Dodaj do ulubionych

specjalnej troski

17.05.03, 12:05
uzytkownicy powinni ograniczyc sie do bytu wirtualnego uwazam. koncepcję te
pod rozwagę adminow poddaję w uznaniu wlasnej niekompetencji.
Obserwuj wątek
    • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:10
      wiem do kogo to było, więc sie nie wtrącam
      • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:11
        skoro wiesz to powinienes przeczuć ze Twoje wtręty mile widziane są. :)
        • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:15
          aniela_ napisała:

> skoro wiesz to powinienes przeczuć ze Twoje wtręty mile widziane są. :)

nie chcę się wtrącać gdyż z wrodzonego zamiłowania mógłbym zacząć bronić(jak adwokat), być może zupełnie niezasłużenie, niektóre osoby...
          ;)
          • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:18
            aleszszsz. komu konkretnie piers Twoja za tarcze sluzyc miala (bo ja w nikogo
            nie celowalam przeciez)?
            • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:20
              aniela_ napisała:

> aleszszsz. komu konkretnie piers Twoja za tarcze sluzyc miala (bo ja w nikogo
              > nie celowalam przeciez)?

nie, no... tak ogólnie...
              ;)
              • zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:41
                Każdego bronisz - winny, czy niewinny - pytam, żeby w razie jakiejś wpadki
                wiedzieć.
                • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:43
                  aha z tym ze ta obrona przede mna mialaby byc, wiec nie plać mu z gory
                  (doradzam zyczliwie ;))
                  • zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:50
                    Z góry to ja nigdy nie płacę. A i do obrony przed Tobą nigdy mi nie będzie
                    potrzebny, po prostu adwokata zawsze dobrze mieć w zapasie, informuję aby
                    wątpliwości nijakich nie było.
                    • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:52
                      aha najlepiej zas go trzymac w barku (tego adwokata) zeby na pokuszenie nie
                      wiodl.
                      • zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:53
                        Obawiam się, że ten w barku kusiłby mnie bardziej, niż tez poza nim.
                      • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:54
                        nigdzie się nie chowam i gotów jestem bronić czci niewinnych jak rycerz średniowieczny
                        ;)
                        • zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:57
                          A czci winnych, że zapytam niedyskretnie.
                          • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:02
                            zarlaczka napisała:

> A czci winnych, że zapytam niedyskretnie.

winni obronią się sami, w razie czego...
                            ;)
                            • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:03
                              albo wino albo adwokat. nie nalezy tego mieszac ;)
                              • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:04
                                aniela_ napisała:

> albo wino albo adwokat. nie nalezy tego mieszac ;)

tak, tak, Aniela wie co pisze - jest częstym bywalcem forum napoje...
                                ;)
                                • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:09
                                  to o niczym nie swiadczy, bywam tez przeciez na forum inteligentnym i co? i
                                  nic. ;)
                                  • grzesiek-k Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:11
                                    niestety musze uciekac, do poniedzialku!
                                    ;)
                                    • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:12
                                      aha to ja zostane na lotnisku, skoro tak.
                                      • zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:17
                                        Ale chyba nie do poniedziałku?
                                        • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:24
                                          nieno, komus podrzuce pochodnie :)
                              • zarlaczka Re: specjalnej troski 17.05.03, 13:16
                                A winny adwokat, zapytowywuję się u Znawczyni.
                                • aniela_ ws adwokata 17.05.03, 13:23
                                  adwokat jest zwykle bardziej winny niż jego klient ;)
                                  chociaz lepiej go miec niz nie. bo np wczoraj, zabawnej bylam swiadkiem
                                  scenki. zeznaje przed sadem swiadek, ktora mowi, ze pozwny ja zle traktowal
                                  sugerujac ze jest glupia itd.. kiedy skonczyla pani sedzia pyta, czy sa
                                  pytania do swiadka. na co pozwany: tak, ile jest 6 razy 7. (chcac chyba
                                  dowiesc ze swiadek jest glupia). i w tym miejscu taki agresywny amerykanski
                                  adwokat wstalby z wrzaskiem: sprzeciw! (jak to sie nieraz przeciez widzi to
                                  sie wie), a w jego braku biedna swiadek sie meczyla i cos tam wydukala na
                                  dodatek zle.
                                  • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:42
                                    no to pozwana faktycznie byla glupia, nawet nie dlatego, ze nie wiedziala ile
                                    jest 6 razy 7, ale dlatgo, ze nie zatrudnila agresywnego (niekoniecznie
                                    amerykanskiego) adwokata.
                                    • aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:44
                                      swiadkowie na ogol wystepuja bez adwokatow ;p
                                      • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:47
                                        sorki, pomylilem swiadka z pozwanym. ;)))
                                        • aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:47
                                          aha a zauwazyles z jaka delikatnoscia nie zwrocilam Ci na to uwagi? ;)
                                          • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:49
                                            twoja dyplomacja zaprowadzi cie na szczyty (o ile juz tam nie jestes). ;)))
                                            • aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:51
                                              a nene wspinam sie dopiero po trupach przypadkowych przechodniow co sie
                                              ukladaja w ksztalt szczebelkow drabiny ;)
                                              • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 13:54
                                                czyli dobre rady pana machiavellego nie sa ci obce?
                                                • aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 13:57
                                                  a nene srodki swiece w wolnych chwilach, tym chetniej im bardziej sa zlote ;)
                                                  • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 14:06
                                                    aaaaa, zlote? coz kiedy przemawia zloto, elokwencja jest bezsilna ...
                                                  • aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 14:08
                                                    złota (nomen omen) myśl złotymi (hyyh noco?) głoskami ryta.
                                                  • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 14:13
                                                    juz widze ten blask pozadania w twoich oczach, na widok zlota, oczywiscie...
                                                    :)))
                                                  • aniela_ Re: ws adwokata 17.05.03, 14:16
                                                    aha tak jak posel co jest kobieta ma kurwiki a kaczor co jest donaldem ma
                                                    dolary. w tych oczach.
                                                    ps. ponoc kazik zyje powyzej minimum socjalnego. kury cwierkaja o tym.
                                                  • Gość: gitman Re: ws adwokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 14:22
                                                    'w koncu pani posel nic tak bardzo zbereznego nei powiedziala' mowi pan
                                                    przewodniczacy, a jemu mozna chyba wierzyc. :)))
                                                    ps czy to ten kazik co (nie) dostal 100 milionow?
              • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 12:42
                schowales sie za wydmę? Panie jakies o Ciebie wypytuja a ja piersi nadstawiac
                nie bede ;)
                • miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 16:31
                  Gitman juz kampanie przedwyborcza zaczal. Przedsiebiorczy , widze jest.
                  • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:11
                    znaczy nie jestem w temacie zupelnie. mimo ze przywyklam do wlasnej
                    niemerytorycznosci ciekawa jestem co to za kampania?
                    • miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:31
                      Na razie przymiarki. Gitman znalazl w sobie wiekszosc cech predystynujacych go
                      do bycia poslem, a docelowo premierem, a nawet prezydentem.
                      • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:32
                        aha a ja bylam o inm tak dobrego zdania :(
                        • miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:44
                          Podejdz do tego praktycznie. Wprawdzie zdanie Ci sie o nim pogorszy, ale pomysl
                          jakie korzysci w przyszlosci miec bedziesz, bedac przyjaciolka waznej figury.
                          • aniela_ Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:48
                            e tam w korzysciach cenie ciaglosc a nie kadencyjnosc :)
                            • miltonia Re: specjalnej troski 17.05.03, 17:53
                              Jesli wlasciwie wykorzystasz kadencyjnosc, to mozesz potrm miec ciaglosc w
                              korzyscich.
                              • gitman Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:11
                                miltonio, czy ja dobrze widze, ty mi latki przyszywasz!
                                ;)))
                                • miltonia Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:16
                                  Gdziez tam, kampanie Ci szykuje nowoczesna. Taka, ze nie tylko na piedestal Cie
                                  stawiam, ale i ludzkie oblicze ujawniam.
                                  • gitman Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:22
                                    ale ja nie startuje w zadnych wyborach, nie chce sie taplac w blocie, jesli
                                    juz bede musial krasc, to wole zrobic to uczciwie. ;)))
                                    • miltonia Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:30
                                      Nigdy nie mow nigdy. Z wiekiem sie madrzeje. I lepiej krasc legalnie niz
                                      uczciwie.
                                      • gitman Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:35
                                        miltonia napisała:

> Nigdy nie mow nigdy. Z wiekiem sie madrzeje.

fajnie, to znaczy ze z kazdym rokiem bede coraz madrzejszy!

I lepiej krasc legalnie niz
                                        > uczciwie.

musze to sobie zanotowac do kajecika. to bardzo trafne spostrzezenie.
                                        • miltonia Re: specjalnej troski 18.05.03, 15:44
                                          gitman napisał:

>> fajnie, to znaczy ze z kazdym rokiem bede coraz madrzejszy!

Pod warunkiem, ze sie uczysz na bledach.

> musze to sobie zanotowac do kajecika. to bardzo trafne spostrzezenie.

Ale prawa autoeskie sobie zacham.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka