messja 14.02.06, 15:00 znowu zabwa trwa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794044 wesole te koleznki aeski fatalnej i kohol:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: no i na FKo 14.02.06, 15:02 jaka zabawa? allegro takich sam slow uzywal! nie donioslas! wiec sa zgodne z netykieta! ty nasz obronczyni netykiety! jedyna sprawiedliwa! i prosze mi tu nie wmawiac, ze jestesm czyjas kolezanka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no i na FKo 14.02.06, 15:05 khaki3 napisała: > jaka zabawa? allegro takich sam slow uzywal! nie donioslas! wiec sa zgodne z > netykieta! ty nasz obronczyni netykiety! jedyna sprawiedliwa! i prosze mi tu > nie wmawiac, ze jestesm czyjas kolezanka!!!!!!!! ja na twoim miejscu tak glosno bym nie krzyczala, bo jeszcze sie adminom przypomni, ze w twoich postach co wycieto na tym watku bez sladu zlamals regulamin i brakuje adekwatnych notatek. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: no i na FKo 14.02.06, 15:07 khaki3 napisała: > jaka zabawa? allegro takich sam slow uzywal! Bo Allegro (uwaga - mówię o sobie w 3 os.) uważa że niekiedy trzeba *to* powiedzieć, kiedy się *to* właśnie widzi. I wcale mi się nie podoba nahalne zgłaszanie postów do wycięcia, tak jak to robi w tej chwili Messja. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Wiec 14.02.06, 15:47 jesli ja widze *to* i chce *to* powiedziec to mam prawo tak? moge sobie ludzi powyzywac i bedzie ok? wtedy messja nie biegne na fom albo fof i nie ma wielkiego HAAAAALO i jest super? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 15:57 khaki3 napisała: > jesli ja widze *to* i chce *to* powiedziec to mam prawo tak? moge sobie ludzi > powyzywac i bedzie ok? Jeśli widzisz jakieś sqrwysyństwo, grzechem jest niezareagować. > wtedy messja nie biegne na fom albo fof i nie ma wielkiego HAAAAALO i jest > super? Super? Gdzieś tak napisałem? Zrozum że używając terminu sqrwysyństwo w odniesieniu do browanxa nie wnikam w te wasze wojny, tylko w konkretną metodę którą posłużył się browanx. Oczywiście masz prawo być na to święcie oburzona. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 15:59 a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:00 khaki3 napisała: > a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami? Szczekaczka i Browanx są aesami? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:07 allegro.con.brio napisał: > khaki3 napisała: > > > a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami? > > Szczekaczka i Browanx są aesami? nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:08 starawyjadaczka napisała: > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało. Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:08 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało. > > Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka. tak? to fajnie, durna pało :) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:14 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało. > > > > Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka. > > > > tak? to fajnie, durna pało :) Powiedz szczerze czyż nie zrobiłaś z siebie idiotki sugerując że jestem kobietą? Co do reszty, przekroczyliście dzieci pewną granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:16 Myslisz,ze nazywajac kogos dzieckiem to go zdystredytujesz w oczach innych froumowiczow? zadnych granic nie przekroczylismy! robimy to samo co ty! skoro ty mozesz to dlaczego my nie mozemy? twoje wyzwiska wisza zapewne nadal na forum! a dlaczego messja nie doniosla? bo ma swoje TWA! bo tak trzeba!? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:19 khaki3 napisała: > Myslisz,ze nazywajac kogos dzieckiem to go zdystredytujesz w oczach innych > froumowiczow? zadnych granic nie przekroczylismy! robimy to samo co ty! skoro > ty mozesz to dlaczego my nie mozemy? twoje wyzwiska wisza zapewne nadal na > forum! a dlaczego messja nie doniosla? bo ma swoje TWA! bo tak trzeba!? Zrozum że nie czepiłem się wyzwisk tylko tego że Browanx razem z [...] wyszli po za forum. Mam powtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:21 podanie imienia to co wielka strata? ohhh faktycznie! dane osobowe! nie raz moje imie ktos pisal na forum i nie plakalam! imie jak imie. nikt nie podawal nazwiska, adresu... imie to nie sa dane osobowe prywatne , za ktore trzeba pluc jadem i donosic! ja nie placze jak ktos mi pisze po imieniu. bo dla mnie to TYLKO imie! Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:26 khaki3 napisała: > podanie imienia to co wielka strata? ohhh faktycznie! dane osobowe! Żadne dane osobowe. Kiedyś pisałem też na temat ujawniania prywatnej korespondencji (wątek ten przeniesiono), gdzie zgodnie z prawem można publikować prawie wszystkie listy jakie się otrzyma. Jednak o zasady idzie. > nie raz moje imie ktos pisal na forum i nie plakalam! imie jak imie. nikt nie > podawal nazwiska, adresu... imie to nie sa dane osobowe prywatne , za ktore > trzeba pluc jadem i donosic! ja nie placze jak ktos mi pisze po imieniu. bo > dla mnie to TYLKO imie! Zgadza się dane osobowe to nie są (i nie wiem dalczego mi to powtarzasz bo nie znajdziesz mojego posta którym tak twierdzę). Ty nie robisz inny ma jednak prawo nie życzyć sobie tego. A latać za kimś i sarkastycznie w każdym poście zdrabniać jego imię, wiedząc że nie życzy sobie tego, jest sqrwysyństwem. Co do poprawności postępowania Browanksa i [...] chyba jasno dała wam do zrozumienia administracja, wycinając wszelkie tego typu posty. Odpowiedz Link Zgłoś
messja uwaga formalna 14.02.06, 16:31 posty khaki3 tez (z zalinkowanego watku) tylko, ze tym razem bez sladu. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:31 allegro.con.brio napisał: A latać za kimś i sarkastycznie w każdym poście > zdrabniać jego imię, wiedząc że nie życzy sobie tego, jest sqrwysyństwem. a dlaczego nie przeszkadza ci to samo w wykonaniu mesji?? przeciez ona robi jeszcze gorsze rzeczy. ciagle donosi, sam widzisz co sie dzieje, zreszta...zdrabnianie imienia jest straszne?? bylo w 2 postach. nazywanie mnie szczekaczka albo wyjadaczka tez mozna uznac za obrazliwe, to tez przekrecanie mojego "imienia" forumowego, moze ja sobie nie zycze? Co do > > poprawności postępowania Browanksa i [...] chyba jasno dała wam do zrozumienia > administracja, wycinając wszelkie tego typu posty. z tego co wiem, imie mesji bylo w archiwum, moze miec pretensje tylko do siebie, ze je kiedys wymienila na forum. i jeszcze oskarzyla renietoja ze nam podala imie mesji! zenada, z raniatoja nigdy nawet slowa nie zamienilam, ale mesja lubuje sie w rzucaniu slow na wiatr, a wy wierzycie jej w kazde slowo. jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:37 starawyjadaczka napisała: > a dlaczego nie przeszkadza ci to samo w wykonaniu mesji?? Skąd wiesz co mi *nie* przeszkadza? To że nie uczestniczę w bojach a tylko reaguję na co większe wyskoki? > zreszta...zdrabnianie imienia jest straszne?? bylo w 2 postach. Wyobraź sobie że część osób uważa to za duże przegięcie. > z tego co wiem, imie mesji bylo w archiwum, moze miec pretensje tylko do > siebie, ze je kiedys wymienila na forum. > i jeszcze oskarzyla renietoja ze nam podala imie mesji! zenada, z raniatoja > nigdy nawet slowa nie zamienilam, ale mesja lubuje sie w rzucaniu slow na > wiatr, a wy wierzycie jej w kazde slowo. jak dzieci. Przecież to nie jest przedmiotem sporu. O ile sobie przypominam, sam wypowiadałem się na temat rzekomego ujawniania czegoś przez Reniatoja. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:40 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > a dlaczego nie przeszkadza ci to samo w wykonaniu mesji?? > > Skąd wiesz co mi *nie* przeszkadza? To że nie uczestniczę w bojach a tylko > reaguję na co większe wyskoki? a stąd, że bronisz mesji, a mnie np atakujesz, to chyba oczywiste, ze przeszkadzaja ci moje posty, a posty mesji uwazasz za ok? > > > zreszta...zdrabnianie imienia jest straszne?? bylo w 2 postach. > > Wyobraź sobie że część osób uważa to za duże przegięcie. > nawet nie wiesz, ile osob zachowanie mesji uwaza za przegiecie, poszperaj w archiwum, zobacz z iloma ludzmi i od ilu lat mesja prowadzi walki! to zmora forum GW!! Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:43 starawyjadaczka napisała: > a stąd, że bronisz mesji, a mnie np atakujesz, to chyba oczywiste, ze > przeszkadzaja ci moje posty, a posty mesji uwazasz za ok? Anene ([C] Aniela). Błąd we wnioskach. > nawet nie wiesz, ile osob zachowanie mesji uwaza za przegiecie, poszperaj w > archiwum, zobacz z iloma ludzmi i od ilu lat mesja prowadzi walki! to zmora > forum GW!! Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:45 allegro.con.brio napisał: >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni. a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z grubej rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta dziewucha budzi takie reakcje, sama jest sobie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:58 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni. > > a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z grubej > rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta dziewucha > budzi takie reakcje, sama jest sobie winna. Jako strona konfliktu nie jesteś obiektywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:00 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni. > > > > a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z grubej > > rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta dziew > ucha > > budzi takie reakcje, sama jest sobie winna. > > Jako strona konfliktu nie jesteś obiektywna :) nie ma czegos takiego jak obiektywizm, zawsze mysli sie wg siebie, czyli subiektywnie :) a TY jestes obiektywny? nie :) widzisz, dlaczego mesja tak sie zaniepokoila, ze ze mna rozmawiasz? napisal, ze sie tlumaczysz itd. Bo sie zanieppkoila, ze prowokacja sie jej nie udala. Miala byc gruba afera i wyzwiska, a jest dyskusja. jeszcze nie dalo Ci to do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:03 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > > >> Wiem. Widziałem też do czego tamci są zdolni. > > > > > > a cos ty myslal? ze bada sie z nia w nieskonczonosc cackac? ona z g > rubej > > > rury, a my cacy mesja, tak jest, jezdzij po nas jak po szmatach? ta > dziew > > ucha > > > budzi takie reakcje, sama jest sobie winna. > > > > Jako strona konfliktu nie jesteś obiektywna :) > > > > nie ma czegos takiego jak obiektywizm, zawsze mysli sie wg siebie, czyli > subiektywnie :) > a TY jestes obiektywny? nie :) > widzisz, dlaczego mesja tak sie zaniepokoila, ze ze mna rozmawiasz? napisal, > ze sie tlumaczysz itd. Bo sie zanieppkoila, ze prowokacja sie jej nie udala. > Miala byc gruba afera i wyzwiska, a jest dyskusja. Bo istotnie wygląda że się tłumaczę. Napisałem do Khaki w czym rzecz a ona znowu 'inni mogą wyzywać a my nie'. Więc powtarzam że przyczepiłem się do czegoś innego a tu znowu 'a jak ona zaczepia'. Nie wierzysz, prześledź dyskusję od początku. > jeszcze nie dalo Ci to do myslenia ? Nie, bo myślę że gdyby messja chciała rozpirzyć ten wątek, to by go dawno rozpirzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:06 allegro.con.brio napisał: > > Nie, bo myślę że gdyby messja chciała rozpirzyć ten wątek, to by go dawno > rozpirzyła. :D przeceniasz ją :) ona go chciala rozpirzyc ale wasza (hymena i Twoja pomoca) nie wyszlo wiec sie wycofala raczkiem. Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:08 starawyjadaczka napisała: > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :) A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:09 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :) > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz. skąd wiesz co myslę? :D mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:11 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :) > > > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz. > > skąd wiesz co myslę? :D Bo widzę co piszesz. > mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P Grunt to pozytywne myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:13 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :) > > > > > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myślisz. > > > > skąd wiesz co myslę? :D > > Bo widzę co piszesz. > > > mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P > > Grunt to pozytywne myślenie. tez tak mysle, kiedy Cie czytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: ________Wiec 14.02.06, 20:22 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > > > Widze ze jeszcze malo o niej wiesz :) > > > > > > > > A ja Ci mówię że nie jestem tu od dziś i wiem więcej niż myśl > isz. > > > > > > skąd wiesz co myslę? :D > > > > Bo widzę co piszesz. > > > > > mysle, ze nie wiesz i że racja jest po mojej stronie :P > > > > Grunt to pozytywne myślenie. > > tez tak mysle, kiedy Cie czytam :D Czy Ty też dostałaś bana? Ja miałem jeszcze przed chwilą: "Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 14.02.06, 20:32 allegro.con.brio napisał: > > Czy Ty też dostałaś bana? Ja miałem jeszcze przed chwilą: > > "Prosimy zapoznać się z Netykietą. > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." > widac wyrobiles na dzisiaj norme, albo wycieli Cie po cichu na jakims watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: ________Wiec 14.02.06, 20:39 messja napisała: > > "Prosimy zapoznać się z Netykietą. > > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." > > > > widac wyrobiles na dzisiaj norme, albo wycieli Cie po cichu na jakims watku:) Sami zachęcają by pisać jako anonim z neo+. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 14.02.06, 20:41 allegro.con.brio napisał: > messja napisała: > > > > "Prosimy zapoznać się z Netykietą. > > > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." > > > > > > > widac wyrobiles na dzisiaj norme, albo wycieli Cie po cichu na jakims wat > ku:) > > Sami zachęcają by pisać jako anonim z neo+. trzeba bylo nie dyskutowac z trollami. wiem, wiem: praca u podstaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 11:27 allegro.con.brio napisał: > > Czy Ty też dostałaś bana? Ja miałem jeszcze przed chwilą: > > "Prosimy zapoznać się z Netykietą. > Nie możesz pisać do 20:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl." > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą mordobicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 15.02.06, 11:53 starawyjadaczka napisała: > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą > mordobicie :) > na cale szczescie pojecie "kultury" przez dresa nie jest obowiazujacym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36799686 Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: ________Wiec 15.02.06, 16:24 starawyjadaczka napisała: > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą > mordobicie :) Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic nie wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 15.02.06, 16:26 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia, wolą > > > mordobicie :) > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic nie > wymyślili. tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36842668 ? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: ________Wiec 15.02.06, 16:36 messja napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia > , wolą > > > > > mordobicie :) > > > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic > nie > > wymyślili. > > tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi: Nie było w niej nic takiego co mogłoby być przyczyną mojego bana. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 15.02.06, 16:40 allegro.con.brio napisał: > > tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi: > > Nie było w niej nic takiego co mogłoby być przyczyną mojego bana. nie udawaj, ze nie wiesz o co sie pytam. co do bana zgoda: nie napisales nic takiego by mieli powod ci go dac. z drugiej strony sam wiesz jak dzialaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:06 messja napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > też :DD wiesz co? oni chyba nie lubia, jak się kulturalnie rozmawia > , wolą > > > > > mordobicie :) > > > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic > nie > > wymyślili. > > tez uwazasz, ze to byla "kulturalna" wypowiedzi: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36842668 > ? chora kobieto, wez tabletki na uspokojenie, rozmawiam z alegro nie z toba to raz, a dwa nie wszczynaj awantur, bo to zle o tobie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:05 allegro.con.brio napisał: > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic nie > wymyślili. ja sie nawet nie pytam, wiadomo co odpisza, ze zlamalo sie nietykiete. tylko w ktorym miejscu juz nie uscisla. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 15.02.06, 18:17 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija i nic > nie > > wymyślili. > > > > ja sie nawet nie pytam, wiadomo co odpisza, ze zlamalo sie nietykiete. tylko w > ktorym miejscu juz nie uscisla. sprawdz np. swoj post z notatka [...] moze to cie naprowadzi na jakis slad:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:19 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > > > > Chyba tak. Pytałem o przyczynę na f.abuse, dwadzieścia godzin mija > i nic > > nie > > > wymyślili. > > > > > > > > ja sie nawet nie pytam, wiadomo co odpisza, ze zlamalo sie nietykiete. ty > lko > w > > ktorym miejscu juz nie uscisla. > > sprawdz np. swoj post z notatka [...] moze to cie naprowadzi na jakis slad:P tak? a dlaczego nie poradzisz tego samego allegro? :)))) nie zauwazylas ze jego tez zabanowali i tez nie wie dlaczego? hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ________Wiec 15.02.06, 18:24 starawyjadaczka napisała: > tak? a dlaczego nie poradzisz tego samego allegro? :)))) bo On w przeciwienstwie do ciebie nie zlamal regulaminu. tylko troszke karmil trolle. wiem - mnie tez wydaje sie to niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: ________Wiec 15.02.06, 18:33 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > tak? a dlaczego nie poradzisz tego samego allegro? :)))) > > bo On w przeciwienstwie do ciebie nie zlamal regulaminu. tylko troszke karmil > trolle. > wiem - mnie tez wydaje sie to niesprawiedliwe. > to po co go wciągasz w swoje machlojki? nie karmiłby ciebie to by go nie zabanowali :D trollu. musze ci powiedziec, ze przesledzilam troche twoje wyczyny w internecie i zauwazylam jedna rzecz: ty sie z wszystkimi klocisz. od poczatku 2005 roku ciągle prowadzisz jakies wojny z roznymi ludzmi. to jakas choroba umyslowa? moze ty jestes ciężko chora na dekiel, przyznaj się, to wezmiemy cie pod ochrone i damy poprawke na wszystko co bredzisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka [...] 15.02.06, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja swieta racja:P 14.02.06, 17:18 starawyjadaczka napisała: > byc gruba afera i wyzwiska, a jest dyskusja. tja... a jakie "argumenty" znwo padaja z jednej ze stron: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&wv.x=2&a=36799967 :P Odpowiedz Link Zgłoś
messja do allegro 14.02.06, 16:44 zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem. moze zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, w ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdalne, ze z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: do allegro 14.02.06, 16:46 messja napisała: > zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem. moze > zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, w > ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdalne, ze > > z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i > przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi. o! mesja sie wkurzyla, poczula ze ktos zaczal inaczej na nia patrzec, wlasnie tym chlodnym okiem. Nikogo nie prowokuje, grzecznie rozmawiamy, to ty mesja teraz prowokujesz alegra do wszczecia awantury, ale mam nadzieje ze sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: do allegro 14.02.06, 16:49 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > > > zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem. > > moze > > zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, > w > > ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdal > ne, > ze > > > > z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i > > przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi. > > > > o! mesja sie wkurzyla, poczula ze ktos zaczal inaczej na nia patrzec, Nie. Ja nie jestem tu od wczoraj, a tym bardziej nie jestem tak napalony, by wyrabiać sobie o kimś zdanie, na podstawie dyskusji w tym wątku. Jednak uważam że dyskusja jest zawsze lepsza niż kłótnia, stąd nie ma problemu porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: do allegro 14.02.06, 16:47 messja napisała: > zrob sobie 10 min przerwy i wroc do komputera by spojrzec chlodnym okiem. moze > zauwazysz, ze zaczales sie tlumaczyc w watku, gdzie zalinkowano awanture, w > ktorej nawet ani ja ani Ty nie brales udzialu. nie wydaje ci sie absurdalne, ze > > z czegokolwiek probujesz sie im tutaj wytlumaczyc? przeciez prowokuja i > przekraczaja pewne granice calkiem swiadomie. nie sa dziecmi. poza tym dyskutujemy (obce ci slowo wiem) tak samo on sie "tlumaczy" (dyskutuje) jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio PS 14.02.06, 16:57 allegro.con.brio napisał: > Spoko spoko. :) I tak mi się niedługo kończy zmiana (w fabryce azbestu robię). Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:17 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > > > > nie jestem dla ciebie zadna szczekaczka durna pało. > > > > > > Nie o Ciebie chodziło. Przecież Ty jesteś starawyjadaczka. > > > > > > > > tak? to fajnie, durna pało :) > > Powiedz szczerze czyż nie zrobiłaś z siebie idiotki sugerując że jestem > kobietą? Co do reszty, przekroczyliście dzieci pewną granicę. powiedz szczerze, czy nie zrobiles z siebie idioty wspomagając najwiekszego trola mesje i piszac teksty pasujące do typowego dresa? Przekroczyles pewna granice dziecko, nie umiesz kulturalnie rozmawiac to nie odzywaj sie w ogole. i nie miej potem pretensji, ze ktos do ciebie mowi takim samym jezykiem, jakim ty do niego mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:20 starawyjadaczka napisała: > powiedz szczerze, czy nie zrobiles z siebie idioty wspomagając najwiekszego > trola mesje i piszac teksty pasujące do typowego dresa? Odpowiedz rzeczowo pierwsza, to dostaniesz rzeczową odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:22 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > powiedz szczerze, czy nie zrobiles z siebie idioty wspomagając najwieksze > go > > trola mesje i piszac teksty pasujące do typowego dresa? > > Odpowiedz rzeczowo pierwsza, to dostaniesz rzeczową odpowiedź. ale na co ja mam ci odp? :) bo juz sie pogubilam w drzewkach. jakie bylo pytanie? ps. obawiam sie, ze nawet jak odpowiem, to zostane podsumowana jako durna pala. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:29 starawyjadaczka napisała: > ale na co ja mam ci odp? :) bo juz sie pogubilam w drzewkach. jakie bylo > pytanie? Odpowiedziałaś mi pytaniem na to pytanie. > ps. obawiam sie, ze nawet jak odpowiem, to zostane podsumowana jako durna > pala. Zaryzykuj. Spróbuj na argumenty (tylko bez skakania w tematy zastępcze). Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:32 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > ale na co ja mam ci odp? :) bo juz sie pogubilam w drzewkach. jakie bylo > > pytanie? > > Odpowiedziałaś mi pytaniem na to pytanie. > > > > ps. obawiam sie, ze nawet jak odpowiem, to zostane podsumowana jako durna > > > pala. > > Zaryzykuj. Spróbuj na argumenty (tylko bez skakania w tematy zastępcze). ale ja nie wiem o co ci czlowieku chodzi, na jakie pytanie mam ci odp?? mozesz sprecyzowac? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&a=36799648 Zresztą nie będę Cię gnębił już tym pytaniem. Możesz olać jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:43 allegro.con.brio napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36794953&a=36799648 > > Zresztą nie będę Cię gnębił już tym pytaniem. Możesz olać jak chcesz. czy nie zrobilam z siebie idiotki nazywajac cie kobieta? po 1 uznalam to za pytanie retoryczne, dlatego nie odp (zabrzmialo, jak twoje stwierdzenie) po 2 odp na pytanie: nie, nie uwazam, co w tym dziwnego, ze w netowym swiecie, gdzie nie widac plci (tym bardziej, jak ma sie bezpłciowy nick) mozna posadzic kogos o bycie kims innym niz jest?? Mnie kilka razy ktos podsumowal jako faceta, ale nie uwazam ze wyszedl na idiote. Nie przesadzasz troche?? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:46 starawyjadaczka napisała: > [...] > mozna posadzic kogos o bycie kims innym niz jest?? można > Mnie kilka razy ktos podsumowal jako faceta, ale nie uwazam ze wyszedl na > idiote. Nie przesadzasz troche?? Próbowałem Cię wyprowadzić z błędu. Plus parę osób jeszcze. W każdym razie, jeśli dalej tak myślisz, to jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:47 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > [...] > > mozna posadzic kogos o bycie kims innym niz jest?? > > można > > > Mnie kilka razy ktos podsumowal jako faceta, ale nie uwazam ze wyszedl na > > > idiote. Nie przesadzasz troche?? > > Próbowałem Cię wyprowadzić z błędu. Plus parę osób jeszcze. W każdym razie, > jeśli dalej tak myślisz, to jesteś w błędzie. mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:51 starawyjadaczka napisała: > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. przykre. Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów toczyła się dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:53 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. przykre. > > Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów toczyła się > dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto) dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia z kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:56 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał itp. prz > ykre. > > > > Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów toczyła > się > > dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto) > > > > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia z > kobieta. Mógłbym złośliwie powiedzieć - nie wiem czy jesteś kobietą, rozmawiam z nickiem. Lub mniej złośliwie, atakowałem Cię jako nicka, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:58 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > > > > mysle, ze normalny facet nie wyzywa kobiety od durnych pał it > p. prz > > ykre. > > > > > > Myślę, że biorąc pod uwagę kontekst i w sąsiedztwie jakich postów t > oczyła > > się > > > dyskusja, nie było to aż takie złe. (zobacz ile postów wycięto) > > > > > > > > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia > z > > kobieta. > > Mógłbym złośliwie powiedzieć - nie wiem czy jesteś kobietą, rozmawiam z > nickiem. Lub mniej złośliwie, atakowałem Cię jako nicka, serio. no tak, zawsze tez mozna powiedziec, ze zdjecie w wizytowce nie jest moje :/ ps. nie wiedziales jaka mam plec? tzn...czy nie uwazasz ze wyszedles przez to na idiote? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:00 starawyjadaczka napisała: > no tak, zawsze tez mozna powiedziec, ze zdjecie w wizytowce nie jest moje :/ Nie patrzę się na wizytówki, bo się zbyt szybko zakochuje. > ps. nie wiedziales jaka mam plec? tzn...czy nie uwazasz ze wyszedles przez to > na idiote? Wiedziałem, to oczywiste. Tyle że mówię, jesteś nickiem, który w moim przekonaniu (możesz z tym polemizować) przegiął. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:02 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > no tak, zawsze tez mozna powiedziec, ze zdjecie w wizytowce nie jest moje > :/ > > Nie patrzę się na wizytówki, bo się zbyt szybko zakochuje. w wizytowkach?? :P > > > ps. nie wiedziales jaka mam plec? tzn...czy nie uwazasz ze wyszedles prze > z to > > na idiote? > > Wiedziałem, to oczywiste. Tyle że mówię, jesteś nickiem, który w moim > przekonaniu (możesz z tym polemizować) przegiął. nie chce mi sie polemizowac na ten temat. jak dla mnie Ty przegiales i to za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:05 starawyjadaczka napisała: > w wizytowkach?? :P Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P > nie chce mi sie polemizowac na ten temat. jak dla mnie Ty przegiales i to za > bardzo. Masz prawo do swojego zdania. Oczywiście racja jest po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:06 allegro.con.brio napisał: > > Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P > a kto to jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:07 starawyjadaczka napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > > > Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P > > > a kto to jest? :) Bogini. Druga obok Maas. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:09 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > > > > Nie wierzysz to otówrz wizytówkę ememzetki. :P > > > > > a kto to jest? :) > > Bogini. Druga obok Maas. modlisz sie do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:11 starawyjadaczka napisała: > > Bogini. Druga obok Maas. > > > > modlisz sie do niej? Jeszcze tego nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wiec 14.02.06, 17:11 allegro.con.brio napisał: > Bogini. Druga obok Maas. A wiesz, że nie tylko z powodu zdjęcia ma ememzetka coś z Maas wspólnego? Pamiętam jak nie tak dawno MMZ potrafiła przyznać, że admin popełnił błąd. Ja dla mnie umiejętność przyznania się do błędu świadczy o klasie dyskutanta. Maas też tym mnie kiedyś ujęła. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 17:12 jureek napisał: > też tym mnie kiedyś ujęła. Jura, ale powiedz że Ty jej nie kochasz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wiec 14.02.06, 17:16 allegro.con.brio napisał: > jureek napisał: > > > > też tym mnie kiedyś ujęła. > > > Jura, ale powiedz że Ty jej nie kochasz. ;) Nie powiem, bo nieładnie jest kłamać. No cóż, chyba tylko pojedynek nam pozostaje. Nie wiem, czy to dla Ciebie jakieś pocieszenie, że kocham je platonicznie? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 17:14 jureek napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > Bogini. Druga obok Maas. > > A wiesz, że nie tylko z powodu zdjęcia ma ememzetka coś z Maas wspólnego? > Pamiętam jak nie tak dawno MMZ potrafiła przyznać, że admin popełnił błąd. Ja > dla mnie umiejętność przyznania się do błędu świadczy o klasie dyskutanta. Maas > też tym mnie kiedyś ujęła. > Jura to prawda, tej klasy np brakuje mesji, dziwie sie, ze ty takie esteta forumowy tego nie widzisz...dziwne.....:> Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wiec 14.02.06, 17:19 starawyjadaczka napisała: > to prawda, tej klasy np brakuje mesji, dziwie sie, ze ty takie esteta forumowy > tego nie widzisz...dziwne.....:> Wyobraź sobie, że znam Messję prawie od początku forumowania na Gazecie. I widziałem też takie sytuacje, kiedy i Messja potrafiła przyznać się do błędu. Nie oceniaj więc pochopnie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Wiec 14.02.06, 20:34 starawyjadaczka napisała: > > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia z > kobieta. trzeba bylo sie zachowywac jak kobieta:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 15.02.06, 18:13 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > > > dla Ciebie nie było zle, dla mnie nie bylo godne mezczyzny ktory rozmwia > z > > kobieta. > > trzeba bylo sie zachowywac jak kobieta:P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19043715&a=19051334 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Wiec 15.02.06, 18:22 tja... a czy czasem nie pisalas gdzies, ze jeszcze oprocz forum to masz jakies wlasne zycie osobiste? bo jesli tak - to wlasnie je widac:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 15.02.06, 18:26 messja napisała: > tja... a czy czasem nie pisalas gdzies, ze jeszcze oprocz forum to masz jakies > wlasne zycie osobiste? bo jesli tak - to wlasnie je widac:P lepiej sie swoim zainteresuj, napisz, co dostalas od komputera na walentynki :P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Napisz napisz tez chce wiedziec 15.02.06, 18:29 co komp dal na walentynki dla najwiekszej trollicy na GW???no co? moze puscmy wodze fantazji i zgadujmy? moze wiadro melisy?albo litr nerwosolku? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Napisz napisz tez chce wiedziec 15.02.06, 18:34 khaki3 napisała: > co komp dal na walentynki dla najwiekszej trollicy na GW???no co? moze puscmy > wodze fantazji i zgadujmy? moze wiadro melisy?albo litr nerwosolku? niemozliwe, dalej lata jak z cieczką. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Napisz napisz tez chce wiedziec 15.02.06, 18:37 myslisz,ze ona jak slonica? tez tyle czasu chcice ma? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:08 allegro.con.brio napisał: > khaki3 napisała: > > > a nazywanie foremek ciezkimi diotkami, tepymi palami? > > Szczekaczka i Browanx są aesami? nie jestesmy, wiec mozna nas wyzywac? oto cała logika debila. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:13 starawyjadaczka napisała: > nie jestesmy, wiec mozna nas wyzywac? oto cała logika debila. A tak jest napisane? Przecztaj prędko jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:21 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > > nie jestesmy, wiec mozna nas wyzywac? oto cała logika debila. > > A tak jest napisane? Przecztaj prędko jeszcze raz. wiesz co mysle? ze zupelnie niepotrzebnie zapedziles sie w to TWA mesji. Oceniles cala sytuacje pobieznie i zaatakowales zapewnie podjudzony przez mesje albo majac zly dzien. i nie wiem po co w to brniesz. skoro masz sie za osobe inteligentna to przyjrzyj sie technikom mesji (podjudzanie, prowokowanie po to, by nastepnie zrobic z tego sztuczna afere wyciagajac to na FMo, pokretne wypowiedzi)i zastanow sie, w jakim swietle sie pokazales. juz 100 razy wole zeusa albo alpepe bo z nia jeszcze idzie podyskutowac w ramach zdrowej dyskusji, spierania sie, juz wole hymena ktory tez kreci, ale przynajmniej nie wyzywa i nie podjudza w celu pisania donosow, ale messja to jest dno, dziwie sie, ze ktokolwiek nie wstydzi sie stawac sie w jej obronie. Chyba jest takim samym oszolomem jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Co racja to racja! 14.02.06, 16:26 Inni przynajmniej maja cod do powiedzenia. Nie podjudzaja, nie knuja. Inni dyskutuja. a ona szuka tylko miejsca, zeby szpile wwalic w czlowieka. i zadaje cios ponizej pasa! a pozniej leci na skarge. Zastanow sie bo przeciez glupi nie jestes! Czy lepiej byc po stronie messji czy pozostac bezstronnym obserwatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Wiec 14.02.06, 16:33 starawyjadaczka napisała: > wiesz co mysle? ze zupelnie niepotrzebnie zapedziles sie w to TWA mesji. > Oceniles cala sytuacje pobieznie i zaatakowales zapewnie podjudzony przez > [...] Nie bierz mnie pod włos. Zareagowałem słusznie i przyznaję - ostro. Tyle że ja serio nie jestem stroną w konflikcie, podobnie jak podejrzewam Jura, a nawet Giwi (zwróć uwagę, co piszą w sąsiednim wątku). Z tym imieniem to był cios poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:35 cios ponizej pasa? a wypisywanie, ze mnie moj facet bije to nie cios ponizej pasa? albo pisanie, ze jestes tolerancyjna islamska khakunia? a moze kulturalne jest to, ze wypisywala o nas takie bzdety, ze wymiotowac sie chcialo. a moze poprostu my jestesmy be a ona cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Wiec 