bielinskiadam 30.01.08, 17:16 Jak założyć własne forum na Gazeta.pl POMOCY!!!!!!!!!!!!! Z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: forum 30.01.08, 18:44 Jest link na głównej stronie forum forum.gazeta.pl/forum/0,79969,3826059.html?back=/forum/0,79969,3826059.html Link Zgłoś
jan-w Re: forum 30.01.08, 19:33 Nieprawda. Pod tym linkiem, wyświetla mi się: "Wejdź na swoje forum" ;-) Link Zgłoś
no_login Re: forum 30.01.08, 20:32 Bo masz już swoje forum (jeden nick= jedno forum). Kto nie ma jeszcze forum zobaczy: img135.imageshack.us/my.php?image=forumjr6.png Link Zgłoś
jan-w Re: forum 30.01.08, 22:11 Nie... Myślę że to dlatego że nie używam windows XP. Twój obrazek, wskazuje na to że ty używasz i stąd różnica w zawartości ekranu. ;-) Link Zgłoś
no_login Re: forum 31.01.08, 19:27 > Nie... Myślę że to dlatego że nie używam windows XP ROTFL Link Zgłoś
jan-w Re: forum 01.02.08, 12:02 Nie ma co się śmiać. Spróbowałem u kolegi który ma windows XP i pokazało się jeszcze coś innego. Dwie dziewczyny i napis: Załóz wizytówkę. Czy przyczyną może być to że kolego ma windowsa, nie do końca legalnego? ;-) Link Zgłoś
yoma Re: forum 01.02.08, 15:38 Nie, nie może natomiast przyczyną może być, że kolega jan-w się cokolwiek pogubił :) Link Zgłoś
jan-w Re: forum 01.02.08, 15:51 Dlaczego pogubił? Przeprowadziłem szczegółową analizę. No_login (win xp) klika na link i pojawia mu się "załóż forum". Ja klikam na ten sam link (windows 3.11) i pojawia mi się "wejdź na forum". Mój kolega klika (win XP), ale ma innego dostawcę internetu - pojawia mu się "załóż wizytówkę". To chyba wystarczający dowód na to że wyświetlają się różne rzeczy, zależnie od rodzaju windowsa, osoby klikającej i dostawcy internetu? Czy wpływ może mieć jescze jakiś inny czynnik? Pora doby? Trzeba to też sprawdzić. Link Zgłoś
no_login Re: forum 02.02.08, 12:49 No_loginowi gdy jest zalogowany i klika na podany link otwiera się strona zarządzania forum którego jest "właścicielem". Gdy no_login jest zalogowany na stworzoną na potrzeby testu pacynkę, nie posiadającą oczywiście własnego forum, to po kliknięciu na link otwiera mu się strona której screen wcześniej zamieścił. > To chyba wystarczający dowód na to że wyświetlają się różne rzeczy Tak to dwowód na to że wyświetlają się różne rzeczy w zależności od tego na co klikasz, czy jesteś zalogowany, czy jesteś właścicielem forum, ... Link Zgłoś
jan-w Re: forum 02.02.08, 14:14 Przetestuję przez tydzień i sprawdzę czy twoja hipoteza jest słuszna ;-) Link Zgłoś
no_login Re: forum 02.02.08, 20:16 Potrzebny Ci aż tydzień?????? P.S. Pewna dama zapytała A.Einsteina jaka jest różnica między chwilą a wiecznością... Link Zgłoś
jan-w Re: forum 02.02.08, 23:32 Aby uzyskać pewność, że to twoje przypuszczenia są przynajmniej częściowo uzasadnione, co najmniej tydzień. Zwróć uwagę, że moje hipotezy mają dużo silniejszą podbudowę teoretyczną i są logiczniej uzasadnione. Przez ten tydzień (może dwa), postaram się też wyjaśnić, skąd mógł się wziąć twój (jeśli tak wykażą testy) mylny wniosek. Zapraszam do równoległego testowania naszych hipotez. To często stosowana w nauce metoda, pozwalająca uniknąć zafałszowania wyników, przez przyjęte z góry założenie, o bezwzględnej słuszności własnej tezy. Zgodzisz się chyba, że każde z nas może się mylić? Link Zgłoś
no_login Re: forum 03.02.08, 00:48 > Zwróć uwagę, że moje hipotezy mają dużo silniejszą > podbudowę teoretyczną i są > logiczniej uzasadnione. I jeżeli fakty przeczą Twojej hipotezie, to tym gorzej dla faktów :-) > Przez ten tydzień (może dwa), postaram się też wyjaśnić, > skąd mógł się wziąć > twój (jeśli tak wykażą testy) mylny wniosek Czy mam przypuszczać że jeśli to Ty się mylisz, to nie będziesz starał się wyjaśnić? > Zapraszam do równoległego testowania naszych hipotez Zrobiłem to przed Twoim zaproszeniem. Myślę że jedna udana próba wystarczy. Żeby przeprowadzić drugą, musiałbym zakładać kolejne, niepotrzebne mi do niczego, konto. > Zgodzisz się chyba, że każde > z nas może się mylić? Z tym stwierdzeniem skłonny byłbym sie zgodzić, ale tylko wtedy gdybyś napisał "każdy" :-) Link Zgłoś
jan-w Powaga zabija ;-) 03.02.08, 09:24 Nick no_login nie określa płci. Nie stworzyłeś też nawet najprostszej (podającej np płeć) wizytówki. Nie miałem więc podstaw, aby ją określić. Co do reszty twoich uwag w ostatnim i poprzednich postach: 1. Powaga zabija. Powoli i w nieprzyjemny sposób. Więcej luzu! 2. Jeśli nie dostrzegasz żartu w treści, zwracaj chociaż uwagę na emotikony. :-) Link Zgłoś
no_login Re: Powaga zabija ;-) 03.02.08, 10:33 O w mordkę, wydawało mi się że zawsze używam rodzaju męskiego, np tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=75065350&a=75188923 > Co do reszty twoich uwag > 1. Powaga zabija -To prawda, zgadzam się z Tobą całkowicie i nie czuję potrzeby przeprowadzania eksperymentów > 2. Jeśli nie dostrzegasz żartu w treści, zwracaj chociaż uwagę na emotikony. :- - w poprzednim poście wstawiłem emota tylko dwa razy, na początku i na końcu Link Zgłoś
drzejms-buond Re: forum 05.02.08, 10:04 bielinskiadam napisał: > Jak założyć własne forum na Gazeta.pl POMOCY!!!!!!!!!!!!! > > > > Z góry dziękuje NIE RÓB TEGO!!! CZŁOWIECZE! UUUPAMIĘTAJ SIĘ! jeszcze nie jest za późno... przed tobą długa i ciężka droga dobijania się do serwera.. po co ci to? Link Zgłoś