Dodaj do ulubionych

Dzięki ;-)

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 20:26
Troche mnie zaskoczył nowy wygląd turystyki , ale dzięki , ze coś sie
ruszyło;-)
Czy pociągniecie to dalej i dodacie inne kierunki ?
Tam było już kilka propozycji np. Skandynawia, egzotyka, Azja itp.
To wykonalne ?

ppzdrowienia Avva
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 20:31
      albo Atlantyda (noco?)
      • Gość: avva Re: Dzięki ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 20:55
        To się miesci w f. Grecja;-)
        • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 20:57
          a księżyc? podobno jest juz nawet numer kierunkowy na ksiezyc a forum o
          podrozach na nie ma.
          • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:12
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> albo Atlantyda (noco?)

Ale tam zepsucie moralne sie szerzylo.
            • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:15
              a to nie wiedzialam. nie wybiore sie tam w zaden dlugi weekend w takim razie.
              • Gość: avva Re: Dzięki ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:17
                Serio , Grecja ;-)

Jest zepsucie moralne + ta czesc Santorini ktora poszła na dno ;-)
              • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:18
                ja slyszalem ze oni tam w tej atlantydzie zalani wszyscy dokumentnie!
                • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:19
                  aha i ze stoczyli sie na samo dno
              • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:21
                Tym bardziej, ze drogowskazy na oceanie sa niedokladne i trudno trafic na te
                turystyczna atrakcje.
                • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:21
                  aha woda zmnyła slady
    • tebe Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:20
      To wykonalne ale małymi kroczkami.
      A i M - już wy wiecie co.
      • Gość: avva Re: Dzięki ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:21
        Zbyt niemerytorycznie ?
      • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:21
        a G? nie dyskryminuj płciowo, na gazecie nie wypada.
        • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:25
          Gość portalu: avva napisał(a):

> Serio , Grecja ;-)
          >
          > Jest zepsucie moralne + ta czesc Santorini ktora poszła na dno ;-)

Pewne poszlaki wskazuja, ze nie Grecja, tylko okolice Cieniny Gibraltarskiej.
          • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:26
            o! znalazlas moze jakas krede w damskiej toalecie?
            • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:27
              ja nie znalazlem ...
              • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:28
                o. a ja tylko uderzylam w stol ;)
                • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:30
                  mnie tu nie ma (oficjalnie)
                  • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:31
                    aha ja tez jestem inkoguto dlatego w sygnaturce mam tylko inicjał.
                    ---
                    a.
                    • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:32
                      he, ja sie loguje, bo mysle, ze tebe mnie wrzucil do tych szarych i mnie nie
                      widzi :)))
                      ps zawsze chcialem miec czapke niewidke!
                • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:31

> o! znalazlas moze jakas krede w damskiej toalecie?

Nie, szminke przez Fenicjan pozostawiona.
                  • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 21:32
                    to szminka gitmana, op pozorach oceniajac.
                    • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:33
                      to nie moja szminka! nie jestem przeciez fenicjaninem!
                      • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:37
                        To moze ludem Punickim jestes? Bo za dobrze nie znam sie na archeologii.
                        • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:39
                          imie moje ma co prawda rodowod aramejski, ale jestem zwyklym sarmata ...
                          • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:44
                            To znaczy, ze Scytem jestes czesciowo?
                            • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:47
                              dobrze, ze nie awarem albo hunem. chocaz taki atylla to byl spoko gosc. ;)))
                              • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 21:51
                                Rozne opinie, nie zawsze pochlebne slyszalam. Dobrze, ze na wszelki wypadek nie
                                zostal mi przedstawiony.
                                • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:03
                                  masz racje pewnie, ale co innego timur zwany tez tamerlanem. takich ludzi juz
                                  nie ma. facet co prawda slynal z okrucienstwa i bezwzglednosci wobec wrogow,
                                  ale za to mial swietny gust i zamilowanie do sztuki, dlatego najlepszych
                                  artystow z pobitych krajow w laskawosci swojej nie mordowal, ale kazal im
                                  tworzyc rzeczy nadzwyczajnej urody (tych ktorym sie cos nie udalo zakopywal
                                  zywcem.)
                                  • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:03
                                    nie mowicie chyba o timurze i jego druzynie????
                                    • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:07
                                      Gitman za idoli to ma sadystow. No nie wiem, co o tym myslec.
                                      • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:08
                                        kiedy nie wiesz co myslec najlepiej nie myslec wcale (vide mua)
                                        • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:09
                                          dobra, to sie obrazam i o czyngis-chanie nic nie powiem!
                                    • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:07
                                      biedny timur w grobie sie przewraca jak slyszy takie pomowienia!
                                      • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:08
                                        hyyh ale ktory z timurow?
                                        • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:09
                                          ten kulawy...
                                          • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:13

> kiedy nie wiesz co myslec najlepiej nie myslec wcale (vide mua)

A, nie, nie. Tak bez zdania i opinii na jakikolwiek temat sie nie zostawie.

• Gość: ainela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:16
                                              zawsze mozna podryfowac zgodnie z kierunkiem wiatru.
                                              • gitman Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:23
                                                ainela???
                                                ps zaraz sprawdze odciski palcow. ;)))
                                              • miltonia Re: Dzięki ;-) 25.04.03, 22:28
                                                Gość portalu: ainela napisał(a):

> zawsze mozna podryfowac zgodnie z kierunkiem wiatru.

Pod wiatr wole. I nie ze stadem.
                                                • Gość: aniela Re: Dzięki ;-) IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 22:30
                                                  Miltonia: to jak łosoś (co pod prad wiec nigdy nie plywa w tej samej rzece)

Gitman: wspominalam ze nie mam linii papilarnych? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka