szpynda 23.09.09, 15:41 Ja chcę cz.1 na X360!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomny Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 15:49 Ja chce W1 na PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 15:51 My chcemy Wiedźmina na konsole! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 15:58 niezamierzony wyciek taa ?? Ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
darknock Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 16:04 ja chce i W1 i W2 na PS3. A co.. Odpowiedz Link Zgłoś
muglorz Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 16:08 Szkoda, że nie padło pytanie o konsolową wersje Wiedźmina jedynki . Czy gra padła totalnie, czy nadal ma status - in queue, czy może będzie dodawana / sprzedawana wraz z Wiedźminem 2... 2in1 :] Odpowiedz Link Zgłoś
sasgeto Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 16:08 A ja chce wiedźminy (oba) na X360, 130zł za sztuke ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
xbox-maniak Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 16:29 PC platformą wiodącą?? LOL. Widać że nic się nie nauczyli w związku z jedynką. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszy-od-was Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 16:56 Właśnie, platformą wiodącą powinno być Wii. Nawet policjanci grają na niej w chwilach wolnych od ścigania bandytów Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 17:04 rozmawiałem ostatnio z przedstawicielem cdprojekt i nieoficjalnie mówił mi że prace nad białym wilkiem zostały wznowione, ale to tylko przedstawiciel... i myślę, że bardziej bajdurzył niż opierał swoje słowa na faktach xD Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 17:24 Swoją drogą to odejście głównego projektanta to według mnie jednak spora zmiana w ekipie, nawet jeśli nie procentowo. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 19:12 @xbox-maniak Nie wszyscy lecą na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
blackpepper Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 19:24 pokaż kto nie Odpowiedz Link Zgłoś
lalalaman Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 19:46 xbox- maniak: na PC najwiecej sprzedali, wiec chyba są konsekwentni. narazie -Jest fantastic Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 19:57 UWAGA UWAGA! To miało być tylko na GOLu ! ;P www.gry-online.pl/S018.asp?ID=548 Jest tylko jedna roznica, tam jest "dupa" and na poly "tyłek". Naaaajs Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 19:59 @fantasmagieria.net CD Projekt sam rozesłał to wszędzie, gdzie się dało. Odpowiedz Link Zgłoś
ps_user Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 20:22 Sorry, ale odpowiedź na pierwsze pytanie sama sobie zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 20:53 No wlasnie, ale na GOLu jest napisane, ze "tylko u nich". Poza tym sam fakt edycji i zmiany PEGI informacji prasowej jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
oirf Re: Informacja prasowa: CD Projekt Red odpowiada 23.09.09, 23:36 "Stworzyliśmy, nowy autorski silnik (...) (który) kopie po prostu tyłek" Kopać to chyba będą gracze w swoje maszyny, jak gra będzie cięła niemiłosiernie na silniejszych sprzętach niż wymagane, tak jak pierwsza część XD Filmik z wersji alfa nie nastraja optymistycznie ;] Odpowiedz Link Zgłoś