and77 09.06.03, 13:11 Czy jest możliwość sprawdzenia kto zrobił dajmy na to 1 000 posta na forum prywatnym? Wiem bowiem, że w takich momentach może być duże zagęszczenie postów... Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:15 Jest taka możliwość, ale to przeważnie się da zobaczyć obserwując licznik. Link Zgłoś
and77 Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:41 tebe napisał: > Jest taka możliwość, Jak coś to zgłaszać się do Ciebie? > ale to przeważnie się da zobaczyć obserwując licznik. Tak, ale w takich momentach dużo osób chce mieć ten zaszczyt a licznik przeskakuje z lekkim opóźnieniem (u mnie przynajmniej). Link Zgłoś
tebe Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 13:42 Najlepiej od razu konkretnie napisać. Jak się będzie dało, to podamy. Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:00 tebe napisał: > Najlepiej od razu konkretnie napisać. Jak się będzie dało, to podamy. Jestem konkretny, potrzebuję numerki na sobotę - Toto Lotek mam nadzieję że się da :-)) Link Zgłoś
miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:09 Dac sie da, tylko zebys potem reklamacji nie zglaszal. Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:12 miltonia napisała: > Dac sie da, tylko zebys potem reklamacji nie zglaszal. sądzisz że mogą być nie te ? eee nie wierze G.W wszędzie ma swoich ludzi .. Link Zgłoś
aniela_ Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:15 aha ma swoich ludzi w maszynie losującej. (ps czy ta maszyna nie jest w polsacie, ktory to polsat skadinad powiazany niejasno z gazeta jest, w czasie przyjanmniej przyszlym?) Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:19 Aniela tak tak to jest ten właściwy koniec, właściwej nitki Link Zgłoś
bbkk Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:32 To ja tez chcę te numerki! W końcu to jest publiczne forum! Mi też się coś należy! Link Zgłoś
miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 14:37 Gdyby Tebe mial swoich ludzi w tej maszynie, to by go z nami dawno tutaj nie bylo. Chyba nie do tych drzwi, co trzeba pukamy. Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 17:52 miltonia napisała: > Gdyby Tebe mial swoich ludzi w tej maszynie, to by go z nami dawno tutaj nie > bylo. Chyba nie do tych drzwi, co trzeba pukamy. Ach Miltoniu... Tebe jest tylko dlatego z nami ze kocha portal Gazeta :) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 17:54 aha. do konca go umilowal Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 17:57 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha. do konca go umilowal można odwrocic pytanie :-) może koniec go umiłował ? Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:09 Gość portalu: aniela napisał(a): > fuj Anielo co z Toba, nieletnia czy co ? Link Zgłoś
miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:14 Theseusie, znowu wloczyles sie po Erotice i to po jej manowcach!!!!! Poczekaj, poczekaj doniose gdzie trzeba i za kare bedziesz przez miesiac ogladal telewizje TRWAM. Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:31 miltonia napisała: > A skad taka przemiana? pewnie mialem cos kawie, widzisz obcokrajowcom nie mozna wierzyc tak do konca Link Zgłoś
miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:41 Kawe to Ty rozlales, wiec nawet jesli w niej cos miales, to i tak splynelo. Nastepny, co sie od odpowiedzi wykreca. Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:47 i to był błąd z tą kawą, nastepnym razem bedzie tylko zimne piwo ... Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 18:57 miltonia napisała: > To z tego bladzenia ta przemiana? a moze nie Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:16 miltonia napisała: > To tak z niczego? Myśle że to bedzie wymagać dłuższej dyskusji a nie chce Cie zanudzać Link Zgłoś
miltonia Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:18 To nie zanudzaj, tylko wal w prostych zolnierskich slowach. Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 19:35 miltonia napisała: > To nie zanudzaj, tylko wal w prostych zolnierskich slowach. tak tylko mam problem :-) zaschło mi w gardle, poczekaj musze wpaść na napoje może coś akurat smacznego serwują ... wrócę :-) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 21:33 klamal. nie wrocil. typowe Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 09.06.03, 22:26 Gość portalu: aniela napisał(a): > klamal. nie wrocil. typowe oj Anielo :( ja jestem czekam ...wiec dlaczego zaraz kłamstwa Link Zgłoś
Gość: aniela Re: 'okrągłe' posty IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:08 aha i masz wytlumaczenie na kazda okolicznosc? no typowe Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 10.06.03, 01:09 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha i masz wytlumaczenie na kazda okolicznosc? no typowe widzisz Anielu to dobrze byc typowym egzemplarzem zawsze latwiej cos na siebie dostac Link Zgłoś
theseus Re: 'okrągłe' posty 10.06.03, 06:41 np. alka-prim :( i wcale nie mam na mysli jachtu...choć bryza morska jest wskazana zgodnie z receptą... republika.pl/barrth/galeria/alkaprim.html Link Zgłoś