metalwrona 06.08.07, 18:22 Nie wiem po co ktoś wziął się za "ulepszanie". Trzeba było zostawić w spokoju... Możecie to przywrócić? Kto jest jeszcze za przywróceniem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
moroux Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 18:23 Albo czegoś, co będzie ze starego forum wyrastało. A nie... Link Zgłoś
Gość: filip Re: Chcemy starego forum!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 18:24 wszyscy - prócz tfórców :))) Link Zgłoś
modalverb Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 18:29 podpisuje sie Chce starego forum!!!!!!!!!!!!1 Link Zgłoś
roseanne Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 18:30 uklad nowej glownej strony forum jest PASKUDNY I NIECZYTELNY wszystko sie zlewa wszystko blade i niewyrazne co to wogole ma byc?!!!!! Link Zgłoś
legwan4 Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 18:35 metalwrona napisała: > Nie wiem po co ktoś wziął się za "ulepszanie". Trzeba było zostawić > w spokoju... Możecie to przywrócić? > Kto jest jeszcze za przywróceniem? JESTEM ZA.Nowe jest OHYDNE!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link Zgłoś
markus.kembi Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 18:39 Popieram pomysł, ale to nic nie da. Już kilkanaście miesięcy temu przewidziałem tę zmianę i pisałem, że Agora nie liczy się zupełnie ze zdaniem internautów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=50610155&a=50649625 Link Zgłoś
bluetab70 Nic nie działa! a to co działa jest do du....... 06.08.07, 18:50 ....żej poprawki!!! gdzie są ulubione fora? Wyszukiwarka nie działa za Chiny nie można znaleźć for w ustawieniach mozna sobie grzebać do bólu, i tak nic się nie zmienia pasek po prawej zajmuje 2/5 ekranu! zróbcie z tym porządek, albo - jeszcze lepiej- przywróćcie stare forum Link Zgłoś
lenkaaa Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 19:18 Ja też jestem za powrotem do poprzedniego wyglądu forum !!!! To jest nieczytelne i nieprzejrzyste, za małe litery, szaro-bure zlewające sie kolory !!! Nie będę powtarzać innych zastrzeżeń, bo w innych wątkach ich pełno powymieniano !!! To nowe forum jest BEZNADZIEJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
ciemnogrodzianka Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 20:22 Jak najbardziej stare forum. Tam gdzie najwazniejszy jest _tekst_ tam nie ma co dodawac na sile przeszkadzajacych udziwnien. A niektorzy uzywaja przewaznie starej mozilli (Mozilla 1.3.1 Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.3.1) Gecko/20030425) pod ktora nic nie widac na nowym forum. Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Chcemy starego forum!!! IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 06.08.07, 22:46 UP !!!! Link Zgłoś
hm` Re: Chcemy starego forum!!! 06.08.07, 22:53 Tez chce starego forum ech rzadko wchodzilem na fotoforum bo bylo delikatnie mowiac nieczytelne no to wzieli z tego przyklad i wpierniczyli to na cale forum. Dajcie nazwisko tego projektanta... pozdr. hm` Link Zgłoś
metalwrona Re: Chcemy starego forum!!! 07.08.07, 10:36 DLACZEGO nikt się nie liczy z nakmi?!?! W ustawieniach nie ma starego szablonu! No eeej! Link Zgłoś
sloneczniczek4 ja chcę!!! 07.08.07, 10:38 ja tez chcę starego forum! jesli nie wróci bedę prawdopodobnie musiala zamknąć moje forum i przeniesc na inny serwer. :( Link Zgłoś
Gość: w++ Re: Chcemy starego forum!!! IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.08.07, 18:05 Gorąco popieram, choć nadziei na cofnięcie zmian raczej nie mam żadnych. Jeszcze gdyby tylko chodziło o samą kolorystykę itp. to może sprawa gustu. Dla mnie osobiście za mdłe i jakieś takie przepraszam, infantylne. Ale najgorsze że zmniejszona jest funkcjonalność (dziwna nawigacja, brak dojścia do wyszukiwarki globalnej z forów) za cenę jakiś mało istotnych bajerów. Po za tym mając niezbyt nową przeglądarkę, widzę że część przerobionych elementów stron forum (np. listy wyboru) nie działają jak trzeba. Link Zgłoś