ladystrong 07.04.06, 18:47 Zapytam wprost: warto odwiedzić i dokonać tam zakupu? Znajomy mówi że tak, czy ktoś ma jeszcze doświadczenie z zakupami w sklepie rowerowym na naszym osiedlu? Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejbi Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 18:57 Czy aby nie napisałaś w wątku niżej, że kupiłas tam rower i polecasz? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ladystrong Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 19:24 szybka reakcja:) podziwiam czujność i przynajmniej mam pewność że portal działa i ludzie czytają posty oraz śledzą tematy- to zdecydowany plus. Jestem pod wrażeniem:) Miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 19:28 Hehe no nieudany PR, zwłaszcza że post polecający zakup w tym konkretnym sklepie napisany został 9 minut wcześniej od tego obejmujacego zapytanie o jego jakość. Typowy internetowy PR, tylko nieudolny;] Odpowiedz Link Zgłoś
ladystrong Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 19:34 byłam również ciekawa kiedy pojawi się pierwszy maruda:) Mój drogi nieważne co, ważne że mówią:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 19:41 Nie no skutek został odniesiony, sklepik o którym mało kto pewnie myśli na co dzień pojawił się na forum, także sukces jest pewien, choć mógł być odniesiony w lepszym stylu;) Sam do niego zresztą przykładam cegiełkę odpisując Tobie i nabijając ilość postów;] Oczekuję w zamian co najmniej 15% rabatu;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ladystrong Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 19:49 Chętnie dałabym i większy rabat gdybym tylko była właścicielką sklepu...:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
keisharain Re: Sklep rowerowy GIANT 07.04.06, 19:48 a przeglady i konserwacje tez robicie ? za ile? :) Odpowiedz Link Zgłoś