Gość: besii@hotmail.com IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.02, 19:08 Zaczynam jeszcze raz moze tym razem odezwie sie wiecej ludzi z naszej szkoly byloby fajnie Pozdrawiam Besii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) IP: *.staszew.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 11:08 Chodziłam do 58, ale bardzo dawno!!! Zaraz po oddaniu we władanie uczniów. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwaldi@hoga.pl Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 22:09 Witaj,byłem uczniem tej szkoły jak jeszcze nosiła nazwę im.Gen.Karola Świerczewskiego.Skończyłem ją w 1976 roku.Pozdrawiam-Waldek- > > Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) 21.09.02, 18:35 Fajnie ze "nowi" zawitali :) Jak juz napisalam na innym watku skonczylam "bude" w 74. A kiedy Ty Ewa?. Moja siostra konczyla w 72. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mechur Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) 21.09.02, 20:21 hops jak fajnie a teraz zajrzyjcie do www.szkolnelata.pl i zarejestrujcie sie w szkole fajnie by bylo :) Ja juz to zrobilam jako pierwsza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besii Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 19:20 Fajnie ze wpisaly sie nowe osoby ale i tak mam pecha jakos nikt z mojego rocznika szkoda...... Szwedka a tak swoja droga gdzie sie tak dlugo podziewalas ? na razie Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) 24.09.02, 09:18 Gość portalu: besii napisał(a): > Fajnie ze wpisaly sie nowe osoby ale i tak mam pecha jakos nikt z mojego > rocznika szkoda...... > Szwedka a tak swoja droga gdzie sie tak dlugo podziewalas ? > > na razie czesc besii. Juz stracilam zupelnie nadzieje na znalezienie moich kolezanek i kolegow ;-( wiec wpadaj tu nie tak czesto. No ale trzeba podrzucic watek do gory od czasu do czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwaldi@hoga.pl Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 19:26 Faktycznie małe zainteresowanie "szkolnymi wspomnieniami" Szkoda,czyżby nikt nie miał nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Besii Re: LUDZIE Z SP 58 ODEZWIJCIE SIE :-)))) IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.02, 17:07 Hej hej to ja Besii fajnie ze sie wpisali nowi ludzie ale jak widze nikt z mojego rocznika wielka szkoda . Ale i tak super jest was poznac :-))) na razie Besii Odpowiedz Link Zgłoś