porfirio 20.01.02, 10:54 prosze o przesunięcie na 'oślą ławkę' watku "I chuj mi w dupę", założonego i zapełnianego przez Mario2, piszącego także jako wrewdny typ oraz kapuś z powołania. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wrew-dny_typ Re: znowu TOWARZYSKIE 20.01.02, 10:58 zareczam, ze nie jestem Mario, ani (tym bardziej) kauusiem z powolania !! Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: znowu TOWARZYSKIE 20.01.02, 10:59 i co znaczy polkretynku "zapelniany"??? Link Zgłoś
Gość: wrew Re: znowu TOWARZYSKIE - do maas IP: 10.0.4.* 21.01.02, 13:43 Jestem w stanie uprawdopododnić do granic pewności, że wrew-dny_typ i Mario2 są tą samą osobą. Nawiasem mówiąc, Mario2 doskonale wie, że "wrew" to treść mojego podpisu. Mimo to wielokrotnie i w agresywnych celach wykorzystał mój nick. Godzi to w moje dobra osobiste, o czym Mario2 też wie, ponieważ wprost napisałem to na forum towarzyskim. Link Zgłoś
Gość: samanta Re: znowu TOWARZYSKIE - do maas IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 17:54 Plose Pani!!!!! A mario sie pluje!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
men_ Re: znowu TOWARZYSKIE 21.01.02, 21:49 a może nowe forum tzw. kapowane ?:))) tylu tutaj tych wrednych typó, kapusiów z powołania etc. ? Link Zgłoś