jan-w Re: ??????? 19.02.08, 12:58 Czuję się zaszczycony. Zostałem klasykiem, cytowanym w sygnaturce :-) Link Zgłoś
eela Re: ??????? 19.02.08, 13:01 Jest na oślej ławce. Sprawy prywatne załatwia się mailem. Link Zgłoś
jan.kran Re: ??????? 19.02.08, 13:05 eela napisała: > Jest na oślej ławce. Sprawy prywatne załatwia się mailem ------> Elka , pogielo Cie ? Ja nie mam nic prywatnego z Markusem. On napisal bardzo sensowny post i chcialam go üpodbic i podyskutowac. Jezuuuu ale Wam sie pali ... reakcje histeryczno - paranoiczne. Caluje. Kran Link Zgłoś
ols Re: ??????? 19.02.08, 18:07 To, że na tym forum nie da się podbijać wątków nie oznacza, że trzeba zakładać kolejne na ten sam temat. Prosto. Link Zgłoś
markus.kembi Re: ??????? 19.02.08, 18:10 eela napisała: > Jest na oślej ławce. Sprawy prywatne załatwia się maile _______________________________________________ Od dnia 16 lutego nie mam już maila. A przynajmniej nie w portalu Gazeta.pl. Link Zgłoś
eela Re: ??????? 19.02.08, 21:21 Buuu, to jak będę do Ciebie pisać? Wstaw sobie nową pocztę w sygnaturkę. :-) A poważnie, po co te manifesty? Poczta gazetowa służy przede wszystkim do tego, żeby ludzie z forum mogli pisać. Nie wiem co chciałeś osiągnąć, pewnie jakieś powody miałeś, ale utrudniłeś życie głównie forumowiczom. Z radykalnymi decyzjami lepiej się zawsze przespać ze 2, 3 dni. Widziałam login markus.kampi (jakos tak podobnie, czy to Twoje)? Link Zgłoś