Dodaj do ulubionych

Moderatorzy forum Torun naduzywaja

16.06.06, 10:13
kasuja posty nie lamiace netykiety a krytykujace wypowiedzi pewnej grupy
forumowiczow szerzacych na forum propagande sukcesu Torunia i nic nie wartej
Bydgoszczy. nie chce zeby mnie jako torunianina kojarzono z takimi
manipulatorami jak oni. mam instrukcje z zasadami moderowania forum- sam
mialem byc spolecznym. widze golym okiem ze tu sie dzieja jakies przewalki

szczegoly puscilem mailem
Obserwuj wątek
    • robert2222 Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:13
      Prosze o konkretny przyklad gdzie wycieto merytoryczny wpis.
      Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow, nie piszac na temat, ale opisujac
      ich. Jest to niezbyt mile, sugerowalem ci wczesniej w mailu, ale go
      zignorowałeś.

Na przyszlosc rowniez wystarczy mail.
      No i drugi temat tutaj w/w - niepotrzebny.
      • qq1110 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:19
        dzialanie moderatorow jest prawidlowe. Mnie juz kilka razy napadnieto na forum.
        na szczescie usuneli to, no moze troche za pozno. Powinni od razu.

A ty jestes strasznym malkontentem sdb, narzekasz i marudzisz, czepiajac sie
        wielu osob. Juz kilka razy widzialam twoje ataki na innych.
        • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:29
          qq1110 napisała:

> dzialanie moderatorow jest prawidlowe. Mnie juz kilka razy napadnieto na
          forum.
          >
          > na szczescie usuneli to, no moze troche za pozno. Powinni od razu.

Przypomne:
          -kuku to dziwka
          -kuku daje dupy każdemu
          -kuku ma utrzymanka
          -kuku ma tłusty ryj
          • qq1110 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:33
            Campenile!!!!! Obrażasz mnie.
            A tu nazwales mnie jędzą:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=40600576&a=43695372
            A potem sie dziwisz, ze tną takie ataki?
            Wyjatkowo trudno na naszym forum o normalne wpisy bez atakow.
            JAK WIDAĆ.
            • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:40
              Buahahaha kuku co z tobą??? Opisujesz swoje życie i udajesz, ze prowadzisz
              dyskusje na poziomie??? Każdy chce wiedzieć co porabiasz w Toruniu. Dzięki
              tobie mamy swego rodzaju Toruń Realty Forum Show!!! Kiedy w końcu przekonaja
              cię posty gdzie jest jasno opisane, a raczej podsumowane twoje zachowanie?
              • Gość: BB Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:43
                campenile, znow przegiąłeś z tymi inwektywami.
                • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:44
                  Tak tak babbik, a ty nie zostałeś rozpoznany!
      • sdb Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:23
        robert2222 napisał:

> Prosze o konkretny przyklad gdzie wycieto merytoryczny wpis.

jak mam podac przyklad ktory zniknal bez sladu?

prosze prosze:

mg29 napisał:

> Od kiedy Toruń to wielkie centrum kultury w kraju?
        > O czym Waść piszesz.A co to kultura po Toruńsku?
        > Czy w wydaniu toruńskim?Wszystko miejscowe,prowincjonalne ot na miarę
        Torunia .
        > Dla wielu kulturoznawców najczulszym miernikiem kultury są opera,uczelnie
        > artystyczne-takich w Toruniu nie ma!,.
        > Te ośrodki które ją posiadają-to prawdziwe ośrodki kultury!Jeśli myślisz o
        pop
        > kulturze to nawet w Brodnicy i Częstochowie kultura jest na wysokim poziomie!

no wiesz? nie obrazaj i nie narzekaj- Torun liderem regionu w kulturze
        inwestycjach i miedzynarodowych festiwalach ;P

PS. nie wiem dlaczego nadal ten wpis jest kasowany ale nie martw sie- mam kopie

> Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow, nie piszac na temat, ale opisujac
        > ich. Jest to niezbyt mile, sugerowalem ci wczesniej w mailu, ale go
        > zignorowałeś.

nie tobie oceniac tresc moich pogladow, forum nie jest od tego zeby bylo milo,
        ma byc zgodnie z netykieta.

a mail to juz poszedl ale do Jabbura. mam dosc waszej samowolki.
        • qq1110 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:26
          sdb napisał:
          > A co to kultura po Toruńsku?

