nicanor 15.09.05, 17:56 Tu ja quarantina. Dokonałam liftingu na sobie samej. Wycięłam włosy z nosa oraz uszu, a także wymieniłam nick na młodszy. Zastanawiam się nad depilacją górnej wargi. Mario, jesteś za, czy wręcz naprzeciwko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.austin Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:00 Jak najbardziej naprzeciwko, zboku wręcz. Ale zawsze tak mam, gdy pojawia się ktoś młodszy i piekniejszy. Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:06 Zaczłam się rozkręcać w nowej postaci, kiedy zaatakowała mię sąsiadka głośnym pukiem do drzwi. Puknęłam ją w czoło i oto jezdem napowrót. Macie jakieś sposoby na upiedliwe sąsiadki? Nie mylić z sąsiadami. Odpowiedz Link
mary.austin Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:08 Mogłabyś się odrobinę skręcić? Masz paskudny nick, z czymś takim nie możesz być królową naszą. Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:11 Królową tera jest wadera. Nie zauważyłaś Mario? Ja jestem pionkiem albo poziomkiem, powtarzam się? Daj mi w mordę. Odpowiedz Link
wadera3 Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:14 nic nie wiem o królowaniu....ja tylko wodzę stado, na pokuszenie najchętniej Odpowiedz Link
mary.austin Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:18 Nicanor stosuje sie w mordę, przepraszam - doustnie czy dowcipnie? Jesteś farmaceutką? Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:22 Strasznie Ci się dowcip był wyostrzył pod mą nieobecność Maryjo. Ale mię to wcale nie śmieszy, ani nie bawi, ani tym bardziej nie martwi oraz nie wprowadza w stan niepokoju. Odpowiedz Link
mary.austin Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:27 Dowcip tak, lecz wzrok sie przytepił. Nie widzę dobrodziejstw tego liftingu. Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:30 Dobrodziejstwa mojego liftingu są wyczuwalne organoleptycznie oraz patologicznie. Odpowiedz Link
mary.austin Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:41 Reaguję kataleptycznie, to chyba przez tę rozłąkę. Patologiczna była, owszem. I wobec też. Odpowiedz Link
bogulo Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:56 jezeli sasiadka jest upierdliwa i ladna, oraz nie za stara to ja preferuje przeciurlanie takowej, ale nie wiem czy moj sposob Ci odpowiada Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 20:23 Ja właśnie też, Bogusiu, nie wiem, czy ten sposób mi odpowiada. Jeszcze nie wiem, ale się dowiem. Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:13 Nie mogie znaleźć wątku z brzydkimi wyrazami. Kurwa mać. Sąsiadka przyprowadziła mi dziecko pod opiekę, jak bym mało miała swoich. Lotają z mieczami. Muszę się ewakuować. Help me!!!! Odpowiedz Link
wadera3 Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:15 po co Ci wątek? zapytaj tych od miecza... Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:17 Piotruś Pan rżnie głupa, a Kapitan Huck jeszcze większego. Wendy nie rozumie polsku, a Tygrysia Lilia chce mnie wygryźć z kompa. Poddaję się. Czy któś może mi pomóc?? Odpowiedz Link
bogulo Re: lifting to jest to 15.09.05, 18:57 czem predzej lec do sex shopu, zakup kilka par kajdanek, wroc i przykuj dzieci do kaloryferow w odstepach min 5 m miedzy nimi (dziecmi znaczy sie) Odpowiedz Link
mary.austin Re: lifting to jest to 15.09.05, 19:06 Sądzisz, ze Nicorette ma tyle kaloryferów? Metrów także? Odpowiedz Link
nicanor Re: lifting to jest to 15.09.05, 20:22 A co dokładnie Ci się podoba? Wytnę to. Odpowiedz Link
bogulo Re: lifting to jest to 16.09.05, 14:53 No i zlosliwosc wyszla z Ciebie, sobie po liftingu nic nie wycinasz, a jak mezczyzna sobie taki strzeli to od razu chcesz ciachnac, a fuj Odpowiedz Link