Dodaj do ulubionych

VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:55
8 czerwca 2002 r. planowana jest impreza związana z XXX-leciem naszego liceum.
Część oficjalna w Filharmonii o godz. 10, potem spotkanie w szkole (koszt 50
zł).
Pięć lat temu zorganizowano podobne spotkanie, ale wieczorem mieliśmy
możliwość "zabawienia się" w Orbisie. Teraz nie planuje się wieczornej imprezy.
Nasza klasa ("a" - wych. prof. G. Zwadziszewska) spotka się w jakimś klubie i
chcielibyśmy, aby inne, równoległe roczniki (z lat 1972-76)również do nas
dołączyły. Osoby, które chciałyby spędzić z nami ten wieczór proszone są o
kontakt na adres goscin@wp.pl ( z podaniem telefonu, nazwiska). Jeśli ktoś
ma "namiary" na naszych absolwentów, to proszę ich powiadomić. Do 5 kwietnia
oczekujemy poważnych zgłoszeń. Koszt wieczornej imprezy będzie można określić
dopiero wówczs, gdy wiadomo będzie, ilu jest chętnych. Szacujemy, że nie
powinien być wyższy niż 100 zł.
E. G.
Obserwuj wątek
    • Gość: b.d. Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 17:11
      Gdzie wpłacać pieniądze?
    • Gość: Basia Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:27
      Dlaczego nie ma wspólnej imprezy dla wszystkich absolwentów??
    • Gość: Beata Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 08:40
      Jestem maturzystką z 1979 r. Czy coś będzie dla naszego rocznika? Dlaczego ta
      szkolna impreza jest tak droga - mamy płacić za samo spotkanie się?
      • Gość: Basia Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 14:12
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Jestem maturzystką z 1979 r. Czy coś będzie dla naszego rocznika? Dlaczego ta
        > szkolna impreza jest tak droga - mamy płacić za samo spotkanie się?

Co w ramach 50 zł zaoferuje szkoła - dokładnie nie wiem. Planuje się opłacnie
        wynajęcia Filharmonii, potem spacer do szkoły, spotkanie wszystkich absolwentów
        (którzy owe 50 zł wpłacili) z poczęstunkiem i na pamiątkę - broszura. A potem -
        "Róbta co chceta!". Chętni na oficjalną część imprezy mają wpłacać pieniądze na
        konto szkoły - nie znam numeru.

• Gość: rysia Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 23:47
      Też jestem absolwentką z 1976r. Byłam 5 lat tamu na zjeździe! Pomysł
      zorganizowania imprezy uważam za świetny!!! Mam kontakt i nawet poinformowałam
      już 6 osób. Musimy zorganizować wspólną imprezę dla wszystkich chętnych
      absolwentów! Należy pobudzić do działania dyrekcje szkoły!!!! Uważam, że
      wymieniony termin 5 kwietnia trochę za wczesny! Może do 15 maja?! Jestem
      zainteresowana ww. kwestią, kilka moich koleżanek również! Pozdrawiam Rysia z
      IVd!
      • Gość: E. G. Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 12:42
        Rysiu!
        Nasza klasa ("a") jest już zorganizowana na imprezę wieczorną (będzie 20 osób).
        Mamy zamówiony lokal, menu, wszystko jest "dopięte". Słyszałam, że z Waszej
        klasy (żeńskiej) też są chętne dziewczyny, z "c" również. Napisz do mnie e-
        maila, może udałoby się połączyć imprezy. W naszej klasie jest mało dziewczyn -
        (mat.-fiz.), więc nasi chłopacy pewnie ucieszyliby się na powiększine żeńskie
        grono.
        E. G.
    • Gość: maciej Re: VII LO-MATURZYŚCI ROCZNIK 1976 IP: 213.77.40.* 06.05.02, 10:05
      Został miesiąc do imprezy!!!! Uważam, że brak wspólnej zabawy to wielka porażka
      i brak kompetencji organizatorów, albo ich lenistwo - przykro!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka