegiął.
                                                  • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:02

>
                                                    > > no tak, zawsze tez mozna powiedziec, ze zdjecie w wizytowce nie jest moje
                                                    > :/
                                                    >
                                                    > Nie patrzę się na wizytówki, bo się zbyt szybko zakochuje.

w wizytowkach?? :P

>
                                                    > > ps. nie wiedziales jaka mam plec? tzn...czy nie uwazasz ze wyszedles prze
                                                    > z to
                                                    > > na idiote?
                                                    >
                                                    > Wiedziałem, to oczywiste. Tyle że mówię, jesteś nickiem, który w moim
                                                    > przekonaniu (możesz z tym polemizować) przegiął.

nie chce mi sie polemizowac na ten temat. jak dla mnie Ty przegiales i to za
                                                    bardzo.
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:05

> w wizytowkach?? :P

Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P

> nie chce mi sie polemizowac na ten temat. jak dla mnie Ty przegiales i to za
                                                    > bardzo.

Masz prawo do swojego zdania. Oczywiście racja jest po mojej stronie.
                                                  • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:06

>
                                                    > Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P
                                                    >
                                                    a kto to jest? :)
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:07

>
                                                    > >
                                                    > > Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P
                                                    > >
                                                    > a kto to jest? :)

Bogini. Druga obok Maas.
                                                  • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:09

>
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P
                                                    > > >
                                                    > > a kto to jest? :)
                                                    >
                                                    > Bogini. Druga obok Maas.

modlisz sie do niej?
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:11

> > Bogini. Druga obok Maas.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > modlisz sie do niej?

Jeszcze tego nie próbowałem.
                                                  • jureek Re: Wiec 14.02.06, 17:11

> Bogini. Druga obok Maas.

A wiesz, że nie tylko z powodu zdjęcia ma ememzetka coś z Maas wspólnego?
                                                    Pamiętam jak nie tak dawno MMZ potrafiła przyznać, że admin popełnił błąd. Ja
                                                    dla mnie umiejętność przyznania się do błędu świadczy o klasie dyskutanta. Maas
                                                    też tym mnie kiedyś ujęła.
                                                    Jura
                                                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:12
                                                    jureek napisał:

> też tym mnie kiedyś ujęła.

Jura, ale powiedz że Ty jej nie kochasz. ;)
                                                  • jureek Re: Wiec 14.02.06, 17:16

> jureek napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > też tym mnie kiedyś ujęła.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Jura, ale powiedz że Ty jej nie kochasz. ;)

Nie powiem, bo nieładnie jest kłamać. No cóż, chyba tylko pojedynek nam
                                                    pozostaje. Nie wiem, czy to dla Ciebie jakieś pocieszenie, że kocham je
                                                    platonicznie?
                                                    Jura

• starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:14
                                                    jureek napisał:

>
                                                    > > Bogini. Druga obok Maas.
                                                    >
                                                    > A wiesz, że nie tylko z powodu zdjęcia ma ememzetka coś z Maas wspólnego?
                                                    > Pamiętam jak nie tak dawno MMZ potrafiła przyznać, że admin popełnił błąd. Ja
                                                    > dla mnie umiejętność przyznania się do błędu świadczy o klasie dyskutanta.
                                                    Maas
                                                    > też tym mnie kiedyś ujęła.
                                                    > Jura

to prawda, tej klasy np brakuje mesji, dziwie sie, ze ty takie esteta forumowy
                                                    tego nie widzisz...dziwne.....:>
                                                  • jureek Re: Wiec 14.02.06, 17:19

> to prawda, tej klasy np brakuje mesji, dziwie sie, ze ty takie esteta forumowy
                                                    > tego nie widzisz...dziwne.....:>

Wyobraź sobie, że znam Messję prawie od początku forumowania na Gazecie. I
                                                    widziałem też takie sytuacje, kiedy i Messja potrafiła przyznać się do błędu.
                                                    Nie oceniaj więc pochopnie.
                                                    Jura
                                              • messja Re: Wiec 14.02.06, 20:34

>
                                                > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia z
                                                > kobieta.

trzeba bylo sie zachowywac jak kobieta:P
                                                • starawyjadaczka Re: Wiec 15.02.06, 18:13
                                                  messja napisała:

>
                                                  > >
                                                  > > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia
                                                  > z
                                                  > > kobieta.
                                                  >
                                                  > trzeba bylo sie zachowywac jak kobieta:P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19043715&a=19051334
                                                  • messja Re: Wiec 15.02.06, 18:22
                                                    tja... a czy czasem nie pisalas gdzies, ze jeszcze oprocz forum to masz jakies
                                                    wlasne zycie osobiste? bo jesli tak - to wlasnie je widac:P
                                                  • starawyjadaczka Re: Wiec 15.02.06, 18:26
                                                    messja napisała:

> tja... a czy czasem nie pisalas gdzies, ze jeszcze oprocz forum to masz
                                                    jakies
                                                    > wlasne zycie osobiste? bo jesli tak - to wlasnie je widac:P

lepiej sie swoim zainteresuj, napisz, co dostalas od komputera na walentynki :P
                                                  • khaki3 Napisz napisz tez chce wiedziec 15.02.06, 18:29
                                                    co komp dal na walentynki dla najwiekszej trollicy na GW???no co? moze puscmy
                                                    wodze fantazji i zgadujmy? moze wiadro melisy?albo litr nerwosolku?
                                                  • starawyjadaczka Re: Napisz napisz tez chce wiedziec 15.02.06, 18:34
                                                    khaki3 napisała:

> co komp dal na walentynki dla najwiekszej trollicy na GW???no co? moze puscmy
                                                    > wodze fantazji i zgadujmy? moze wiadro melisy?albo litr nerwosolku?

niemozliwe, dalej lata jak z cieczką.
                                                  • khaki3 Re: Napisz napisz tez chce wiedziec 15.02.06, 18:37
                                                    myslisz,ze ona jak slonica? tez tyle czasu chcice ma?
                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:08

> khaki3 napisała:
                  >
                  > > a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami?
                  >
                  > Szczekaczka i Browanx są aesami?

nie jestesmy, wiec mozna nas wyzywac? oto cała logika debila.
                  • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:13

> nie jestesmy, wiec mozna nas wyzywac? oto cała logika debila.

A tak jest napisane? Przecztaj prędko jeszcze raz.
                    • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:21

>
                      >
                      > > nie jestesmy, wiec mozna nas wyzywac? oto cała logika debila.
                      >
                      > A tak jest napisane? Przecztaj prędko jeszcze raz.

wiesz co mysle? ze zupelnie niepotrzebnie zapedziles sie w to TWA mesji.
                      Oceniles cala sytuacje pobieznie i zaatakowales zapewnie podjudzony przez mesje
                      albo majac zly dzien. i nie wiem po co w to brniesz. skoro masz sie za osobe
                      inteligentna to przyjrzyj sie technikom mesji (podjudzanie, prowokowanie po to,
                      by nastepnie zrobic z tego sztuczna afere wyciagajac to na FMo, pokretne
                      wypowiedzi)i zastanow sie, w jakim swietle sie pokazales.
                      juz 100 razy wole zeusa albo alpepe bo z nia jeszcze idzie podyskutowac w
                      ramach zdrowej dyskusji, spierania sie, juz wole hymena ktory tez kreci, ale
                      przynajmniej nie wyzywa i nie podjudza w celu pisania donosow, ale messja to
                      jest dno, dziwie sie, ze ktokolwiek nie wstydzi sie stawac sie w jej obronie.
                      Chyba jest takim samym oszolomem jak ona.
                      • khaki3 Co racja to racja! 14.02.06, 16:26
                        Inni przynajmniej maja cod do powiedzenia. Nie podjudzaja, nie knuja. Inni
                        dyskutuja. a ona szuka tylko miejsca, zeby szpile wwalic w czlowieka. i zadaje
                        cios ponizej pasa! a pozniej leci na skarge. Zastanow sie bo przeciez glupi nie
                        jestes! Czy lepiej byc po stronie messji czy pozostac bezstronnym obserwatorem?
                      • allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:33

> wiesz co mysle? ze zupelnie niepotrzebnie zapedziles sie w to TWA mesji.
                        > Oceniles cala sytuacje pobieznie i zaatakowales zapewnie podjudzony przez
                        > [...]

Nie bierz mnie pod włos. Zareagowałem słusznie i przyznaję - ostro. Tyle że ja
                        serio nie jestem stroną w konflikcie, podobnie jak podejrzewam Jura, a nawet
                        Giwi (zwróć uwagę, co piszą w sąsiednim wątku). Z tym imieniem to był cios
                        poniżej pasa.
                        • khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:35
                          cios ponizej pasa?

a wypisywanie, ze mnie moj facet bije to nie cios ponizej pasa? albo pisanie,
                          ze jestes tolerancyjna islamska khakunia? a moze kulturalne jest to, ze
                          wypisywala o nas takie bzdety, ze wymiotowac sie chcialo. a moze poprostu my
                          jestesmy be a ona cacy?
                          • messja Re: Wiec 14.02.06, 16:38
                            khaki3 napisała:

> cios ponizej pasa?
                            >
                            > a wypisywanie, ze mnie moj facet bije to nie cios ponizej pasa? albo pisanie,
                            > ze jestes tolerancyjna islamska khakunia? a moze kulturalne jest to, ze
                            > wypisywala o nas takie bzdety, ze wymiotowac sie chcialo.

a ojca ci mandolina nie zabilam?:)
                            • browanx Re: Wiec 14.02.06, 19:02
                              messja napisała:

> a ojca ci mandolina nie zabilam?:)

zawsze możesz swojego pacnąć tą mandoliną kobieto.
                        • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:36

>
                          > > wiesz co mysle? ze zupelnie niepotrzebnie zapedziles sie w to TWA mesji.
                          > > Oceniles cala sytuacje pobieznie i zaatakowales zapewnie podjudzony przez
                          >
                          > > [...]
                          >
                          > Nie bierz mnie pod włos. Zareagowałem słusznie i przyznaję - ostro. Tyle że
                          ja
                          > serio nie jestem stroną w konflikcie, podobnie jak podejrzewam Jura, a nawet
                          > Giwi (zwróć uwagę, co piszą w sąsiednim wątku). Z tym imieniem to był cios
                          > poniżej pasa.

po 1 nie biore cie pod wlos.
                          po 2 ciosow ponizej pasa w wykonaniu mesji jest o woele wiecej! niestety, akcja
                          budzi reakcje, jak masz czas-poszperaj w archiwum i zobacz, jak bylo na FK
                          dopoki nie przyszla mącic mesja. ile ciosow poniezj pasa zadala, wtedy pogadamy.
                          • starawyjadaczka bo biedna mesja poniewaz jest trolem 14.02.06, 16:38
                            moze obrazac i prowokowac. a normalny czlowiek ma nie reagowac. biada jak
                            zareaguje, od razu jest katem biednej mesji i okazuje sie, ze to on ject
                            chamem, bo juz nikt nie pamieta (albo nie chce) czyje slowa ten "cham" cytuje.
          • messja Re: Wiec 14.02.06, 16:00
            khaki3 napisała:

> jesli ja widze *to* i chce *to* powiedziec to mam prawo tak? moge sobie ludzi
            > powyzywac i bedzie ok? wtedy messja nie biegne na fom albo fof i nie ma
            > wielkiego HAAAAALO i jest super?

problem w tym, ze alegor tylko "to" nazywa, a ty i twoje kolezanki "to" robicie.
            i nie chodzi tylko o wyzwiska i wulgaryzmy. sprawdz wlasna sygnaturke - jesli
            nie wiesz o co chodzi. a to, ze aeski wam w tym pomagaja stanowi wlasnie "to"
            do kwadratu.
            • khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:03
              jaaaaaaaaaasne. wiec ja tez bede pisac ze widze *to* i reaguje na *to*
              wyzywajac ciebie od qrw. i nie masz prawa nawet na to reagowac, bo przeciez
              robie tylko i wylacznie *to* co jest prawidlowe. w mysl zasad i regulaminu
              ustanowionego przez ciebie. a co nie pamietasz swoich sygnaturek? moich sie
              czepiasz? popatrz na to co robisz i czego wymagasz od innych. wymagania masz
              wielkie co do niekjtorych osob ale sama te wymagania w stos do siebie nie
              zastosowalas. a moze powinnas? moze warto by bylo dac przyklad?
              • messja Re: Wiec 14.02.06, 16:21
                khaki3 napisała:

> jaaaaaaaaaasne. wiec ja tez bede pisac ze widze *to* i reaguje na *to*
                > wyzywajac ciebie od qrw. i nie masz prawa nawet na to reagowac, bo przeciez
                > robie tylko i wylacznie *to* co jest prawidlowe.

widzisz jak ty nic nie roumiesz? wyzwajac mnie od: kurw, suk, piszac chore
                maile i grzebiac sie w moich danych perosnalnych wlasnie "to" robisz. do tej
                pory nie bylo zadnej granicy dobrego smaku, zebys jej nie przekroczyla i z
                pewnosci nigdy takiej nie bedzie. nawet reniatoja, ktora moim sujusznikiem nie
                jest, zwrocila ci uwage, a ty nadal udajesz, ze nie rozumiesz. trudno. ja ci
                tlumaczyc nie bede, ale mozesz liczyc na to, ze kazda akcja tworzy reakcje.
                • khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:23
                  wiesz co zastanow sie na dsoba. teraz wykrecasz kota ogonem a kot
                  niemilosiernie miauczy! ty przekraczasz granice smaku piszac mi, ze moj facet
                  mnie bije, wysmiewajac sie z kazedego kto nie dorasta do twojej twa! robie
                  tylko to co ty robisz. nasladuje ciebie, w taki sam sposob. wiec widzisz kogo
                  juz przedstawiam teraz? CIEBIE! ty wlasnie taka jestes! tobie tez wiele razy
                  zwracano uwage, wrecz proszono o uspokojenie sie. i co? nic! jak grochem o
                  sciane! a przeciez robie to co ty! dokladnie to samo!
                • starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:25
                  messja napisała:

> khaki3 napisała:
                  >
                  > > jaaaaaaaaaasne. wiec ja tez bede pisac ze widze *to* i reaguje na *to*
                  > > wyzywajac ciebie od qrw. i nie masz prawa nawet na to reagowac, bo przeci
                  > ez
                  > > robie tylko i wylacznie *to* co jest prawidlowe.
                  >
                  > widzisz jak ty nic nie roumiesz? wyzwajac mnie od: kurw, suk, piszac chore
                  > maile i grzebiac sie w moich danych perosnalnych wlasnie "to" robisz. do tej
                  > pory nie bylo zadnej granicy dobrego smaku, zebys jej nie przekroczyla i z
                  > pewnosci nigdy takiej nie bedzie. nawet reniatoja, ktora moim sujusznikiem
                  nie
                  > jest, zwrocila ci uwage, a ty nadal udajesz, ze nie rozumiesz. trudno. ja ci
                  > tlumaczyc nie bede, ale mozesz liczyc na to, ze kazda akcja tworzy reakcje.

obawiam sie, ze z toba mesja nie ma sensu dyskutowac ani ci nic tlumaczyc,
                  jesli nie odruzniasz danych osobowych od imienia, ktore mozesz w kazdym
                  kalendarzu przeczytac. dzizas, a do tego nie oskarzaj khaki o grzebanie w
                  twoich danych czy archiwach bo tego nie robila.
                  a reniatoja zwrocila uwage khaki raz,a tobie setki razy i co?? nic. tylko ty
                  to wyciagasz, sama siebie stawiajac sie w swietle idiotycznym.
                  wyyciagnelam do ciebie reke na zgode? nie chcialas. proste, bo jestes trollem
                  ktory czerpie przyjemnosc z afer.
                  • starawyjadaczka odróżniasz n/t 14.02.06, 16:33

• messja a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:04
      redakcji gazety za najzabwniejszy post na tym watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794107
      :)
      • allegro.con.brio Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:08
        O rany, daj spokój.
        • messja Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:13
          o rany, przeciez nie zglaszam ich do wyciecia, tylko mysle, ze sa zabawne.
          szczegolnie na TAKIM watku. nie sadzisz?
          • allegro.con.brio Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:17
            messja napisała:

> o rany, przeciez nie zglaszam ich do wyciecia,

No właśnie nie wiem.

> tylko mysle, ze sa zabawne. szczegolnie na TAKIM watku. nie sadzisz?

Nie wiem, ja jestem przeciwnikiem wycinania, a wygląda to jak kolejny
            wątek 'zobaczcie admini co robią aesie przyjaciółki'.
            • hymen Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezmą 14.02.06, 15:24

> messja napisała:
              >
              > > o rany, przeciez nie zglaszam ich do wyciecia,
              >
              > No właśnie nie wiem.
              >
              > > tylko mysle, ze sa zabawne. szczegolnie na TAKIM watku. nie sadzisz?
              >
              > Nie wiem, ja jestem przeciwnikiem wycinania, a wygląda to jak kolejny
              > wątek 'zobaczcie admini co robią aesie przyjaciółki'.

przez to.
              • messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:29
                hymen napisał:

> przez to.

przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z wyroznionego
                mikrofonem watku? bez przesady:(
                • hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:33
                  messja napisała:

> hymen napisał:
                  >
                  > > przez to.
                  >
                  > przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z
                  wyroznionego
                  >
                  > mikrofonem watku? bez przesady:(

Jeśli post był zabawny, to trzeba było się pod nim podpisać, a nie tu go
                  linkować. A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.
                  • allegro.con.brio Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:34
                    hymen napisał:

> A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.

TWA się akurat po czymś innym poznaje.
                    • hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:39

> hymen napisał:
                      >
                      > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.
                      >
                      > TWA się akurat po czymś innym poznaje.

No tak. Można się w tym wszystkim pogubić :)) Od razu widać jak łatwo o TWA
                      posądzić.
                  • messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:41
                    hymen napisał:

> messja napisała:
                    >
                    > > hymen napisał:
                    > >
                    > > > przez to.
                    > >
                    > > przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z
                    > wyroznionego
                    > >
                    > > mikrofonem watku? bez przesady:(
                    >
                    > Jeśli post był zabawny, to trzeba było się pod nim podpisać, a nie tu go
                    > linkować.

i bez tego bylam glownym tematem wymiany zdan miedzy paniami. nie dziekuje.
                    wole sie poprzygladac z daleka jak baraszkuja w blocie.

A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.

no to masz problem jesli sie tym przejmujesz.
                    • hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:47
                      messja napisała:

> A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.
                      >
                      > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz.

Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śladów i
                      to jest problem.
                      • messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:54
                        hymen napisał:

> messja napisała:
                        >
                        > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.
                        > >
                        > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz.
                        >
                        > Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śladów
                        i
                        > to jest problem.

rozumiem, ale to nie moja wina, ze tak wycinaja.
                        • hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:57
                          messja napisała:

> hymen napisał:
                          >
                          > > messja napisała:
                          > >
                          > > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.
                          > > >
                          > > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz.
                          > >
                          > > Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śla
                          > dów
                          > i
                          > > to jest problem.
                          >
                          > rozumiem, ale to nie moja wina, ze tak wycinaja.

Wiem, że nie Twoja. To ewidentna wina moderatora, który uniemożliwia w ten
                          sposób ocenę tego co się na FK dzieje.
                          • starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:12
                            hymen napisał:

>
                            > Wiem, że nie Twoja. To ewidentna wina moderatora, który uniemożliwia w ten
                            > sposób ocenę tego co się na FK dzieje.

ta jest, mesja jest niewinna, ona tylko sie broni :DDD
                            • hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:14

> ta jest, mesja jest niewinna, ona tylko sie broni :DDD

Broni czy nie, nie ona powoduje znikanie postów.
                              • khaki3 Nie ona??????????? 14.02.06, 16:17
                                a kto tu biega na skargi? kto? swiety mikolaj? biegnie na skarge i donosi, ZADA
                                wycinania postow! hahahah dobre to bylo nie messja powoduje znikanie postow!
                                jaaaaaaasne!
                                • hymen Re: Nie ona??????????? 14.02.06, 16:26
                                  khaki3 napisała:

> a kto tu biega na skargi? kto? swiety mikolaj? biegnie na skarge i donosi,
                                  ZADA
                                  >
                                  > wycinania postow! hahahah dobre to bylo nie messja powoduje znikanie postow!
                                  > jaaaaaaasne!

Admin jest od tego, by te wszystkie płacze Twoje i Messji w taki sam sposób
                                  traktować. Albo się zostawia wszystko albo wszystko wycina. Wycinanie bez
                                  śladów pozostawia ślady :)) I to nie Messja powoduje znikanie postów. Weź się
                                  popłacz i spróbuj na to wziąć tutejszego admina :)) Ponadto, ponieważ w Twoim
                                  wypadku taki styl rozmowy nie przeszkadza Ci, to to powinno sie uwzględnić i
                                  wszystkie wasze posty bez problemu mogą wisieć do końca funkcjonowania forum.
                              • starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:27
                                hymen napisał:

>
                                > > ta jest, mesja jest niewinna, ona tylko sie broni :DDD
                                >
                                > Broni czy nie, nie ona powoduje znikanie postów.

bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie)
                                ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by pozniej miec
                                jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal??
                                litosci :)
                                • hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:33

> bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie)
                                  > ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by pozniej
                                  miec
                                  >
                                  > jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal??
                                  > litosci :)

Mnie to nie przeszkadza ani w jej ani w Twoim wykonaniu. O litość proś
                                  moderatora :))
                                  • starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:35
                                    hymen napisał:

>
                                    > > bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie)
                                    > > ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by poznie
                                    > j
                                    > miec
                                    > >
                                    > > jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal
                                    > ??
                                    > > litosci :)
                                    >
                                    > Mnie to nie przeszkadza ani w jej ani w Twoim wykonaniu. O litość proś
                                    > moderatora :))

wiesz co? najgorsze jest to, ze dalam sie jej sprowokowac i znizylam sie do jej
                                    poziomu, bez sensu sie z nia uzeram ale bez przesady, nawet święty by nie
                                    wytrzymal tych zaczepek!
                                    • messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 18:18

> wiesz co? najgorsze jest to, ze dalam sie jej sprowokowac i znizylam sie do
                                      jej
                                      >
                                      > poziomu, bez sensu sie z nia uzeram ale bez przesady, nawet święty by nie
                                      > wytrzymal tych zaczepek!

biedactwo:)
                                  • khaki3 Hymen a ty czego tu? juz mi do garow wracac! 14.02.06, 16:35

• hymen Khaki, na ulicę. "Porządku" pilnować! ;)) 15.02.06, 08:32
                                      • messja Re: Khaki, na ulicę. "Porządku" pilnować! ;)) 15.02.06, 10:19
                                        a wracajac do wycinanek z zalinkowanego watku to faktycznie jakas masakra:
                                        rozumiem, ze wycieto np. post, w ktorym starawyjadaczka dla sportu (jureek jak
                                        wiadomo nikogo nie obraza) nazywa idiota, ale wycieto tez post w ktorym jureek
                                        przypomina, ze starajadaczka czesto udaje, ze nie wie o co chodzi jak ostatnio
                                        kiedy nie wiedziec czemu przeszla na temat ogorkow. co komu przeszkadzal taki
                                        post?

tutja zostal tylko z niego cytat:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36745498
                                        dla kontrasu zostaly takie perelki khaki3 i bree:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794576
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794153
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36792948
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36791095
                                        ja rozumiem, ze jak nak khaki3 sa to posty na poziomie, i absolutnie nie
                                        uwazam, ze nalezy je usuwac, ale z drugiej strony stronniczosc tych wycinek az
                                        bije po oczach. najdobitniej widac to w tym przykladzie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36793912
                                        gdzie bree31 prawie doslownie powotrzyla moj post.
                                        tylko, ze mojego postu juz nie ma.
                                        • starawyjadaczka mesja ale zasmiecilas ten watek, fuuuuj 15.02.06, 11:30
                                          prawdziwy trol jestes :/
                                          • messja Re: mesja ale zasmiecilas ten watek, fuuuuj 15.02.06, 16:10

> prawdziwy trol jestes :/

lal, a za dowod pewno sluza wyciete z niego twoje posty?:P
                                            • starawyjadaczka a swistak mesja siedzi i zawija.....tzn smieci.... 15.02.06, 16:20
                                              messja napisała:

>
                                              > > prawdziwy trol jestes :/
                                              >
                                              > lal, a za dowod pewno sluza wyciete z niego twoje posty?:P
                                • messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:37

>
                                  > bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie)
                                  > ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by pozniej
                                  miec
                                  >
                                  > jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal??
                                  > litosci :)

dobre:) krymianly mozesz pisac:)))
                        • starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:11
                          messja napisała:

> hymen napisał:
                          >
                          > > messja napisała:
                          > >
                          > > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat.
                          > > >
                          > > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz.
                          > >
                          > > Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śla
                          > dów
                          > i
                          > > to jest problem.
                          >
                          > rozumiem, ale to nie moja wina, ze tak wycinaja.

a czyja? smiecisz, prowokujesz i przez ciebie trzeba ciąc.
                • starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:10
                  messja napisała:

> hymen napisał:
                  >
                  > > przez to.
                  >
                  > przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z
                  wyroznionego
                  >
                  > mikrofonem watku? bez przesady:(

nieprawda, donosisz i podjudzasz, specjalnie to przeniosłas, zeby wywołac
                  afere. z igły widły zrobic. i nie wyszło :)
            • messja Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:26

> Nie wiem, ja jestem przeciwnikiem wycinania, a wygląda to jak kolejny
              > wątek 'zobaczcie admini co robią aesie przyjaciółki'.

bo warto czasami poczytac co one pisze nim kolezanki aeski wytna co bardziej
              wulgarne postu bez sladu. pozniej przyjdzie jedna z druga plakac, ze ja ktos od
              idiotki wyzwal i jaka biedna, a same z wlasnej nieprzymuszonej woli wypisuja
              takie kwiatki:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36793980
              z tym, ze to nawet nie jest smieszne. to jest tylko wulgarne.

a poza tym tez pewno bylabym przeciwnikiem wycinania gdyby byloby mozliwe, by
              aesi wogole sie nie wtracali. a wiesz jak to w praktyce wyglada i jakie posty
              wycinaja bez chwili zwloki (by daleko nie szukac wyciety post widokzmarsa,
              ktory skomentowal post fatalnej).

w tym jednak wypadku pragne zaznaczyc, ze przynajmniej drugiego z postow jaki
              zalinkowalam (tego o cyckach) z cala stanowczoscia nie zglaszam do wyciecie.
              jest zaje... :). nad pozostalymi plakac nie bede.
              • allegro.con.brio Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:32
                messja napisała:

> w tym jednak wypadku pragne zaznaczyc, ze przynajmniej drugiego z postow jaki
                > zalinkowalam (tego o cyckach) z cala stanowczoscia nie zglaszam do wyciecie.
                > jest zaje... :). nad pozostalymi plakac nie bede.

Ale dobrze wiesz że Jabbura aż ręka świerzbi, tak by cos wyciął.
                • messja Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:47

> messja napisała:
                  >
                  > > w tym jednak wypadku pragne zaznaczyc, ze przynajmniej drugiego z postow
                  > jaki
                  > > zalinkowalam (tego o cyckach) z cala stanowczoscia nie zglaszam do wyciec
                  > ie.
                  > > jest zaje... :). nad pozostalymi plakac nie bede.
                  >
                  > Ale dobrze wiesz że Jabbura aż ręka świerzbi, tak by cos wyciął.

w takim razie przepraszam wszystkich zainteresowanych za mylne wrazenie.
                  chcialm sie tylko troch posmiac. a wiadomo, ze najlepiej smiac sie w
                  towrzystwie. kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie
                  perelki. tylko nie wiem kiedy to bedzie bo i tak zbyt duzo czasu spedzam na
                  forum.

z drugiej strony przyznaje, ze mam tez troche satysfakcji kiedy moge wskazac
                  adminom, jak koleznki aesek robia z siebie publiczne posmiewisko i kompromituja
                  powazne oraz tematyczne zdawaloby sie watki. wiem - niskie to uczucie:)
                  • starawyjadaczka Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 16:51
                    messja napisała:

>
                    > w takim razie przepraszam wszystkich zainteresowanych za mylne wrazenie.
                    > chcialm sie tylko troch posmiac. a wiadomo, ze najlepiej smiac sie w
                    > towrzystwie.

no, to smiej sie...:/
                    prowokacja sie nie udała.

kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie
                    > perelki.

tak i gadac sama ze soba.

tylko nie wiem kiedy to bedzie bo i tak zbyt duzo czasu spedzam na
                    > forum.

co prawda to prawda, to juz zakrawa na chorobę.

>
                    > z drugiej strony przyznaje, ze mam tez troche satysfakcji kiedy moge wskazac
                    > adminom, jak koleznki aesek robia z siebie publiczne posmiewisko i
                    kompromituja
                    >
                    > powazne oraz tematyczne zdawaloby sie watki.

troche satysfakcji? alez ty czerpiesz z tego wrecz orgazmowa przyjemnośc, ty
                    tym zyjesz.

>>wiem - niskie to uczucie:)

to może zacznuj sie kierowac czymś innym niz wredota?
                    • Gość: mesik Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:43

> kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie
                      > > perelki.
                      >
                      > tak i gadac sama ze soba.

I tu trafiłaś w sedno. Ponieważ messja ma prywatne forum. Gdzie gada sama ze sobą.

Uwaga, co wrażliwsze osoby proszę o nieklikanie na tego linka. Po przeczytaniu
                      opisu tego forum spadłem z krzesła ze śmiechu :))))))))))
                      Żeby nie było, że nie ostrzegałem :)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10150

• starawyjadaczka Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 15.02.06, 11:31
                        Gość portalu: mesik napisał(a):

>
                        > > kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie
                        > > > perelki.
                        > >
                        > > tak i gadac sama ze soba.
                        >
                        > I tu trafiłaś w sedno. Ponieważ messja ma prywatne forum. Gdzie gada sama ze
                        so
                        > bą.
                        >
                        > Uwaga, co wrażliwsze osoby proszę o nieklikanie na tego linka. Po przeczytaniu
                        > opisu tego forum spadłem z krzesła ze śmiechu :))))))))))
                        > Żeby nie było, że nie ostrzegałem :)
                        >
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10150
                        >
                        >

faktycznie, orwell by sie usmiał :DDDDDDD
              • khaki3 zapominasz sie! 14.02.06, 15:50
                skorzystalam z slow napisanych wczesniej przez allegro! dlaczego nie zwrocilas
                mu uwagi kiedy takie slownictwo stosowal? a dlaczego nie przybieglas na skarge
                co? zapominasz sie! pograzasz w wlasnej glupocie! to on napisal takie
                wulgaryzmy, ty nie zareagowalas, nie potepilas bo to twoj funfel? a jak ja
                pisze to juz trzeba doniesc? badz konsekwenstna!
                • messja Re: zapominasz sie! 14.02.06, 15:53
                  khaki3 napisała:

> badz konsekwenstna!

jestem.
                  • khaki3 Re: zapominasz sie! 14.02.06, 15:57
                    Nie jestes! Ja rozumie, ze ciebie cos moze denerwowac, cos razic. Taka
                    naturalna ludzka rzecz. Ale : Donosisz na as! Nie widzisz tego, ze Allegro
                    napisal to samo!~Napisal o sqrwysynstwach, o ciezkich idiotkach, o tepych
                    palach, nie zareagowalas! nie domagalas sie wyciecia tego! A przeciez to byl
                    jawny i czysty atak personalny! Nie jestes konsekwentna! Jesli cos robic do
                    obrze i konsekwentnie! A ty to olalas! Uznalas, ze to nic takiego. A tu zaraz
                    moj watek podczepiasz, ze jak to tak? Od sqrwysynstwa wyzywac? zastanow sie nad
                    swoja konsekwencja i obiektywnoscia. od innych tego wymagasz a sama sie nie
                    stosujesz do swoich wymagan.
                    • allegro.con.brio Re: zapominasz sie! 14.02.06, 15:59
                      khaki3 napisała:

> Nie jestes! Ja rozumie, ze ciebie cos moze denerwowac, cos razic. Taka
                      > naturalna ludzka rzecz. Ale : Donosisz na as! Nie widzisz tego, ze Allegro
                      > napisal to samo!~Napisal o sqrwysynstwach, o ciezkich idiotkach, o tepych
                      > palach, nie zareagowalas!

Na swoją obronę chcę dodać, że gdyby się sytuacja powtórzyła napisałbym tak
                      samo.
                      • khaki3 Re: zapominasz sie! 14.02.06, 16:01