Dodaj do ulubionych

oskarżenie admina - bezpodstawne

15.03.07, 15:24
adminka evita - z forum feminizm uznala (nie wiem oczywiście na jakiej
podstawie), ze ja i duch_murzynka to jedna i ta sama osoba, co jest oczywistą
bzdurą i można to potwierdzić.
feminizm to nie forum prywatne, z ktorego mozna wycinac wg wlasnego
widzimisie. nie lamalam netykiety w poprzednich watkach, a zostalam wycieta,
bo evita uznala, ze rozmawiam sama ze soba.
czy to jest dopuszczalne i zgodne z netykieta, na ktora ona sie ciagle
powoluje?
Obserwuj wątek
    • ols Re: oskarżenie admina - bezpodstawne 15.03.07, 15:34
      Piszecie w tym samym czasie z jednego adresu. Sprawia to wrażenie, że jedna osoba rozmawia sama z sobą.
      Jeśli to rzeczywiście nieporozumienie - wyjaśnij je drogą e-mailową z opiekunką forum.
      • mateuszwierzbicki Re: oskarżenie admina - bezpodstawne 15.03.07, 15:39
        klnę się pod słowem honoru, że Dziewczynka dla Murzynka to nie jego Duch. Widać
        to na pierwszy rzut oka po ich pierwszorzędnych cechach płciowych. Ponadto Duch
        Murzynka ma psa, a Dziewczynka nie ma. ;)
      • dziewczynka_dla_murzynka Re: oskarżenie admina - bezpodstawne 15.03.07, 15:41
        bo pracujemy w jednej firmie. moge podac linka rozmow sobotnich - pisalismy z
        innych IP. nie mam zamiaru rozmawiac mailowo z adminka, ktora najpierw wyciela
        a dopiero po 2 dniach zaczela tlumaczyc.
        • ols Re: oskarżenie admina - bezpodstawne 15.03.07, 15:46
          Porozmawiaj. Obrażanie się na moderatorkę nie jest sposobem na osiągnięcie czegokolwiek.

Opiekunowie forów nie są nieomylni, zwłaszcza w przypadkach takich jak Twój (IP, podobne nicki).
          • dziewczynka_dla_murzynka Re: oskarżenie admina - bezpodstawne 15.03.07, 15:55
            pomysle, dzieki za odp.
          • Gość: olo_olszewski Pytanie do Olsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:16
            Skad moderatorka wiedziala ze te dwie osoby pisza spod tego samego IP. Przeciez
            zapewniano wielokrotnie ze moderatorzy nie widza calego IP. Bede wdzieczny jesli
            wyjasnisz ta magiczna wiedze moderatorki.

z powazaniem olo
            • maraiss Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 21:38
              Gość portalu: olo_olszewski napisał(a):

> Skad moderatorka wiedziala ze te dwie osoby pisza spod tego samego IP. Przeciez
              > zapewniano wielokrotnie ze moderatorzy nie widza calego IP. Bede wdzieczny jesl
              > i
              > wyjasnisz ta magiczna wiedze moderatorki.

ty serio zadajesz to pytanie?

własnie dlatego ,ze tylko część widzą IP to łatwiej pomylic sie i blednie
              zakładac, że osoby o dwoch nickach to jedna.....

jak ktos jest dzieckiem neostrady to adminka społeczna widzi tylko neostrada.pl
              i nic wiecej...
              ja jakbym pisała niezalogowana to tez byłoby widac tylko centertel i kazdy
              kto laczy sie z netem przez orange ( a jest na pewno multum takich osob )
              mogłby myslec,ze to jedna osoba... zresztą ja mam dynamiczne IP, wiec mnie i
              przy całkowitej widocznosci trudno namierzyc:)
            • maraiss Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 21:43
              kazdy kto jest dzieckiem neostrady ma taki częsciowy IP jak ty:)
              • mateuszwierzbicki Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 22:17
                o kurka wodna Maraiss, zaniebieściło Cię :)
                • maraiss Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 23:20
                  mateuszwierzbicki napisał:

> o kurka wodna Maraiss, zaniebieściło Cię :)

własnie widzę... nie wiem dlaczego:) myślałam,ze tylko ja siebie widzę na
                  niebiesko:) hehehe
              • olo_olszewski Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 22:21
                maraiss napisała:

> kazdy kto jest dzieckiem neostrady ma taki częsciowy IP jak ty:)

Jesli uwazasz ze namierzana jestes tylko po IP laczac sie z serwerem gazety to
                gratuluje dobrego samopoczucia.
                >
                • maraiss Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 23:18
                  widze ,ze masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem... napisałam trudna
                  do namierzenia...

satelitarnie kazdego mozna namierzyc, ale zwykły społeczny admin widzi kawałek
                  IP i moja wcześniejsza wypowiedź dotyczała tego co on moze (czyt. admin społ.)
              • dziewczynka_dla_murzynka Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 22:22
                i dlatego tez wszyscy na litere d beda cięci hehehe eh dzieci dzieci z tych
                niektorych adminow jak slowo daje :)
                • olo_olszewski Re: Pytanie do Olsa 15.03.07, 22:25
                  dziewczynka_dla_murzynka napisała:

> i dlatego tez wszyscy na litere d beda cięci hehehe eh dzieci dzieci z tych
                  > niektorych adminow jak slowo daje :)

Zostalas publicznie pomowiona przez moderatorke o trolling a czy po wyjasnieniu
                  zostalas publicznie przez nia przeproszona ?
                  • illiterate Re: Pytanie do Olsa 16.03.07, 12:55
                    Trollig w wykonaniu tej (domniemanej) pary i tak nastapil, poniewaz zaspamowali
                    oni forum tematyczne wynurzeniami co najmniej nie na temat, nie oznaczajac ich
                    przy tym 'OT', za co zdecydowanie nalezy im sie kop na droge, a przeprosiny -
                    admince.
                    • Gość: olo_olszewski Karolu ja nadal czekam na odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 15:54
                      illiterate napisała:

> Trollig w wykonaniu tej (domniemanej) pary i tak nastapil, poniewaz zaspamowali
                      >
                      > oni forum tematyczne wynurzeniami co najmniej nie na temat, nie oznaczajac ich
                      > przy tym 'OT', za co zdecydowanie nalezy im sie kop na droge, a przeprosiny -
                      > admince.

Mnie interesuje skad adminka wiedziala ze te osoby pisza spod tego samego IP. Ja
                      po prostu nie wierze w cudpwne przypadki jasnowidztwa aesow.
                      Jako osoba piszca na portalu mam prawo wiedziec do jakich moich danych ma dostep
                      ktos kto nie jest pracownikiem portalu. Wielokrotnie zapewniano ze aesi nie
                      widza pelnego IP.
                      Teraz co do przeprosin - wyraznie napisalem ze naleza poniewaz aeska publicznie
                      oskarzyla userke o pisanie samej ze soba. Jesli tak nie bylo wiec przeprosiny
                      sie naleza. Nie podnosile tego czy posty byly merytoryczne czy spamem.
                    • mateuszwierzbicki Re: Pytanie do Olsa 16.03.07, 16:07
                      zmuszanie dziewczyny do korzystania w pracy z męskiej toalety i przekradanie
                      się z podpaskami w celu ich wymiany przy otwartych drzwiach to nie na temat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka