sormo 11.09.09, 21:17 Obrazek nr 7 to jest generowany przez silnik gry? Bo jeżeli tak to prawie osiągnęliśmy poziom renderów z FFX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solokazama Re: Galeria: Final Fantasy XIII 11.09.09, 21:20 Tak, na silniku z gry - gralem w demo, cut scenki na silniku maja taka jakosc. Jednakze na obrazku (klasyk) dodany jest mocny antyaliasing (na niektorych cut scenkach tez jest - wtedy leci FMV na silniku jako filmik, z dodanym mocnym postpprocesingiem jak wlasnie antyalias oraz podrasowanym modelem) Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Galeria: Final Fantasy XIII 11.09.09, 21:43 Taka grafika też bedzie na x360? Jeśli tak to jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Galeria: Final Fantasy XIII 11.09.09, 21:56 martin1841: Zapewne, io mniejszych lub większych różnicach powiedzą nam takie serwisy jak digital foundry i lens of truth Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Galeria: Final Fantasy XIII 11.09.09, 22:23 Jak na taki chłam można czekać ; /? Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Galeria: Final Fantasy XIII 11.09.09, 22:36 @fuudimitzu lens of truth to fanboye sony więc nikt kto ma więcej oleju w głowie ich nie uznaje. Digital foundry to co innego są obiektywni i to jedyna firma która ma wsparcie od sony i ms przy pomiarach w grach. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Galeria: Final Fantasy XIII 11.09.09, 23:13 @martin1841: hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Galeria: Final Fantasy XIII 12.09.09, 01:20 @martin1841, wszystkie te screeny pochodzą z japońskiej wersji, a więc na pewno PS3. Z drugiej strony większość tych obrazków to CG, więc wiesz:p Są już nowsze screeny: www.ff-xiii.net/index.php?page=article&article=431 Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Galeria: Final Fantasy XIII 12.09.09, 01:22 Tylko 2, 6, 7, 8 jest in-game, możesz poznać po plastikowych twarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Galeria: Final Fantasy XIII 12.09.09, 08:25 Skojarzenie z Last Remnantem nad wyraz trafne. Zaczynam sie troche niepokoic... Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Galeria: Final Fantasy XIII 12.09.09, 08:45 Mam nadzieje ze gra bedzie dobra i zyska uznanie graczy...a co do grafiki to życze sobie zeby była lepsza na ps3 bo tak pie...sza ze ps3 jest lepsze a kupuje gry na x360. Niech wkoncu pokaża tą moc hehehe bo trace nadzieje;/ hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ripat Re: Galeria: Final Fantasy XIII 12.09.09, 12:07 Po crapie fabularnym jakim był FF XII nie spodziewam sie rewelacji po tym Fajnalu. Ja chce porywającej fabuły jak FF VII i systemu rozwoju postaci z FF X. A co Wy chcielibyście zobaczyć w nowym FF? Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Galeria: Final Fantasy XIII 12.09.09, 20:48 @ripat do tego poprosze watek milosny ala FF VIII w XII poza brakiem fabuly brak jakis relacji miedzy postaciami... (pewnie przez braki w fabule ) Odpowiedz Link Zgłoś