Dodaj do ulubionych

'smiech to zdrowe"

IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.04.07, 22:11
uwazaja niektorzy, lecz nie cenzorka z forum kobieta:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61627128
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61630252
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61628231
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61628493
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61628368
pytanie mam w zwiazku z tym jedno: czy to tylko objaw braku poczucia humoru,
czy osobisty uraz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61630815
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 30.04.07, 22:28
      raczej spamowanie - ktore wszedzie jest kasowane
      śmiech to zdrowie, ale nie wielowatkowe monologi jednego nicka
      • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.04.07, 22:35
        cos Ci sie pomylilo: w zalinkowanych watkach znajduja DIALOGI, wiecej niz
        jednego nicka. Oczywiscie za wyjatkiem ostatniego: tam jest tylko jeden post:)
        • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 30.04.07, 22:38
          jesli zaklada watki zwiazane z tematyka forum to nie ma sprawy
          wiesz.. bylam bywalczynia f k i bylam kasowana po kilka razy dziennie, moi
          znajomi tez.. jak sprawiedliwosc i zasady, to sprawiedliwosc.. skoro ja sie
          musialam "dostosowac" do sytuacji to inni tez musza, nie ma przebacz hehe
          • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.04.07, 22:41
            tja... to sie nazywa sprawiedliwosc: skoro mnie ukradziono krowe, to niech
            sasiadowi ukrana dwie:P
    • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.04.07, 22:33
      a zeby bylo jeszcze ciekawiej, watki o potworskim juz kohol nie przeszkadzaja:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61632251
      pewno zbyt malo peronalne:P
      • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 30.04.07, 22:36
        mysle, ze i ten wyleci i nie zapominaj, ze oprocz koholki sa rowniez inne osoby
        uprawnione do kasowania.
        a potworski zawsze moze zalozyc forum prywatne i tam uprawiac swoja tworczosc i
        moze byc otoczony wianuszkiem, wiankiem...ba calym wianem fanek :>
        • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.04.07, 22:47
          bardzo mozliwe, ze wyleci teraz... bo zwrocono uwage na tendencyjna polityke
          kohol.

ze oprocz koholki sa rowniez inne osoby
          >
          > uprawnione do kasowania.

tja... a zdanie, ze to kohol jest cenzorem "kobiety" to tylko dekroacja:P

> moze byc otoczony wianuszkiem, wiankiem...ba calym wianem fanek :>

i juz wiadmo o co chodzi tobie: zawisc. widac latwo o nia osobom pozbawionym
          poczucia humoru...
          • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 09:11
            poczytaj, a bedziesz wiedziala kto oprocz glownego admina ma prawo kasowac
            zadna zawisc, nie ja wywalalam te watki, ale jesli juz mam byc szczera, to dla
            mnie osobiscie byly żałosne, widocznie mam inne poczucie humoru :>
            • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 10:48
              wiem kto ma prawo kasowac, ale admini prawie nigdy nie wyreczjac aesa w
              wycinaniu na danym forum - bo do tego wlasnie ich powoluja, by sami nie musieli
              sie fatygowac. jesli ktos inny ja w tym wypadku wyreczyl, to ja nie moge o tym
              wiedziec (bo skad?). jesli ty wiesz - to trzeba pisac jasno, skad, kto i
              dlaczego.

widocznie masz inne poczucie humoru niz nie tylko ja. watki potworskiego nie
              tylko sa zabawne, ale i nikomu nie wadza, nikogo nie obrazaja. a watkow
              prawdziwie glupich i zalosnych wcale na kobiecie nie trzeba dlugo szukac.
              • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 11:38
                ok, wiec musisz zrozumiec argumentacje administracji. podam na przykladzie
                naszych watkow, tylko nie zarzucaj mi juz zawisci, bo ja od dluzszego czasu
                olewam forum i forumowe przepychanki, wiec jest mi wszystko jedno co wisi na f
                a co nie.
                ale nasze watki tez nikomu teoretycznie nie przeszkadzaly, byly fajne, nie
                obrazaly, dobrze sie bawilismy. administracja argumentowala ich wycinanie tym,
                ze forumowize majacy problem czy chcacy prowadzic 'normalna dyskusje' nie maja
                szans, bo tworzy sie klika. watki o ktorych piszesz wisialy wczoraj na samej
                gorze - 5 czy 6 naraz.. osoba, ktora zalozyla normalny, problemowy watek byla
                spychana na sam dol.. i tego administracja chce uniknac.
                nie ma sie co stawiac, bo i tak sie nie wygra, jest regulamin, jest netykieta,
                sa tez pewnie jakies osobiste uprzedzenia i tyle.
                serio radze zalozyc wlasne forum i sie nim bawic dopoki sie nie znudzi..bo
                wszystko sie po jakims czasie nudz. to tyle :)
                • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 12:00
                  widze, ze przemawia przez ciebie uraza i zawisc: "skoro mnie wycieto, to i jemu
                  trzeba", bez wzgledu na to, jak glupie jest twoje tlumaczenie biorac pod uwage,
                  ze 5 czy 6 watkow na topie to zadne problem przy kilkdziesieciu watkach na 1
                  stronie i to co nadal wisi na kobiecie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61649504
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61641645
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61641660
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61641356
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61636633
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61634545
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61640363
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61639799
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61639810
                  poza tym normalne dyskusje nie wykluczaja poczucia humoru... no chyba, ze ktos
                  ma nienormalna definicje slowa "normalny".

ps.
                  nie gram, wiec nie moge wygrac czy przegrac. wyrazam swoja opinie. o
                  tych "osobistych uprzedzeniach" - to chyba jedyny prawdziwy powod jaki udalo Ci
                  sie podac:)
                  • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 12:21
                    Gość portalu: m.m napisał(a):

> widze, ze przemawia przez ciebie uraza i zawisc

proponuje wizyte u okulisty :>
                    slabo widzisz skoro pisze jak jest, a dopatrujesz sie ukrytych intencji.
                    no nic, bez odbioru
                    • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 12:30
                      "ale nasze watki tez nikomu teoretycznie nie przeszkadzaly, byly fajne, nie
                      obrazaly, dobrze sie bawilismy. administracja argumentowala ich wycinanie tym,
                      ze forumowize majacy problem czy chcacy prowadzic 'normalna dyskusje' nie maja
                      szans, bo tworzy sie klika. watki o ktorych piszesz wisialy wczoraj na samej
                      gorze - 5 czy 6 naraz.. osoba, ktora zalozyla normalny, problemowy watek byla
                      spychana na sam dol.. i tego administracja chce uniknac."

moje wnioski biora sie z tekstu powyzej. napisalas sama, ze administracja
                      wyciela wam fajne watki, na ktorych sie dobrze bawiliscie. a nastepnie zdajesz
                      sie reprezentowac stanowisko administracji, kiedy ta wycina kilka fajnych
                      watkow, na ktorych ktos inny dobrze sie bawi. jak stanowisko "skoro ja nie moge
                      to ty tez nie" nazwac inaczej niz zawiscia? przeciez nie napisalas, ze te wasze
                      watki byly do d... i lamaly regulamin:)
                      • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 12:33
                        a tu jeszcze jeden "normalny, problemowy watek" ktory sie nie mogl przebic
                        przez te 5 czy 6 watkow potworskiego:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=61635725
                        hehe:)
              • bartoszcze Re: 'smiech to zdrowe" 02.05.07, 00:01

> wiem kto ma prawo kasowac, ale admini prawie nigdy nie wyreczjac aesa w
                > wycinaniu na danym forum - bo do tego wlasnie ich powoluja, by sami nie
                > musieli sie fatygowac.

ale przecież wiesz, że posty potraktowane koszem często bywają usuwane przez NKA
                dlatego, że to oni obsługują kosz
                bez względu na to, z jakiego forum post pochodzi
                analogicznie przy zgłoszeniach mailowych do forum@agora.pl
                • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 00:15
                  no wiem. wiem tez, ze posty zglaszane koszem czy mailem nie znikaja
                  automatycznie, wiem ze pojedyncze zgloszenia sa czesto ignorowane oraz to, ze
                  nikt z adminow zawodowych nie ma powodu czepiac sie potworskiego akurat. na
                  dowod chetnie przeprowadze eksperyment i klikne koszem na kilkanascie watkow,
                  ktorych przestepczosc jest wieksza czy podobna do ukaranych watkow.
                  • browanx Re: 'smiech to zdrowe" 02.05.07, 00:31
                    niektóre są ignorowane, w zależności kto i co klika.
                    • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 00:38
                      > niektóre są ignorowane, w zależności kto i co klika.

oddany wazeliniarz jak widac nie zawsze jest dyskretnym i chetnie opowiada, za
                      jakie uslugi robi adminom dobrze:)
                      • browanx Re: 'smiech to zdrowe" 02.05.07, 00:43
                        idź już spać, cienizno i nie marudź.
                        • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 00:50
                          nie boj zaby. to nie twoje "ciete riposty" spedzaja mi sen z oczu:)
                  • bartoszcze Re: 'smiech to zdrowe" 02.05.07, 00:54

> no wiem. wiem tez, ze posty zglaszane koszem czy mailem nie znikaja
                    > automatycznie, wiem ze pojedyncze zgloszenia sa czesto ignorowane oraz to, ze
                    > nikt z adminow zawodowych nie ma powodu czepiac sie potworskiego akurat. na
                    > dowod chetnie przeprowadze eksperyment i klikne koszem na kilkanascie watkow,
                    > ktorych przestepczosc jest wieksza czy podobna do ukaranych watkow.

zrób to z paru kompów lub z paroma znajomymi, bo - jak wiesz - pojedyncze kliki
                    są często ignorowane:)
                    • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 00:59
                      bo - jak wiesz - pojedyncze kliki
                      > są często ignorowane:)

no wlasnie wiem, a z tego co czytam na Kobiecie to wydaje sie, ze watki
                      potworskiego ciesza sie duza popularnoscia (oczywiscie za wyjatkiem kohol, a
                      watpie by ta klikala w kosz:)))
    • browanx Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 15:02
      na Ośle powinien być, ten cały wątas mesji lub na FoM.

Najważniejszy jest przecież jej humor:)
      • mateuszwierzbicki Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 15:06
        oj Łondka, co z Ciebie wyrosło ;)
        • browanx Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 15:10
          browanx?;))
          • mateuszwierzbicki Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 15:17
            to tak się sprawy mają, że Łondka to Ty Browanx? ;)
            • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 16:59
              dla nikogo nie jest tajmnica, ze browanx to tylko maly wazeliniarz i nic z
              niego raczej nigdy juz nie wyrosnie. jak to sie mowi:" wyzej d... nie
              podskoczy" co w wypadku wazeliniarzy sprawdza sie najczesciej:)
              • browanx 'smiech to zdrowe" zależy dla kogo:) 01.05.07, 21:57
                dla nikogo nie jest tajemnicą, że mesja (znaczy asia) wygnana z ... ma problemy.
                Więc lekarz kazał przytakiwać:)
                • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" zależy dla kogo:) IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 22:09
                  a wpis powyzej to jeszcze jeden przyklad, ze bez wzgledu na to jak sie by nie
                  napial to i tak nie podskoczy...
                  taki to juz smutny los wazeliniarzy - z wiecznie brazowym nosem:(
                  • browanx Re: 'smiech to zdrowe" zależy dla kogo:) 01.05.07, 22:23
                    Pozdrawiam:)
                    • Gość: m.m Re: 'smiech to zdrowe" zależy dla kogo:) IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.05.07, 23:09
                      browanx nie musisz sie, az tak dosadnie przedstawiac. i tak czuc od ciebie na
                      odleglosc:P
                      • browanx Re: 'smiech to zdrowe" zależy dla kogo:) 01.05.07, 23:40
                        pocieszaj się.
                        wiedziałem zawsze że chore i samotne są najlepsze:P
                        • browanx ps:) 01.05.07, 23:51
                          tylko zapomniałem, że takie wynalazki mesyjne to podnieca.
                          mielicjant i jak już... nie pytam czy doszedłeś tylko czy doszłaś:))
                          • Gość: m.m Re: ps:) IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 00:07
                            biedny browanx, chyba sie zdenerwowal: dwa posty, 3 usmieszki i ani jednego
                            zartu.
                            no bo to, ze browanx lubi chore, samotne i dlatego nigdzie nie doszedl/a to
                            raczej smutne jest:(
                            • browanx biedny 02.05.07, 08:19
                              biedny, szkoda tylko że to ty.
                              • Gość: m.m Re: biedny IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 08:37
                                oj browanx, co kolwiek bierzesz to ci szkodzi. przeciez sam o sobie pisales:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=61633882&a=61684090
                                • browanx Re: biedny 02.05.07, 08:39
                                  ja dla ciebie mam tylko milicyjna palke:P
                                  znaczy lodzik:))
                                  • Gość: m.m Re: biedny IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 08:42
                                    no coz, mozna ci sie bylo spodziewac, ze wazeliniarzowi palka tylko z jednym
                                    sie skojarzy... a nene: na pieszczoty trzeba zasluzyc:)
                                    • browanx Re: biedny 02.05.07, 08:49

> no coz, mozna ci sie bylo spodziewac, ze wazeliniarzowi palka tylko z jednym
                                      > sie skojarzy... a nene: na pieszczoty trzeba zasluzyc:)

spróbuj jeszcze raz, napisz głośno i wyraźnie:)
                                      • Gość: m.m Re: biedny IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 08:58
                                        > spróbuj jeszcze raz, napisz głośno i wyraźnie:)

przepraszam jesli nie uwgledniam twoich specjalnych potrzeb, ale licze, ze
                                        wiekszosc zagladajacych to ludzi to osoby normalne:P
        • vandikia Re: 'smiech to zdrowe" 01.05.07, 18:37
          mateuszwierzbicki napisał:

> oj Łondka, co z Ciebie wyrosło ;)

jak to co???? Wujek Samo Zło :PPP
    • browanx zapomniałem 02.05.07, 00:47
      jara się to, na każdą odpowiedź.
      No cóż samotność:((
      • Gość: m.m Re: zapomniałem IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 00:51
        nie martw sie browanx. moze jakis zablakany admin cie do serca przytuli?
        • browanx Re: zapomniałem 02.05.07, 08:26
          wystarczy, że ty mnie już przytuliłaś (takiej wrednej piersi(serca) nie życzę
          nikomu)

strzeżcie się przed mesją, asią, m.m i innym badziewiem.
          • Gość: m.m Re: zapomniałem IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 08:35
            ja dla ciebie mam tylko milicyjna palke:P
            • jureek Re: zapomniałem 02.05.07, 09:48

> ja dla ciebie mam tylko milicyjna palke:P

:)))
              J.
    • silny Potworski jest naprawde dobry! 02.05.07, 11:15
      Nie wiedzialem, ze ktos tak dobry jest na forum kobieta.

Przeczytalem wszystkie jego posty!
      • Gość: m.m Re: Potworski jest naprawde dobry! IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.05.07, 11:58
        i pewno dlatego kohol go tak tepi! widzi w nim zagrozenie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka