aniela_ 17.05.03, 12:05 uzytkownicy powinni ograniczyc sie do bytu wirtualnego uwazam. koncepcję te pod rozwagę adminow poddaję w uznaniu wlasnej niekompetencji. Link Zgłoś Obserwuj wątek
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:10 wiem do kogo to było, więc sie nie wtrącam Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:11 skoro wiesz to powinienes przeczuć ze Twoje wtręty mile widziane są. :) Link Zgłoś
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:15 aniela_ napisała: > skoro wiesz to powinienes przeczuć ze Twoje wtręty mile widziane są. :) nie chcę się wtrącać gdyż z wrodzonego zamiłowania mógłbym zacząć bronić(jak adwokat), być może zupełnie niezasłużenie, niektóre osoby... ;) Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:18 aleszszsz. komu konkretnie piers Twoja za tarcze sluzyc miala (bo ja w nikogo nie celowalam przeciez)? Link Zgłoś
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:20 aniela_ napisała: > aleszszsz. komu konkretnie piers Twoja za tarcze sluzyc miala (bo ja w nikogo > nie celowalam przeciez)? nie, no... tak ogólnie... ;) Link Zgłoś
zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:41 Każdego bronisz - winny, czy niewinny - pytam, żeby w razie jakiejś wpadki wiedzieć. Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:43 aha z tym ze ta obrona przede mna mialaby byc, wiec nie plać mu z gory (doradzam zyczliwie ;)) Link Zgłoś
zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:50 Z góry to ja nigdy nie płacę. A i do obrony przed Tobą nigdy mi nie będzie potrzebny, po prostu adwokata zawsze dobrze mieć w zapasie, informuję aby wątpliwości nijakich nie było. Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:52 aha najlepiej zas go trzymac w barku (tego adwokata) zeby na pokuszenie nie wiodl. Link Zgłoś
zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:53 Obawiam się, że ten w barku kusiłby mnie bardziej, niż tez poza nim. Link Zgłoś
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:54 nigdzie się nie chowam i gotów jestem bronić czci niewinnych jak rycerz średniowieczny ;) Link Zgłoś
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:02 zarlaczka napisała: > A czci winnych, że zapytam niedyskretnie. winni obronią się sami, w razie czego... ;) Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:03 albo wino albo adwokat. nie nalezy tego mieszac ;) Link Zgłoś
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:04 aniela_ napisała: > albo wino albo adwokat. nie nalezy tego mieszac ;) tak, tak, Aniela wie co pisze - jest częstym bywalcem forum napoje... ;) Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:09 to o niczym nie swiadczy, bywam tez przeciez na forum inteligentnym i co? i nic. ;) Link Zgłoś
grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:11 niestety musze uciekac, do poniedzialku! ;) Link Zgłoś
zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:16 A winny adwokat, zapytowywuję się u Znawczyni. Link Zgłoś
aniela_ ws adwokata 17.05.03, 13:23 adwokat jest zwykle bardziej winny niż jego klient ;) chociaz lepiej go miec niz nie. bo np wczoraj, zabawnej bylam swiadkiem scenki. zeznaje przed sadem swiadek, ktora mowi, ze pozwny ja zle traktowal sugerujac ze jest glupia itd.. kiedy skonczyla pani sedzia pyta, czy sa pytania do swiadka. na co pozwany: tak, ile jest 6 razy 7. (chcac chyba dowiesc ze swiadek jest glupia). i w tym miejscu taki agresywny amerykanski adwokat wstalby z wrzaskiem: sprzeciw! (jak to sie nieraz przeciez widzi to sie wie), a w jego braku biedna swiadek sie meczyla i cos tam wydukala na dodatek zle. Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:42 no to pozwana faktycznie byla glupia, nawet nie dlatego, ze nie wiedziala ile jest 6 razy 7, ale dlatgo, ze nie zatrudnila agresywnego (niekoniecznie amerykanskiego) adwokata. Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:47 sorki, pomylilem swiadka z pozwanym. ;))) Link Zgłoś
aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:47 aha a zauwazyles z jaka delikatnoscia nie zwrocilam Ci na to uwagi? ;) Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:49 twoja dyplomacja zaprowadzi cie na szczyty (o ile juz tam nie jestes). ;))) Link Zgłoś
aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:51 a nene wspinam sie dopiero po trupach przypadkowych przechodniow co sie ukladaja w ksztalt szczebelkow drabiny ;) Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:54 czyli dobre rady pana machiavellego nie sa ci obce? Link Zgłoś
aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:57 a nene srodki swiece w wolnych chwilach, tym chetniej im bardziej sa zlote ;) Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 14:06 aaaaa, zlote? coz kiedy przemawia zloto, elokwencja jest bezsilna ... Link Zgłoś
aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 14:08 złota (nomen omen) myśl złotymi (hyyh noco?) głoskami ryta. Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 14:13 juz widze ten blask pozadania w twoich oczach, na widok zlota, oczywiscie... :))) Link Zgłoś
aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 14:16 aha tak jak posel co jest kobieta ma kurwiki a kaczor co jest donaldem ma dolary. w tych oczach. ps. ponoc kazik zyje powyzej minimum socjalnego. kury cwierkaja o tym. Link Zgłoś
Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 14:22 'w koncu pani posel nic tak bardzo zbereznego nei powiedziala' mowi pan przewodniczacy, a jemu mozna chyba wierzyc. :))) ps czy to ten kazik co (nie) dostal 100 milionow? Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:42 schowales sie za wydmę? Panie jakies o Ciebie wypytuja a ja piersi nadstawiac nie bede ;) Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 16:31 Gitman juz kampanie przedwyborcza zaczal. Przedsiebiorczy , widze jest. Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:11 znaczy nie jestem w temacie zupelnie. mimo ze przywyklam do wlasnej niemerytorycznosci ciekawa jestem co to za kampania? Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:31 Na razie przymiarki. Gitman znalazl w sobie wiekszosc cech predystynujacych go do bycia poslem, a docelowo premierem, a nawet prezydentem. Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:44 Podejdz do tego praktycznie. Wprawdzie zdanie Ci sie o nim pogorszy, ale pomysl jakie korzysci w przyszlosci miec bedziesz, bedac przyjaciolka waznej figury. Link Zgłoś
aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:48 e tam w korzysciach cenie ciaglosc a nie kadencyjnosc :) Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:53 Jesli wlasciwie wykorzystasz kadencyjnosc, to mozesz potrm miec ciaglosc w korzyscich. Link Zgłoś
gitman Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:11 miltonio, czy ja dobrze widze, ty mi latki przyszywasz! ;))) Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:16 Gdziez tam, kampanie Ci szykuje nowoczesna. Taka, ze nie tylko na piedestal Cie stawiam, ale i ludzkie oblicze ujawniam. Link Zgłoś
gitman Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:22 ale ja nie startuje w zadnych wyborach, nie chce sie taplac w blocie, jesli juz bede musial krasc, to wole zrobic to uczciwie. ;))) Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:30 Nigdy nie mow nigdy. Z wiekiem sie madrzeje. I lepiej krasc legalnie niz uczciwie. Link Zgłoś
gitman Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:35 miltonia napisała: > Nigdy nie mow nigdy. Z wiekiem sie madrzeje. fajnie, to znaczy ze z kazdym rokiem bede coraz madrzejszy! I lepiej krasc legalnie niz > uczciwie. musze to sobie zanotowac do kajecika. to bardzo trafne spostrzezenie. Link Zgłoś
miltonia Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:44 gitman napisał: >> fajnie, to znaczy ze z kazdym rokiem bede coraz madrzejszy! Pod warunkiem, ze sie uczysz na bledach. > musze to sobie zanotowac do kajecika. to bardzo trafne spostrzezenie. Ale prawa autoeskie sobie zacham. Link Zgłoś