caroli_ne_86 22.07.08, 21:21 Jak długo trzeba czekać na odpowiedz od administracji forum?? Pozdrawiam:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia.pl Re: forum@agora.pl 22.07.08, 21:23 caroli_ne_86 napisała: > Jak długo trzeba czekać na odpowiedz od administracji forum?? > Pozdrawiam:) czesto do swietego nigdy nigdy. Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: forum@agora.pl 22.07.08, 21:29 iberia.pl napisała: > caroli_ne_86 napisała: > > > Jak długo trzeba czekać na odpowiedz od administracji forum?? > > Pozdrawiam:) > > czesto do swietego nigdy nigdy. Czyżby leceważyli ... forumowiczów??:) Ojojojjj to byłoby bardzo niegrzeczne z ICH strony:) Link Zgłoś
no_login Chyba jestem wyjątkiem :-) 22.07.08, 21:37 Na każdy mail dostałem odpowiedź. Albo mailem albo w postaci konkretnego działania. Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) 22.07.08, 21:41 Czy mozesz napisać jak długo oczekiwałeś?? Pierwszy raz wysłałam mailem pytanie do admin. Link Zgłoś
no_login Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) 22.07.08, 22:44 Nie pamiętam, ale chyba nie dłużej niż 24h, zdaje się że to był jakiś weekend. Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) 23.07.08, 17:04 no_login napisał: > Nie pamiętam, ale chyba nie dłużej > niż 24h, zdaje się że to był jakiś > weekend. Dziękuję:) Ja czekam od 21-go tego m-ca i ..cisza:) Link Zgłoś
mery Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) 23.07.08, 17:13 Nie dostaliśmy od ciebie zgłoszenia, przynajmniej z tego loginu, pod którym teraz piszesz na forum. Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) 23.07.08, 18:24 mery napisała: > Nie dostaliśmy od ciebie zgłoszenia, przynajmniej z tego loginu, pod którym > teraz piszesz na forum. Witam :) Ja nie mam poczty na 'gazecie" Wysłałam maila z poczty ,ktora mam na innym portalu ale w korespondencji podałam swój login 'caroli_ne_86, pod ktorym pisze na forum 'religia' :) I z pewnościa mojego maila otrzymaliście:) Pozdrawiam:) Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) 24.07.08, 22:53 mery napisała: > Nie dostaliśmy od ciebie zgłoszenia, przynajmniej z tego loginu, pod którym > teraz piszesz na forum. Po wysłaniu dziś rano ponownego maila dostalam odpowiedz:)Dziekuje Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: zyg_zyg_zyg Re: Chyba jestem wyjątkiem :-) IP: *.chello.pl 24.07.08, 20:39 Ostatnio czekałam na pewno nie dłużej niż 10 minut na skasowanie zgłoszonego przeze mnie posta :-) Link Zgłoś