bogulo 13.04.06, 11:48 zgodnie z tracycja bedzie wieszal sledzia? tak mnie to zastanawia, bo podobno taki nasz narod gleboko wierzacy i tradycyjny jest (i ponoc nie jest to wiara w samych siebie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Re: czy ktos 13.04.06, 19:54 bogulo napisał: zgodnie z tracycja bedzie wieszal sledzia? tak mnie to zastanawia, bo podobno taki nasz narod gleboko wierzacy i tradycyjny jest (i ponoc nie jest to wiara w samych siebie) -- wisi na ścianie i wierzy, że śledzi ? Odpowiedz Link
bogulo Re: czy ktos 14.04.06, 08:47 sledzia trza powiesic za kare na drzewie, za to ze rzadzil nad miesem przez dni 40, tylko kto w tym kraju w XXI wieku miecha nie jadl przez okres wielkiego postu, nie wspomne o nie papusianiu nabialu itd. (nie mam na mysli osob nie jedzacych z powodu innych przekonan). Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: czy ktos 05.04.07, 10:02 tylko kto w tym kraju w XXI wieku miecha nie jadl przez okres wielkiego > postu, nie wspomne o nie papusianiu nabialu itd. (nie mam na mysli osob nie > jedzacych z powodu innych przekonan). > cholera..a juz się chciałem wykazać.... a rzucanie mięsem może być? Odpowiedz Link
drugi.taki Re: czy ktos 05.04.07, 17:29 na kim wieszasz te psy? chyba nie liszy sie, bo potem pewnie je wkładasz w konserwy i sprzedajesz jako karme dla kota. )) Odpowiedz Link