Dodaj do ulubionych

"okrągłe" posty

09.06.03, 13:11
Czy jest możliwość sprawdzenia kto zrobił dajmy na to 1 000 posta na forum
prywatnym? Wiem bowiem, że w takich momentach może być duże zagęszczenie
postów...
Obserwuj wątek
    • tebe Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:15
      Jest taka możliwość, ale to przeważnie się da zobaczyć obserwując licznik.
      • and77 Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:41
        tebe napisał:

> Jest taka możliwość,
        Jak coś to zgłaszać się do Ciebie?

> ale to przeważnie się da zobaczyć obserwując licznik.
        Tak, ale w takich momentach dużo osób chce mieć ten zaszczyt a licznik
        przeskakuje z lekkim opóźnieniem (u mnie przynajmniej).
        • tebe Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:42
          Najlepiej od razu konkretnie napisać. Jak się będzie dało, to podamy.
          • and77 Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:56
            dobrze, dzięki
          • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:00
            tebe napisał:

> Najlepiej od razu konkretnie napisać. Jak się będzie dało, to podamy.

Jestem konkretny, potrzebuję numerki na sobotę - Toto Lotek mam nadzieję że
            się da :-))
            • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:09
              Dac sie da, tylko zebys potem reklamacji nie zglaszal.
              • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:12
                miltonia napisała:

> Dac sie da, tylko zebys potem reklamacji nie zglaszal.

sądzisz że mogą być nie te ? eee nie wierze G.W wszędzie ma swoich ludzi ..
                • aniela_ Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:15
                  aha ma swoich ludzi w maszynie losującej. (ps czy ta maszyna nie jest w
                  polsacie, ktory to polsat skadinad powiazany niejasno z gazeta jest, w czasie
                  przyjanmniej przyszlym?)
                  • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:19
                    Aniela tak tak to jest ten właściwy koniec, właściwej nitki
                    • bbkk Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:32
                      To ja tez chcę te numerki! W końcu to jest publiczne forum! Mi też się coś
                      należy!
                      • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:37
                        Gdyby Tebe mial swoich ludzi w tej maszynie, to by go z nami dawno tutaj nie
                        bylo. Chyba nie do tych drzwi, co trzeba pukamy.
                        • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 17:52
                          miltonia napisała:

> Gdyby Tebe mial swoich ludzi w tej maszynie, to by go z nami dawno tutaj nie
                          > bylo. Chyba nie do tych drzwi, co trzeba pukamy.

Ach Miltoniu... Tebe jest tylko dlatego z nami ze kocha portal Gazeta :)
                          • Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 17:54
                            aha. do konca go umilowal
                            • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 17:57
                              Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha. do konca go umilowal

można odwrocic pytanie :-) może koniec go umiłował ?
                              • Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 18:00
                                fuj
                                • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:09

> fuj

Anielo co z Toba, nieletnia czy co ?
                                  • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:14
                                    Theseusie, znowu wloczyles sie po Erotice i to po jej manowcach!!!!! Poczekaj,
                                    poczekaj doniose gdzie trzeba i za kare bedziesz przez miesiac ogladal
                                    telewizje TRWAM.
                                    • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:16
                                      Miltoniu to tak mam od wczoraj :-)
                                      • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:28
                                        A skad taka przemiana?
                                        • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:31
                                          miltonia napisała:

> A skad taka przemiana?

pewnie mialem cos kawie, widzisz obcokrajowcom nie mozna wierzyc tak do konca
                                          • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:41
                                            Kawe to Ty rozlales, wiec nawet jesli w niej cos miales, to i tak splynelo.
                                            Nastepny, co sie od odpowiedzi wykreca.
                                            • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:47
                                              i to był błąd z tą kawą, nastepnym razem bedzie tylko zimne piwo ...
                                              • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:50
                                                To z tego bladzenia ta przemiana?
                                                • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:57
                                                  miltonia napisała:

> To z tego bladzenia ta przemiana?

a moze nie
                                                  • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:09
                                                    To tak z niczego?
                                                  • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:16
                                                    miltonia napisała:

> To tak z niczego?

Myśle że to bedzie wymagać dłuższej dyskusji a nie chce Cie zanudzać
                                                  • miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:18
                                                    To nie zanudzaj, tylko wal w prostych zolnierskich slowach.
                                                  • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:35
                                                    miltonia napisała:

> To nie zanudzaj, tylko wal w prostych zolnierskich slowach.

tak tylko mam problem :-) zaschło mi w gardle, poczekaj musze wpaść na napoje
                                                    może coś akurat smacznego serwują ... wrócę :-)
                                                  • Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 21:33
                                                    klamal. nie wrocil. typowe
                                                  • theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 22:26

> klamal. nie wrocil. typowe

oj Anielo :( ja jestem czekam ...wiec dlaczego zaraz kłamstwa
                                                  • Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:08
                                                    aha i masz wytlumaczenie na kazda okolicznosc? no typowe
                                                  • theseus Re: 'okrągłe' posty 10.06.03, 01:09

> aha i masz wytlumaczenie na kazda okolicznosc? no typowe

widzisz Anielu to dobrze byc typowym egzemplarzem zawsze latwiej cos na
                                                    siebie dostac
                                                  • theseus Re: 'okrągłe' posty 10.06.03, 06:41
                                                    np. alka-prim :( i wcale nie mam na mysli jachtu...choć bryza morska jest
                                                    wskazana zgodnie z receptą...
                                                    republika.pl/barrth/galeria/alkaprim.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka