ewa_g96 14.09.09, 10:20 Przerzuciłam się na inną grę może wiec ktos chce moją - poziom strach na wróble? Chętnych proszę o maila ewa_g96@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin80 Re: Oddam moją plantację 14.09.09, 12:17 Napisz co cie teraz innego wciągnęło, jaka gra? Może i nas zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: Oddam moją plantację 14.09.09, 13:49 a ja akurat gram w traviana... boszszsz... muszę z czegos zrezygnować.... tak, tak patrice, wiem z czego mam nie rezygnować he he. pS na którym serwerze masz ogródek?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_g96 Re: Oddam moją plantację 14.09.09, 14:06 W sumie gra bardzo podobna tylko troszkę więcej opcji - na facebooku jest cos takiego jak farma town bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Slimaku 14.09.09, 14:29 kontroluję Cię i pojawiam się za Tobą jak cien ,wiec nie zrob falszywego ruchu DD Oczywista oczywistosc Na czym polega gra w traviana? Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: Slimaku 14.09.09, 19:32 uuuu travian (www.travian.pl) to niestety zabawa w wojnę. Masz osadkę , którą rozbudowujesz, tworzysz wojsko itd... Ale jak się nie zalogujesz wystarczająco często, to Cię najadą i zniszczą... nie można grać tak lajtowo, jak w ZI( a tam kurde tyż mam dwa konta no i chyba je zlikwiduję.... bo od trzech tygodni żadnej książki nie przeczytałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Slimaku 14.09.09, 21:06 łee to nie dla mnie. Nie lubię miec swiadomosci ze cos "musze" Odpowiedz Link Zgłoś