izawawa Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 07:00 Ano najwyraźniej padły. Mogę gazecie podziękować za miły początek dnia. Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 08:06 Pogoda sie popsula, FF padlo.... A moze to wina cyklistow;) Link Zgłoś
andzia311 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 09:07 Kiciorku nie przejmuj sie one juz tak maja:-) Moze czekajac zjesz jakas kanapke z polska kielabasa? pozdrowienia Andzia Link Zgłoś
andzia311 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 09:40 Na wszelki wypadek zagotuj ja bo nie wiadomo jak dlugo juz tam lezy. Jesli pokryta jest bialym nalotem to sie nie martw jest jeszcze zjadalna. nalezy najpierw dobrze umyc, potem wysuszyc najlepiej na sloncu, no ale u Ciebie z tym sloncem to chyba nie bardzo? Link Zgłoś
kicior99 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 09:44 jest pokryta czymś białym ale to chyba szron :) Masz rację, pada jak cholera, od Bristolu po Penzance :( Link Zgłoś
andzia311 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 09:48 No to zabierz sie za jakiego bloga bo strasznie lubie Twoje czytac. Chcialam nawet zaglosowac ale nie wiedzialam gdzie kliknac. Musisz mi wybaczyc bo blondynka jestem:-) Link Zgłoś
kicior99 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 09:49 w taki pasek pod artykułem. I co z tego że napisze jak zdjęć nie można wkleić... A jest o czym bo są nowe sensacje w sprawie Madeleine. Będzie na jutro. Link Zgłoś
andzia311 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 09:53 Ale w tyxm pasku nie wiedzialam co wpisac, no to pomyslalam ze wpisze tytul. Niestety nie wchodzi zadna literka. Nie mozna tego uproscic. Poprost klik albo przyznawac ilosc gwiazdek? Link Zgłoś
kicior99 Re: Znów padły fotofora? 26.09.07, 10:23 no właśnie liczbe gwiazdek trzeba wcisnąć. przyzwyczaisz się :) Pół nocy instalowałem to a na koncu siadł serwer więc tez nie wiem do końca czy to skuteczne Link Zgłoś