drugie_wcielenie 24.09.08, 14:16 ..i generalnie chyba z poczta ( vide forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=973&w=85055285&v=2&s=0 ) co dziwne nikt nie kwapi sie, aby udzielic odpowiedzi ani na forum, ani na e-mail. Link Zgłoś Obserwuj wątek
siwa Re: problem na forum o poczcie.. 24.09.08, 15:07 Nie wiem jak jest z mailami zgłoszeniowymi Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: problem na forum o poczcie.. 24.09.08, 18:33 rzecz w tym, ze ja skupiam sie na braku odpowiedzi ze strony pomoc.poczta napisalem juz jakis czas temu na forum zapytanie. zero odpowiedzi. napisalem do pomoca@agora.pl, rowniez zero odpowiedzi. no to napisalem o tym tutaj. Link Zgłoś
drugie_wcielenie juz po sprawie. 24.09.08, 18:36 widze, ze niecale 10 min po tym, gdy tutaj wrzucilem watek ktos jednak odpowiedzial. Link Zgłoś
gerda11 Re: raczej nie jest po sprawie ...... 24.09.08, 23:50 drugie_wcielenie napisał: > widze, ze niecale 10 min po tym, gdy tutaj wrzucilem watek ktos jednak odpowied > zial. Odpisać to faktycznie ktoś odpisała , szkoda tylko że całkowicie nie na temat i jakimiś okrężnymi drogami które prowadzą do nikąd ""Nie wiem jak jest z mailami zgłoszeniowymi Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: raczej nie jest po sprawie ...... 25.09.08, 07:30 odpowiedz na moj e-mail rowniez nie byla odpowiedzia na moje pytanie, ale to w ogole jakis postep w stosunku do stanu poprzedniego. Link Zgłoś
gerda11 Re: raczono odpowiedzieć ale ? 25.09.08, 18:11 Nadal nic z tej odpowiedzi nie wynika bo jeśli nawet kiedyś w bliższej lub dalszej przyszłości te maile zostaną dostarczone to i tak bedzie to juz "woda po kisielu" Śmieszy mnie tylko fakt że najpierw trzeba wielkiej awanturay aby ktoś wreszcie coś konkretnego odpisał Problem znany od ponad miesiąca i tak nikt nawet palcem nie ruszył aby go naprawić Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: raczono odpowiedzieć ale ? 25.09.08, 18:26 gerda11 napisała: > Śmieszy mnie tylko fakt że najpierw trzeba wielkiej awanturay aby > ktoś wreszcie coś konkretnego odpisał czy aby napewno konkretnego ? ;) panstwo programisci wola pewnie w sapera przyciac. Link Zgłoś
gerda11 Re: raczono odpowiedzieć ale ? 25.09.08, 21:47 drugie_wcielenie napisał: > gerda11 napisała: > > > Śmieszy mnie tylko fakt że najpierw trzeba wielkiej awanturay aby > > ktoś wreszcie coś konkretnego odpisał > > czy aby napewno konkretnego ? ;) > panstwo programisci wola pewnie w sapera przyciac. Masz racje , zbyt konkretne to nie było ale jak na nich to napisano wiecej niż jedno słowo "Zgłoszone" A ciąć to oni lubią , często - gęsto , nawet bez ładu i składu Link Zgłoś
tymon99 Re: problem na forum o poczcie.. 26.09.08, 00:05 w takim wypadku trzeba zadbać, żeby w mailach pole reply-to zawierało prawidłowy string. Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: problem na forum o poczcie.. 26.09.08, 04:21 mnie bardziej interesowala obecnosc obrazkow w e-mail'ach, podczas gdy chyba ich tam nie powinno byc ( fotoforum.gazeta.pl/3,0,1481810,2,1.html ), a odpowiedz byla taka: podczas otwierania wiadomości, niektóre obrazy mogą nie zostać wyświetlone od razu. Gazeta.pl wyłącza obrazy, aby chronić użytkowników przed nieznanymi nadawcami, takimi jak spamerzy, którzy korzystają z obrazów i linków w celu sprawdzenia, czy adres na który wysyłają wiadomosć jest prawdziwy. Link Zgłoś