baabett Re: Statystyki 10.01.09, 20:43 pmisiek_kosmaty napisała: > > zatrzymały się na 5.01. > > ja mam statystyki z 08.01 Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: Statystyki 11.01.09, 12:05 No tak, sobota, niedziela, a ja odpowiedzi wyczekuję... Dobrze, że poniedziałek już jutro, może coś się zmieni... PS. Dlaczego na tym forum moja sygnaturka wyświetla się w wersji "roboczej"? Link Zgłoś
jan-w Re: Statystyki 11.01.09, 13:19 pmisiek_kosmaty napisał(a): > PS. Dlaczego na tym forum moja sygnaturka wyświetla się w > wersji "roboczej"? > Ponieważ na tym forum nie jest włączony bbcode niezbędny do jej wyświetlenia w oczekiwanej przez ciebie postaci. Bbcode jest włączony na tych forach prywatnych których właściciele go włączyli, forach z grupy e-dziecko i niektórych innych. Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Zabawne 11.01.09, 12:06 Wątek też nie 'idzie' do góry. Zegar się tu zepsuł??? Link Zgłoś
jan-w Re: Zabawne 11.01.09, 13:21 pmisiek_kosmaty napisał(a): > > Wątek też nie 'idzie' do góry. Zegar się tu zepsuł??? > Nie. Na tym forum i o moderacji domyślne sortowanie jest w kolejności założenia wątku. Możesz to sobie doraźnie zmienić w nagłówku forum. Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: Zabawne 11.01.09, 14:44 Dzięki Ci baaardzo :) Ciekawe, jakie jeszcze tajemnice forum przede mną chowa ;) Link Zgłoś
siwa Re: Statystyki 12.01.09, 21:05 Poszło pytanie do techno. Zakładanie kolejnych wątków nie przyspieszy odpowiedzi. Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: Statystyki 12.01.09, 21:32 Kiedy ja już nie wiem, co może pomóc :( Dziękuję za... Link Zgłoś