Mi sie takie ataki i wyszydzenia torunskiej kultury NIE PODOBAJĄ, zwlaszcza jak
          ktos je wpisuje po 50 razy.
          Uwazam, ze takie wpisy powinny znikac, chocby za powielanie.
          • sdb Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:36
            ten wpis nie byl nigdzie powielany tylko po kazdym skasowaniu trafial z
            powrotem na forum dokladnie w to samo miejsce. nie lamie on netykiety. a jezeli
            chodzi o powielanie to akurat raczek czystych nie masz.
            • qq1110 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 12:40
              Ja tez czasem powielę, OK. Ale ja nie czepiam sie moderatorow, jak mnie wytna,
              tylko przyznaję sie bez bicia. A ty robisz znacznie czesciej takie ataki na
              innych i powielania, a sie tu czepiasz.
              Wiecej samokrytyki.
      • sdb Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 14:35
        robert2222 napisał:

> Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow, nie piszac na temat, ale opisujac
        > ich. Jest to niezbyt mile, sugerowalem ci wczesniej w mailu, ale go
        > zignorowałeś.

nie tobie oceniac kogo sie czepiam tylko czy lamie netykiete- to ze podnosisz
        taki argument wskazuje na to ze jestes jednym z nich albo przynajmniej z nimi
        wspolpracujesz. wysmiewania glupoty bez osobistych atakow nikt mi nie moze
        zabronic. przeslac ci jeszcze raz zasady moderowania forum? moze nie
        doczytales? a moze przeslac cytaty z wymiany zdan z torkiem ktory
        broni "mlodych chlopakow" i zacheca mnie zebym sie czasem przylaczyl do ich
        inicjatyw? to nie jest obiektywna moderacja. manipulujecie panowie. mam
        nadzieje tylko ze jabbur tego tematu nie oleje bo opr wam sie nalezy.
        • stary_piernik1 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:03
          Ale przyznaj sdb, ze czasem przesadzasz, czepiajac sie tylko internautow, a nie
          pzac na temat? Nie jestes ani mily, ani konstruktywny, czesto przekraczasz ta
          cienka linie.
          Moderatorzy dzialaja poprawnie, przy tej ilosci chamstwa i tak jest nieźle.
          • sdb Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:15
            stary_piernik1 napisał:

> Ale przyznaj sdb, ze czasem przesadzasz, czepiajac sie tylko internautow, a
            nie
            >
            > pzac na temat? Nie jestes ani mily, ani konstruktywny, czesto przekraczasz ta
            > cienka linie.
            > Moderatorzy dzialaja poprawnie, przy tej ilosci chamstwa i tak jest nieźle.

przyznaje ze zanim pojawiles sie na forum i sie rozmnozyles bylem troche innym
            forumowiczem, typowanym zreszta do moderacji forum. nie moglem sie tego podjac-
            zrobil to torek_st czyli staszekk1(alias alias alias alias...) niestety

co ty z tym "mily"- pisales juz o tym jako robert2222 teraz znowu- nie mam
            obowiazku byc na forum "milym"- jedyne co musze to nie lamac netykiety
            • stary_piernik1 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:19
              czy wolno ci podawac powiazania nickow?
              Zreszta to tylko przypuszczenia, wiec oskarzasz bezpodstawnie.
              Nie wolno pomawiac jednego forumowicza o wpisy innego, a ty to robisz.
              A potem sie dziwisz, że ci taki wpis usuną?
              • sdb Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:22
                stary_piernik1 napisał:

> czy wolno ci podawac powiazania nickow?
                > Zreszta to tylko przypuszczenia, wiec oskarzasz bezpodstawnie.

skoro to pisze nieprawde to po co sie denerwujesz?

> Nie wolno pomawiac jednego forumowicza o wpisy innego, a ty to robisz.

a gdzie to jest napisane?
                • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:28
                  Zadne przypuszczenia, wszyscy pamiętamy post roberta, który zniknął a na jego
                  miejsce pojawił się identyczny z podpisem nautile.
                  • Gość: a. Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:36
                    Nie pomawiaj. Znacznie bardziej wszyscy pamietaja twoje ataki bo sa wszedzie.
                    Dajcie sobie luz, jezus maria. Żałosne.
                    • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:40
                      To nie pomawianie, to są fakty. I nie jestem żaden Jezus Maria.
                      • darek445 Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:48
                        Ja do adminow nic nie mam.
                        Campenile a co powiesz o twoich chamskich epitetach do kukulki:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43692771&a=43695412
                        • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 15:51

Kuku to scierwo, zadowolony? Jestem dumny z tego, że mam za miedzą takich
                          porypanych sąsiadów.
                          • Gość: ja Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:53
                            campenile napisał:

>
                            > Kuku to scierwo

campenile sam sobie wystawiasz opinie :-/
                            • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 21:06
                              Piszę prawdę, niestety niewygodną dla niektórych.
                        • Gość: rumcajs Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:25
                          darek445 napisał:

> Ja do adminow nic nie mam.
                          > Campenile a co powiesz o twoich chamskich epitetach do kukulki:

darek445, kolejne wcielenie tego samego pajaca.
                          • Gość: ja Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:55
                            znow obrażasz, znow pomawiasz nie majac żadnych dowodow- wyluzuj, zostaw Torun
                            w spokoju, idz na bydgoskie forum sobie popisac.
                            Torunianie sa zadowoleni ze swoich adminow, po prostu nie chca takich jak w/w
                            chamskich wpisow bydgoszczan jak "torunskie scierwo" itp
                            • campenile Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 16.06.06, 21:07
                              gdzie ty masz "torunskie scierwo", janek daj spokój kuku to nie cały Toruń.
      • a_creep Re: Czesto ostatnio sie czepiasz forumowiczow 27.06.06, 15:37
        > Prosze o konkretny przyklad gdzie wycieto merytoryczny wpis.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=42344836&a=42449412

• Gość: BB dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:22
      dla mnie sdb, jestes strasznie czepialskim forumowiczem. Ma takich Bydgoszcz
      dwóch, ma i Torun jednego. Niestety.
      • sdb Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:28
        BB? ooo ciekawe jakis nowy cichy nick nam sie pojawil, dlaczego nie piszesz pod
        swoim dotychczasowym? oto jakie sa reakcje na wytykanie im bledow
        merytorycznych i jezykowych od ktorych oczy puchna. spoldzielnia dziala jak
        zegarek, nagle wszyscy podskoczyli jak oparzeni.
        • qq1110 Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:38
          Gość portalu: BB napisał(a):

> dla mnie sdb, jestes strasznie czepialskim forumowiczem. Ma takich Bydgoszcz
          > dwóch, ma i Torun jednego. Niestety.

sdb jest inny. Obaj bydgoszczanie atakuja torun dla samego atakowania i
          wysmiewania naszych sparw. Zdążyłam sie juz przyzwyczaic. A sdb jest po prostu
          strasznie marudnym, czarnowidzacym gosciem, gryzącym wszystkich dookoła, ale
          nie z zawiści antytorunskiej jak bydgoszczanie, ale chyba z checi samego
          marudzenia.
          Ot, taki czarny humor. Kiedys rozszyforwano skrót sdb = strasznie [...] [...],
          ale sobie podaruję. Chodzilo o wyszydzanie innych pogladow.
          • tlss Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:40
            Kto ci dał prawo oceniania tutaj wszystkich ? Daruj sobie ten mentorski ton.
            • Gość: BB Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:42
              tlss napisała:

> Kto ci dał prawo oceniania tutaj wszystkich ?

sdb tak lubi.
          • campenile Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:43
            qq1110 napisała:

> Ot, taki czarny humor. Kiedys rozszyforwano skrót sdb = strasznie [...]
            [...],
            > ale sobie podaruję. Chodzilo o wyszydzanie innych pogladow.

I kto to mowi? Zgrywa taką głupio-madrą a nawet nicku nie potrafi sobie
            wymysleć! Wcisnięcie dwa razy pierweszego znaku w górnym rzędzie od lewej to
            szczyt twoich możliwośći?
            • Gość: rumcajs Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:48
              > I kto to mowi? Zgrywa taką głupio-madrą a nawet nicku nie potrafi sobie
              > wymysleć! Wcisnięcie dwa razy pierweszego znaku w górnym rzędzie od lewej to
              > szczyt twoich możliwośći?

zero jest po drugiej stronie, a to juz wymaga niezlej koordynacji :)
              • campenile Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:50
                No fakt, ale jak już przeskoczy z q na 1 wcisnie trzy razy to wystarczy tylko
                że przeskoczy na 0. Nawet małpa by to potrafiła :)
          • sdb Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 13:03
            nie naleze do rzeszy dzieciakow ktore przez wzrost cen nieruchomosci rozumieja
            szalony rozwoj miasta i pisza o tym na forum 15x miesiecznie. na forum juz nie
            ma dyskusji- rzadzi towarzystwo wzajemnej adoracji- nautile mavellis qq1110
            babbik staszekk1(torek_st) o_murphy jan996 torunianin1 stary_piernik i pewnie
            kilka innych ktorych nie pamietam. laczy ich pisanie dokladnie takiej samej
            propagandy, tak samo wrogi stosunek do Bydgoszczy, tak samo silne uwielbienie
            dla prezydenta miasta, taki sam zachwyt nad nieslychanym rozwojem miasta, takie
            samo obsmarowywanie jednego z poslow, te same bledy w interpretacji pewnych
            zjawisk. dla mnie zaczyna sie wyjasniac ze faktycznym autorem ich wypowiedzi
            jest ta sama osoba.
            • campenile Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 13:06
              Popatrz sobie kto zarejestrował się na forum t-b.pl 14 i 15 listpoda 2004.
              Potem odpwiedz sobie na pytanie ile osób mogło się jednoczesnie zarejestrować w
              ciągu 48 godzin?
          • Gość: iv Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.eranet.pl 17.06.06, 08:32
            ciekawe znam forumowicza sdb od bardzo dawna (w sumie jest on na forum od samego
            poczatlu) rozne rzeczy mozna powiedziec ale nie to ze jest marudny... wy go
            zmieniliscie babbiki
        • tlss Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:39
          Zaraz się dowiesz sbd według starego schemtu że jatrzysz, że się czepiasz że
          zakładasz kolejne wątki itd. A wszystko jest przecież ok. Ta sam grupa o której
          piszesz spamuje bydgoskie forum od miesiecy i na na tym forum podobnie jak na
          toruńskim jest dziwnie popierana - tj. usuwa się watki o spamie, przesuwa się
          błyskawicznie wątki na podfora dotyczące rzeczy pozytywnych dla bydgoszczy czy
          istotnych problemów. Za to utrzymuje się podbijanie miesiacami watki jak to się
          u nas kradnie, jakie to miasto afer.
          • qq1110 Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski 16.06.06, 12:41
            O i bydgoszczanin sie znalazł - jak ocenisz wyjątkowo obraźliwy i ohydny
            powyższy wpis swego ziomka, niejakiego campenile:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=43688475&a=43695282
            Ciekawa jestem.
            • Gość: rumcajs Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:44
              qq1110 napisała:

> O i bydgoszczanin sie znalazł - jak ocenisz wyjątkowo obraźliwy i ohydny
              > powyższy wpis swego ziomka, niejakiego campenile:

utozsamiasz sie z kazdym kuku?
        • Gość: rumcajs Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:42
          dlaczego opiekun torunskiego forum-robert2222 ma maniere by powtarzac w tytule
          to samo co pozniej w poscie? ciekawostka jest to ze ma ja jeszcze jeden jedyny
          uzytkownik forow gazety. pewien torunski spamer- troll zasypujacy forum
          bydgoskie smieciami. magiczny zbieg okolicznosci?
          tutaj konkretnie chodzi o powtorzenie "Czesto ostatnio sie czepiasz
          forumowiczow "
          • Gość: BB Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:44
            niebawem dojdziemy do absurdu.
            A potem sie dziwicie, że was tna i w Bydgoszczy i w Toruniu.
            • Gość: rumcajs Re: dla mnie sdb, jestes strasznie czepialski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:50
              Gość portalu: BB napisał(a):

