Dodaj do ulubionych

LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:14
SZUKAM LUDZI Z KLASY p.DĄBROWSKIEJ (OD BIOLOGII,A KOLEJNĄ "WYCHOWAWCZYNIĄ"
BYŁA FRANKE (WY JUZ WIECIE, JAK JĄ NAZWAĆ). LUDZISKA: Ł.BUKOWSKI, W.GIERSZAL,
J.RYBICKA, M.KUBIAK, DOMINIK...., ULA...,AGATA...itd.ODEZWIJCIE SIĘ. BAL
STUDNIÓWKOWY MIELIŚMY W TEJ OKROPNEJ STOŁÓWCE MZK ;) SZKOŁĘ KOŃCZYLIŚMY (NIE
WSZYSCY) W ROKU 1998. MÓJ E-MAIL wadera66@tlen.pl POZDRAWIAM WSZYSTKICH,
ODEZWIJCIE SIĘ!
Obserwuj wątek
    • Gość: Perliczka Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:40
      Dlaczego nikt z LO dla dorosłych sie nie odzywa? Ludziska, gdzie jesteście?
      • Gość: Koza Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.zachem.com.pl 31.08.04, 14:30
        Taką szkołę kończą tylko Salomony, co wszystkie rozumy pozjadały tylko
        zapomniały o swoim.Zapomniały też pisać.
        • Gość: Dąbrowa Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:56
          A Ty Kozo ( kozy podobno są głupie, nie wiem jak z Twoim rozumem, czy go nie
          zjadłaś/eś razem z korą jakiegoś drzewa) którą szkołę kończyłaś/eś, (o ile w
          ogóle kończyłaś/eś)? ;-)
          • Gość: Rafał Osi. Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.09.04, 02:26
            Też chodziłem do tej szkoły gdzie wychowawcą był Józej Zaborowski od
            Niemieckiego(super gość tylko mało wymagajacy). Chodziłem do klasy z Izą
            Strzyżewską, Adamem Kasprzakiem, Marcinem Zapartem, Asią Bogdańską, Kamilą(nie
            pamiętam nazwiska), Magdą-koleżanka Izy, Magdą Obarską, Marcinem Szymańskim.
            Było jeszcze trochę tych osób lecz wszystkich nie pamiętam a uczyli nas od
            Biologii czyli Dąbrowska, maty-Łepek Kazimierz, Historii--Olech, Polski przez
            jakiś czas Szukaj oraz pani,która pochodzi z Ostrowa a obecnie mieszka na Leśnym
            a jej mężem jest wojskowy, geografii--nazwiska nie pamiętam lecz była dość
            młoda, szczupła i wysoka a przedmiotu o nazwie WOS--super kobietka, bardzo
            luzacka i wesoła.
            Przypomniałem sobie, ze do klasy chodziła jeszcze Agnieszka Knorowska ps."Zupa"
            ze swoim chłopakiem o pseudonimie "Jog" a takze Łukasz Wesołek. Jest ktos
            czytajacy to moze spotkamy się? Mój mail: rafosa1@op.pl
            • Gość: Perliczka Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:34
              Hey! Nauczycielka z geografii to prawdopodobnie Franke. Nie była sympatyczna...
          • Gość: Koza Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.zachem.com.pl 22.09.04, 09:48
            Zawodową chemiczną na Kapie. Teraz jestem gość. Jeżdżę w Auchen elektowózkiem.
            A Ty???????????????????????????
            • Gość: Dąbrowa Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:30
              Ja mam swoją firmę i jeżdżę JAGUAREM (ten model jest jedyny w Bydgoszczy)!!!
              Pozdrawiam :)
              • Gość: Koza Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.zachem.com.pl 23.09.04, 08:53
                Teraz wiem. Widziałem Ciebie przed Auchen. Ten model zaczynał się od 101 a
                zakończył na 105. Gratuluję biznesmenie po liceum dla dorosłych.Pozdrawiam.
          • Gość: schabel ma rację! LO dla dorosłych to przybytek dla kretyn IP: *.adm.com.pl 21.01.05, 11:15
            dla kretynów i nieudaczników życiowych. Ja z kolei również skonczyłem jedynkę,
            również rocznik'98, ale DZIENNE, nieudaczniki! ciao!
    • Gość: Perliczka Koza i Dąbrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:57
      Słuchajcie Panowie!!! Stwórzcie swój własny wątek i tam wymieniajcie zdania
      (kłóćcie się). Ja chcę odnowić znajomości szkolne, a nie czytać o Was. U
      jednego i drugiego widać kompleksy z powodu ukończonej szkoły. Pozdrawiam Was i
      mam nadzieję nie "zobaczyć" Was już więcej. :)
    • Gość: Perliczka Re: LO DLA DOROSŁYCH, PLAC WOLNOŚCI, LATA 94-98 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:06
      Szkoda, że nikt ze znajomych się nie odezwał.... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka