Gość: poi IP: *.aster.pl 30.08.09, 10:35 img29.imageshack.us/img29/5290/olewajciesilesiusamonac.png Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: poi Re: nieznany blad IP: *.aster.pl 30.08.09, 22:15 wtedy watek (jednopostowy) wisial spokojnie. Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: nieznany blad 04.09.09, 13:11 Mnie się dzisiaj udało. Wygląda na to, że błąd wyskakuje jeśli się kliknie na posta w momencie, kiedy jest wątek przenoszony na inne forum. Tak przynajmniej było w moim przypadku – właśnie czytałam sobie wątek do Michnika z FoM (obecnie OŁ). Ogólnie, opcja informująca, że wątek przeniesiono działa, czyli to tylko taka chwilowa anomalia. Link Zgłoś
tylko.tu Re: nieznany blad 04.09.09, 15:08 na zalaczonym obrazku widac, ze watek jest na kraju, ale gdy go czytalem znajdowal sie na fom lub fof. odswiezylem, sprawdzilem i nadal byl tam gdziue go zastalem. zatem nie jestem do konca pewien czy to byl akurat ten przypadek. na pewno zbiezny jest rezultat. Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: nieznany blad 04.09.09, 16:09 Mój błąd miał podobne objawy. Strona z błędem wskazywała, że wątek znajduje on się na FoM, a w rzeczywistości był na Oślej Ławce. Link Zgłoś