> niebawem dojdziemy do absurdu.
              > A potem sie dziwicie, że was tna i w Bydgoszczy i w Toruniu.

cos w stylu Torun jest stolica regionu, sam sukces i rozwoj a w Bydgoszczy
              tylko skandale i kradna?

ale taki absurdzik juz od roku produkujecie i jest git.
    • robert2222 PAX, proszę. 16.06.06, 12:54
      PAX, proszę.
      Widzicie, ze ataki wszystkich na siebie nikomu nie wychodza na dobre.
      Takie pyskówki niestety rodzą sie przy wielu tematach na forum i nie raz są
      kasowane. Nie dziw się. Jeśli masz uwagi do konkretnego wpisu - po prostu
      prześlij link, za każdym razem sprawdzimy. Zresztą wystarczy na pocztę, nie
      trzeba i tutaj i tutaj. Niektorę ataki i epitety z oczywistych powodów nie
      potrzebują nawet wyjaśniania dlaczego są skasowane.

A co do ataków - forumowicze obu miast nie są bez winy. To że tniemy równiez
      torunczyka, pokazuje, że niestety musimy się wszyscy nauczyć dyskutować.
      Pisałem już - piszmy ___na___temat___ , a nie opisujmy charakterystyk
      charakterów forumowiczów, często złośliwie i z epitetatmi.
      • campenile Re: PAX, proszę. 16.06.06, 12:55
        Maili w ogole nie czytacie.
      • Gość: rumcajs jak juz jestes robercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:56
        skad u ciebie tyle czasu i zapalu by zasmiecac bydgoskie forum?
        az taki uraz w tobie drzemie ze poswieciles swoje zycie prywatne?
        • Gość: rumcajs Re: jak juz jestes robercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:04
          biedny robert. musi mocno cierpiec gdy ktos pyta, a on nie est wladny usunac
          wpisu. czy juz zaczales robert lizac wawke po stopach?
          maly smieszny czlowieczek z duzymi problemami z psychika. bonaparte sie kurde
          znalazl.
          • Gość: ja zaczyna sie obrażanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:17
            Gość portalu: rumcajs napisał(a):
            > maly smieszny czlowieczek z duzymi problemami z psychika.

zaczyna sie obrażanie.....
            • Gość: rumcajs Re: zaczyna sie obrażanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:23
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Gość portalu: rumcajs napisał(a):
              > > maly smieszny czlowieczek z duzymi problemami z psychika.
              >
              > zaczyna sie obrażanie.....

diagnozy nie mozna rozpatrywac w tych kategoriach.
              diagnoza rozstrzyga czy ktos jest chory czy nie.
              tutaj mamy do czynienia ewidentnie z chorym czlowiekiem.
              jak ktos poswieca cale swoje zycie zawodowe i prywatne na walke z
              wyimaginowanym wrogiem nie jest normalny. misja? obowiazek?
              nie
              po prostu narąbane we łbie.
      • sdb Re: PAX, proszę. 16.06.06, 13:08
        na co mi twoje puste gadanie- kasujesz posty w ktorych nie doczepiam sie do
        niczyich charakterow, co ty wymyslasz chlopie. doczepiam sie do bledow
        jezykowych i jak ktos zamieszcza jakis belkot to ja pisze ze to belkot, ktory
        latwo udowodnic.

zadnych osobistych atakow. czasem parodiuje, ale to tez nie jest zabronione
        przez netykiete
        • tlss Re: PAX, proszę. 16.06.06, 13:19
          Przecież usunał nawet watek o baobabie bo mu nie pasował do praopagandy sukcesu.
          • tlss Re: PAX, proszę. 16.06.06, 13:21
            Pytam się czym zasłużył sobie ten watek do przesunieai na forum bydgoszcz-toruń
            i dlaczego usunięto z niego około 40 wpisów ?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=41637661&v=2&s=0
            • b3ut Re: PAX, proszę. 16.06.06, 14:16
              robert krytyki się boi. Niedługo wątek będzie w dziale inwestycje... Nie wiem co
              my takiego złego narobiliśmy że nas taką "władzą" karają. Na innych forach
              przyjęte jest iż nie kasuje się wątków tylko dopisuje do nich czerwonym tekstem
              to co się władzy nie podoba. Nasi moderatorzy nie znają widać funkcji "edytuj"
              tylko od razu kasują. Smutne
              • stary_piernik1 Re: PAX, proszę. 16.06.06, 15:01
                Nie mam uwag do moderacji, zreszta jest kilka tematow dzis zalozonych o
                moderatorach wszelkich, wszedzie bronic adminow juz mi sie nie chce.
                Niektorzy nie dorosli do pisania, skrywajac sie za loginem perfidnie atakuja,
                na to moderacja jest niezbedna.
                • Gość: rumcajs Re: PAX, proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:17
                  stary_piernik1 napisał:

> Nie mam uwag do moderacji, zreszta jest kilka tematow dzis zalozonych o
                  > moderatorach wszelkich, wszedzie bronic adminow juz mi sie nie chce.
                  > Niektorzy nie dorosli do pisania, skrywajac sie za loginem perfidnie atakuja,
                  > na to moderacja jest niezbedna.

jestes moderatorem czy razem piwo pijecie?
                  • campenile Re: PAX, proszę. 16.06.06, 16:20
                    Jedno z dwóch :)
                    • Gość: rumcajs Re: PAX, proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:30
                      campenile napisał:

> Jedno z dwóch :)

trzecim moze byc sex, czy prozaiczna dzialalnosc w tej samej fundacji na rzecz
                      rozwoju Torunia, lub tez znana i lubiana-ze szczerosci- stronka torun-bydgoszcz.
                      • campenile Re: PAX, proszę. 16.06.06, 16:33
                        Przecież robercik to nautile, więc związki z podaną stronką są znaczące. Seks
                        wchodzi w grę chyba tylko w układzie "sam na sam"
                      • Gość: c.d. Re: PAX, proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:56

> trzecim moze byc sex...

dajcie sobie spokoj i z atakami na Torun i z wmawioaniem seksu, dobra?
                        • campenile Re: PAX, proszę. 16.06.06, 21:04
                          Dobra dewoto!
                        • Gość: rumcajs Re: PAX, proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:47

> dajcie sobie spokoj i z atakami na Torun i z wmawioaniem seksu, dobra?

a gdzie ty sie cwoku pod kolejnym nickiem dopatrzyles ataku na Torun?
                          • campenile Re: PAX, proszę. 17.06.06, 08:55
                            Generalnie jest przyjęta zasada, że jesli post nie jest skierowany do
                            konkretnej osoby to może zostać. Więc dlatego można nazywać mieszkańców jednego
                            miasta bydłem na ten przykład. Z kolei jeżeli rzezcz ma się Torunia, to wtedy
                            okazuje się, że post wylatuje bo obraża mieszkanców. Hipokryzja!
    • Gość: a. Czy nie mozecie usunac tych atakow na wszystkich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:21
      Czy nie mozecie usunac tych atakow na wszystkich?
      Jakis złosliwy człek to sobie zaklada i smieje sie jak sie wszyscy tłumaczą,
      naskakują na siebie itp.
      On ma ubaw, a wy traktujecie go na poważnie, tłumacząc czego nie wolno itp.
      Sami sie osmieszacie. Więcej stanowczosci w wywalaniu tych ataków!
      • Gość: rumcajs Re: Czy nie mozecie usunac tych atakow na wszystk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:21
        czy nie mozecie usunac imbecyli ktorym ta odrobina wladzy juz poprzewracala we
        łbach?
        radosc z mozliwosci usuwania wpisow wypaczyla pare ograniczonych głowek.
        • muvon200 Re: Czy nie mozecie usunac tych atakow na wszystk 17.06.06, 08:14
          racja ale to się nie da chyba. To wyraźnie polityka GW i już.
          a to pewnie poleci:)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43534039&a=43732793
    • Gość: ja praktycznie wszyscy torunianie popieraja naszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:52
      Jak widac praktycznie wszyscy torunianie popieraja naszych adminow (ja też) w
      walce z bydgoskimi chamskimi wpisami, a tylko bydgoszczanie sa przeciw. Nic to
      wam nie mowi?
      Dla mnie to typowa burda bydgoszczan, zeby troche namieszac, ponarzekac na
      Torun -jak to w zwyczaju.
      • campenile Re: praktycznie wszyscy torunianie popieraja nasz 16.06.06, 21:05
        Z tym że wiekszosc chwalebnych wpisów, to jedna i ta sama osoba
        • sdb znamienne ze zmieniacie temat watku 16.06.06, 21:59
          piszecie w poscie dokladnie to samo, znamienne ze pojawiliscie sie tu doslownie
          w slad za robertem2222(12:13-12:19) umacniam sie w przekonaniu ze admini i
          towarzystwo wzajemnej adoracji to te same osoby- stosujecie te same zabiegi.
          wiekszosc torunian popiera adminow? to taki sam belkot jak gloszenie przez SLD
          ze wszyscy Polacy sa przeciw Giertychowi jako ministrowi po tym jak garstka
          gowniarzy wtargnela do ministerstwa. dlaczego sie nie logujesz? nie znam
          takiego uzytkownika jak "ja"- z kim w ogole rozmawiam?
          • tlss Re: znamienne ze zmieniacie temat watku 16.06.06, 22:13
            Campenile napisał przed chwilą że torek odpowiedział mu na maila o 21:14
            dzisiaj. Ciekawe prawda, że chór adoracji adminów pokrywa się zazwyczaj z ich
            aktywnością ?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=43719578&v=2&s=0
          • Gość: rumcajs Re: znamienne ze zmieniacie temat watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:50
            > gowniarzy wtargnela do ministerstwa. dlaczego sie nie logujesz? nie znam
            > takiego uzytkownika jak "ja"- z kim w ogole rozmawiam?

z robercikiem.
            • campenile Re: znamienne ze zmieniacie temat watku 17.06.06, 08:53

> > gowniarzy wtargnela do ministerstwa. dlaczego sie nie logujesz? nie znam
              > > takiego uzytkownika jak "ja"- z kim w ogole rozmawiam?
              >
              > z robercikiem.

To akurat był janek, stąd skrót ja. Jego adminowy nick to torek_st
              • Gość: rumcajs Re: znamienne ze zmieniacie temat watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:56
                > To akurat był janek, stąd skrót ja. Jego adminowy nick to torek_st

acha. czyli mamy parke. a ktory ktorego puka?
                • campenile Re: znamienne ze zmieniacie temat watku 17.06.06, 12:50

> acha. czyli mamy parke. a ktory ktorego puka?

Jeżeli wziąc pod uwagę że jan i kuku pojawiają się zawsze w tym samym czasie.
                  Kuku robi na forum za babę. Więc reszty dopowiedz sobie sam :)
    • muvon200 Re: Moderatorzy forum Torun naduzywaja 16.06.06, 22:31
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43699344&a=43723844
      gdyby skasowano ;)
      • muvon200 Re: Moderatorzy forum Torun naduzywaja 16.06.06, 22:53
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43117070&a=43725180
        I JESZCZE TO, BO MOŻE TEZ PÓJDZIE POD NÓŻ
    • muvon200 Re: Moderatorzy forum Torun naduzywaja 16.06.06, 23:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43534039&a=43726286
      dziś ostatni raz :)
      ale ten wpis leciał już 4 razy :)
      • Gość: rumcajs Re: Moderatorzy forum Torun naduzywaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:23
        robercik sie wstydzi swojego imienia i pisuje rowniez jako darek445.
        fakt, robert nie jest najpiekniejszym imieniem,ale po co ta dziecinada?
    • maaax1 dziecinni jestescie. 17.06.06, 19:26
      dziecinni jestescie.
      Forum jest w porzadku, moze wiecej tu chamstwa typu campenile, to i wiecej
      moderowania, a jak dojdzieciecie ze to wszystko pisze jedna osoba -życzę iśc
      do psychiatry.
      • cep.torun Re: dziecinni jestescie. 17.06.06, 21:13
        maaax1 napisał:

> dziecinni jestescie.
        > Forum jest w porzadku, moze wiecej tu chamstwa typu campenile, to i wiecej
        > moderowania, a jak dojdzieciecie ze to wszystko pisze jedna osoba -życzę iśc
        > do psychiatry.

Poważnie?
        --------------------------
        Piotra Ani Widu Ani słychu
      • sdb Re: dziecinni jestescie. 17.06.06, 21:56
        maaax1 napisał:

> dziecinni jestescie.
        > Forum jest w porzadku, moze wiecej tu chamstwa typu campenile, to i wiecej
        > moderowania, a jak dojdzieciecie ze to wszystko pisze jedna osoba -życzę iśc
        > do psychiatry.

powtorzyles post ktory napisales juz na forum Torun klonie
    • muvon200 Re: Moderatorzy forum Torun naduzywaja 18.06.06, 13:26
      Nie rozmywajcie tego wątku bo nikt nie będzie go traktował poważnie. Nie chodzi
      o chamstwo itp. Dobrze wiecie po co powstał ten wątek. Chodzi o cenzoralne
      działania adminów i dopuszczanie do zaśmiecania bydgoskiego forum wątkami o
      bardzo złośliwych tytułach. Podbijanie ich i obrażanie legalnie wybranego
      prezydenta epitetem Kondom - co admini tłumaczą że to tylko przydomek i można.
      Gratuluję. Ciekawe jakbyście reagowali na taki przydomek dla Was? Tka więc
      podsumowując. Nie rozmywajcie atku. Chodzi o to by każdy niełamiący regulaminu
      mógł się wypowiadać. Teraz jest to niemożliwe. NIEMOŻLIWE! Propaganda sukcesu
      na T mi nie przeszkadza a śmieszy raczej, natomiast szerzenie defetyzmu i
      wypisywanie głupot na Bydzi przeszkadza bardzo bo stwarza bardzo złę wrażenie o
      moim mieście.
    • jan996 Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego ale 19.06.06, 09:21
      Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego ale mam -do bydgoszczan nas
      atakujacych. Mozna ich jakos zablokowac? Robia strasznie chamskie wpisy!
      • sdb Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego 19.06.06, 10:59
        tak, mozna, zaloz swoje forum i banuj sobie kazdego kto sie z toba nie zgadza.
        o ile ktos w ogole bedzie chcial z toba rozmawiac. samego siebie trudno
        zablokowac no chyba ze sie zglosi 20 TYS TORUNCZYKOW Z RFN
      • campenile Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego 19.06.06, 16:50
        jan996 napisał:

> Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego ale mam -do bydgoszczan nas
        > atakujacych. Mozna ich jakos zablokowac? Robia strasznie chamskie wpisy!

Nie masz bo uwag bo sam je moderujesz, co nie torek. Pamietasz jak wpadłeś w
        piątek po 20?
        • muvon200 Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego 19.06.06, 22:11
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=43859931
          to odnośnik bo za chwilę zginie więc może to zatrzyma kasowanie

treśc gdyby zniknęło

Nasz kochany adminek znalazł nowy sposób na załatwienie sprawy z wątku
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=43695590&a=43703396&s=1
          poprostu nie można niczego dopisać a licznuik stoi. Tym samym watek ląduje
          coraz niżej. Czy to jest zgodne z regulaminem panie Kazeciku?
          • Gość: Janas Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:18
            wiele osob ma dosc campenile:

torunianka:
            jak czytam te posty, to czasami za ostrą cenzurą jestem:)))
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43699344&a=43856414
            wet3:
            W przypadku "campenile" moderacja jest nieodzowna
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43699344&a=43854520
            • sdb Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego 20.06.06, 14:20
              czemu sie znowu nie zalogowales tylko zonglujesz nickami?
            • campenile Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego 20.06.06, 21:38
              Też mi dużo, zaledwie jedną wskazałeś. Jakbyś nie zauważył post torunianki nie
              dotyczy mnie.
              • Gość: muvonik Re: Nie mam uwag do moderatorow forum torunskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:04
                www.jatrzacy_babik.republika.pl/
                to kilka które wyleciały nie wiem za co :). Moderatorów obu forów powinno się
                natychmiast zmienić
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka