Gość: gut IP: *.SBI.COM 10.01.03, 23:46 co slychac ludziska ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gut Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.nyc.rr.com 30.01.04, 08:15 ... i ciagle nic ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.04, 12:40 Gość portalu: gut napisał(a): > ... i ciagle nic ?????? Oj, Gucio, Gucio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 04.02.04, 21:55 Istnieje szkola na Baltyckej od kiedy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 23:40 a gdzie jest w ogole ta Baltycka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulaner Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 07.02.04, 15:37 Baltycka jest na najpiekniejszym osiedlu w bydgoszczy: BARTODZIEJACH!!!! Re.:Gucio Jezeli to jest ten gucio o którym mysle to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 08.02.04, 19:20 Kiedys tam mieszkalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulaner Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.pool.mediaWays.net 08.02.04, 21:14 Fajnie tam kiedys bylo.Chodziles tez do SP32? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 08.02.04, 21:37 Nie, chodzilem do Sp 3 pozniej Sp2 1rok i pol. No i w koncu wyjechalismy z Polski. Ul Baltycka pamietam z tych lat jak budowali te bloki co dzisaj tam stoja.(lata 70) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.sbi.com 09.02.04, 16:24 tak paulanerze to ten sam gucio i dziekue za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam ! aaa skad sie wziol tobie paulaner ??? juz rostocker jest tobie blizszy ! wogle to najbardziej pasuje hamburger, ale w tym momencie nie ma to nic wspolnego z piwem ... a tak co slychac ??? gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: 213.199.234.* 30.12.04, 22:51 Ello!! jestem Ania i chodziłam do SP 32 Na Bałtyckiej jestem drugim rocznikiem tej szkoły,końzyłam ją w 92r. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.proxy.aol.com 31.12.04, 00:19 a ja jestem z pierwszego rocznika, ktory opuscil mury tej pieknej szkoly a byly to zamierzchle lata 80!!!! ludzie to cale wieki temu! z klasy pani Blaszczyk. to byly piekne czasy! Chodzilismy tu tylko dwa lata i bylismy totalna zbieranina z 7, ktora jako podstawowka juz nie istnieje , z 59, w ktorej teraz jest LO i chyba z 14, ktora ocalala. Nauczyciele tez byli nowi ale do przejscia. Najmilej wspominam biologie z dyrektorem. malo tych zajec bylo, ale zawsze na wysokim poziomie, ciekawe i nieraz zabawne. nasza klasa rozbiegla sie po szkolach srednich w Bydgoszczy, a teraz z tego co wiem i po swiecie. nasze dzieci juz chodza do podstawowki!!! Moze ktos jeszcze z pierwszych absolwentow tutaj trafi i podzieli sie swoimi wspomnieniami??? bo popatrzcie sa tacy, ktorzy nawet nie wiedza gdzie 32 sie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monk Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 01:45 to tak jak ja - przeniesiono mnie z SP7 na 2 lata - siódma i ósma klasa, część z mojej klasy przeszła do klasy sportowej ale nie chodzilismy do tych samych klas ja miałam biologię z panią Galant moją wychowawczynią była pani Samborska a od polskiego (przelotami) pani Szatlach masz rację, dzieci mojej kolezanki z ławki z SP32 chodza do tej szkoły, a i moja bratanica tez. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: 212.122.214.* 03.01.05, 19:51 Ja chodzę do tej szkoły!Urodziłam się w 1993r.Chodzę do 5 klasy.Moją nauczycielką od przyrody jest też P.Galant!!!P. Galant jest SUPER!!!Pozdrawiam! Odpisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.246.170.1.tisdip.tiscali.de 03.01.05, 22:12 ......Sabcia!!!I tu cie tez znalazlem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.gdlett01.fl.comcast.net 03.01.06, 04:44 no jeszcze tu "Jozefa" brakuje hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala85 absolwentka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 22:57 Ukonczylam ta szkole w 2000 roku. Z tego co wiem, niektorzy nauczyciele np. p. Galant uczy do dzis. Ta kobieta wychowala pokolenia. Mojego brata, siostre, mnie. Pelen podziw dla niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Ukończyłem w 1991 roku IP: *.bakoma.pl / 195.136.33.* 25.02.05, 13:38 Witam. Kończyłem SP32 w 1991 roku. Byliśmy pierwszym rocznikiem a wcześniej chodziliśmy do SP7 na Gajowej. Bardzo mnie ta zmiana ucieszyła. Wychodziłem na lekcje 3 minuty przed ich rozpoczęciem, dzwonki słyszałem, gdy okno w moim mieszkaniu było otwarte. Mieszkałem w tych latach przy Połczyńskiej 4. W SP32 chodziłem do klasy d, moją wychowawczynią była pani Alicja Ślotała, dyrektorem przez cały czas (jeszcze długo potem) był pan Lech Wardziński. Coraz więcej wspomnień z tamtych lat ulega we mnie zatarciu, ale namówię jeszcze kogoś by tu zajrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr-namowiony Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 25.02.05, 15:36 Ten sam rocznik co namawiajacy, tyle ze klasa E p. Bukowskiej. Potem razem z namawiajacym wspolne lata w jednym ogolniaku, lata najpiekniejsze. W podstawowce wiecej czasu niz w klasie spedzalem na boisku (oczywiscie po lekcjch) P.S. Duzy sentyment do bartodziejow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala absolwentka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 18:54 Namowiony-to pewnie bawiles sie na boisku z moja siostra:, albo bratem...:P Moj bart ukonczyl 32 w 1991 a siostra 1993:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: absolwentka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 21:29 Być może... Ale wciąż nie wiem z kim miałem się bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 21:12 na boisku, o ktorym wspomina Piotr w ogole dzialo sie zycie szkoly podstawowej nr 32 nazwanej pozniej im floriana kaji. boisko bylo kolejnym pokojem mego mieszkania na polczynskiej... Piotr, Magda, Marcin, Tomek, Artur... ale to dawno temu bylo... ale prawdziwe zycie zaczelo sie w liceum, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.05, 21:17 Masz rację. Lata w ogólniaku były najwspanialsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr-namowiony Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 01.03.05, 14:26 I co Tomek to forum takze zamierzasz rozkrecic prowadzac dialog sam ze soba : ) A boisko w 32 bylo rewelka. Tylko nie wiem wlasciwie czy ja tam sie tylko bawilem czy po prostu zylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 23:25 zylismy tam... ale: Smętek i Bukowska to Budapeszt i Paryż Galant to nienamiętnie obmacywane kaloryfery Środecka chciała: pączki jest, proszę dwie Bieńkowska chwaliła 17 września, a w końcu wolała negować Okrągły Stół... Kobita od muzyli zeszmaciła się w moim mniemaniu... była zawsze liderką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.05, 09:28 > Kobita od muzyli zeszmaciła się w moim mniemaniu... była zawsze liderką... piasek, mógłbyś rozwinąć? nie kojarzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Postawy ideologiczne... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:25 To była dla mnie zwykła oportunistka. Za komuny grała pierwsze skrzypce na akademiach pierwszomajowych oraz rocznicach rewolucji październikowych a zaraz, gdy nastała III RP organizowała chór kościelny i wieszała krzyże w salach lekcyjnych... Chorągiewka. Tym wpisem wsadzam kij w mrowisko tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Postawy ideologiczne... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 11:38 Marcin, chetnie bym z Tobą pogadał. Wrzuć mi mailem nr telefonu jak możesz. piasecki_t@bakoma.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. S. Re: Ukończyłem w 1991 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:41 A ja myślałam, że kojarzę się bardziej z wypracowaniami, Tomku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htx Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:10 A ja jestem z pierwszego rocznika, który przeszedł w tej szkole wszystkie 8 klas. Pani Galant jest niezniszczalna, tak samo jak pan Dyrektor (pozdrawiam!). Boisko to faktycznie dodatkowy pokój mojego domu, nawet jeszcze po maturze - pozdrawiam ekipy street basketu, piłki nożnej (również w wydaniu zimowym) i schody na boju hehe- zainteresowani wiedzą o co komon. Pozdrówka dla najlepszej ekipy nauczycieli WF (zwłaszcza sąsiad - p.Próchnicki - dzięki za wycisk, po tylu latach potrafię to wreszcie docenić, a na Astę chodzę do dziś ;-)). Jeżeli ktokolwiek czyta to forum zwłaszcza z klasy C - to możecie się odezwać ludziska (zaczynaliśmy z p.Kral, a kończyliśmy głośno z p.G.) hehe dla zainteresowanych podam maila lub gg - jestem ciekaw co u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal G. Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.adsl.hansenet.de 18.06.05, 00:31 Heyka!!!Wynika na to, ze jestesmy z tego samego rocznika. Ja chodzilem do klasy pani Blaszczyk!!! Mile wspominam te bude. Odpowiedz Link Zgłoś
falkasia Re: SP 32 - ul. Baltycka 26.01.06, 15:07 A ja tę szkołę skończyłam 2 lata temu, choć nadal tam uczęszczam [do gimnazjum numer 8]. Mam niezbyt miłe wrażenia. Nie mogę się doczekać, kiedy stąd odejdę, bo jestem już znudzona. Dziewiąty rok!! Wrr... sama podstawówka może i była fajna, ale gimnazjum niekoniecznie. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozerki Re: SP 32 - ul. Baltycka 27.01.06, 20:52 cze, ludziska to były czasy , pamietacie Smętną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: SP 32 - ul. Baltycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:13 Witam serdecznie. Ja ukończyłem tę szkołe, mój brat ukończył, nic tylko pozytywne wspomnienia. Również mialem biologie z Panią Galant (zakręcona babeczka). Najlepiej wspominam nauczycielkę języka polskiego Panią Oparakę (o ile dobrze pamiętam tak miała na nazwisko) myliło się jej moje imię. Kilka lat wczesniej uczyla brata (zawsze bylismy do siebie podobni). Kojarzy ktoś może najgorszą katechetkę pod Słońcem - alias Łysa?? ta kobieta potrafila sie powaznie zdenerwować. Dyrektora też przyjemnie wspominam p. Wardziński (zawsze miał wyraz twarzy jakby miał cię zaraz wgnieść w ściane) kilka razy zdarzyło mi sie wylądować u niego na dywaniku i wtedy zmieniał swoje oblicze. Nigdy też nie zapomne sprawdzianów teoretycznych z W-Fu u pana Sierko (czy jakoś tak). No i pani od plastyki - fantastyczna kobieta. Wspaniała buda. Wspaniali ludzie. Wspaniałe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. K.' 79 Re: SP 32 - ul. Baltycka - rocznik 79 IP: *.chello.pl 19.08.06, 02:09 witam, też miałam przyjemność chodzić do SP 32, pozdrawiam moją byłą panią wychowawczynię - Agnieszkę ...od plastyki... Kończyłam szkołę w 1994, pozdrawiam rocznik 79, a szczególnie klasę "D" Odpowiedz Link Zgłoś