14.02.06, 16:38 khaki3 napisała: > cios ponizej pasa? > > a wypisywanie, ze mnie moj facet bije to nie cios ponizej pasa? albo pisanie, > ze jestes tolerancyjna islamska khakunia? a moze kulturalne jest to, ze > wypisywala o nas takie bzdety, ze wymiotowac sie chcialo. a ojca ci mandolina nie zabilam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Wiec 14.02.06, 19:02 messja napisała: > a ojca ci mandolina nie zabilam?:) zawsze możesz swojego pacnąć tą mandoliną kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:36 allegro.con.brio napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > wiesz co mysle? ze zupelnie niepotrzebnie zapedziles sie w to TWA mesji. > > Oceniles cala sytuacje pobieznie i zaatakowales zapewnie podjudzony przez > > > [...] > > Nie bierz mnie pod włos. Zareagowałem słusznie i przyznaję - ostro. Tyle że ja > serio nie jestem stroną w konflikcie, podobnie jak podejrzewam Jura, a nawet > Giwi (zwróć uwagę, co piszą w sąsiednim wątku). Z tym imieniem to był cios > poniżej pasa. po 1 nie biore cie pod wlos. po 2 ciosow ponizej pasa w wykonaniu mesji jest o woele wiecej! niestety, akcja budzi reakcje, jak masz czas-poszperaj w archiwum i zobacz, jak bylo na FK dopoki nie przyszla mącic mesja. ile ciosow poniezj pasa zadala, wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka bo biedna mesja poniewaz jest trolem 14.02.06, 16:38 moze obrazac i prowokowac. a normalny czlowiek ma nie reagowac. biada jak zareaguje, od razu jest katem biednej mesji i okazuje sie, ze to on ject chamem, bo juz nikt nie pamieta (albo nie chce) czyje slowa ten "cham" cytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Wiec 14.02.06, 16:00 khaki3 napisała: > jesli ja widze *to* i chce *to* powiedziec to mam prawo tak? moge sobie ludzi > powyzywac i bedzie ok? wtedy messja nie biegne na fom albo fof i nie ma > wielkiego HAAAAALO i jest super? problem w tym, ze alegor tylko "to" nazywa, a ty i twoje kolezanki "to" robicie. i nie chodzi tylko o wyzwiska i wulgaryzmy. sprawdz wlasna sygnaturke - jesli nie wiesz o co chodzi. a to, ze aeski wam w tym pomagaja stanowi wlasnie "to" do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:03 jaaaaaaaaaasne. wiec ja tez bede pisac ze widze *to* i reaguje na *to* wyzywajac ciebie od qrw. i nie masz prawa nawet na to reagowac, bo przeciez robie tylko i wylacznie *to* co jest prawidlowe. w mysl zasad i regulaminu ustanowionego przez ciebie. a co nie pamietasz swoich sygnaturek? moich sie czepiasz? popatrz na to co robisz i czego wymagasz od innych. wymagania masz wielkie co do niekjtorych osob ale sama te wymagania w stos do siebie nie zastosowalas. a moze powinnas? moze warto by bylo dac przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Wiec 14.02.06, 16:21 khaki3 napisała: > jaaaaaaaaaasne. wiec ja tez bede pisac ze widze *to* i reaguje na *to* > wyzywajac ciebie od qrw. i nie masz prawa nawet na to reagowac, bo przeciez > robie tylko i wylacznie *to* co jest prawidlowe. widzisz jak ty nic nie roumiesz? wyzwajac mnie od: kurw, suk, piszac chore maile i grzebiac sie w moich danych perosnalnych wlasnie "to" robisz. do tej pory nie bylo zadnej granicy dobrego smaku, zebys jej nie przekroczyla i z pewnosci nigdy takiej nie bedzie. nawet reniatoja, ktora moim sujusznikiem nie jest, zwrocila ci uwage, a ty nadal udajesz, ze nie rozumiesz. trudno. ja ci tlumaczyc nie bede, ale mozesz liczyc na to, ze kazda akcja tworzy reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wiec 14.02.06, 16:23 wiesz co zastanow sie na dsoba. teraz wykrecasz kota ogonem a kot niemilosiernie miauczy! ty przekraczasz granice smaku piszac mi, ze moj facet mnie bije, wysmiewajac sie z kazedego kto nie dorasta do twojej twa! robie tylko to co ty robisz. nasladuje ciebie, w taki sam sposob. wiec widzisz kogo juz przedstawiam teraz? CIEBIE! ty wlasnie taka jestes! tobie tez wiele razy zwracano uwage, wrecz proszono o uspokojenie sie. i co? nic! jak grochem o sciane! a przeciez robie to co ty! dokladnie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Wiec 14.02.06, 16:25 messja napisała: > khaki3 napisała: > > > jaaaaaaaaaasne. wiec ja tez bede pisac ze widze *to* i reaguje na *to* > > wyzywajac ciebie od qrw. i nie masz prawa nawet na to reagowac, bo przeci > ez > > robie tylko i wylacznie *to* co jest prawidlowe. > > widzisz jak ty nic nie roumiesz? wyzwajac mnie od: kurw, suk, piszac chore > maile i grzebiac sie w moich danych perosnalnych wlasnie "to" robisz. do tej > pory nie bylo zadnej granicy dobrego smaku, zebys jej nie przekroczyla i z > pewnosci nigdy takiej nie bedzie. nawet reniatoja, ktora moim sujusznikiem nie > jest, zwrocila ci uwage, a ty nadal udajesz, ze nie rozumiesz. trudno. ja ci > tlumaczyc nie bede, ale mozesz liczyc na to, ze kazda akcja tworzy reakcje. obawiam sie, ze z toba mesja nie ma sensu dyskutowac ani ci nic tlumaczyc, jesli nie odruzniasz danych osobowych od imienia, ktore mozesz w kazdym kalendarzu przeczytac. dzizas, a do tego nie oskarzaj khaki o grzebanie w twoich danych czy archiwach bo tego nie robila. a reniatoja zwrocila uwage khaki raz,a tobie setki razy i co?? nic. tylko ty to wyciagasz, sama siebie stawiajac sie w swietle idiotycznym. wyyciagnelam do ciebie reke na zgode? nie chcialas. proste, bo jestes trollem ktory czerpie przyjemnosc z afer. Odpowiedz Link Zgłoś
messja a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:04 redakcji gazety za najzabwniejszy post na tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794107 :) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:08 O rany, daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:13 o rany, przeciez nie zglaszam ich do wyciecia, tylko mysle, ze sa zabawne. szczegolnie na TAKIM watku. nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:17 messja napisała: > o rany, przeciez nie zglaszam ich do wyciecia, No właśnie nie wiem. > tylko mysle, ze sa zabawne. szczegolnie na TAKIM watku. nie sadzisz? Nie wiem, ja jestem przeciwnikiem wycinania, a wygląda to jak kolejny wątek 'zobaczcie admini co robią aesie przyjaciółki'. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezmą 14.02.06, 15:24 allegro.con.brio napisał: > messja napisała: > > > o rany, przeciez nie zglaszam ich do wyciecia, > > No właśnie nie wiem. > > > tylko mysle, ze sa zabawne. szczegolnie na TAKIM watku. nie sadzisz? > > Nie wiem, ja jestem przeciwnikiem wycinania, a wygląda to jak kolejny > wątek 'zobaczcie admini co robią aesie przyjaciółki'. przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:29 hymen napisał: > przez to. przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z wyroznionego mikrofonem watku? bez przesady:( Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:33 messja napisała: > hymen napisał: > > > przez to. > > przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z wyroznionego > > mikrofonem watku? bez przesady:( Jeśli post był zabawny, to trzeba było się pod nim podpisać, a nie tu go linkować. A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:34 hymen napisał: > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. TWA się akurat po czymś innym poznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:39 allegro.con.brio napisał: > hymen napisał: > > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. > > TWA się akurat po czymś innym poznaje. No tak. Można się w tym wszystkim pogubić :)) Od razu widać jak łatwo o TWA posądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:41 hymen napisał: > messja napisała: > > > hymen napisał: > > > > > przez to. > > > > przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z > wyroznionego > > > > mikrofonem watku? bez przesady:( > > Jeśli post był zabawny, to trzeba było się pod nim podpisać, a nie tu go > linkować. i bez tego bylam glownym tematem wymiany zdan miedzy paniami. nie dziekuje. wole sie poprzygladac z daleka jak baraszkuja w blocie. A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. no to masz problem jesli sie tym przejmujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:47 messja napisała: > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz. Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śladów i to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:54 hymen napisał: > messja napisała: > > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. > > > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz. > > Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śladów i > to jest problem. rozumiem, ale to nie moja wina, ze tak wycinaja. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 15:57 messja napisała: > hymen napisał: > > > messja napisała: > > > > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. > > > > > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz. > > > > Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śla > dów > i > > to jest problem. > > rozumiem, ale to nie moja wina, ze tak wycinaja. Wiem, że nie Twoja. To ewidentna wina moderatora, który uniemożliwia w ten sposób ocenę tego co się na FK dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:12 hymen napisał: > > Wiem, że nie Twoja. To ewidentna wina moderatora, który uniemożliwia w ten > sposób ocenę tego co się na FK dzieje. ta jest, mesja jest niewinna, ona tylko sie broni :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:14 starawyjadaczka napisała: > ta jest, mesja jest niewinna, ona tylko sie broni :DDD Broni czy nie, nie ona powoduje znikanie postów. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Nie ona??????????? 14.02.06, 16:17 a kto tu biega na skargi? kto? swiety mikolaj? biegnie na skarge i donosi, ZADA wycinania postow! hahahah dobre to bylo nie messja powoduje znikanie postow! jaaaaaaasne! Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Nie ona??????????? 14.02.06, 16:26 khaki3 napisała: > a kto tu biega na skargi? kto? swiety mikolaj? biegnie na skarge i donosi, ZADA > > wycinania postow! hahahah dobre to bylo nie messja powoduje znikanie postow! > jaaaaaaasne! Admin jest od tego, by te wszystkie płacze Twoje i Messji w taki sam sposób traktować. Albo się zostawia wszystko albo wszystko wycina. Wycinanie bez śladów pozostawia ślady :)) I to nie Messja powoduje znikanie postów. Weź się popłacz i spróbuj na to wziąć tutejszego admina :)) Ponadto, ponieważ w Twoim wypadku taki styl rozmowy nie przeszkadza Ci, to to powinno sie uwzględnić i wszystkie wasze posty bez problemu mogą wisieć do końca funkcjonowania forum. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:27 hymen napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > ta jest, mesja jest niewinna, ona tylko sie broni :DDD > > Broni czy nie, nie ona powoduje znikanie postów. bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie) ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by pozniej miec jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal?? litosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:33 starawyjadaczka napisała: > bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie) > ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by pozniej miec > > jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal?? > litosci :) Mnie to nie przeszkadza ani w jej ani w Twoim wykonaniu. O litość proś moderatora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:35 hymen napisał: > starawyjadaczka napisała: > > > bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie) > > ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by poznie > j > miec > > > > jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal > ?? > > litosci :) > > Mnie to nie przeszkadza ani w jej ani w Twoim wykonaniu. O litość proś > moderatora :)) wiesz co? najgorsze jest to, ze dalam sie jej sprowokowac i znizylam sie do jej poziomu, bez sensu sie z nia uzeram ale bez przesady, nawet święty by nie wytrzymal tych zaczepek! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 18:18 starawyjadaczka napisała: > wiesz co? najgorsze jest to, ze dalam sie jej sprowokowac i znizylam sie do jej > > poziomu, bez sensu sie z nia uzeram ale bez przesady, nawet święty by nie > wytrzymal tych zaczepek! biedactwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Khaki, na ulicę. "Porządku" pilnować! ;)) 15.02.06, 10:19 a wracajac do wycinanek z zalinkowanego watku to faktycznie jakas masakra: rozumiem, ze wycieto np. post, w ktorym starawyjadaczka dla sportu (jureek jak wiadomo nikogo nie obraza) nazywa idiota, ale wycieto tez post w ktorym jureek przypomina, ze starajadaczka czesto udaje, ze nie wie o co chodzi jak ostatnio kiedy nie wiedziec czemu przeszla na temat ogorkow. co komu przeszkadzal taki post? tutja zostal tylko z niego cytat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36745498 dla kontrasu zostaly takie perelki khaki3 i bree: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794576 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36794153 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36792948 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36791095 ja rozumiem, ze jak nak khaki3 sa to posty na poziomie, i absolutnie nie uwazam, ze nalezy je usuwac, ale z drugiej strony stronniczosc tych wycinek az bije po oczach. najdobitniej widac to w tym przykladzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36793912 gdzie bree31 prawie doslownie powotrzyla moj post. tylko, ze mojego postu juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka mesja ale zasmiecilas ten watek, fuuuuj 15.02.06, 11:30 prawdziwy trol jestes :/ Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: mesja ale zasmiecilas ten watek, fuuuuj 15.02.06, 16:10 starawyjadaczka napisała: > prawdziwy trol jestes :/ lal, a za dowod pewno sluza wyciete z niego twoje posty?:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka a swistak mesja siedzi i zawija.....tzn smieci.... 15.02.06, 16:20 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > prawdziwy trol jestes :/ > > lal, a za dowod pewno sluza wyciete z niego twoje posty?:P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:37 starawyjadaczka napisała: > > bezposrednio nie, bo nie ma takiej mozliwosci (na szczescie) > ale posrednio-jak najbardziej. mesja prowokuje, podjudza po to, by pozniej miec > > jako argument jej skasowane posty. dajesz sie jeszcze nabierac na jej zal?? > litosci :) dobre:) krymianly mozesz pisac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:11 messja napisała: > hymen napisał: > > > messja napisała: > > > > > A za TWA wezmą nas, bo bardzo podobne zdanie mamy na ten temat. > > > > > > no to masz problem jesli sie tym przejmujesz. > > > > Nie mam żadnego problemu. Wątek jest pociety bez pozostawienia żadych śla > dów > i > > to jest problem. > > rozumiem, ale to nie moja wina, ze tak wycinaja. a czyja? smiecisz, prowokujesz i przez ciebie trzeba ciąc. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Zgadzam się z Allegro. Pewnie za TWA nas wezm 14.02.06, 16:10 messja napisała: > hymen napisał: > > > przez to. > > przez co? przez to,ze JA zalinkowalam tutaj najzabwniejsze posty z wyroznionego > > mikrofonem watku? bez przesady:( nieprawda, donosisz i podjudzasz, specjalnie to przeniosłas, zeby wywołac afere. z igły widły zrobic. i nie wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:26 allegro.con.brio napisał: > Nie wiem, ja jestem przeciwnikiem wycinania, a wygląda to jak kolejny > wątek 'zobaczcie admini co robią aesie przyjaciółki'. bo warto czasami poczytac co one pisze nim kolezanki aeski wytna co bardziej wulgarne postu bez sladu. pozniej przyjdzie jedna z druga plakac, ze ja ktos od idiotki wyzwal i jaka biedna, a same z wlasnej nieprzymuszonej woli wypisuja takie kwiatki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616&wv.x=2&a=36793980 z tym, ze to nawet nie jest smieszne. to jest tylko wulgarne. a poza tym tez pewno bylabym przeciwnikiem wycinania gdyby byloby mozliwe, by aesi wogole sie nie wtracali. a wiesz jak to w praktyce wyglada i jakie posty wycinaja bez chwili zwloki (by daleko nie szukac wyciety post widokzmarsa, ktory skomentowal post fatalnej). w tym jednak wypadku pragne zaznaczyc, ze przynajmniej drugiego z postow jaki zalinkowalam (tego o cyckach) z cala stanowczoscia nie zglaszam do wyciecie. jest zaje... :). nad pozostalymi plakac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:32 messja napisała: > w tym jednak wypadku pragne zaznaczyc, ze przynajmniej drugiego z postow jaki > zalinkowalam (tego o cyckach) z cala stanowczoscia nie zglaszam do wyciecie. > jest zaje... :). nad pozostalymi plakac nie bede. Ale dobrze wiesz że Jabbura aż ręka świerzbi, tak by cos wyciął. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 15:47 allegro.con.brio napisał: > messja napisała: > > > w tym jednak wypadku pragne zaznaczyc, ze przynajmniej drugiego z postow > jaki > > zalinkowalam (tego o cyckach) z cala stanowczoscia nie zglaszam do wyciec > ie. > > jest zaje... :). nad pozostalymi plakac nie bede. > > Ale dobrze wiesz że Jabbura aż ręka świerzbi, tak by cos wyciął. w takim razie przepraszam wszystkich zainteresowanych za mylne wrazenie. chcialm sie tylko troch posmiac. a wiadomo, ze najlepiej smiac sie w towrzystwie. kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie perelki. tylko nie wiem kiedy to bedzie bo i tak zbyt duzo czasu spedzam na forum. z drugiej strony przyznaje, ze mam tez troche satysfakcji kiedy moge wskazac adminom, jak koleznki aesek robia z siebie publiczne posmiewisko i kompromituja powazne oraz tematyczne zdawaloby sie watki. wiem - niskie to uczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 14.02.06, 16:51 messja napisała: > > w takim razie przepraszam wszystkich zainteresowanych za mylne wrazenie. > chcialm sie tylko troch posmiac. a wiadomo, ze najlepiej smiac sie w > towrzystwie. no, to smiej sie...:/ prowokacja sie nie udała. kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie > perelki. tak i gadac sama ze soba. tylko nie wiem kiedy to bedzie bo i tak zbyt duzo czasu spedzam na > forum. co prawda to prawda, to juz zakrawa na chorobę. > > z drugiej strony przyznaje, ze mam tez troche satysfakcji kiedy moge wskazac > adminom, jak koleznki aesek robia z siebie publiczne posmiewisko i kompromituja > > powazne oraz tematyczne zdawaloby sie watki. troche satysfakcji? alez ty czerpiesz z tego wrecz orgazmowa przyjemnośc, ty tym zyjesz. >>wiem - niskie to uczucie:) to może zacznuj sie kierowac czymś innym niz wredota? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mesik Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:43 > kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie > > perelki. > > tak i gadac sama ze soba. I tu trafiłaś w sedno. Ponieważ messja ma prywatne forum. Gdzie gada sama ze sobą. Uwaga, co wrażliwsze osoby proszę o nieklikanie na tego linka. Po przeczytaniu opisu tego forum spadłem z krzesła ze śmiechu :)))))))))) Żeby nie było, że nie ostrzegałem :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10150 Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: a tej pani proponuje czerwonu podkoszulek od 15.02.06, 11:31 Gość portalu: mesik napisał(a): > > > kiedys moze zaloze forum prywatne i tam bede sobie linkowac takie > > > perelki. > > > > tak i gadac sama ze soba. > > I tu trafiłaś w sedno. Ponieważ messja ma prywatne forum. Gdzie gada sama ze so > bą. > > Uwaga, co wrażliwsze osoby proszę o nieklikanie na tego linka. Po przeczytaniu > opisu tego forum spadłem z krzesła ze śmiechu :)))))))))) > Żeby nie było, że nie ostrzegałem :) > > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10150 > > faktycznie, orwell by sie usmiał :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 zapominasz sie! 14.02.06, 15:50 skorzystalam z slow napisanych wczesniej przez allegro! dlaczego nie zwrocilas mu uwagi kiedy takie slownictwo stosowal? a dlaczego nie przybieglas na skarge co? zapominasz sie! pograzasz w wlasnej glupocie! to on napisal takie wulgaryzmy, ty nie zareagowalas, nie potepilas bo to twoj funfel? a jak ja pisze to juz trzeba doniesc? badz konsekwenstna! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: zapominasz sie! 14.02.06, 15:53 khaki3 napisała: > badz konsekwenstna! jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: zapominasz sie! 14.02.06, 15:57 Nie jestes! Ja rozumie, ze ciebie cos moze denerwowac, cos razic. Taka naturalna ludzka rzecz. Ale : Donosisz na as! Nie widzisz tego, ze Allegro napisal to samo!~Napisal o sqrwysynstwach, o ciezkich idiotkach, o tepych palach, nie zareagowalas! nie domagalas sie wyciecia tego! A przeciez to byl jawny i czysty atak personalny! Nie jestes konsekwentna! Jesli cos robic do obrze i konsekwentnie! A ty to olalas! Uznalas, ze to nic takiego. A tu zaraz moj watek podczepiasz, ze jak to tak? Od sqrwysynstwa wyzywac? zastanow sie nad swoja konsekwencja i obiektywnoscia. od innych tego wymagasz a sama sie nie stosujesz do swoich wymagan. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: zapominasz sie! 14.02.06, 15:59 khaki3 napisała: > Nie jestes! Ja rozumie, ze ciebie cos moze denerwowac, cos razic. Taka > naturalna ludzka rzecz. Ale : Donosisz na as! Nie widzisz tego, ze Allegro > napisal to samo!~Napisal o sqrwysynstwach, o ciezkich idiotkach, o tepych > palach, nie zareagowalas! Na swoją obronę chcę dodać, że gdyby się sytuacja powtórzyła napisałbym tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś