Dodaj do ulubionych

Cwiczenia z Grażyną

06.06.26, 22:21
Czy ktoras ematka ma takie urzadzenie z Hebe do cwiczenia Grazyny?

Do tego korka jest aplikacja z jakimis grami, ktore ćwiczą kegla i miesnie dna miednicy.

Jestem ciekawa na czym ta gra polega i czy to nie jest zwykly wibrator sprzedawany pod nazwa trenażera?
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Cwiczenia z Grażyną 06.06.26, 22:37
      18+ !!!!!!!
      Myślałam że jakiś yt fitness z Grażyną polecasz!
      • marzenka12 Re: Cwiczenia z Grażyną 06.06.26, 22:46
        Chce wiedziec jak sie skręca bolidem za pomoca Grażyny 🙄
        • primula.alpicola Re: Cwiczenia z Grażyną 06.06.26, 23:24
          CO
          • marzenka12 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 06:35
            W opisie jest ze aplikscja ma gry i np sterujesz bolidem przez zaciskanie miesni. Ja sie pytam jak sie skreca, nie chce wyleciec z toru od razu!
            • primula.alpicola Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 08:17
              Boże. Przerasta mnie to!
              No skręcaj Grażyną?
              • marzenka12 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 08:42
                Skręcanie jest konieczne inaczej spowodujesz wypadek!
                Z recenzji: "Gry, które dostępne są w aplikacji Perifit, są niezwykle różnorodne, świetnie dopracowane i nie tylko wizualizują nasze skurcze mięśni, ale dają faktyczne wrażenie grania – jest nawet muzyka i dźwięk. Otwieramy paszczę wieloryba, która zjada ryby i unikamy bomb, jeździmy samochodem, który rozbije się, jeżeli nie skręcimy, napinając mięśnie. Latamy motylem, który zbiera kwiaty i musi unikać ptaków, czy wreszcie sterujemy statkiem kosmicznym i strzelamy do przeszkód".
                • analoga_niet Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 11:58
                  A nie ma tam na przykład sterowania myśliwcem? Miałabym odpowiedź dla kazdego „jestem komandosem w call of duty” - „a jak jestem pilotką w cipolocie”
                  • nina_unu Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 16:12
                    🤣🤣🤣
                  • skumbrie Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 21:31
                    🤣🤣🤣
    • borsuczyca.klusek Re: Cwiczenia z Grażyną 06.06.26, 22:49
      Czyli jednak jesteśmy w piekle 🥺
      • homohominilupus Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 00:38
        Wtf
    • lucadimontezemolo Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 08:32
      myślałam, że to o kochance męża będzie albo coś tongue_out
    • zla.m Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 10:56
      Może to zboczenie zawodowe (w IT pracuję), ale NIGDY PRZENIGDY i jeszcze W ZYCIU bym nie kupiła jakiejkolwiek zabawki intymnej, która jest połączona z telefonem czy dowolnego typu konsolą do gier. Skoro mamy tutaj połączenie przez WiFi czy bluetotha aplikacja - urządzenie, to można to shakować. Nie miałabym przyjemności z oglądania wiralowego filmiku "zla.m steruje cipką".
      • milva24 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 11:16
        big_grin
      • partytura2026 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 11:36
        Ciekawe czy są już onlinowe zawody!
      • marzenka12 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 17:27
        ale on nie ma kamery!
        • skumbrie Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 21:32
          >ale on nie ma kamery!
          OFICJALNIE nie ma 😉
    • mmoni Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 12:04
      O ile mogę się wypowiedzieć na podstawie obrazka, jest to coś działającego na zasadzie biofeedbacku. Skojarzyłam, bo kiedyś tłumaczyłam instrukcję do urządzenia do ćwiczenia zwieraczy, ale to było normalne urządzenie medyczne, nie zabawka podłączana do telefonu. Tam zakładało się czujniki w wiadome okolice podłączone do monitora (nie telefonu) , na monitorze można było wybrać różne "skórki", np. rybka płynąca krętą rzeką (dla dzieci) albo kropka w krętym korytarzu i zadaniem pacjenta było tak nimi kierować, zaciskając i rozluźniając mięśnie, aby rybka płynęła wzdłuż rzeki.
      • partytura2026 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 12:51
        I to coś daje?
        • mmoni Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 13:38
          Nie jestem lekarzem, więc nie mam zdania, mogę tylko zacytować Perplexity:
          Tak — istnieją umiarkowanie mocne dowody naukowe na skuteczność biofeedbacku, ale głównie w wybranych wskazaniach, a nie jako uniwersalnej terapii. Najlepiej udokumentowane zastosowania to migrena/bóle głowy, nietrzymanie moczu oraz część zastosowań neurofeedbacku w ADHD.
      • marzenka12 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 17:47
        No wszystko jasne - zaciskasz to przyspieszasz, rozluźniasz to zwalniasz. Ale jak skręcać? Przeciez nie zacisne prawej strony Grazyny...
        • mmoni Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 18:16
          trasa jest w poziomie, czyli jak zaciskasz mięśnie, to kursor idzie w górę, a jak rozluźniasz, to idzie w dół. Tu jest to pokazane na przykładzie treningu wypróżnień
          youtu.be/Ysdaa_8x8H0?si=Sk063GQesgRi4SU2&t=167
        • kamin Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 18:45
          Spróbuj skręcić jak kierownicę
        • pampelune Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 18:55
          marzenka12 napisała:

> No wszystko jasne - zaciskasz to przyspieszasz, rozluźniasz to zwalniasz. Ale j
          > ak skręcać? Przeciez nie zacisne prawej strony Grazyny...

Może po tygodniu ćwiczeń już zaciśniesz!
        • chicarica Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 22:21
          Amatorka wink
    • hanusinamama Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 13:21
      Jakbym miała wydać tyle kasy na dziwne urządzenie w dodatku podłączone przez wifi do telefonu...to wolałabym wydać tę kasę na fizjo, który zna się na problemie i bedzie zdecydowanie bardziej skuteczny
    • lauren6 Re: Cwiczenia z Grażyną 07.06.26, 22:31
      Gry platformowe, w których skaczesz zaciskając mięśnie kegla na dżojstiku.

Czego to nie wymyślą, żeby wyciągnąć kasę z naiwnych kobiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka