Dodaj do ulubionych

Program na algorytmie DES

30.12.05, 19:37
Ma ktos gotowy program ktory szyfruje podala tresc algorytmem DES w jezyku C
bardzo potrzebuje. Pozdrawiam, podajcie co macie.
Obserwuj wątek
    • hydroxyzine Re: Program na algorytmie DES 30.12.05, 21:40
      Mogę ci przesłać programik szyfrujący takim algorytmem. Musisz podać maila.
      Program nie jest mój, ale jest na licencji GPL. Wobec tego możesz z nim robić,
      co chcesz.
      • budzik17 Re: Program na algorytmie DES 01.01.06, 19:32
        mój mail to Budzik88@interia.pl a przy okazji jest do tego kod źródłowy?? bo
        to bym bardzo potrzebowal. Dziekuje za pomoc.
        • budzik17 Re: Program na algorytmie DES 01.01.06, 20:18
          zapomnialem dodac ze najlepiej by bylo jakby program nie byl napisany
          obiektowo:/ ale bardzo prosze o przeslanie tego programu.pozdrawiam
        • hydroxyzine Re: Program na algorytmie DES 01.01.06, 20:30
          Poszło, pierwszy mail jest bez załącznika - zapomniałem o nim ;).
          Oczywiście, że jest z kodem źródłowym.
          • hydroxyzine Re: Program na algorytmie DES 01.01.06, 20:30
            No i nie jest napisany obiektowo, bo to język C.
            • budzik17 Re: Program na algorytmie DES 01.01.06, 20:57
              Móglbym prosic Cie zebys wyslal mi to jeszcze raz pisze mi ze archiwum jest
              uszkodzone jak chce otworzyc plik (ma 39,3Kb). Pozdrawiam
              • hydroxyzine Re: Program na algorytmie DES 01.01.06, 21:23
                OK, wysyłam jeszcze raz, może z innego konta - miałem kiedyś jakieś problemy z
                załącznikami w gmailu.
                Na wszelki wypadek, to suma kontrolna archiwum:
                2018e6af4444493d626d012abfac407b des.tar.gz
                Sprawdź ją u ciebie. U mnie uszkodzone nie jest.
                • budzik17 Re: Program na algorytmie DES 02.01.06, 14:51
                  Niewiem oco chodzi z ta suma kontrolna archiwum:/ moze to cos u mnie z poczata.
                  Ponownie prosze o wyslanie tego archiwum tym razem na maila michbudz@neostrada.pl

albo prosze o upload na jakis serwer i podanie linka np. www.megaupload.com lub
                  rapidshare.de/ upload'owanie na tych serwerach jest bez płatne.Bardzo
                  mi zalezy na tym programie, albo mozna by bylo spróbowac wyslac pojedynczo pliki
                  albo spakowac je do *.rar

Porsze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby:D Pozdrawiam
                  • hydroxyzine Re: Program na algorytmie DES 02.01.06, 15:43
                    Acha, to w tym problem. Wybacz, myślałem, że jak w C piszesz, to i Linuksa
                    gdzieś tam masz. To archiwum tar spakowane gzipem. Może dlatego jest problem.
                    Spakuje czym innym i wyślę.
                    • budzik17 Re: Program na algorytmie DES 03.01.06, 17:39
                      Panie pomozesz Pan?? potrzebuje ten program do konca tygodnia, licze na pana
                      trzeba by bylo to wyslac z pod windowsa, moglby Pan sie postarac o adres tej
                      stronki z ktorej zostalo to sciagniete?? Pozdrawiam.
                      • hydroxyzine Re: Program na algorytmie DES 03.01.06, 18:31
                        Wysłałem przed chwilą poszczególne pliki, niespakowane. Wybacz, ale nie będę
                        sobie teraz robił syfu w tablicy partycji i nadpisywał mbr-a, żeby ci wysłać
                        katalog spakowany pod windowsem.
                        Przypominam, że w języku polskim nie występuje taki znak interpunkcyjny: ??.
                        Natomiast złożenie dwóch znaków ? nie ma sensu.
                        • budzik17 Re: Program na algorytmie DES 03.01.06, 19:48
                          Dziekuje Ci bardzo za program, jestem nowicjuszem w tych sprawach ucze Cie C
                          dopiero ponad rok niemam pojecia jak skompilowac taki program do tej pory
                          pisalem proste programy które zawieraly sie w jednym pliku. Prosze Cie znów o
                          ponoc pomozesz mi to skapilowac? Przepraszam za kłopot. Widze ze juz sie
                          denerwujesz, a natomiast te "??" to przyzwyczajenie z GG. Pozdrawiam.
                          Adres pliku który chcialbym skompilowac www.megaupload.com/?d=NNEY5VAF

Prosze o pomoc. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka