Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cała prawda o Gollobach!!!!!

IP: *.telsten.com 18.02.05, 13:17
    Wkońcu wyszła na jaw cała prawda o "super najlepszych" zawodnikach bydgoskiej Polonii!!!!!!Pomagali Polonii okradając klub razem z panami Różyckim i Chylińskim!!!!Zresztą sami poczytajcie bo aż mi się o tym dupku nie chce pisać!!!!!!!
    sport.gazeta.pl/moto/1,35367,2558520.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: Cała prawda o Gollobach!!!!! IP: *.tvgawex.pl 18.02.05, 15:28
        zarowno papa jak i tomek odpowiedzieli na te zarzuty, wiec maja swoja wersje-
        wszystko ustali sąd.
        a Tobie Juby przypominam, ze nikt nie jest winny poki nie udowodni mu sie winy.
        pozatym gollobowie byli super najlepszymi jesli chodzi o wyniki sportowe, bez
        nich na pewno nie mielibysmy tylu sezonow w najwyzszej klasie rozgrywkowej.
      • Gość: Magda z Krakowa Re: Cała prawda o Gollobach!!!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 20.02.05, 13:34
        Ale nlkt nie bierze pod uwagę że tak się dzieje w wielu klubach. Jest to rzecz
        która w wielu klubach działa, mianowicie pieniądze z UM daje się do klubów na
        szkolenie młodzieży lub zapłate na media a w klubie te pieniadze
        rozdysponowywuje się do woli.A urzednicy z magistratu powinni sprawdzac czy
        klub te pieniądze przekazał tam gdzie powinien. Znam klub w Polsce gdzie to do
        pewnego czasu działało az tu któregos dnia UM kazał dac rachunki i sam
        zapłacił, a w nastepnych latach juz pilnowano by pieniadze szły na dany cel, na
        który zostały przekazane z UM.
        Pozdrowienia z Kraka Magda
        • Gość: Szrek Re: Cała prawda o Gollobach!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:51
          Zastanawiam się, czy p.Magda z Krakowa twierdząc, że pieniądze z UM są wydawane
          niezgodnie z przeznaczeniem we wszystkich /?/ klubach w Polsce zamierza z tego
          uczynić "okoliczność łagodzącą" dla Galopów? Ktoś kto ma full kasy może wiele.
          Ciekawe czy to również za sprawą kasy "G" wątek o nich tak szybko "spadł" z
          forum? Jeśli tak łatwo się domyślić, co stanie się z zarzutami prokuratury.
          • Gość: Magda z krakowa Re: Cała prawda o Gollobach!!!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 22.02.05, 07:17
            Witam,napisałam że pieniądze z dotacji dla klubów w wielu a nie we wszystkich
            klubach są wydawane niezgodnie z przeznaczeniem. Chciałam tylko przedstawic iz
            to nie tylko w Bydgoszczy tak sie dzieje.Na tym forum niejednokrotnie
            wypowiadałam się iż zawodnik dla mnie to przede wszyskim człowiek a nie
            bożyszcze czy też jakis guru, niestety źle trafiłeś .I jesli zawodnik popełnił
            przestepstwo nie widze powodu dla którego miałaby nie być sądzony.
            Z pozdrowieniamui z Krakowa Magda
        • Gość: bydgoszczanin Re: Cała prawda o Gollobach!!!!! IP: 212.122.214.* 21.02.05, 23:06
          sorry Magdo ale mówimy nie o wszystkich klubach ale o Polonii to co dzieje
          się / działo się / w innych klubach mnie nie interesuje. Równie dobrze mozna by
          przyjać tezę według twojej koncepcji - mój mistrz, guru sportowy zabił jakiegos
          gostka bo był uwalony w cztery dupy i nie wiedział co robi - ale to nie jego
          wina tylko urzedników miasta którzy nie dopilnowali tego żeby pieniądze zamiast
          na alkohol wydał na sprzęt. I dalej według Twego rozumowania - przecież w
          innych miastach miejscowi mistrzowie sportu morduja ludzi nie wiedząc co robią -
          ale oni tez byli pijani bo urzednicy magistratu nie pilnowali ich i to jest
          ich wina. Relatywizm jest bardzo niebezpieczna postawą bo mozna w ten sposób
          usprawiedliwic wszystko. Oczywiście przejaskrawiłem sprawę.
          A prawda jest taka że Prokuratura znalazła kwity obciążające T. Golloba i
          walnęła mu zarzuty z Kodeksu Karnego. Oj zapowiada się że w 2005 roku T. Gollob
          równie czesto jak na torze będzie błyszczał na sali sądowej. Nawet jest
          podbieństwo tu i tam towarzyszyc mu będą dziennikarze z fleszami.
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Cała prawda o Gollobach!!!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 22.02.05, 07:08
            Tutaj przesadziłeś , niestety moją inmtencja nie była obrona zadnego sportowca
            tylko przypomnienie że tak dzieje sie w wielu klubach a na zebraniach
            sprawozdawczo wyborczych najczęściej Komisja Rewizyja wykazuje że wszystko jest
            ok.Ja chciałam tylko pokazac że ten proceder znany jest nie tylko w
            Bydgoszczy.Przykro mi ale należe do osób dla których sportowiec to nie zaden
            guru a tym bardziej bożyszcze lecz człowiek jak kazdy inny.Jesli natomiast
            chodzi o UM to niestety doskonale wiedzą że takie przekręty maja miejsce , a
            ich obowiązkiem jest rozliczać z dotacji- czyli urzędnicy też ponoszą winę.
            Jeżeli Prokuratura ma dowody obciążajace danego zawodnika to on powinien
            odpowiadać za za to przed sądem i kropka.
            Z pozdrowieniami z Kraka Magda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka