Dodaj do ulubionych

kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive

24.07.14, 17:36
kto ma problem z firmą Finanse Progres Interactive proszę o kontakt bo chce ich podać do sądu
Obserwuj wątek
    • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.07.14, 08:59
      witam podpisałem z nimi umowę na usługę pozycjonowania reklamowaną przez telefon jako darmowa i bez zobowiązań. Po 2 miesiącach wysłali fakturę na ogromną kwotę, na drugi miesiąc drugą, a po zerwaniu umowy kara na jeszcze większą kwotę. Jeśli ktoś miał tak samo proszę o kontakt bo pozywam ich do sądu. Mam wrażenie że maja kilka firm które dzwonią do klientów i reklamują bezpłatne testowe usługi, jak ktoś się złapie to wystawiają słone faktury. w ich umowach są zakazane klauzule, które chętnie omówię
      • Gość: Janek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 14:01
        Chyba też mam podobny problem alem ja podpisałem umowę.i
        • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 09:03
          proszę cię skontaktuj się ze mną mam ten sam problem i kancelarię adwokacką z którą mam umowę na tą sprawę i potrzebuję dowodów
          mail chirac1@wp.pl
          • Gość: matteusz Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 22:22
            Firma godna polecenia! Profesjonalnie podchodzą do powierzonych im prac. Skuteczność rewelacyjna. Polecam!
          • paja040 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 04.10.15, 20:02
            ewasz70...Mam ten sam problem i potrzebuję pomocy.Pozdrawiam
            paja040@onet.pl
            • marina_zakopane moja historia 07.10.15, 09:34
              Na pewno nie polecam korzystania z biegłego sądowego. My właśnie w ten sposób przegraliśmy sprawę sądową. Biegły niczego nie stwierdził i niczego nie zaprzeczył a skasował ponad 2000zł + VAT do tego musimy zapłacić koszty zastępstwa procesowego dla naszego pełnomocnika 2400zł + VAT oraz pokryć koszty zastępstwa procesowego strony przeciwnej również 2400zł + VAT. Tak więc same koszty poboczne to 6800 zł netto i prawie 8364zł brutto....Z perspektywy czasu chyba lepsza byłaby ugoda, szczególnie że proponowali kwotę 70% wartości zadłużenia, jeszcze przed procesem sądowym, a ja wtedy czytałam to forum bo wypowiadali się tu sami specjaliści, i każdy się przekrzykiwał że żaden Sąd tej kwoty nie zasądzi itp. Ciekawe gdzie teraz są ci doradcy? Pochowali się bo już nie mają nic do powiedzenia!! Zrobili szum naopowiadali bajek o tym że Sąd wysyła tylko zapytanie o zapłatę, że jest to Sąd internetowy, że żaden sędzia nie zasądzi, że ta umowa jest nic nie warta. Co mi teraz powiecie kiedy zostałam z długiem dwa razy większym niż był na początku!!!?? Dziękuję wam wszystkim i niech moja wiadomość będzie przestrogą dla innych.
              • sor_en Re: moja historia 07.10.15, 20:33
                Firma Progres podszywa sie pod firmy umieszczajac takie j/w wpisy,Osobiscie zweryfikowałam rzetelnosc wpisu po przez znalezienie firmy marina zakopane w internecie i pofatygowałam sie dzwoniac do nich z zapytaniem o w/w wpis.Pani przekonujaco poinformowała mnie iż post umieszczony na tym forum nie jest jej ,Pozostaje w takim razie pytanie... czy nie nalezaloby poinformowac o tym zdarzeniu odpowiednie organy?
                • pensjonhalina Re: moja historia 08.10.15, 09:11
                  Witaj sor_en,
                  Podaj mi na maila: poczta@ekopens.pl namiary na tą firmę marina z Zakopanego a ja zrobię z tego użytek w postaci zawiadomienia prokuratury.
                  Pozdrawiam
                  • marian_pozarski [...] 30.11.16, 19:34
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gosia Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.CNet.Gawex.PL 21.08.14, 08:01
          Witam mam taki sam problem sprawa znajduję sie obecnie w sądzie mój dług został sprzedany wierzycielowi teraz on zgłosił to do sądu
          • Gość: Aneta&Jacek [...] IP: *.play-internet.pl 20.10.14, 12:44
            • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 20.10.14, 14:52
              Ale jaja! Pani naprawdę wierzy w to co pisze!?
              • Gość: Anita&Kamil Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 09:11
                Pozycjonowanie stron na najwyższym poziomie. Firma doskonale wywiązuje się z powierzonych jej realizacjach. Miły i natychmiastowy kontakt. Polecam!
                • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 03.11.14, 18:00
                  podstawieni pracownicy progresu podajcie swoją stronę tak dobrze wypozycjonowaną przez tę firmę
          • natmal8 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 21.10.14, 10:54
            witam
            moja sprawa też trafiła do sądu i mój dług został sprzedany firmie Solventoir z Wrocławia
            • akm7l1z [...] 29.10.14, 08:16
              Treść postu jest niedostępna.
          • fokam Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 01.02.15, 10:33
            Proszę napisać co z Pani sprawą? Co Pani dotychczas robiła, czy to coś daje?
            Mój dług ma wierzyciel, z którym nie poszłam na ugodę i ma mnie oddać do sądu.
            Ewa.
            • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:27
              Rozumiem, że nie powinno się niczego podpisywać w obecnych czasach, ale kobieta, która wciskała mnie ich umowę powiedziała, żeby rezygnację wysłać przed końcem okresu testowego.
              I, że liczy się data nadania. Normalnie kłamała. Teraz już jej mail jest nieaktywny. Jak żyć?
            • paja040 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 04.10.15, 19:56
              ewa..może wiesz więcej na temat tej firmy...ja mam to samo..proszę o kontakt.Janusz
              paja040@onet.pl.Pozdrawiam

• Gość: matteusz Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 22:25
          Firma OK. Nie wiedziałem komu zlecić pozycjonowanie, ale już wiem, że każda następna strona będzie pozycjonowana przez Progres Interactive. Polecam firmę! Ludzie znają się na rzeczy.
          • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 07:12
            Gratuluję następnego wpisu z tego samego IP
            • tomasz30zabrze [...] 13.01.16, 18:11
      • Gość: Maciek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.14, 19:23
        Ja też mam ten problem chcę iść do sądu, proszę o kontakt.
        • Gość: matteusz Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 22:25
          Podpisał Pan umowę, ktoś wykonał prace, Pan nie zapłacił i chce Pan iść do Sądu, jakie to polskie....:))
          • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 07:12
            Nie wiem czy polskie jest podszywanie się pod klienta.
        • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 14:16
          Witam, Czy zrobił Pan coś? Proszę o kontakt.
      • Gość: Kasia Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.14, 11:10
        Witam serdecznie , mamy taki sam problem, dzwoniłam do jednej Pani kazała napisać zgłoszenie do prokuratury. Jesteśmy załamani całą sytuacją . Proszę o pomoc :(
        • Gość: popa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 17:44
          niech pani wyśle maila ze skanem umowy do us0207@ds.mofnet.gov.pl pan adam łazarewicz do spraw przestępstw fiskalnych jak pani chce porozm to mój maila chirac1@wp.pl
          • Gość: kristi Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.client.rionet.cz 27.10.14, 16:00
            Firma jest odpowiedzialna za pozycjonowanie mojej strony. Do sposobu, w jaki wykonywana jest ta usługa nie mam żadnych zastrzeżeń. W przyszłości może skorzystam jeszcze z innych usług firmy, ale póki co z tej jednej jestem bardzo zadowolony.
            • Gość: Kasia Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.14, 16:29
              Skąd tyle werwy aby tak bardzo bronić firmy Progres ? Widocznie jest pani bardzo dużą firmą skoro panią stać na faktury około 3 tysiące za miesiąc. Dochody muszą być naprawdę zdumiewające :) gratuluje !!! Proszę podać swoje dane i nazwę obiektu ??? Porozmawiamy na priv. Pozdrawiam
              • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 27.10.14, 21:01
                Miła Pani,
                Firma się "sama broni" robiąc sobie jaja z nabitych w butelkę klientów.
                Te wpisy to kpina! Z jednego komputera! Czy antoni o tym nie wie?! Nie wierzę.!
                Pozdrawiam, Halina
          • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:45
            Witam,
            Moje wypowiedzenie listem poleconym "nie zdążyło" przed zakończeniem okresu testowego o jeden dzień roboczy. Po miesiącu dostałam pierwszą fakturę. Komplementariusz w rozmowie telefonicznej, że korzystałam z ich "usług" przez miesiąc za darmo. Pora płacić.
            Przy podpisaniu umowy kobieta zapewniła mnie, że wystarczy w okresie trwania okresu testowego wysłać rezygnację. I, że ważna jest data nadania.
            Czy istnieją zasady współpracy fair play?
          • paja040 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 04.10.15, 19:58
            Mam ten sam problem z firmą jw...proszę o pomoc.
            paja040@onet.pl
        • wisniowysad.krakow [...] 08.04.15, 13:49
      • Gość: Halina Maślanka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 17:06
        • Gość: lupa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 17:41
          niech pani wyśle umowę i z nimi i opisze sprawę do us0207@ds.mofnet.gov.pl urząd skarbowy jelenia góra p.adam łazarewicz
        • Gość: Małogrzata Ostrows Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 18:18
          Jakby to był typowy spam wyszukiwarek to strony już by nie było w wynikach wyszukiwania, więc niech Panie nie pisze głupot jak nie ma Pani pojęcia o czym mówi. Analizowaliśmy linki jakich używają i ich metody są LEGALNE
          • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.11.14, 10:45
            Firma Progres Interactive za pomocą forum próbuje wypromować się jako dobra, uczciwa firma, wpisuje w każdym pozytywnym wpisie całą nazwę firmy ,żeby tylko te dobre wpisy były widoczne w wyszukiwarce, po wpisaniu Progres Interactive, pierwsze pokażą sie tylko
            te które mają pełną nazwę w treści, ten kto nie wejdzie na forum tylko zczyta podbite do pierwszych pozycji wpisy z forum natknie się na same pozytywy, sprytnie. Proszę używać całej nazwy firmy we wpisach bo Progres Interactive wykorzystuje swoją wiedzę, i nie jest to działanie przypadkowe.
            • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.11.14, 10:56
              Firma Progres Interactive za pomocą forum próbuje wypromować się i wykorzystać wpisy osób które mają z nia problem, wpisuje w każdym pozytywnym wpisie całą nazwę firmy ,żeby tylko te dobre wpisy były widoczne w wyszukiwarce, po wpisaniu Progres Interactive, pierwsze pokażą sie tylko te które mają pełną nazwę w treści, ten kto nie wejdzie na forum tylko przeczyta podbite do pierwszych pozycji wpisy z forum natknie się na same pozytywy, sprytnie. Proszę używać całej nazwy firmy we wpisach bo Progres Interactive Pogrubione! wykorzystuje swoją wiedzę, i nie jest to działanie przypadkowe.
              • scoobyy [...] 06.11.14, 13:21
                • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.11.14, 14:00
                  Progres Interactive to firma, która telefonicznie obiecała złote góry, pozycjonowanie na najwyższym poziomie i.t.d. za darmo a w umowie, którą należało podpisać małymi literkami o wypowiedzeniu umowy - bo przechodzi na czas nieoznaczony. Ażeby mnie skusić na współpracę pracownik Progres Interactive długo i żarliwie tłumaczył mi przez telefon, iż nie mam się czego obawiać i tylko ode mnie zależy czas współpracy. Okazało się to zupełną fikcją, pozycjonowanie na frazach nie używanych, poza tym spam w tym działaniu a na koniec niebotyczne faktury za nic.
                  Uważajcie Państwo, firma Progres Interactive działa na zasadzie - obiecam ale nie dotrzymam. Nikt niby zadowolony (sic!) nie chciał się do tej pory ujawnić!
                  • addenium Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.11.14, 18:57
                    #ProgresInteractive opinie
                    • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 07.11.14, 09:17
                      Takim firmom jak Progres Interactive trzeba mówić stanowczo NIE.
            • tangram24 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.02.15, 11:13
              Wyjaśnijcie mi prosze państwo o co chodzi. Dostałam propozycję na pozycjonowanie testowe nojej strony.
              • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.02.15, 11:27
                tangram24, nie daj się tak jak my z tego forum nabrać! Nie zdążysz nawet wypowiedzięć umowy a od Progres Interactive zaczniesz dostawać faktury, nie zapłacisz ciężkich pieniędzy za nic (bo to lipa z tym pozycjonowaniem) i będzie firma windykacyjna a potem sąd. Zdecydowanie odradzam.
                Pozdrawiam
                • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:23
                  Czyli nikt nic?
                  • pensjonhalina [...] 08.04.15, 17:59
              • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:22
                Proszę uważać.
        • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:50
          Witam,
          Czy pozew powstał?
      • Gość: ProgresInteractive Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.14, 15:53
        Szanowni Państwo,

w nawiązaniu do postów znajdujących się na tym forum, pozwalamy sobie zamieścić kilka słów wyjaśnienia. Mam nadzieję, że pozwolą one spojrzeć na opisaną sytuację bardziej obiektywnie. Uwagi przekazywane w rozmowach telefonicznych czy na forach internetowych są dla nas cennym źródłem informacji o obszarach wymagających zmian w naszej firmie. Szanujemy krytyczne opinie naszych Klientów, pod warunkiem, że zawierają one treści zgodne ze stanem faktycznym.

Na początku, pragniemy poinformować, że każdy z naszych Klientów współpracuje z nami na podstawie umowy, którą wysyłamy zawsze na jego adres mailowy aby mógł spokojnie zapoznać się z jej warunkami. Odesłanie podpisanej umowy przez klienta skanem bądź pocztą jest dla nas sygnałem, że klient umowę zrozumiał i zaakceptował.

Konstrukcja umowy z założenia miała być prosta, czytelna i przyjazna (wygodna) dla naszych Klientów. Tworząc wzór umowy skorzystaliśmy nie tylko z wiedzy prawników, ale z już istniejących na rynku, sprawdzonych rozwiązań. Długość obowiązywania okresu wypowiedzenia w naszej umowie jest identyczna lub bardzo niewiele różni się od tego co proponują inne duże firmy zajmujące się pozycjonowaniem. Podobnie skonstruowane umowy można spotkać także w innych branżach np. informatycznej czy telekomunikacyjnej. Automatyczne przejście na czas nieokreślony miało być wygodne dla Klienta. Nie angażowało go ponownie w cały proces podpisywania umowy oraz dawało dodatkowe korzyści w pozycjonowaniu, które jest procesem dynamicznym i nie lubi przerw. Oferując naszą umowę przyjęliśmy założenie, że okres testowy umożliwia naszym Klientom obiektywne sprawdzenie, jak pozycjonowanie poszczególnych słów kluczowych wpływa na pozyskanie nowych Klientów. W tym okresie każdy Klient poprzez Panel Klienta może zalogować się na dedykowane dla niego konto i zapoznać się z aktualnymi postępami naszych prac. Pozwala to Klientom zweryfikować skuteczność i efektywność podejmowanych działań a także obliczyć hipotetyczny koszt usługi po zakończeniu okresu darmowego (posługując się cennikiem naszych usług, który dołączany jest w formie załącznika do każdej zawieranej umowy) i zdecydować, czy jest skłonny je ponosić w minimalnym okresie współpracy 3. miesięcy. W całym okresie promocyjnym każdy Klient otrzymuje usługi bezpłatnie.

Nie udało nam się wykryć przypadków obciążenia Klientów kosztami w okresie testowym.Nie jest również możliwe, aby jakikolwiek klient otrzymał od nas fakturę w sytuacji gdy nie przesłał do nas umowy. Nasz system wymaga zawsze wprowadzenia skanu umowy, aby w ogóle świadczenie usługi mogło zostać rozpoczęte. Jeśli ktoś z forumowiczów dysponuje informacjami, które przeczyłyby naszej wiedzy bylibyśmy niezmiernie zobowiązani za ułatwienie kontaktu z osobami, których sprawa dotyczy, w celu możliwości sprawdzenia zaistniałej sytuacji oraz ewentualnego przeproszenia i zrefundowania danym Klientom poniesionych kosztów.

Wynagrodzenie jakie jest nam należne za naszą pracę jest wyłącznie wynagrodzeniem efektu ( brak efektu w postaci pozycji 1-10 oznacza brak wynagrodzenia). Opinie mówiące, że z naszej strony nic nie zostało zrobione, a pomimo tego faktura została wystawiona są bardzo krzywdzące, gdyż zdecydowanie mijają się z prawdą. Każdy Klient wraz z fakturą, otrzymuje raport pozycjonowania, czyli szczegółowe zestawienie, na jakich pozycjach znajdowała się dana fraza w danym dniu. Rzetelność raportów jest dla nas rzeczą priorytetową. Dlatego przechowujemy również zrzuty ekranu, które niejako dodatkowo dokumentują pozycję strony w danym dniu. Poza własnym system, dla dodatkowego bezpieczeństwa, korzystamy też z płatnych narzędzi zewnętrznej firmy, która zajmuje się profesjonalnym monitorowaniem stron w internecie. Uważamy, że tak rzetelna dokumentacja nie zostawia żadnych wątpliwości co do zakresu i jakości wykonanej usługi. Takich zastrzeżeń nie miał również Sąd, w sytuacjach gdy byliśmy zmuszeni dochodzić swojego wynagrodzenia na tej drodze.

Zarzucanie nam jakoby korespondencja przesyłana do siedziby spółki nie była przez nas podejmowana, należy uznać za całkowicie bezzasadne. Dziennie do spółki dociera mnóstwo korespondencji, która jest odbierana na bieżąco, w jaki sposób mielibyśmy weryfikować, którą korespondencję odbierać, a którą nie? W przypadku gdy ktokolwiek z Państwa posiada informację o przesyłce, która była do nas adresowana a nie została przez nas podjęta, bylibyśmy niezmiernie wdzięczni za poinformowanie nas o tym, w celu podjęcia niezwłocznie działań reklamacyjnych u dostawcy przesyłek oraz ewentualnego przeproszenia i zrefundowania danym Klientom poniesionych kosztów.

Zarzucanie nam iż umowa zawiera klauzule niedozwolone jest również nie na miejscu, gdyż w obrocie profesjonalnym (pomiędzy przedsiębiorcami), a taka sytuacja ma tutaj miejsce, instytucja klauzul niedozwolonych w ogóle nie istnieje. Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do przedsiębiorców i każda osoba, która ją podpisuje poświadcza iż posiada status przedsiębiorcy.

Prosimy również zwrócić uwagę, iż poza usługą pozycjonowania, każdy nasz Klient otrzymał szereg dodatków stanowiących aktywację usługi, szczegółowo opisanych w paragrafie 2 ust. 2 i 3 umowy na pozycjonowanie, m.in.

-audyt strony,
        -opracowanie strategii linkowania oraz optymalizacji serwisu,
        -założenie kont na portalach społecznościowych,
        -dołączenie serwisu do autorskiego systemu monitorującego obecność wirusów,

Efekty wszystkich ww. prac mogą Państwo zaobserwować logując się do panelu klienta.

Do każdego klienta wysyłamy również prośbę o dostęp do strony w celu przeprowadzenia jej optymalizacji. W przypadku gdy Klient zdecyduje się na przekazanie nam dostępu, wykonujemy dodatkowo takie czynności jak:

-optymalizacja pliku robots.txt,
        -wykonanie optymalizacji polegającej na usunięciu session_id w serwisie internetowym Zlecającego,
        -stworzenie mapy podstron oraz jej dodanie do usługi Google Sitemap,
        -usuniecie istotnych błędów oraz problemów istniejących na Serwisie internetowym Zlecającego z punktu widzenia pozycjonowania,
        -założenie konta dla serwisu internetowego Zlecającego w systemie Google Webmaster Tools,
        -wykonanie optymalizacji sekcji HEAD - strony głównej serwisu internetowego Zlecającego,
        -wykonanie optymalizacji sekcji HEAD - unikalnych podstron serwisu internetowego Zlecającego
        -wykonanie optymalizacji polegającej na stworzeniu przyjaznych linków dla wyszukiwarek w serwisie internetowym Zlecającego,

Należy również nadmienić, iż brak dostępu do strony internetowej Klienta nie jest elementem przekreślającym możliwość skutecznego wypozycjonowania serwisu.

Na przykładzie Klienta, który bardzo negatywnie publicznie wypowiada się o spółce pragniemy przedstawić skrótowy przebieg współpracy:

1. Klient przesłał do nas listem podpisaną umowę, którą wcześniej otrzymał na adres mailowy.
        2. Klient przesłał dostęp do strony, a następnie wymienił z naszym pracownikiem kilka maili odnośnie optymalizacji jego strony oraz zmian na jego stronie, po czym wszystkie zmiany zostały przez nas przeprowadzone.
        3. Po naszych działaniach strona Klienta na ustalone wyrażenia kluczowe z umowy, w pierwszym okresie rozliczeniowym znajdowała się w 70% w pierwszej dziesiątce wyników wyszukiwania, co jest bardzo dobrym efektem jak na tak krótki czas pozycjonowania.
        4. Po pierwszym okresie rozliczeniowym, klient otrzymał fakturę zgodnie z umową i raportem pozycjonowania.

Ten sam Klient do dnia dzisiejszego nie zapłacił za naszą pracę i dzisiaj twierdzi, że został przez nas oszukany.

Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od 9 do 17, zapraszamy do kontaktu.
        • Gość: hmmm Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.14, 18:25
          spółka taka zajęta że pod długim postem nikt się nie podpisał. tyle korespondencji dociera że pracownik i prezes w jednej osobie nie nadąża jej odbierać. Kolejne pytanie czy wobec tego instytucje skarbowe i sądowe twierdząc że znają działalność prezesa z innych zakładanych przez niego i panią wiesię firm kłamią? Czekamy na wyjaśnienie tym razem podpisane
        • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 12.08.14, 11:03
          Proszę nie pisać ,że bez umowy nie wysyłacie faktur i nie naliczacie swoich kar !Natychmiast nasyłacie firmę windykacyjną .My nie mieliśmy z wami podpisanej ważnej umowy, p. Wieczorek nie potrafił udzielić informacji dlaczego wysłał do nas fakturę. Mało tego w mailu otwarcie pisaliśmy o nie pozycjonowaniu naszej strony., nie daliśmy żadnych haseł, kluczy itp, nie wysłaliśmy żadnej umowy z danymi naszej firmy, oryginału. I co z tego, niby jesteśmy winni ponad 13 tys zł progresowi,firma Windykacyjna od razu się do nas odezwała( 7 dni po upływie terminu płatności z wystawionej faktury) niestety nie potrafią nam przedstawić dowodów na podstawie których nas próbują zwindykować Naszą sprawą zajmują się już odpowiednie instytucja. Jedno jest pewne BZDURY ktoś napisał w tym Oświadczeniu.
          • Gość: oszukana59 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 11:17
            może jakieś konkrety , a może zmówimy się na wycieczkę do Jeleniej Góry i wyjaśnimy sprawę na miejscu, a i prokuratura jest
        • wisniowysad.krakow [...] 08.04.15, 13:56
      • Gość: Majka Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: 176.58.22.* 16.09.14, 13:21
        Proszę o kontakt, teraz mam ten sam problem z nimi. marinia@op.pl
        • Gość: poszkodowana2 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.14, 09:53
          Czy ktoś ma jakieś wiadomości z postępowania. Podobno były już pierwsze przesłuchania. Proszę dzielcie się wszelkimi informacjami. To pomoże innym. Osoby które złożyły pozwy nic nie wiedzą.
          • addenium [...] 01.10.14, 00:53
          • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:58
            Witam, czy coś się Państwu udało? Proszę o informację. Za dużo naciągaczy.
        • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 14:02
          Czy wysyłała Pani zawiadomienie na Policję w J.G. o popełnienie wyłudzenia?
      • natmal8 [...] 21.10.14, 11:55
      • Gość: matteusz Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 22:26
        W swoim życiu wielokrotnie miałem okazję korzystać z usług firm zajmujących się
        pozycjonowaniem, lecz z całą pewnością mogę stwierdzić, iż firma Progres Interactive
        wypadła najlepiej z nich wszystkich i jest jedyną, która mnie nie
        zawiodła. Korzystając z jej usług zawsze mogłem i mogę liczyć na
        profesjonalną, rzetelną oraz fachową obsługę. Ponad to firma Progres jest
        otwartą na ludzi jak żadna inna. Jej pracownicy dbają o klientów i
        darzą ich szacunkiem. Polecam firmę Progres!
        • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 07:13
          Piekna laurka poprosze o nr tel lub adres pozycjonowanej strony
        • Gość: Karina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.internetia.net.pl 28.10.14, 07:51
          A może lektura na rozładowanie Pana/Pani zadowolenia --> art. 239 KK
      • akm7l1z Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 21:55
        ja mam ten sam problem mój meil i-z-23@o2.pl też podpisałam umowe która miała byc darmowa a potem faktury na duze kwoty IM
      • akm7l1z Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 29.10.14, 15:56
        Witam. Ja mam taka sama sprawę mój meil i-z-23@o2.pl
      • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 06.11.14, 10:53
        Wszystkie osoby które maja proble z firmą Progres Interactive- to forum jest dla WAS
      • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:14
        Witam. Mam problem. Czy udało się coś? Proszę o kontakt.
      • ciekawy70 [...] 12.05.15, 21:48
      • paja040 [...] 04.10.15, 19:37
      • swojskachata Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 27.10.15, 18:55
        Witam serdecznie.
        Mam podobne problemy z P Antonim W. Może jakiś nr tel. lub meill ?
        Do mnie Krzysztof Paradowski 607.843.887 www.swojskachata.com
        Lecz lepiej do żony, bo ona kontaktowała się już z prawnikami i jest bardziej w temacie :
        Renata Paradowska www.zielonaoaza.wpolanicy.pl 607.843.887
      • mietek220 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 03.12.15, 21:15
        Mam podobny problem. Proszę o kontakt
        • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 04.12.15, 08:08
          mietek220, podaj swój prywatny mail.
      • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 17:03
        UWAGA!!! GRUPA na FACEBOOKU POSZKODOWANI PRZEZ PROGRES ZOSTAŁA SPRZEDANA<KASOWANE SĄ POSTY < USUWANE OSOBY
        • hydrofor1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 17:43
          W TO PRAWDA WIECZOREK PRZEKUPIŁ ADMINISTRATORÓW I TERAZ SAM STERUJE GRUPĄ
          • pawel_olsztyn1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 17:52
            hahaha nie skomentuje ;) nie podoba wam się propozycja ugodyto nie podpisujcie, wielu skorzysta bo rozumie że koszt ugody to koszt prawnika, opini biegłego i dojazdów do jeleniej. Część osób wygra a część przegra taka prawda. Lecz to nie powód aby pisac kłamstwa na temat administratorów którzy spędzili setki godzin ale i wydali tysiące złoty na sprawy związane z forum... Każdy kto myśli, że forum został sprzedane jest arogantem bez elementarnej wiedzy na temat toczących się postępowań a na pewno nie zrobił praktycznie nic aby pomóc w skutecznej walce... (kto walczył i interesował się na bierząco sprawą ma pojęcie i zna sytuacje). Pozdrawiam serdecznie
            • hydrofor1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 18:37
              A TU NASTEPNY CZŁOWIEK WIECZORKA I GADKA STANDARDOWO WYKLEPANA.
              NIE WSTYD WAM!!!
            • hydrofor1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 18:46
              MOŻE GDYBYŚCIE WSZYSTKICH TAK MOCNO NIE NAMAWIALI NA PŁACENIE OSZUSTOWI UWIERZYŁ BYM,
              ODRAZU WIDAĆ CO JEST GRANE.
              • pomoc_progres [...] 26.11.16, 22:20
                • hydrofor1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 22:57
                  SZPRZEDALIŚCIE SIĘ I TYLE!!!
                  • pawel_olsztyn1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 23:18
                    Tak tak hydrofor sprzedalismy Ciebie, Twoja matke, ojca, i reszte rodziny. Zadowolony? Jak tak to życzę miłej nocy i weekendu. Pozdrawiam.
                • dorato1234 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 27.11.16, 20:46
                  od dawna zapraszali na tego maila :) tylko wy administratorzy z grupy każdemu to odradzaliście . CO TERAZ SIĘ STAŁO? JA WAM ODPOWIEM, PIENIĄŻL
                  KI WZIĘŁY GÓRE ! HAHAHAHA
                  LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OMAMIĆ!!!!
            • gorol.jbie Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 26.11.16, 23:32
              Paweł. Wszycy wiemy że jesteś obecnym adminem grupy " sprzedaliśmy ku...a 300 osób". Gratuluje transakcji. Najpierw mydliliście oczy 300 ludziom że trzeba walczyć a potem nagle jebut...sprzedaliście nas...podobno Judasz też był rudy... jeszcze raz kłaniam się nisko, za taki handlowy majstersztyk, ale pamiętaj, że My jesteśmy gorsi od Kaczyńskiego i Macierewicza razem wziętych... będziemy pamiętali do samego końca, a jak przehandlowaliście nasze dane do będziemy was ścigać gorzej niż W. nas jest kilkuset a Was sprzedawczyków kilku. Rozliczymy Was z tej transakcji.
              • pawel_olsztyn1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 27.11.16, 00:57
                Masakra... Wy na prawde macie jakies urojenia i wybujale fantazje... Brak slow. Powodzenia w dalszym sporze.
                • hydrofor1 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 27.11.16, 16:01
                  JESTEŚ JEBANYM JUDASZEM I KARA CIĘ DOSIEGNIE PAWELKU ZA 2 ZŁOTE
                  • marian_pozarski [...] 30.11.16, 19:33
                    • queeny63 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 02.12.16, 07:59
                      Szanowny Panie każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii w tym temacie, prawda jest taka, że ugoda jaka jest oferowana ludziom to kolejny przekręt i kto widział i czytał te "cudowne warunki" to wie, że są tam kolejne kruczki na które progres ponownie będzie łapał ludzi. Większość poddaje się ugodzie licząc na święty spokój ale mam wrażenie, że takiego nie bedzie. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza. Kto chce podpisuje ugodę - jego wola, natomiast ci którzy jej nie podpisują mają prawo wyrazić swoją opinię ponieważ nie są ślepi i widzą co sie dzieje, że osoby które do tej pory mówiły: że się nie damy, że walczymy do końca, że wieczorek musi siedzić itp. a teraz piszą jaka to firma jest świetna i jakie cudowne warunki proponują to sieją propagandę .... płacą im za to czy co?? podpisali ugode no to ok ale niech teraz nie atakaują tych którzy tej ugody nie chca podpisac bo nie są ślepi! tyle w temacie!!!
                      • ale2fajnie [...] 02.12.16, 20:16
                      • a_wieczorek_progres Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 04.02.17, 13:26
                        Dosyć tego. Nie dość że Pani mnie oszukała, do czego się przyznała w Sądzie, to jeszcze oszukuje Pani osoby, które pracowały ciężko nad kompromisem i te, które chcą się że mną normalnie dogadać. O co Pani chodzi? Pani nie ma nic do zapłacenia i chce Pani wkopać innych w problem? Tak Pani działa? Skąd w Pani takie pokłady nienawiści do ludzi?
                • dorato1234 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 27.11.16, 20:53
                  Masakra to za mało powiedziane Pawełku.
                  Jesteście sprzedawczyki. Wszystkich nas sprzedaliście, myslicie że My nie damy sobie rady bez Was?
                  MYLICIE SIĘ I TO BAAARDZO!!!
                  JEST NAS JUŻ BARDZO SPORA GRUPA, I TO W ZALEDWIE JEDEN DZIEŃ!!!!
                  • gorol.jbie Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.11.16, 19:07
                    Paweł, Jarek, Ewa...nie chcecie się przyznać, ale wszystko na to wskazuje że sprzedaliscie nas za garść srebrników. Cała akcja zaczęła się już od lipca, ew sierpnia. Co chwile pojawiały sie wpisy na forum od was, że już niedługo się to zakończy. Wszyscy myśleli ze jesteście może w posiadaniu informacji ze rudego w końcu posadzą. Otóż Wy mieliście na myśli to, że właśnie podbijaliście piątkę tym oszustom. Wstyd Wstyd Wstyd. Wielcy Figheterzy od siedmiu boleści, którzy spierdzielili kiedy tylko nadarzyła się okazja...Cytując kabaret KMN " Oj Duda się za takich weźmie...oj weźmie... Mam nadzieję że wszystko odbyło się zgodnie z prawem, bo jak nie to będziecie oglądali razem z rudym świat zza kratek.
    • scube85 [...] 28.07.14, 22:01
      • Gość: Janek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.uznam.net.pl 28.07.14, 22:14
        Co robimy ,jedziemy do nich do biura?
        • Gość: Maciek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.14, 09:24
          Do biura bardzo chętnie, ale najpierw może zbierzmy się i złóżmy pozew , bo do mnie zgłosiła sie firma windykacyjna , nawet umowy z tym gościem nie miałem podpisanej, tylko kilka maili wysłanych i skan umowy w częsci podpisany, czyli nieważny( bez pierwszej strony i aneksu). Wysłany mail z wycofaniem się z jakichkolwiek czynnosci z mojej strony nic dla niego nie znaczy. Wieczorek nie miał nawet podpisanej umowy ani oryginału z moim podpisem i żąda ode mnie ponad 13 tyś. Firma windykacyjna - zaprzyjaźniona z W. już się do mnie zgłosiła. Prawdopodobnie też Was to czeka.
          Sprawę zgłosiłem na policję, ale to chyba będzie za mało.

Podajcie namiary na osób w podobnej sytuacji mój nr 600123232
          • Gość: kateleen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 13:54
            • Gość: haha Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.14, 14:28
              Posty pisze jedna osoba! haha chyba po to żeby pozostawić resztki pozytywnego wizerunku tego całego PROGRESU. Trochę późno niestety, machina do walki z przestępczością ruszyła :)
              • Gość: Anita&Kamil Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 09:43
                Witam wszystkich,
                Korzystam z usług tej firmy od kilku miesięcy, początkowo prace nad moją
                reklamą w google szły b. wolno jak zresztą w poprzedniej firmie z
                której zrezygnowałem, natomiast po ok. 2 miesiącach było już tylko
                lepiej i tak jest cały czsas
                Dla zainteresowanych dodam jeszcze jedną ciekawostkę o firmie a
                mianowicie że, za brak efektów nie ponosimy kosztów, co oznacza,że
                pierwsze 2 miesiące nic mnie nie kosztowały.Zaufałem i mam efekty.
                Jak dla mnie pozytywna firma.
            • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 20.10.14, 16:38
              Bóg Cię opuścił!!!!!!!! Co ty babo wypisujesz!?
            • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 20.10.14, 17:14
              Pochwal się miła Pani swoją firmą.! Dlaczego działasz anonimowo! Lipa!
            • Gość: Morda Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 17:18
              To wy nie wiecie że pensjonat należy zamieścić w serwisach noclegowych ,zaraz się ze śmiechu położę ,pozycjonowali stronę pensjonatu zamiast ogłosić się w serwisach noclegowych.
              Podaj stronę pensjonatu.hahahahahahahahahaha
          • Gość: matteusz Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 22:23
            Pozycjonowanie stron to ich mocna strona. Wykonali dla mnie stronę oraz ją wysoko ulokowali w Google. Firma warta polecenia. Potwierdzam opinie innych: kontakt, obsługa oraz realizacja na wysokim poziomie.
            • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 07:14
              Ponowny wpis od tej samej osoby z Ip tego co zawsze, wszystkie wpisy są z tego samego dnia i godziny.
            • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 07:49
              Panie Matteusz,
              Pochwal się Pan tą stroną, przecież wszystko co piszesz to lipa i bujda na resorach!.
              Oprócz tego wszystkie pochwalne maile pisane są z tego samego komputera! Coś tu nie gra!
              Halina
      • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 09:01
        proszę skontaktuj się ze mną mam ten sam problem i kancelarię adw z którą mam umowę mail chirac1@wp.pl
        • Gość: akacja Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 22:45
          Witam
          W dniu dzisiejszym po wcześniejszym wypowiedzeniu umowy, otrzymałam od firmy PROGRES INTERACTIVE Notę obciążeniową na kwotę ponad 8.000,-zł + zaległe faktury.
          Proszę o pomoc w postępowaniu chcę dołączyć do pozwu .
          Pozdrawiam
          • rosnejrob0 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 13.10.14, 23:57
            witam,
            pozew zbiorowy moga sie starac tylko osoby prywatne, nie prowadzace dzialalnosci gospodarczej.
            Prosze wysłac zawiadomienie o popelnieniu (przestepstwa, oszustwa czy wyłudzenia) na policje w Jeleniej Górze.Oni juz bardzo dobrze znaja tą sprawe.
            • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 14:01
              Witam,
              Dziękuję. Tak zrobię.
      • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 09:05
        szukam dowodów na pana Antoniego proszę skontaktuj się ze mną mam ten sam problem i kancelarię adw z którą mam umowę mail chirac1@wp.pl
    • Gość: oszukany [...] IP: *.devs.futuro.pl 29.07.14, 11:34
      • Gość: Janek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 11:47
        Ile osób musi być do pozwu zbiorowego,tak sobie myślę ,żeby zatrudnić drogą bardo dobrą kancelarię adwokacką o pozwać go na miliony.
        • Gość: matteusz Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 22:23
          zawsze znajdą się ludzie, którym wszystko nie pasuje. Miesiąc za darmo źle, opłata za pozycjonowanie też niedobrze. Najlepiej jakby wszyscy dookoła pracowali dla was za darmo.
          • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 28.10.14, 07:15
            Brawo pracowniku firmy Progres
    • Gość: oszukany [...] IP: *.devs.futuro.pl 29.07.14, 11:55
      • ewasz70 [...] 30.07.14, 08:56
        • Gość: Maciek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.14, 09:27
          Mi też proponował umowe z datą 13.03 a kontaktował się 03.03 czyli przed wpisem, jestem za wspólnym pozwem.
          • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 09:40
            mój numer 600123232 zaczęłam działac. Potrzebuję waszej pomocy i kontaktu
          • Gość: justynasp1 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.14, 15:26
            • Gość: Halina Maślanka Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 17:27
              Ze wszystkimi na forum.
              Pozdrawiam, Halina Maślanka
      • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 09:25
        napisałem i nic nie odpowiadasz proszę skontaktuj się ze mną mam ten sam problem i kancelarię adw z którą mam umowę mail chirac1@wp.pl
        • Gość: Janek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.uznam.net.pl 30.07.14, 10:17
          Ja nie wiem czy moja sprawa nadaje się do sądu.Ja podpisałem umowę i po prostu zapomniałem ją wypowiedzieć w terminie.Teraz jestem na 3 miesięcznym wypowiedzeniu i opłacam fv.Co robić.Chyb nić się nie da.
          • Gość: figa5 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.14, 10:20
            To zależy czy dostał Pan nową umowę po okresie próbnym, kiedy została zawarta itd, przy pozwie zbiorowym można wykazać nieprawidłowosci, sama umowa zawiera klauzule niezgodne z prawem
          • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 10:46
            opisz sprawę do rm fm mail fakty@rmf.fm ja robię to samo jak więcej osób to zrobi to się tym zajmą. podaj mi swój maila na mojego maila chirac1@wp.pl bo potrzebuje świadka w sprawie przeciwko nim może wtedy odzyskasz kasę
            • Gość: fliska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.14, 13:43
              • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 20.10.14, 14:56
                Ale jaja! Pani jest zadowolona! Przecież to bzdury totalne! Zdrowia życzę.
                • Gość: Anita&Kamil Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 09:11
                  na początku podchodziliśmy sceptycznie do tego pozycjonowania, nigdy wcześniej nie korzystaliśmy z takiej formy promocji, jednak po miesiącu okazało się że efekty są wręcz oszałamiające!!! Sprzedaż w naszym sklepie internetowym zwiększyła się o 160%, w tym tygodniu podpisujemy umowe budżetową na rok.
          • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 10:48
            proszę opisz sprawę do rm fm mail fakty@rmf.fm ja robię to samo jak więcej osób to zrobi to się tym zajmą. podaj mi swój maila na mojego maila chirac1@wp.pl bo potrzebuje świadka w sprawie przeciwko nim może wtedy odzyskasz kasę
            • Gość: Janek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.uznam.net.pl 30.07.14, 16:46
              Ma ktoś pojęcie o podpisie elektronicznym,zweryfikowałem ich podpis ,jest negatywny,czy to oznacza że umowa jest nie ważna.
              • Gość: ziuta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 16:55
                • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.07.14, 20:59
                  U.S to bardzo dobry pomysł już skorzystałam:)
                  • wisniowysad.krakow Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 08.04.15, 13:20
                    Widzę, że wszystko się uspokoiło. Daliście sobie spokój? A firma grasuje dalej.
              • 5figa [...] 30.07.14, 21:00
                • rosnejrob0 [...] 27.08.14, 08:54
            • ewasz70 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 31.07.14, 14:55
              antek muzykant przestań do mnie maile pisać wieczorem
              • Gość: Janek Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.uznam.net.pl 31.07.14, 15:01
                Janek z forum
                • Gość: Małogrzata Ostrows Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 18:10
                  Dobrze wykonane pozycjonowanie z widocznymi efektami. POLECAM
                  • Gość: gość Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.zamosc.mm.pl 29.10.14, 18:17
                    witam,

a czy moge spytać co pozycjonawali (adres www) i na jakie frazy?
                    • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 29.10.14, 19:13
                      UWAGA!!! Kasują wpisy vide link: forum.gazeta.pl/forum/w,37,152224398,155305579,Re_kto_ma_problemy_z_Finanse_ProgresInteractive.html?utm_source=powiadomienia&utm_medium=AutopromoPow&utm_content=Forum_Forum--nowy-post-w-watku-dla-anonima&utm_campaign=Forum_pow&t=1414605939245
                      • Gość: stefff Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.vologda.ru 29.10.14, 22:55
                        Spokojnie Pani Halino, nikt nie kasuje wpisów, słyszałem, że na prośbę administratora są one zabezpieczane jako dowód popełnienia przestępstwa z art. 212 KK i przekazywane do Prokuratury, proszę śmiało pisać dalej, niech się Pani nie łamie ;)
                        • pensjonhalina Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.10.14, 08:38
                          No to mnie Pan uspokoił.
                        • 5figa Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 30.10.14, 09:41
                          Ten artykuł mówi o pomówieniach , tutaj nie ma pomówień tu są opisane sprawy zgłoszone do prokuratury i na policję steff , a wolność słowa nadal istnieje w Polsce i nikt tu nikogo nie obraża ani nie pomawia , wszystko jest do udowodnienia i bardzo proszę niech się tym zajmie prokuratura.
          • Gość: akacja Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 22:49
            Witam
            Mam podobną sytuację czy coś da się z tym zrobić równiez podpisałam umowę
            Prosze o informację
            Pozdrawiam
            • Gość: Anita&Kamil Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 13:34
              Wstępnie mogę polecić tą firmę, w miarę wszystko są w stanie dobrze wytłumaczyć, doradzić, dobrać. Pozdrawiam Panią Izę.
              • lato48 Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 29.10.14, 13:42
                podaj swoją stronę a nie bzdury piszesz
                • akm7l1z Re: kto ma problemy z Finanse ProgresInteractive 29.10.14, 13:58
                  mój meil i-z-23@o2.pl